Serialesitelenovelet
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

+31
iulia80
demiruta
iulia
adriana sb 61
Georgescu Viorica
rodica
lucyana
mioaranita60@.com
aurora212
iulia1965
anis
vasilefevronia
vali1cluj
mihaela99
Luana
theMaria
elena50
nutzi
clio 24
emine
pissycutz
Hatice2J
vivi
Admin_dea05
octaviana1989
vyk968
tubafan
michiper68
florina1989
DENISA
dea05
35 participanți

Pagina 8 din 42 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Urmatorul

In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Empty Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de dea05 Joi 07 Ian 2010, 11:20 am

clio 24 a scris:Buna Dimi!
La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor!
Inca odata vreau sa va multumesc pentru ca ati tradus pt.noi.
Floricel..eu zic ca traduci bine din turca..si a contat ca ai tradus in timpul filmului..Pe huni a aparut traducerea abia dimineata...Am vazut o chestie buna acolo..s-au impartit si fiecare a tradus cate o parte...
Eu zic sa ne impartim si noi(pot sa traduc si eu din engleza) inainte de film..fiecare ce parte ia...scuzati daca nu este o propunere buna..dar m-am gandit ca ar merge mai repede... Incepusem si eu dupa amiaza, ca dimi de la servici nu am putut..si dupa aia am vazut ca era deja tradus de Pisi, Flori si Dea...E o munca uriasa si de aia am venit cu propunerea asta:( kiss kiss
Cat despre film mie imi place , pana acum f.mult, e un film alert, plin de actiune...sper sa ramana asa..Imi place f.mult de Murat(care parca are o tristete in ochi, sper sa nu ziceti ca sunt paranoica), nu asa de mult de Nurgul...imi place si de Cem(ca sa-i zic asa)
Ceea ce am observat si in Guz, chiar daca a jucat super si acolo...parca ii lipseste ceva lui Muri...Acum ies si va pup inima inima

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 136358 asa sa facem de sapt viitoare ne organizam si traducem fiecare cate o parte sa ne fie mai usor 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 517793
dea05
dea05
vip
vip

Data de inscriere : 13/09/2009

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Empty Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de dea05 Joi 07 Ian 2010, 11:28 am

http://cadde.milliyet.com.tr/2010/01/07/YazarDetay/1182833/ASK_VE_CEZA

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2010/01/07/ask_ve_ceza_ekibinin_ilk_bolum_heyecani

florina daca poti sa ne spui cate ceva din stirile astea

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Dca252121.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 0e1b191b1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 18e5a12d1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 E093f1d81.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 882a1e731.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 6cbc849e1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 2833fe8b1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 299699021.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 4a0df7601.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 0f761eae1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 680c394b1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 943b0c951.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Fcad06731.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 9ee606c51.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 D3369bb91.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 B44caaef1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 86c8a9eb1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 F5a294801.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 546856361.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 A2d37c331.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 2f4fb0e01.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 2739255f1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 1b6c0f5e1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 66c9086f1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 D870b6c9
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Joi 07 Ian 2010, 12:55 pm

fiecare film are o tema
fiecare film are o anumite tema au ritualuri muzica,eroi si eroine.seria asta nu e rea,sunt de parere ca este cam simpul si nici nu s-au chinuit prea mult pentru acest film..nurgul in prima parte a jucat bine apoi nu..zice ceva de cineva mai tanar cred ca zic ca puteau gasi pe cineva mai tanar sa se potriveasca cu rolul
apoi vb de muzica si locatii ca sunt frumoase
florina1989
florina1989
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Joi 07 Ian 2010, 1:00 pm

florina1989 a scris:fiecare film are o tema
fiecare film are o anumite tema au ritualuri muzica,eroi si eroine.seria asta nu e rea,sunt de parere ca este cam simpul si nici nu s-au chinuit prea mult pentru acest film..nurgul in prima parte a jucat bine apoi nu..zice ceva de cineva mai tanar cred ca zic ca puteau gasi pe cineva mai tanar sa se potriveasca cu rolul
ms..apoi nu prea ii se potriva rolul de virgina ei..in fine poate o sa ma obisnuiesc cu ea
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Joi 07 Ian 2010, 1:06 pm

Multumim pentru traducere kiss

Nu am mai vazut-o pe Nurgul jucand pana acum dar rolul acesta nu pare sa o prinda.
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de octaviana1989 Joi 07 Ian 2010, 1:06 pm

da si aseara echipa de la ask ve ceza au luat masa impreuna, probabil au sarbatorit rating-ul, doar e pe locul 3
octaviana1989
octaviana1989
vip
vip

Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 35

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Joi 07 Ian 2010, 1:10 pm

octaviana1989 a scris:

da si aseara echipa de la ask ve ceza au luat masa impreuna, probabil au sarbatorit rating-ul, doar e pe locul 3
Sunt de-a dreptul enervanti cu atata socializare in echipa. 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 67332
La Asi parca nu exista viata in afara camerei de filmat :2a:
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de octaviana1989 Joi 07 Ian 2010, 1:22 pm

pissycutz a scris:
octaviana1989 a scris:

Sunt de-a dreptul enervanti cu atata socializare in echipa. 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 67332
La Asi parca nu exista viata in afara camerei de filmat :2a:

da, ai dreptate, probabil le era frica sa nu fie descoperita ceea ce era intre ei...de parca noi nu am sti....
octaviana1989
octaviana1989
vip
vip

Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 35

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Joi 07 Ian 2010, 1:39 pm

nu stiu la asi de ce nu au iesit in oras actorii in toate filmele lui tomris au iesit numai in asi nu si cu ask ve ceza kudret asa iese in oras cu actorii la inceput sa sarbatoreasca
florina1989
florina1989
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Joi 07 Ian 2010, 4:38 pm

fetele dar zeynep beserler cine e in film?am vazut ca apare ep viitor??sora lui savas?nu cred..o fi iubita lui?
florina1989
florina1989
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 07 Ian 2010, 6:18 pm

reportaj
https://www.facebook.com/video/video.php?v=239569208251&ref=mf
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Empty poze funda

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 07 Ian 2010, 6:30 pm

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 11.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 21.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 31.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 41.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 51.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 61.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 71.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 81.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 91.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 101.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 111.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 121.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 181.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 141.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 171.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 161.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 151.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 13
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul11.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul21.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul31.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul41.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul51.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul61.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul71.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul81.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul91.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul101.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul111.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul121.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul131.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul141.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul151.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul161.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul171.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul181.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bodrumistanbul19
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 08 Ian 2010, 11:59 am

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 MYNY21.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 MYNY
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Empty Rezumat episodul 2

Mesaj Scris de pissycutz Sam 09 Ian 2010, 2:21 am

PRELUARE HUNILI - traducere NHY

Se va casatori Savas cu Cicek?

Savas care este obligat sa se casatoreasca cu sotia fratelui sau decedat pune o conditie.
Cicek carea fost o data fortata sa se marite impotriva vointei ei in speranta ca sa va incheia razboiul dintre cele doua familii, se impotriveste sa faca acest lucru a doua oara.
Dupa ce afla ca este insarcinata Yasemin isi face programare pentru intrerupere de sarcina in ciuda tuturor obiectiilor mamei sale.
Savas preia conducerea companiei familiei sale pentru a castiga bani legal si pentru a moderniza modul de conducere al acesteia. Din momentul reintoarcerii seful lui Yasemin isi arata interesul pentru ea din ce in ce mai mult ceea ce face valuri printre ceilalti. Un soc imens il asteapta pe Savas, care este intru totul impotriva afacerilor ilegale.

Care este conditia impusa de Savas pentru a se casatori? Va face Yasemin intrerupere de sarcina? Ce soc va avea Cicek?
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Hatice2J Sam 09 Ian 2010, 7:32 am

pissycutz a scris:
PRELUARE HUNILI - traducere NHY

Se va casatori Savas cu Cicek?

Savas care este obligat sa se casatoreasca cu sotia fratelui sau decedat pune o conditie.
Cicek carea fost o data fortata sa se marite impotriva vointei ei in speranta ca sa va incheia razboiul dintre cele doua familii, se impotriveste sa faca acest lucru a doua oara.
Dupa ce afla ca este insarcinata Yasemin isi face programare pentru intrerupere de sarcina in ciuda tuturor obiectiilor mamei sale.
Savas preia conducerea companiei familiei sale pentru a castiga bani legal si pentru a moderniza modul de conducere al acesteia. Din momentul reintoarcerii seful lui Yasemin isi arata interesul pentru ea din ce in ce mai mult ceea ce face valuri printre ceilalti. Un soc imens il asteapta pe Savas, care este intru totul impotriva afacerilor ilegale.

Care este conditia impusa de Savas pentru a se casatori? Va face Yasemin intrerupere de sarcina? Ce soc va avea Cicek?
multumim dragalaso...
Hatice2J
Hatice2J
vip
vip

Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 09 Ian 2010, 8:48 am

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Ak221.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Ak211.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Ak201.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Ak191.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Ak181.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Ak17
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Ak161.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Ak151.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Ak141.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Ak131.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Ak121.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Ak11

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Askveceza1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Askveceza2-11.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Askveceza31.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Askveceza6p1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Askveceza41.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Askveceza51.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Askveceza1
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Sam 09 Ian 2010, 8:12 pm

Ask Ve Ceza 1.bolum ekip yemeginden bir resim,

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Askveceza1

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 115y1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 212p1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 563303971.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 506062411.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 217568551.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 40361187
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 466185721.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 112j1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 124x1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 705925181.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 14001028

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Muratnurglgazete1
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Sam 09 Ian 2010, 10:53 pm

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 2ynf1bk1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 516o1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 424953411.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 987083931.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Akve11.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Hbgs1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 91128925
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Empty promo ep 2

Mesaj Scris de dea05 Dum 10 Ian 2010, 9:35 am

de pe hunili tradus de NHY
Cem: Tipule, cum puteţi accepta aşa ceva?
Mama lui S: Este Savas împotriva tradiţiei? El a spus DA! (eu parca am inteles ca zice ceva de dusman..poate se traduce Este savas dusmanul nostru(parerea mea)..oricum fetele de pe hunili stiu mai bine)
Cicek: Ai primit o buna educatie in state în zadar!
Savas: Ştii ce se întâmplă dacă nu se căsătoresc Cicek? Ei vor ruina biata fata.
S mamei: Fata este onoarea noastră, Savas. Daca ea face ceva în neregulă, numele noastre vor fi dezonorate.
Yas: De ce este castitatea doar responsabilitatea le fete?
Mama Y: Vrei sa spui castitatea ta era comoara ta.
Yas:Am prins barbatul, caruia i-am pastrat comoara cu alta in pat.
Viole:Sti de ce te iubesc?
Savas:Pt ca sunt frumos.
mama Y: Ce faci acum? Ce? Ţi-ai pierdut respectul de sine!
W: Ce fel de oameni sunteti voi? Cât de orgolios şi aragont esti! Fii uman pentru un pic, fi om!
Savas:Ti-ai vandut fata ca pe niste marfuri.De doua ori!
Yas: Mama!
Savas:Eu nu sunt marioneta ta, ai inteles? Sunt SAvas Bardar.Nu-mi voi da(nu stiu ce scrie)...la nimeni.
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Dum 10 Ian 2010, 12:53 pm

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Askvecezawall
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Z10e
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Askvecezawall2
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Dum 10 Ian 2010, 1:04 pm

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Ghmb1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Vghmnv1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 271175091.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Bnmbn1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Yaseminsava41.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 Yaseminsavalove
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anis Dum 10 Ian 2010, 9:23 pm

Ciao.Interesant pare acest serial.O sa il urmaresc mai ales ca este cu Murat care arata la fel de bine.Sper ca si serialul in care joaca Tuba se va diduza in curand.
anis
anis
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 10/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de emine Dum 10 Ian 2010, 11:05 pm

buna fetelor.....vad ca munciti mult pt noi care nu putem sau nu stim si va multumesc muuuuuult..... kiss ....am revazut primul ep cu traducerea facuta de Alina care este o sufletista si face atat de mult si ea pt noi restul fetelor ''bolnave'' de filme turcesti,mai ales daca sunt cu Murat si Tuba.....
nu stiu cum vi s-a parut voua primul ep dar mie mi-a placut si cred ca o sa fie un serial reusit,Murat joaca f bine si aici,normal ca nu are privirile din ASI,dar aici inca nu este indragostit de Yasemin,daca o sa ajunga (in film) sa se indragosteasca de Yasemin,sa vedem cum o sa-o priveasca si cum o sa joace si atunci cred eu ca o sa n-e dam seama mai bine daca a fost ceva intre Murat si Tuba,asta e parerea mea.....
emine
emine
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus

Sus In jos

Mesaj Scris de emine Dum 10 Ian 2010, 11:22 pm

cat despre Nurgul, este o actrita buna iar rolul nu este neaparat despre o fata tanara si virgina,poate sa fie si de 30 de ani si virgina,pt ca am inteles ca i-a promis tatalui ei ca nu o sa se culce cu un barbat decat cand o sa se marite,deci poate joaca rolul unei fete de peste 25 de ani de ex....eu asa cred...si Nadindan(ca nu stiu cum o cheama in filmul asta) este f buna actrita si in 1001 de nopti mi-a placut de ea.Mi-a placut mult fazele la bar si pe iaht,ati vazut ca Savas este un finut,a lasat femeia sa se hotareasca singura,nu a sarit pe ea ca un badaran,un gentelman Savas al meu,al meu pt ca am zis ca nu pot sa ma lupt cu voi pt Demir,ca sunteti prea multe,asa ca il iau eu pe Savas,ce sa fac,ma sacrific 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 281600 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 281600
emine
emine
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de emine Dum 10 Ian 2010, 11:28 pm

va pup si va doresc o noapte linistita si un inceput de saptamana cat mai bun

p.s ce bine ar fi fost daca era marti in fiecare zi 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 8 244732
emine
emine
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 42 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum