1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+31
iulia80
demiruta
iulia
adriana sb 61
Georgescu Viorica
rodica
lucyana
mioaranita60@.com
aurora212
iulia1965
anis
vasilefevronia
vali1cluj
mihaela99
Luana
theMaria
elena50
nutzi
clio 24
emine
pissycutz
Hatice2J
vivi
Admin_dea05
octaviana1989
vyk968
tubafan
michiper68
florina1989
DENISA
dea05
35 participanți
Pagina 5 din 42
Pagina 5 din 42 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
dea05 a scris:savas, savas ce-ai facit? ai profitat de o femeie bauta....
Zafer(din asi) vad ca tot rol de mafiot are...oricum ii se potriveste
Da gansacul meu tot mafiot e...
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
REZUMAT 1 episod
Colega lui Y este surprinsa ca nu locuieste cu logodnicul ei...spune ca este de moda veche daca nu locuieste innaite de casatorie cu el
Logodnicul lui Yasmin o inseala cu prietena sa....
Logodnicul lui Y vrea mai mult de la Y dar ea ii spune ca a asteptat atat ...sa mai astepte un pic...
.. Cred că mireasa a fost obligată să se căsătorească cu fratele lui savas pentru a termina lupta între cele 2 familii .....apoi a vrut sa plece la scoala dar nu a fost lasata pt ca acum e sotia unui mare mafiot
...
logodnicul lui Y o impinge pe tipa iar ea ii spune sa fie cu ea pt ultima data ..Y este in drum spre aeroport dar aceasta uita pasaportul si se intoparce gasindu-i impreuna pe cei doi...
..y e la bar Savas ii da de baut o intreaba daca este ok aceasta ii raspunde ca ce-i pasa..apoi.....in barca el intreaba cum o cheama ..ea beata se saruta....apoi pleaca....savas se intreaba cine este cu colierul in mana
...mama Y spune ca se astepta sa faca lucrul asta.. y se simte f rau.....
Savas vorbeste cu prietenul lui despre ea...
...fratele lui savas se uita la sotia sa cand doarme si zice ca s-a casatorit cu ea pt ca o iubeste nu din razbunare...
..savas studiaza colierul si se gandeste la ea...familia lui savas face contrabanda...
..tatal si fratele au accident de masina mor..Savas primeste telefon se duce la mormantare....
Y vorbeste cu prietena ei ca log a inselat-o...ea stia de aceasta leg se pare...
savas in mana cu colierul..sora lui il intreaba al cui este..
Yasemin se duce sa lucreze in Botrum....nu a fost la munca toata luna..ea cumpara un test de sarcina il face se uita la el si ramane mirata....sfarsit//
ask ve ceza
[
Logodnicul lui Yasmin o inseala cu prietena sa....
Logodnicul lui Y vrea mai mult de la Y dar ea ii spune ca a asteptat atat ...sa mai astepte un pic...
.. Cred că mireasa a fost obligată să se căsătorească cu fratele lui savas pentru a termina lupta între cele 2 familii .....apoi a vrut sa plece la scoala dar nu a fost lasata pt ca acum e sotia unui mare mafiot
...
logodnicul lui Y o impinge pe tipa iar ea ii spune sa fie cu ea pt ultima data ..Y este in drum spre aeroport dar aceasta uita pasaportul si se intoparce gasindu-i impreuna pe cei doi...
..y e la bar Savas ii da de baut o intreaba daca este ok aceasta ii raspunde ca ce-i pasa..apoi.....in barca el intreaba cum o cheama ..ea beata se saruta....apoi pleaca....savas se intreaba cine este cu colierul in mana
...mama Y spune ca se astepta sa faca lucrul asta.. y se simte f rau.....
Savas vorbeste cu prietenul lui despre ea...
...fratele lui savas se uita la sotia sa cand doarme si zice ca s-a casatorit cu ea pt ca o iubeste nu din razbunare...
..savas studiaza colierul si se gandeste la ea...familia lui savas face contrabanda...
..tatal si fratele au accident de masina mor..Savas primeste telefon se duce la mormantare....
Y vorbeste cu prietena ei ca log a inselat-o...ea stia de aceasta leg se pare...
savas in mana cu colierul..sora lui il intreaba al cui este..
Yasemin se duce sa lucreze in Botrum....nu a fost la munca toata luna..ea cumpara un test de sarcina il face se uita la el si ramane mirata....sfarsit//
ask ve ceza
[
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Mar 05 Ian 2010, 10:21 pm, editata de 7 ori
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
dragalaselor va place filmul???
Hatice2J- vip
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 57
hi ne-a placut...Hatice2J a scris:dragalaselor va place filmul???
dea05- vip
buna seara fetelor!! ce ziceti ? care va fi audienta ? ...tare curioasa sunt.. :nh8: :nh8:
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
s-a dus scanteia din ochii lui murat, deabia aici este actor ,si face un rol credibil ...dincolo a fos dragoste mama,cand privea la tuba se aprindeau scantei in ochii lui ,ca la focul de artificii
nutzi- vip
In Asi s-a jucat pe el insusi...nutzi a scris:s-a dus scanteia din ochii lui murat, deabia aici este actor ,si face un rol credibil ...dincolo a fos dragoste mama,cand privea la tuba se aprindeau scantei in ochii lui ,ca la focul de artificii
Hatice2J- vip
[quote="dea05"]
subiectul filmului e interesant ...
ma uit pt.ca joaca Murat,dar Asi nu suporta comparatie...
hi ne-a placut... [/quoteHatice2J a scris:dragalaselor va place filmul???
subiectul filmului e interesant ...
ma uit pt.ca joaca Murat,dar Asi nu suporta comparatie...
Hatice2J- vip
ai dreptate ii lipseste scanteia si eu sunt curioasa ce audienta au avut :nh8:nutzi a scris:s-a dus scanteia din ochii lui murat, deabia aici este actor ,si face un rol credibil ...dincolo a fos dragoste mama,cand privea la tuba se aprindeau scantei in ochii lui ,ca la focul de artificii
pe you tube la prima parte cad ca deja are 308 de vizionari
dea05- vip
ai perfecta dreptate..nu mai vedem noi un murat jucand asa cum a jucat in asi...acolo juca pe buna dreptate nu ca facea pe indragostitulHatice2J a scris:In Asi s-a jucat pe el insusi...nutzi a scris:s-a dus scanteia din ochii lui murat, deabia aici este actor ,si face un rol credibil ...dincolo a fos dragoste mama,cand privea la tuba se aprindeau scantei in ochii lui ,ca la focul de artificii
dea05- vip
dea care e prima parte??cand sunt cei doi in pat??
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
nu stiu fetelor , dar tinuta lasa de dorit...chiar ma enerveaza ...zici ca este imbracat din talcioc, cu camasile alea de mos ,din 1900 toamna
nutzi- vip
Murat cu Tuba fac un cuplu perfect...iar Asi e unic...parerea mea...dea05 a scris:ai perfecta dreptate..nu mai vedem noi un murat jucand asa cum a jucat in asi...acolo juca pe buna dreptate nu ca facea pe indragostitulHatice2J a scris:In Asi s-a jucat pe el insusi...nutzi a scris:s-a dus scanteia din ochii lui murat, deabia aici este actor ,si face un rol credibil ...dincolo a fos dragoste mama,cand privea la tuba se aprindeau scantei in ochii lui ,ca la focul de artificii
mi-am impus sa ma uit acum,dar...n-am simtit nimic,pe cand la Asi credeam ca se intampla ceva cu mine si n-am putut vorbi cu nimeni pana nu v-am descoperit pe voi...
Hatice2J- vip
daflorina1989 a scris:dea care e prima parte??cand sunt cei doi in pat??
dea05- vip
offf amintiri..dulci amintiri..vom mai vedea noi vre-un film asa ca asiHatice2J a scris:Murat cu Tuba fac un cuplu perfect...iar Asi e unic...parerea mea...dea05 a scris:ai perfecta dreptate..nu mai vedem noi un murat jucand asa cum a jucat in asi...acolo juca pe buna dreptate nu ca facea pe indragostitulHatice2J a scris:In Asi s-a jucat pe el insusi...nutzi a scris:s-a dus scanteia din ochii lui murat, deabia aici este actor ,si face un rol credibil ...dincolo a fos dragoste mama,cand privea la tuba se aprindeau scantei in ochii lui ,ca la focul de artificii
mi-am impus sa ma uit acum,dar...n-am simtit nimic,pe cand la Asi credeam ca se intampla ceva cu mine si n-am putut vorbi cu nimeni pana nu v-am descoperit pe voi...
dea05- vip
Buna seara fetelor..mie mi-a placut primul ep.atat cat am inteles..faptul ca nu are aceleasi priviri ca in asi ..eu zic ca spune multe...probabil a fost ceva ..dar a trebuit sa se opreasca amandoi...Cred ca va fi un serial frumos..mi se pare destul de alert ca si actiune
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
cu tinuta fara..ce mai lui ii sta bine cu orice...mai ales cand ii arata ochii lui..offfff ..am avut ocazia din primul ep sa-l vedem la bustul gol....la asi ne-am scos ochii pana l-am vazut un picnutzi a scris:nu stiu fetelor , dar tinuta lasa de dorit...chiar ma enerveaza ...zici ca este imbracat din talcioc, cu camasile alea de mos ,din 1900 toamna
dea05- vip
hi ...normal ca si mie mi-a placut doar joaca muri muratelclio 24 a scris:Buna seara fetelor..mie mi-a placut primul ep.atat cat am inteles..faptul ca nu are aceleasi priviri ca in asi ..eu zic ca spune multe...probabil a fost ceva ..dar a trebuit sa se opreasca amandoi...Cred ca va fi un serial frumos..mi se pare destul de alert ca si actiune
dea05- vip
[quote="clio 24"]
buna iubita!! mie mi se pare prea alert si prea aglomerat:nunta -deces -aventura celor doi-ea gravida....poate pe parcurs va fi bine
buna iubita!! mie mi se pare prea alert si prea aglomerat:nunta -deces -aventura celor doi-ea gravida....poate pe parcurs va fi bine
nutzi- vip
prima parte
yasemin:mehemt.iubitul meu,probabil esti la scl.au venit invitatiile..sunt foarte emotionata sa deschid cutia..am deschis-o..mehmet au iesit minunat nu o sa-ti vina sa crezi..bravo copiilor..a sunat mama iar a spus ca vine cu o saptamana inainte de nunta..vrea sa se amestece in toate i-am spus ca vb mai tarziu..te iubesc foarte mult..inchid intru in sedinta..a mehmet ai rezolvat cu pasapoartele nu?te pup iubitule
mehmet:asta a fost ultima data mujde
mujde:bine
mehmet:nu rade,vb foarte serios
ujde:bine am zis nu o sa mai intru niciodata in casa asta
yasemin arata invitatiile iti multumesc au iesit foarte frumos
tipa o intreaba daca ea a cheltuit banii pentru nunta si yasemin spune ca ce sa faca ca trebuie sa iasa doctor
seful e nemultumit ca nu isi fac treaba
baiatul cum e e frumos?
savas:da e chipes
sora lui kemal:sa-ti fie rusine kemal
kemal:sora ce e?
sora:cum ai curaj sa te uiti in ochii mei?
mama lor:nu poti sa vb asa cu fratele tau
sora:fata aia o sa fie nefericita..toti o sa fim suparati
yasemin:mehemt.iubitul meu,probabil esti la scl.au venit invitatiile..sunt foarte emotionata sa deschid cutia..am deschis-o..mehmet au iesit minunat nu o sa-ti vina sa crezi..bravo copiilor..a sunat mama iar a spus ca vine cu o saptamana inainte de nunta..vrea sa se amestece in toate i-am spus ca vb mai tarziu..te iubesc foarte mult..inchid intru in sedinta..a mehmet ai rezolvat cu pasapoartele nu?te pup iubitule
mehmet:asta a fost ultima data mujde
mujde:bine
mehmet:nu rade,vb foarte serios
ujde:bine am zis nu o sa mai intru niciodata in casa asta
yasemin arata invitatiile iti multumesc au iesit foarte frumos
tipa o intreaba daca ea a cheltuit banii pentru nunta si yasemin spune ca ce sa faca ca trebuie sa iasa doctor
seful e nemultumit ca nu isi fac treaba
baiatul cum e e frumos?
savas:da e chipes
sora lui kemal:sa-ti fie rusine kemal
kemal:sora ce e?
sora:cum ai curaj sa te uiti in ochii mei?
mama lor:nu poti sa vb asa cu fratele tau
sora:fata aia o sa fie nefericita..toti o sa fim suparati
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
fetelor..ma duc sa-mi culc odrasla ca maine cand suna abia pot sa o trezesc
va las cate o daca mai aveti chef de vorba....
dea05- vip
merhaba dragalaso,clio 24 a scris:Buna seara fetelor..mie mi-a placut primul ep.atat cat am inteles..faptul ca nu are aceleasi priviri ca in asi ..eu zic ca spune multe...probabil a fost ceva ..dar a trebuit sa se opreasca amandoi...Cred ca va fi un serial frumos..mi se pare destul de alert ca si actiune
e intr-adevar interesanta tema filmului,coloana sonora e deosebita,numai ca...Asi e unic,nu suporta comparatie(imi cer scuze ca ma repet)
Hatice2J- vip
iyi gecelar,tatli ruyalardea05 a scris: fetelor..ma duc sa-mi culc odrasla ca maine cand suna abia pot sa o trezesc
Hatice2J- vip
[quote="dea05"] asa este ...la bustul gol e fain ..daca ar juca asa ca tarzan tot serialul ? gasim noi un petecut de blana sa-i punem in fata fetelor cred ca ni s-a facut de niste genti in cap de la madam
si acum hainele ca hainele ,dar masina aia bengoasa ,face toti banii :MG&: :MG&:
si acum hainele ca hainele ,dar masina aia bengoasa ,face toti banii :MG&: :MG&:
nutzi- vip
[quote="dea05"]
noapte buna Deea!!
noapte buna Deea!!
nutzi- vip
Pagina 5 din 42 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 5 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum