Serialesitelenovelet
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

+31
iulia80
demiruta
iulia
adriana sb 61
Georgescu Viorica
rodica
lucyana
mioaranita60@.com
aurora212
iulia1965
anis
vasilefevronia
vali1cluj
mihaela99
Luana
theMaria
elena50
nutzi
clio 24
emine
pissycutz
Hatice2J
vivi
Admin_dea05
octaviana1989
vyk968
tubafan
michiper68
florina1989
DENISA
dea05
35 participanți

Pagina 7 din 42 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Urmatorul

In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 Empty Multumiri pt. Dea05

Mesaj Scris de theMaria Mier 06 Ian 2010, 12:16 pm

Multumesc mult pt. amabilitate si te asigur ca atunci cand pot am sa scriu si aici !!! Cu traducerea insa este mai greu dar am sa incerc ! Cere un volum mare de munca si eu la serviciu nu prea pot, ma furisez si aici si pe Eve cum pot, cate odata trec si prin alte locuri numai sa gasesc noutati pe care eu nu mi-le permit ! Inca odata multumesc, si sa nu-mi spui ca buzunarele iti sunt pline de multumiri , ca ma rusinez , deoarece jumatate sau mai bine 75% din multumiri eu le-am inghesuit acolo !!!! Pupici ! 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 37853

theMaria
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 14/09/2009

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 Empty filmul lui muri

Mesaj Scris de mihaela99 Mier 06 Ian 2010, 1:04 pm

buna fetelor
ce faceti? v-a place filmul lui muri? mie imi place numa muri atat restul e cancan
va sarut sa aveti o zi buna kiss 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 155656 Exclamation inima flower party sunny have a nice day
sa vedem ce am facut
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 Empty dea multumesc

Mesaj Scris de mihaela99 Mier 06 Ian 2010, 1:16 pm

hai ca a mers ,te sarut dea
o zi buna iti doresc 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 37853 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 3478558767 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 242329 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 155520 uite cum dansez de fericire have a nice day 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 155656 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 9027
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 Empty Poze ep 1

Mesaj Scris de dea05 Mier 06 Ian 2010, 2:42 pm

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 S0zxok1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 121tzmh1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 167wmj51.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 2j11pxg1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 4hsa3k1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 2nm3vqa1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 2e6aqnk1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 157c5xh1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 20u370n1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 F19iir1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 15qvkfr1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 Jaavkg1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 Qmxhn81.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 2iuyrk81.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 2lwohhe1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 25tgcbs1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 15rh4z91.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 2q2qq1j1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 2mpxswk1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 10fyfdf1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 314qs8p1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 10fnkzr
dea05
dea05
vip
vip

Data de inscriere : 13/09/2009

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 Empty Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de Luana Mier 06 Ian 2010, 4:36 pm

Mii de multumiri fetelor care au facut traducerea!
Sunteti minunate!
Ce ne-am face fara voi????
Floricel, Alina, Deea si celelalte fete harnice, multumim mult! kiss
Luana
Luana
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 Empty Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de florina1989 Mier 06 Ian 2010, 5:46 pm

fetele eu am zis ca nu stiu turca foarte bine si nici netul nu imi mergea bine...eu traduc cat inteleg daca vreti asa o fac cu cea mai mare placere..oricum vreau si eu sa multumesc fetelor care au tradus din engleza pot si eu sa traduc daca vreti
florina1989
florina1989
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 Empty ask ve ceza

Mesaj Scris de vali1cluj Mier 06 Ian 2010, 7:32 pm

Buna seara,fetelor!
Mi-a placut primul episod. Nici mie nu-mi place Nurgul, dar MURAT LA BUSTUL GOL... Exclamation !!!!! OFFF!OFFF! sunny
Daca credeti ca va pot ajuta cu traducerea ( din engleza) sa-mi spuneti. Mie imi plac traducerile voastre, si imi era dor de comentariile din rezumate...
Este cate un episod in fiecare zi sau unul pe saptamana?
Va pup. Ma bucur ca v-am regasit 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 281600
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Data de inscriere : 29/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Mier 06 Ian 2010, 7:44 pm

vali1cluj a scris:
Este cate un episod in fiecare zi sau unul pe saptamana?

un episod pe saptamana
florina1989
florina1989
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Mier 06 Ian 2010, 7:54 pm

buna seara fetelor Dilek!.. tarafından gönderildi
Ilk 100 program / hedef kıtle : Total
05 ocak 2010 salı

no program adı kanal süre ratıng (%) share (%)
1 kucuk kadınlar. Kand 01:29 8,78% 25,81%
2 papatyam star 01:36 7,28% 16,46%
3 ask ve ceza atv 01:31 7,14% 16,26%
ilk 100 program /hedef kıtle : Ab
05 ocak 2010 salı

no program adı kanal süre ratıng (%) share (%)
1 kucuk kadınlar. Kand 01:29 8,90% 24,78%
2 guz sancısı (t.s) kand 01:43 8,05% 18,61%
3 ask ve ceza atv 01:31 7,57% 17,62%
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 2lwkmzq
vivi
vivi
vip
vip

Data de inscriere : 09/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mier 06 Ian 2010, 8:15 pm

florina1989 a scris:fetele eu am zis ca nu stiu turca foarte bine si nici netul nu imi mergea bine...eu traduc cat inteleg daca vreti asa o fac cu cea mai mare placere..oricum vreau si eu sa multumesc fetelor care au tradus din engleza pot si eu sa traduc daca vreti
bine inteles de sapt viitoare te asteptam la tradus...fiecare cate o parte sa traducem mai repede kiss
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 Empty ask ve ceda

Mesaj Scris de vasilefevronia Mier 06 Ian 2010, 8:15 pm

va multumim din suflet la toate fetele care faceti traducerile pentru noi iti multumim tie dea pentru acest forum va citim cu mult drag

vasilefevronia
membru
membru

Data de inscriere : 10/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mier 06 Ian 2010, 8:16 pm

am adus ce s-a discutat pe topicul cu traduceri.va rog pe viitor acolo sa puneti numai traduceri nimic altceva...aici se va discuta...nu stiu cum sa le mut asa ca le pun asa....
clio 24 a scris:Fetelor sunteti super! Multumim pentru tot ce faceti pt.noi!Dea, Floricel,Pissycutz kiss kiss kiss inima flower floare 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 155520 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 155520
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 Empty ask ve ceza

Mesaj Scris de vasilefevronia Mier 06 Ian 2010, 8:17 pm

am scris numele gresit scuze

vasilefevronia
membru
membru

Data de inscriere : 10/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 06 Ian 2010, 8:24 pm

pissycutz a scris:
clio 24 a scris:Fetelor sunteti super! Multumim pentru tot ce faceti pt.noi!Dea, Floricel,Pissycutz kiss kiss kiss inima flower floare 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 155520 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 155520

theMaria a scris:Multumim, mult Pissicutz pentru traducere ! Este grozav, ca ai venit langa Dea05 , Florina1989, doua fete inimoase si destoinice care au reusit sa ne aduca in timp record traducerile dorite. Este un efort fantastic al vostru, fetelor harnice, care reusiti sa va rupeti din timpul vostru si sa ne incantati pe noi profanele , chiar daca unele dintre noi pricepem limba engleza , unele chiar si turca dar care nu avem timpul necesar in a ordona dialogurile ! Va multumim !Am mai scris un coment dar nu mi l-au luat ! In mare cam acelas lucru spuneam : imi exprimam admiratia si gratitudinea fata de efortul vostru foarte frumos !!!Multumirile vin si din partea EVELOR! 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 242329

Cu mare drag kiss
Mi-a facut placere si ma bucur daca am reusit astfel sa va "ofer" o bucurie.

Multumiri Alinei pentru subtitrare kiss

PS: Este minunat sa fiu aici si sa impart cu voi clipe minunate.

theMaria a scris:Multumim, mult Pissicutz pentru traducere ! Este grozav, ca ai venit langa Dea05 , Florina1989, doua fete inimoase si destoinice care au reusit sa ne aduca in timp record traducerile dorite. Este un efort fantastic al vostru, fetelor harnice, care reusiti sa va rupeti din timpul vostru si sa ne incantati pe noi profanele , chiar daca unele dintre noi pricepem limba engleza , unele chiar si turca dar care nu avem timpul necesar in a ordona dialogurile ! Va multumim !Am mai scris un coment dar nu mi l-au luat ! In mare cam acelas lucru spuneam : imi exprimam admiratia si gratitudinea fata de efortul vostru foarte frumos !!!Multumirile vin si din partea EVELOR! 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 242329

clio 24 a scris:1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 229917 Felicitari pentru ceea ce faci 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 918686 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 918686
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Mier 06 Ian 2010, 8:27 pm

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 2vjr6n9 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 2vcal44 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 1zb4abl [IMG] 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 2wmqvjd 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 5f4rp2 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 2e4xnhe 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 2uer51g 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 14adds8 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 29krjhw
vivi
vivi
vip
vip

Data de inscriere : 09/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mier 06 Ian 2010, 8:59 pm

vasilefevronia a scris:va multumim din suflet la toate fetele care faceti traducerile pentru noi iti multumim tie dea pentru acest forum va citim cu mult drag
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 136358 bine ai venit pe acest forum! 🐭
titlul filmului nu trebuie sa-l scrii se pune automat.... 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 517793

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 20-11.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 21-11.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 22-11.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 23-11.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 24-11.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 251.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 111-11.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 112-1

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 SB11.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 SB21.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 SB31.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 SB4
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 Avcs21.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 Avcs3
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de emine Mier 06 Ian 2010, 11:36 pm

buna seara fetelor....iar pt Dea,Florina,Pissy un mareeeee multumesc pt traduceri...sunteti super

kiss kiss kiss kiss

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 0euav5xij

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 003m052bfni
emine
emine
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus

Sus In jos

Mesaj Scris de emine Mier 06 Ian 2010, 11:52 pm

eu acum am reusit sa-l vad....a inceput in forta,cu multa actiune pt un ep,sper sa mai fi lasat si pt celelalte ep ceva actiune :lol!: ....cand l-am vazut in prima secventa pe Murat,mi sa ridicat parul pe mine.... sunny ....iar pt primul ep mi-a placut cum a jucat,adevarul ca este un actor bun si o sa devina si mai bun ,cred eu.Nurgul,este si ea buna actrita si arata destul de bine pt varsta ei.Sper sa fie un serial bun,dar oricum nu cred ca putem sa-l comparam cu ASI.....ASI va ramane unicat pt noi.... indragostit
va spun noapte buna acum..... bounce

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 0cpwofsfr
emine
emine
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de emine Mier 06 Ian 2010, 11:57 pm

P.S pt ca stiu ca este bataie mare pe Demir....eu am sa-l iau pe Savas si sper ca nu-l mai vrea nimeni ,ca sa ramana numai al meu.. Question cheers
emine
emine
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Joi 07 Ian 2010, 12:01 am

emine a scris:P.S pt ca stiu ca este bataie mare pe Demir....eu am sa-l iau pe Savas si sper ca nu-l mai vrea nimeni ,ca sa ramana numai al meu.. Question cheers

Smile Savas e mai deschis asa ca poate o sa se faca coada la el ... iar in fata lui Nurgul sunt mai multe sanse 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 37853
Ma gandesc pana maine ... dupa ce vad tot episodul iti spun daca ne batem pe el Question Question

Noapte buna kiss
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de emine Joi 07 Ian 2010, 12:28 am

pissycutz a scris:
emine a scris:P.S pt ca stiu ca este bataie mare pe Demir....eu am sa-l iau pe Savas si sper ca nu-l mai vrea nimeni ,ca sa ramana numai al meu.. Question cheers

Smile Savas e mai deschis asa ca poate o sa se faca coada la el ... iar in fata lui Nurgul sunt mai multe sanse 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 37853
Ma gandesc pana maine ... dupa ce vad tot episodul iti spun daca ne batem pe el Question Question

Noapte buna kiss

nu ma intereseaza,eu am fost prima sic sic.....asa ca o sa-i dau drumu cand o sa ma satur bineeeeeee ...de el,iar daca vrei sa ne batem pe el,sa-mi spui cum vrei sa n-e batem,ca sa ma duc sa ma antrenez de acum..... Evil or Very Mad slap pisica infuriat 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 364945 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 352762

dar pana atunci iti urez noapte buna..... 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 517793
emine
emine
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Joi 07 Ian 2010, 10:02 am

Buna Dimi!
La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor!
Inca odata vreau sa va multumesc pentru ca ati tradus pt.noi.
Floricel..eu zic ca traduci bine din turca..si a contat ca ai tradus in timpul filmului..Pe huni a aparut traducerea abia dimineata...Am vazut o chestie buna acolo..s-au impartit si fiecare a tradus cate o parte...
Eu zic sa ne impartim si noi(pot sa traduc si eu din engleza) inainte de film..fiecare ce parte ia...scuzati daca nu este o propunere buna..dar m-am gandit ca ar merge mai repede... Incepusem si eu dupa amiaza, ca dimi de la servici nu am putut..si dupa aia am vazut ca era deja tradus de Pisi, Flori si Dea...E o munca uriasa si de aia am venit cu propunerea asta:( kiss kiss
Cat despre film mie imi place , pana acum f.mult, e un film alert, plin de actiune...sper sa ramana asa..Imi place f.mult de Murat(care parca are o tristete in ochi, sper sa nu ziceti ca sunt paranoica), nu asa de mult de Nurgul...imi place si de Cem(ca sa-i zic asa)
Ceea ce am observat si in Guz, chiar daca a jucat super si acolo...parca ii lipseste ceva lui Muri...Acum ies si va pup inima inima
clio 24
clio 24
vip
vip

Data de inscriere : 03/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Joi 07 Ian 2010, 10:16 am

clio 24 a scris:Buna Dimi!

Ceea ce am observat si in Guz, chiar daca a jucat super si acolo...parca ii lipseste ceva lui Muri...Acum ies si va pup inima inima

Buna dimineata kiss

Cred ca ii lipseste Tuba Smile
Si cred ca orice ar face, oricat de bine va juca in viitor in filmele lui pentru noi va lipsi intotdeauna Tuba
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Joi 07 Ian 2010, 10:44 am

"La multi ani" tuturor care astazi isi sarbatoresc ziua onomastica
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 Thbirthday5F2-vi
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Joi 07 Ian 2010, 11:04 am

"La multi ani" tuturor care astazi isi sarbatoresc ziua onomastica flower flower floare party party 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 251638 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 161472 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 10f45851.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 33e64cz1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 7 2evaskh

asa o sa facem si noi clio la partile in engleza ne impartim iar la turca traduc eu in timpul filmului dar partile care le pun pe youtube pentru ca imi e mai usor ca daca nu inteleg ceva pun pauza si ascult iar oricum traduc eu ce inteleg
florina1989
florina1989
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 42 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum