1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+31
iulia80
demiruta
iulia
adriana sb 61
Georgescu Viorica
rodica
lucyana
mioaranita60@.com
aurora212
iulia1965
anis
vasilefevronia
vali1cluj
mihaela99
Luana
theMaria
elena50
nutzi
clio 24
emine
pissycutz
Hatice2J
vivi
Admin_dea05
octaviana1989
vyk968
tubafan
michiper68
florina1989
DENISA
dea05
35 participanți
Pagina 39 din 42
Pagina 39 din 42 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
pissycutz a scris:[
Cred ce de aceea e Cicek asa dezamagita in trailer.
Dar ma intreb ce presiuni va face Sahnur, ii incuie in dormitor?
Si se pare ca tanti Yasemin refuza sa vada interiorul barcii
poate refuză în primă fază Yasemin dar apoi se duce de bună voie .
El e obişnuit din ASI să doarmă pe fotoliu .
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
poate a mai facut si B. instructie cu el acasaDENISA a scris:
El e obişnuit din ASI să doarmă pe fotoliu .
Fetele va pup, poate ne vedem mai tarziu.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pissycutz a scris:
poate a mai facut si B. instructie cu el acasa
Fetele va pup, poate ne vedem mai tarziu.
Sper să nu îl fi dresat prea mult .te pupăcim şi noi .
Gamze Topuz
Gerçek ismi: Gamze Topuz
Namı: -
Doğum tarihi: 08.10.1983
Doğum yeri: Adana
Eğitimi: Bilgi Üni. Tv Gazetecilik, Türvak Tiyatro
Ölüm Yeri: Kosova
Gerçek ismi: Gamze Topuz
Namı: -
Doğum tarihi: 08.10.1983
Doğum yeri: Adana
Eğitimi: Bilgi Üni. Tv Gazetecilik, Türvak Tiyatro
Ölüm Yeri: Kosova
Oktay Gürsoy ~ CEM
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 03 Noi 2012, 1:50 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
dea05 a scris: ce haios este aici cum isi invarteste veregheta si se uita la Cicek
dea in ce parte e secventa asta?
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
florina1989 a scris:dea05 a scris: ce haios este aici cum isi invarteste veregheta si se uita la Cicek
dea in ce parte e secventa asta?
aici in partea 6 vezi ca este la sf partii dupa min 10...nu are veregheta am avut eu orbul gainii
https://www.youtube.com/watch?v=bcsHRFxEoV4&feature=player_embedded
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Vin 12 Feb 2010, 11:12 pm, editata de 1 ori
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
o intreaba pe pelin cand e nunta dar arata si degetul ca cicek nu avea verigheta
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
florina1989 a scris:o intreaba pe pelin cand e nunta dar arata si degetul ca cicek nu avea verigheta
Arata spre ea parca el ar fi avut
dea05- vip
reclama la emisiunea de azi de la 13.15 pe atv, o emisiune despre serialele atv, azi un reportaj cu nurgul. http://www.atv.com.tr/multimedya/video/videoizle/9507798F-FF23-48FB-AA0A-DC491DFA420C
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Buna fetelor!!!Urmarind si ep 6 eu incep sa fiu impresionata de Cicek este din ce in ce mai frumoasa, are o fata angelica de cand este mai vesela si nu mai plange atat de mult ....in momentul asta eu mi-as dorii ca pana la urma cei doi sa ramana impreuna se potrivesc mult mai bine ...Yasemin nu-mi place nici in momentul asta si nici nu cred ca o s-o plac vreodata...nu am putut sa cred ca a ascuns ca baiatul este al ei.....
dea05- vip
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 03 Noi 2012, 1:51 pm, editata de 1 ori
foarte frumoasa emisiunea si atv online s-a receptionat bine. un scurt interviu cu murat agitat si foarte emotiv, si cateva imagini cu el la filmare, cu mainile in cap. imaginile cu cicek in pat si menajera langa ea nu le-am vazut sigur sunt din ep urmatatoare. cicek cred ca se indragosteste de el.
michiper68- vip
denisa daca afli de la fete ce a zis murat in interviu spune-ne si noua te rog. tu reusesti sa le faci sa-ti traduca.cata lume la filmare, cata tarie trebuie sa ai sa te concentrezi si sa lucrezi inconjurat de 9-10 oameni !
michiper68- vip
Buna, miki...ce bine ar fi sa se indragosteasca si sa faca un cuplu cu Savas, ar fi mult mai nimerit!michiper68 a scris:foarte frumoasa emisiunea si atv online s-a receptionat bine. un scurt interviu cu murat agitat si foarte emotiv, si cateva imagini cu el la filmare, cu mainile in cap. imaginile cu cicek in pat si menajera langa ea nu le-am vazut sigur sunt din ep urmatatoare. cicek cred ca se indragosteste de el.
Multumiri pentru contributia la informarea noastra, a celor mai novice in ale calculatorului, care se bucura de tot ce aduceti voi aici,sa fiti iubite, fetelor!
https://www.youtube.com/watch?v=CCC7wlUAOYQ
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
michiper68 a scris:denisa daca afli de la fete ce a zis murat in interviu spune-ne si noua te rog. tu reusesti sa le faci sa-ti traduca.cata lume la filmare, cata tarie trebuie sa ai sa te concentrezi si sa lucrezi inconjurat de 9-10 oameni !
Multumim michi..nu-mi trece..Nurgul e vedeta?! ca la restul a scris doar numele..oare ei stiu ca toata lumea se uita la film din cauza lui Murat
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
demiruta a scris:Buna, miki...ce bine ar fi sa se indragosteasca si sa faca un cuplu cu Savas, ar fi mult mai nimerit!michiper68 a scris:foarte frumoasa emisiunea si atv online s-a receptionat bine. un scurt interviu cu murat agitat si foarte emotiv, si cateva imagini cu el la filmare, cu mainile in cap. imaginile cu cicek in pat si menajera langa ea nu le-am vazut sigur sunt din ep urmatatoare. cicek cred ca se indragosteste de el.
Multumiri pentru contributia la informarea noastra, a celor mai novice in ale calculatorului, care se bucura de tot ce aduceti voi aici,sa fiti iubite, fetelor!
Multumim pentru dedicatie...iubitel
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
sper sa fi fost o emisiune cu interviurile fetelor si sa urmeze baietii. ca pe cem , pe pala, pe bora nu i-au dat. a fost baba, cicek , sora lui savas si yaso care a primit un tricou. eu de la nurgul am inteles doar un lung sir de aaaa si scarpinari in cap.dar mi-a placut atmosfera de la filmari, au fost in casa baldar in timpul filmarilor si e frumos. cam multa agitatie.ar fi interesant sa stim ce au declarat. sigur o sa afle denisa cate ceva.clio 24 a scris:michiper68 a scris:denisa daca afli de la fete ce a zis murat in interviu spune-ne si noua te rog. tu reusesti sa le faci sa-ti traduca.cata lume la filmare, cata tarie trebuie sa ai sa te concentrezi si sa lucrezi inconjurat de 9-10 oameni !
Multumim michi..nu-mi trece..Nurgul e vedeta?! ca la restul a scris doar numele..oare ei stiu ca toata lumea se uita la film din cauza lui Murat
michiper68- vip
eu asa am inteles din emisiune. au dat cateva secvente cu cicek in pat , si e cam ingandurata si tulburata. cred ca isi da seama ca s-a indragostit de savas.nu au fost inca secventele alea in film.demiruta a scris:Buna, miki...ce bine ar fi sa se indragosteasca si sa faca un cuplu cu Savas, ar fi mult mai nimerit!michiper68 a scris:foarte frumoasa emisiunea si atv online s-a receptionat bine. un scurt interviu cu murat agitat si foarte emotiv, si cateva imagini cu el la filmare, cu mainile in cap. imaginile cu cicek in pat si menajera langa ea nu le-am vazut sigur sunt din ep urmatatoare. cicek cred ca se indragosteste de el.
michiper68- vip
Am apelat la Keçi , acum aştep să văd ce îmi spune despre ce a spus Murat în emisiune .
Se pare că nu doar noi ne uităm la ASK VE CEZA doar ptr Murat , vă pun şi vouă un mesaj de la adm forumului arab al lui Tuba .
yes her too the moste of the arabic fans watch ask ve ceza just for murat
her they love murat and tuba so much
they find theme a realy great couple
there is a remer said that tuba maybe will act in arabic serie if she accepte the offre
it's a realy great serie they make the ferst season the last year in it was one of the most watched serie ever and this year they deside to do another season
so we will wait and see
yes her too the moste of the arabic fans watch ask ve ceza just for murat
her they love murat and tuba so much
they find theme a realy great couple
there is a remer said that tuba maybe will act in arabic serie if she accepte the offre
it's a realy great serie they make the ferst season the last year in it was one of the most watched serie ever and this year they deside to do another season
so we will wait and see
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 03 Noi 2012, 1:51 pm, editata de 1 ori
despre emisiunea de astăzi , mare lucru nu am aflat , încă mai fac tranşee.
It looks like for their first program DiziTV made interviews with the actors of Aşk ve Ceza, including Murat and Nurgül. They say in the forum that Murat was very cute, joking with the reporter. I understand that the reporter is Burcin T's close friend. So they know each other very well..
Se pare că prima dată programul DiziTV a făut interviuri cu actorii din Aşk ve Ceza , inclusiv Murat şi Nurgül. Se spune pe forum ( dizi film )că Murat a fost foarte drăguţ, a glumit cu reporterul. Înţeleg că reportera este prietenă cu Burcin T . Deci, ei se ştiu reciproc foarte bine.
It looks like for their first program DiziTV made interviews with the actors of Aşk ve Ceza, including Murat and Nurgül. They say in the forum that Murat was very cute, joking with the reporter. I understand that the reporter is Burcin T's close friend. So they know each other very well..
Se pare că prima dată programul DiziTV a făut interviuri cu actorii din Aşk ve Ceza , inclusiv Murat şi Nurgül. Se spune pe forum ( dizi film )că Murat a fost foarte drăguţ, a glumit cu reporterul. Înţeleg că reportera este prietenă cu Burcin T . Deci, ei se ştiu reciproc foarte bine.
Se pare că prima dată programul DiziTV a făut interviuri cu actorii din Aşk ve Ceza , inclusiv Murat şi Nurgül. Se spune pe forum ( dizi film )că Murat a fost foarte drăguţ, a glumit cu reporterul. Înţeleg că reportera este prietenă cu Burcin T . Deci, ei se ştiu reciproc foarte bine.[/color][/quote]
va pup fetele! fetele sa nu spuneti ca burcin nu il ajuta pe murat. sa vedem, daca e asa cine o ajuta pe tuba? chiar dacanu are nevoie.
va pup fetele! fetele sa nu spuneti ca burcin nu il ajuta pe murat. sa vedem, daca e asa cine o ajuta pe tuba? chiar dacanu are nevoie.
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
Pagina 39 din 42 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 39 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum