46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
savas1979
lexia
michiper68
bolocanita
pufy2010
teodora_roman
andradamaria
rodica
amiraa
lica54
Motzişor
victorelalove
simi
DENISA
18 participanți
Pagina 32 din 44
Pagina 32 din 44 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:Sant cu un ochi la voi si cu unu la serial....
Si la Murat ...cand te mai uiti ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
mai drăguţă este Ceren Hindistan
Pai nu-l am la semnatura si avatar??victorelalove a scris:
Si la Murat ...cand te mai uiti ?
Nu-l scap din priviri...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Bag de seamă că îl ai şi pe al 3-leasimi a scris:Sant cu un ochi la voi si cu unu la serial....
nu-l scapi tu din priviri dar cred că nu mai vezi bine
Buna dragalaselor!Mai daca tipa care joaca cu Murat e uratica....Avantaj Burcin...nu-si ma face grij in privinta sotului...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lexia a scris:
Bag de seamă că îl ai şi pe al 3-lea
Pai nu are 3 baiati ? Va fi soacra cu 3 nurori ... cum se leaga totul ...
Lica !! Eu sper sa nu fie ea partenera lui Murat ... Ajung fetele sa o regrete pe Nurgul !!!
victorelalove- moderator
Lica chiar aşa mai urâţică cred că arată mai bine decât Burcinica , dacă Muri va avea scene mai multe cu Ceren nu se va simţi prea bine soaţa.
uite-o Pufy pe madam Nurgul
uite-o Pufy pe madam Nurgul
DENISA a scris:Lica chiar aşa mai urâţică cred că arată mai bine decât Burcinica , dacă Muri va avea scene mai multe cu Ceren nu se va simţi prea bine soaţa.
Bine bine dar nu-si face griji asa de mari cum si-a facut candva cu Tuba....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bună seara, fete şi băieţi!
Denisa!!!
Încep să dispară toate episoadele originale stocate pe net.
Atenţie! Nu mă refer la vizionarea online.
Cele care erau doar stocate încep să nu mai fie.
Acţiunea cu Megaupload le-a dat tuturor de gândit, şi administratorilor de reţele, dar şi utilizatorilor care au încărcat.
Liste cu episoade Asi care IERI erau valabile, azi sunt moarte, link-urile episoadelor nu mai funcţionează.
Şi mie îmi dă de gândit. Dacă turcii au şters, atunci poate că ar trebui să renunţăm şi noi la joaca făcută cu episoade întregi.
Denisa!!!
Acţiunea cu Megaupload le-a dat tuturor de gândit, şi administratorilor de reţele, dar şi utilizatorilor care au încărcat.
Liste cu episoade Asi care IERI erau valabile, azi sunt moarte, link-urile episoadelor nu mai funcţionează.
Şi mie îmi dă de gândit. Dacă turcii au şters, atunci poate că ar trebui să renunţăm şi noi la joaca făcută cu episoade întregi.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzisor !!
victorelalove- moderator
Lica pate fetele astea sunt mai curajoase decât Tuba şi merg pe principiul totul sau nimic.
Motzi dar ep întregi ASI nu cred că se mai găsesc pe undeva . tu la ce te gândeşti când spui să renunţăm , la gif-uri , colaje , poze cu ei ??
Motzi dar ep întregi ASI nu cred că se mai găsesc pe undeva . tu la ce te gândeşti când spui să renunţăm , la gif-uri , colaje , poze cu ei ??
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 23 Ian 2012, 10:09 pm, editata de 1 ori
Motzisor
... vorbim cu turcii să vândă DVD-uri cu serialul
... vorbim cu turcii să vândă DVD-uri cu serialul
da vrem Pufy , eu mi-aş lua cu ASI
DENISA a scris:da vrem Pufy , eu mi-aş lua cu ASI
... un mail la Kanal D
degeaba Pufy , ei sunt surzi la cererile telespectatorilor
DENISA a scris:degeaba Pufy , ei sunt surzi la cererile telespectatorilor
... ok, ieșim în Piața Universității cu pancarte - "vrem Asi!!! "
Tu nu l-ai descărcat ???DENISA a scris:da vrem Pufy , eu mi-aş lua cu ASI
Eu am făcut-o imediat ce l-am văzut să-l am pe post de medicament
or fi având şi turcaleţii piaţa lor ?? că degeaba ieşim la noi , ei au drepturile de autor .
da , îl am şi eu pe DVD-uri dar în varianta din 2008-2009 dar e mai comod să-l vă pe PC
da , îl am şi eu pe DVD-uri dar în varianta din 2008-2009 dar e mai comod să-l vă pe PC
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 23 Ian 2012, 10:17 pm, editata de 1 ori
lexia a scris:
Tu nu l-ai descărcat ???
... ba da, dar după ce am găzduit viruși în HDD, când am făcut curățenie, s-au pierdut
Nu, Deni, mă refer la munca luată de la capăt de Dea. Poate ar fi bine fanii să nu mai plângă după film, măcar să ne gândim ce risc este, chiar dacă e vorba de reţele româneşti. Eu mă duc să şterg ce mai am pe Trilulilu. Două filme americaneDENISA a scris: ...
Am şters deja Sonbahar şi Mutluluk, aveau atenţionare
Motzişor- vip
Aoleu de unde om mai descărca pentru clipuri, am verificat si eu pe linkurile ce le aveam de la Ask dar pentru serialele noi şi pauzăăăăMotzişor a scris:Bună seara, fete şi băieţi!
Denisa!!!
Motzi şi eu am şters toate clipurile din YB cu atenţionări , din cauza restricţiilor am şi renunţat să fac clipuri, poate după megaupload se desc şi cu bănuţi .
Le ştergi şi pe alea la care spune că nu e necesară nicio acţiune?Motzişor a scris:[]Nu, Deni, mă refer la munca luată de la capăt de Dea. Poate ar fi bine fanii să nu mai plângă după film, măcar să ne gândim ce risc este, chiar dacă e vorba de reţele româneşti. Eu mă duc să şterg ce mai am pe Trilulilu. Două filme americane
Am şters deja Sonbahar şi Mutluluk, aveau atenţionare
[quote="lexia"]Nu, Lexia, Güz sancısı şi Yüreğine Sor n-au nicio atenţionare, le las acolo.
Filmele sunt cu cântec!Aceeaşi atenţionare la clipuri sau la filme nu are aceeaşi greutate.
De-asta am şters filmele care aveau atenţionare, chiar dacă nu era blocată vizionarea, şi fragmentele care erau deja blocate (asta înseamnă reclamaţie directă de copy-right), adică am şters 23 de fragmente Asi de pe YT.
Au mai rămas nişte fărâmiţe.
Vă ţuc, mâine iar am ore de la 7
Filmele sunt cu cântec!Aceeaşi atenţionare la clipuri sau la filme nu are aceeaşi greutate.
De-asta am şters filmele care aveau atenţionare, chiar dacă nu era blocată vizionarea, şi fragmentele care erau deja blocate (asta înseamnă reclamaţie directă de copy-right), adică am şters 23 de fragmente Asi de pe YT.
Au mai rămas nişte fărâmiţe.
Vă ţuc, mâine iar am ore de la 7
Motzişor- vip
Pagina 32 din 44 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum