40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
ninnet
andreea90
axxa246
carmen_
vania_e
dana79i
dana4699
costina
michiper68
angelica_g
pufy2010
simi
iulia80
lica54
andradamaria
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
22 participanți
Pagina 19 din 43
Pagina 19 din 43 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ptr Fulgerică Tuba e cea mai bună offffff cred că şi eu am buba la cap
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 23 Sept 2011, 10:40 pm, editata de 1 ori
Re: 40. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna seara.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Buna Denisa.
Buna Axxa.
Ce faceti?
Buna Axxa.
Ce faceti?
simi- vip
eu una mă plimb pe aleele netului
Mie mi-a venit tare dor de perechea asta frumoasa.....
simi- vip
oricât ar refuza ei să mai vorbească despre personajele Demir & Asi , aceste personaje vor fi emblematice ptr ei şi îi va urmări toată viaţa, sunt personaje ce vor rămâne mult timp de aici încolo în memoria fanilor indiferent de ce roluri vor mai juca ei ca şi la Berg şi Halit ( Şehrazad & Onur ) Songul & Kivanc ( Gümüş & Mehmet ), Ayca & Erkan ( Sabiha & Galip )
simi- vip
să-i aducem pe toţi că doar toţi au contribuit la succesul serialului
[img][/img]
[img][/img]
Doamne cat imi place serialul asta il revad foarte des si nu ma satur de el.....
Ultima editare efectuata de catre simi in Vin 23 Sept 2011, 11:12 pm, editata de 1 ori
simi- vip
cred că nimeni nu s-a plictisit să-l revadă
Lipsesc puţintel
Lipsesc puţintel
Toti actori care au jucat in el,au jucat superb dar Asi si Demir au jucat admirabil au dat suflet serialului.
Nu cred ca mi-ar fi placut daca jucau alti actori in rol principal....
Nu cred ca mi-ar fi placut daca jucau alti actori in rol principal....
simi- vip
buna simi !
da, tuba e cea mai potrivita pt fulgerica
si ca fizic si ca atitudine...
si eu am buba la cap, si eu revad din cand in cand parti din film.
kiss iu, girls!
da, tuba e cea mai potrivita pt fulgerica
si ca fizic si ca atitudine...
si eu am buba la cap, si eu revad din cand in cand parti din film.
ce veselie e la tine sub dus!DENISA a scris:cred că nimeni nu s-a plictisit să-l revadă
Lipsesc puţintel
kiss iu, girls!
normal Axxa la câţi fluturaşi am în cap
http://www.aksam.com.tr/sultan-dalista--67760h.html
mai multe poze cu Selma Ergeç
http://www.aksam.com.tr/sultan-dalista--67760h.html
mai multe poze cu Selma Ergeç
1:16 AM
salut!
uite o ultima inghetata pe sezonul asta...
uite o ultima inghetata pe sezonul asta...
Buna ziua dragilor,
Denisa, nu ma omor dupa Engin, mi-e dor de Murat si nu ma pot opri sa ma gandesc ..cum ar fi fost Muri in ROLUL Kerim, eu cred ca extraordinar, asta fara sa minimalizez cu nimic -prestatia actorului Engin-..am si eu buba la cap si vad ca nu ma mai vindec
am gresit aseara, sunt la ep 36..astept sa vad daca mai traduc fetele ceva, oricum sunt de
Denisa, nu ma omor dupa Engin, mi-e dor de Murat si nu ma pot opri sa ma gandesc ..cum ar fi fost Muri in ROLUL Kerim, eu cred ca extraordinar, asta fara sa minimalizez cu nimic -prestatia actorului Engin-..am si eu buba la cap si vad ca nu ma mai vindec
am gresit aseara, sunt la ep 36..astept sa vad daca mai traduc fetele ceva, oricum sunt de
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Mi-a plăcut mult secvenţa când a doftoricit ASI " un pacient în stare gravă "
Min 07:14
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t35p740-ezel-serial-turcesc-difuzat-pe-atv-tr#147719
http://www.haftasonu.com.tr/index.php/roportaj/item/490-sarp-akkaya-cocugum-olsun-diye-yasiyorum/490-sarp-akkaya-cocugum-olsun-diye-yasiyorum.html?start=2
Buna seara dragalaselor!!!Am revenit vad cai liniste mare pe aici...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bună seara Lica!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 24 Sept 2011, 8:30 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:Bună seara Lica!
Buna Denisa unde este toata lumea asta?Nu s-au terminat concediile si vacantele??Ce mai stii de Motzisor nu a mai dat nici un semn de viata!!
lica54- vip
nu ştiu nimic Lica
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 24 Sept 2011, 8:36 pm, editata de 1 ori
Dar de amaratu asta de Yildirim ce se mai aude?Ne tine tot asa in suspans...DENISA a scris:nu ştiu nimic Lica
lica54- vip
cred că şade pe sub fustele şi papucii soaţei , nu spune nimic Lica , doar să avem răbdare dar şi rabdarea asta are limite iar el nu vrea să priceapă lucrul ăsta
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 24 Sept 2011, 8:47 pm, editata de 1 ori
Draga nu o fi bolnavior?De cand au aparut stirile cu Tuba ca sa casatorit sii insarcinata sa dat cu capul la fund si nu vrea sa mai ese la suprafata!!Cred ca la afectat rau de tot..
lica54- vip
dacă va mai sta mult pe tuşă va avea cred că probleme cu capul
Pagina 19 din 43 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43
Subiecte similare
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 43. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum