47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
Mirela Maria
vania_e
andreea90
dana4699
amiraa
pufy2010
lexia
sasa
Motzişor
michiper68
teodora_roman
Admin_dea05
lica54
simi
victorelalove
andradamaria
DENISA
21 participanți
Pagina 5 din 44
Pagina 5 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[quote="andradamaria"]
Andrada, da acum când ne-am globalizat vin ăştia şi ne liniştesc
Andrada, da acum când ne-am globalizat vin ăştia şi ne liniştesc
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Brava!andradamaria a scris:... si eu..acum sa te tii , sper ca nu ne vom bloca de mesaje ...
Mai degrabă ne blocăm de mesaje de pe Facebook şi yahoo decât de la ăştia
http://en.wikipedia.org/wiki/Avaaz.org
Totuşi se găsesc pe net şi astfel de comentarii:
http://verbo.se/dont-sign-avaazorg-petitions
Eu însă n-am avut probleme cu ei.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Nici eu Motzişor, atat mi-au spus să dau mai departe.
Cam ciudaţi ăştia cu comentariile lor cu ce au primit,
O să încerc Andrada să-l reiau de unde l-am lăsat. :
Cam ciudaţi ăştia cu comentariile lor cu ce au primit,
O să încerc Andrada să-l reiau de unde l-am lăsat. :
si mie tot aia mi-au zis..acum om vedea :fds: :fds:
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Poate îmi faci o demonstraţie cât de grozav e internetulandradamaria a scris: :fds: :fds:
şi apare poza mea aici de cât m-ai bliţuit
hai ca mi-a placut!!!!!!!!!!!! m-am indragostit de noile emoticoane, sunt super dar promit ca nu te mai blitzuiesc si ca sa-ti fac si demonstratia, uite poza talexia a scris:
Poate îmi faci o demonstraţie cât de grozav e internetul
şi apare poza mea aici de cât m-ai bliţuit
andradamaria- vip
andradamaria- vip
da, da ţi-a funcţionat bine aparatulandradamaria a scris:
thanks alot my dear DENISA
We are waiting for your wonderful coverage, such as Aşk ve Ceza serial
:merci: :merci: :merci:
We are waiting for your wonderful coverage, such as Aşk ve Ceza serial
:merci: :merci: :merci:
sasa- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2010
buna dimineata dragilor
Haberin fotoğrafları
Etiketler
ahu , suskunlar , show tv , tims ,
29.01.2012 Pazar - 02:15
« Önceki HaberMuhteşemYüzyıl'ın yapım şirketi Tim's Productions imzalı olan "Suskunlar" isimli dizinin çekimleri bu hafta başladı."Suskunlar", başlarına çok acı bir olay gelen dört çocukluk arkadaşının intikam hikâyesini konu alan Brad Pitt'li ünlü "Sleepers" filminden yola çıkılarak hayata geçiriliyor. "Aşk ve Ceza"nın ardından "Alyazmalım" ve "İffet" başta olmak üzere bu sezon ekranagelen pek çok diziden teklif alan Yıldırım, beklemeyi tercih etmişti. Rolaldığı diziler nedeniyle sadece Türkiye'de değil, yurtdışında da ciddi birşöhretin sahibi olan Murat Yıldırım, çok beğendiği "Suskunlar"da oynamaya karar verdi. Yıldırım'ın Ecevit isimli avukatı canlandırdığı dizideonun çocukluk arkadaşı Bilal'i de Sarp Akkaya ete kemiğe büründürüyor.
Bütün düzen bozulacak
Dizininkadın başrol oyuncusu için de uzun süredir büyük bir cast çalışmasıyapılıyordu. Sedef Avcı ile görüşen Tim's, genç yıldızın Koliba Film'in"Eylül" adlı yeni dizisiyle görüştüğünü de öğrenince yeni isimlerüzerinde durdu. Ceren Hindistan'la yaptıkları görüşme de istedikleri gibisonuçlanmayınca yapım şirketi başından beri akıllarında olan ve bir köşedeismini tuttukları Aslı Enver'le anlaştı. İlk dizisi "Kavak Yelleri"ile büyük bir şöhrete kavuşan Enver, dizide Ahu karakterine hayat verecek. Dörtarkadaşın da aşık olduğu güzeller güzeli Ahu, Bilal ile aşk yaşarken Ecevit'in tekrar hayatlarına girmesiyle her şey farklı bir boyuta taşınacak. Eskidefterler açılacak, bütün düzen bozulacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise reklamdünyasının ünlü ismi Umur Turagay oturuyor.
Haberin fotoğrafları
Etiketler
ahu , suskunlar , show tv , tims ,
29.01.2012 Pazar - 02:15
« Önceki HaberMuhteşemYüzyıl'ın yapım şirketi Tim's Productions imzalı olan "Suskunlar" isimli dizinin çekimleri bu hafta başladı."Suskunlar", başlarına çok acı bir olay gelen dört çocukluk arkadaşının intikam hikâyesini konu alan Brad Pitt'li ünlü "Sleepers" filminden yola çıkılarak hayata geçiriliyor. "Aşk ve Ceza"nın ardından "Alyazmalım" ve "İffet" başta olmak üzere bu sezon ekranagelen pek çok diziden teklif alan Yıldırım, beklemeyi tercih etmişti. Rolaldığı diziler nedeniyle sadece Türkiye'de değil, yurtdışında da ciddi birşöhretin sahibi olan Murat Yıldırım, çok beğendiği "Suskunlar"da oynamaya karar verdi. Yıldırım'ın Ecevit isimli avukatı canlandırdığı dizideonun çocukluk arkadaşı Bilal'i de Sarp Akkaya ete kemiğe büründürüyor.
Bütün düzen bozulacak
Dizininkadın başrol oyuncusu için de uzun süredir büyük bir cast çalışmasıyapılıyordu. Sedef Avcı ile görüşen Tim's, genç yıldızın Koliba Film'in"Eylül" adlı yeni dizisiyle görüştüğünü de öğrenince yeni isimlerüzerinde durdu. Ceren Hindistan'la yaptıkları görüşme de istedikleri gibisonuçlanmayınca yapım şirketi başından beri akıllarında olan ve bir köşedeismini tuttukları Aslı Enver'le anlaştı. İlk dizisi "Kavak Yelleri"ile büyük bir şöhrete kavuşan Enver, dizide Ahu karakterine hayat verecek. Dörtarkadaşın da aşık olduğu güzeller güzeli Ahu, Bilal ile aşk yaşarken Ecevit'in tekrar hayatlarına girmesiyle her şey farklı bir boyuta taşınacak. Eskidefterler açılacak, bütün düzen bozulacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise reklamdünyasının ünlü ismi Umur Turagay oturuyor.
andradamaria- vip
Dragalaselor!Va doresc o dupa amiaza placuta si un inceput de saptamana bun si plin de bucurii...plec cateva zile la tara am sa va simt lipsa..va dulce si va imbratisez cu multa dragoste bunicuta...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna fetelor!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
fetelor,
vad ca se ia pozitie fata de ACTA si la nivel politic, si au dreptate cum semnezi asa ceva fara dezbatere publica, indiferent ce iese pana la urma, acum si eu! asta ar trebui sa fie ultimul lucru care sa ma mire!!!!!!! :7t9t7: oricum aratam cam asa :bvc:
vad ca se ia pozitie fata de ACTA si la nivel politic, si au dreptate cum semnezi asa ceva fara dezbatere publica, indiferent ce iese pana la urma, acum si eu! asta ar trebui sa fie ultimul lucru care sa ma mire!!!!!!! :7t9t7: oricum aratam cam asa :bvc:
andradamaria- vip
fetelor, tocmai am văzut "poveste de cartier" - dacă nu urâți prea tare manelele, s-ar putea să-l vedeți până la final. Cred că s-a dorit un film indian dublat în română
....
... găsit pe net
....
... găsit pe net
bună seara !!!
After appearing on the long running serial “Kavak Yelleri” Asli Enver will bring to life the character of the woman who will turn the lives of the 4 men upside down in the series “Suskunlar”.
Ahu has been in a relationship with Bilal (Sarp Akkaya) , but when Ecevit (Murat Yildirim) comes back into the lives things change and their lives as they know it fall apart. With the reopening of old wounds everyone’s lives change.
Additional cast members include Guven Murat Akpinar and Tugay Mercan.
The screenplay writer is Pinar Bulut, writer of the serial “EZEL”, and the director is Umur Turagay.
Anticipated premiere date is late February or early March on SHOWTV.
având acelaşi scenarist ca şi Ezel sper să nu aibă şi acelaşi final
After appearing on the long running serial “Kavak Yelleri” Asli Enver will bring to life the character of the woman who will turn the lives of the 4 men upside down in the series “Suskunlar”.
Ahu has been in a relationship with Bilal (Sarp Akkaya) , but when Ecevit (Murat Yildirim) comes back into the lives things change and their lives as they know it fall apart. With the reopening of old wounds everyone’s lives change.
Additional cast members include Guven Murat Akpinar and Tugay Mercan.
The screenplay writer is Pinar Bulut, writer of the serial “EZEL”, and the director is Umur Turagay.
Anticipated premiere date is late February or early March on SHOWTV.
având acelaşi scenarist ca şi Ezel sper să nu aibă şi acelaşi final
amiraa- membru activ
Data de inscriere : 02/01/2012
Ultima editare efectuata de catre amiraa in Lun 30 Ian 2012, 3:46 am, editata de 2 ori
amiraa- membru activ
Data de inscriere : 02/01/2012
Buna dimineata !!
Ce mia faceti ?
O saptamana frumoasa va doresc !!
Ce mia faceti ?
O saptamana frumoasa va doresc !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Neaţa!!!
ce faci Vic ???? aseară te dădusem la dispăruţi
"I understand that the Arab Countries have sent invitations to attend a ceremony next month,to two Turkish famous actors...one wold be Tuba,the other wold be kivanc...kivanc has announced that the program has loaded and cannot participate...in his invitation was addresed to beren's ,who not given an answer...neither the tuba's participation is not safe it is conditioned by the program's Maya and Toprak ...may our arab friends know more..."
ce faci Vic ???? aseară te dădusem la dispăruţi
"I understand that the Arab Countries have sent invitations to attend a ceremony next month,to two Turkish famous actors...one wold be Tuba,the other wold be kivanc...kivanc has announced that the program has loaded and cannot participate...in his invitation was addresed to beren's ,who not given an answer...neither the tuba's participation is not safe it is conditioned by the program's Maya and Toprak ...may our arab friends know more..."
Buna , Denisa !!
Sunt bine ...si ma simt excelent . Am o pofta de viata ...
Incepui saptamana cu forte proaspete ... si cand ma gandeam ca lunea nu creste nici iarba ...
Deci am putea sa o vedem pe Tuba .
Pana la urma nu inteleg ce se intampla cu proiectul lui Murat . Ca din cate am inteles eu din ce am citit din urma ... iar este totul in ceata . Sau n-am inteles eu bine ?
Dar fata aia ... cred ca este sigura ...
Sunt bine ...si ma simt excelent . Am o pofta de viata ...
Incepui saptamana cu forte proaspete ... si cand ma gandeam ca lunea nu creste nici iarba ...
Deci am putea sa o vedem pe Tuba .
Pana la urma nu inteleg ce se intampla cu proiectul lui Murat . Ca din cate am inteles eu din ce am citit din urma ... iar este totul in ceata . Sau n-am inteles eu bine ?
Dar fata aia ... cred ca este sigura ...
victorelalove- moderator
Vic şi ei cred că sunt în ceaţă, până amu începea în prima săpt din Feb. apoi au schimbat premierea spre finele lui feb cu mari şanse spre mij lui martie , nu m-ar mira să înceapă prin aprilie.
Poate ca vor sa aibe mai multe episoade inainte de a-l lansa .
Eu stiu ce gandesc ei ...sau ce nu gandesc . Vorba ta ... poate ca si ei sunt in ceata .
Eu stiu ce gandesc ei ...sau ce nu gandesc . Vorba ta ... poate ca si ei sunt in ceata .
victorelalove- moderator
Ce frumoasa este !!
victorelalove- moderator
Pagina 5 din 44 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum