19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+4
Mirela Maria
dubaisport
victorelalove
DENISA
8 participanți
Pagina 10 din 43
Pagina 10 din 43 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43
Re: 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:dar casa avocatului e muzeu ?? intră cine vrea ??
Asa ma gandesc eu ...acum o fi alta situatia .
Poate ca este nevoie de asta pentru a-si lua gandul Mustafa odata pentru totdeauna de la Gullie .
Ea sa-i spuna ca nici nu stie ca el mai exista ...si ca-l iubeste pe Kerim .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Pai daca o rapeste ...am inteles ca o si loveste . Nu cred ca vrea Gullia sa mearga de buna voie cu el .DENISA a scris:dar oare Fatmagul îi va spune lui Kerim de discuţia cu Mustafa???
Sigur ii va spune ... de fapt cred ca-i va spune cat de mult il iubeste pe Kerim ...si cat de frica i-a fost . Intr-un final asta ii va apropia si mai mult . Eu tot ma gandesc la cum se va duca Kerim si o va salva .
victorelalove- moderator
DENISA a scris:va putea face comparaţie între gesturile tandre ale soţului şi brutalitatea ex-ului
Da . Cred ca-l va pupa si ea dupa ce se vor revedea ... va fi o incercare grea rapirea , si va simti ca trebuie sa adune multe sarutari de la Kerim .
Denisa , eu sunt cu moralul la pamant . Daca nu-l mai vad pe Engin dupa ce se termina FGSN ?
Nu vreau sa mai vina iunie ... Stau cu toata suferinta ...dar macar il vad .
victorelalove- moderator
EPISODE 63 SUMMARY
After telling everything to Fg and knowing this will be the biggest punishment for Mustafa Asu will try to disappear. After this point Mustafa is destiny will be really on Fg` s hands., Mustafa will think Fg will never turn him in. HOWEVER Fg will have her complains to prosecutor without any hesitance. Evaluation process that began with FGs complain will be big step to help prove all the crime Mustafa committed . Mustafa has no other way to save himself ,but escape. He will get another big help from Yasaranlar. They will take Mustafa in again…. This time they don’t realized they are holding bomb that ready be explode on their hands.
After the recent events Mustafa`s shadows will be over Fg and Kerim`s life again. Kerim will be very uncomfortable even to hear Fg and Mustafa`s name synonymously in the family . But this situation will bring Fg and Kerim closer to each other. Fg`will make first cut for her wedding dress this will change all families moods in a good way.
On the other hand, long awaited sim cards signal for cell phones reports finally will be arriving..
Mustafa who dreams of winning back FG will put his plan into action
After telling everything to Fg and knowing this will be the biggest punishment for Mustafa Asu will try to disappear. After this point Mustafa is destiny will be really on Fg` s hands., Mustafa will think Fg will never turn him in. HOWEVER Fg will have her complains to prosecutor without any hesitance. Evaluation process that began with FGs complain will be big step to help prove all the crime Mustafa committed . Mustafa has no other way to save himself ,but escape. He will get another big help from Yasaranlar. They will take Mustafa in again…. This time they don’t realized they are holding bomb that ready be explode on their hands.
After the recent events Mustafa`s shadows will be over Fg and Kerim`s life again. Kerim will be very uncomfortable even to hear Fg and Mustafa`s name synonymously in the family . But this situation will bring Fg and Kerim closer to each other. Fg`will make first cut for her wedding dress this will change all families moods in a good way.
On the other hand, long awaited sim cards signal for cell phones reports finally will be arriving..
Mustafa who dreams of winning back FG will put his plan into action
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
mulţam Michiper
bine că-l iau iar sub aripa lor Yasaranii , poate le vine de hak Mustafa
bine că-l iau iar sub aripa lor Yasaranii , poate le vine de hak Mustafa
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 18 Feb 2012, 11:37 pm, editata de 1 ori
Multumim , Michi !!
Sumarul pare in stilul lor ... scenaritelor al caror cap produc cateodata doar matreata .
Indiciile sunau ceva mai bine . Dar cred ca episodul este plicticos rau .
Kerim se va enerva ... Bine ca se apuca Gullia de rochie , ca din rapire in rapire , o va termina la anul .
Se termina cu Mustafa cand o rapeste .
Sumarul pare in stilul lor ... scenaritelor al caror cap produc cateodata doar matreata .
Indiciile sunau ceva mai bine . Dar cred ca episodul este plicticos rau .
Kerim se va enerva ... Bine ca se apuca Gullia de rochie , ca din rapire in rapire , o va termina la anul .
Se termina cu Mustafa cand o rapeste .
victorelalove- moderator
bine măcar că numai stă pe gânduri Fatmagul şi va mărturisi totul procurolului
Eu tot nu inteleg de ce se supara Kerim ... ce motive mai are ? Ceeeeeeeeeeeeee ?DENISA a scris:bine măcar că numai stă pe gânduri Fatmagul şi va mărturisi totul procurolului
De ce-si mai bate capul cu Mustafa ??????
Sa treaca odata peste !!!
Inseamna ca afla si ca Mustafa inca o iubeste pe Gullie si ca mai crede ca si ea il iubeste .
Sa vezi la finalul episodului cand afla ca o si rapeste ornitorincul ... s-o gandi ca a fugit Gullia cu el , tocmai pentru ca nu l-a uitat .
Si asta ce mai este ? Ce indiciu ... ca nu inteleg nimic . Ce scena a crimei ? Ceeeeeeeee ?
Ca iar dau in suparari .
By : EA USA Admins
2/18/12 -New tips..
Cell phone signals result are here and result in favor for our family and report will show 4 people was at the crimes scenes ...but Munir will find another way and clear this problem too ..... may be?
Unknown:.ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI
victorelalove- moderator
nu ştiu dacă l-a uitat dar de el sigur nu-i mai pasă
Da ...dar ceva il va supara pe Kerim de nu mai suporta el sa auda numele celor doi fosti logodnici spus in aceiasi fraza .DENISA a scris:nu ştiu dacă l-a uitat dar de el sigur nu-i mai pasă
Mama , cum s-au luat in brate Kerim si Gullia pe ringul de dans si cat de fericiti sunt . Oare chiar poat sa joace asa de real o scena ... fara ca ei sa simta nimic ?
Ma uit la fata lui Engin ... transmite toata dragostea din lume . Prca spune :" Hai la mine in brate , iubire !!" . Dar dam iar de profesionalism . Firar el sa fie de profesionalism !!
victorelalove- moderator
Da ...barbat bine Enginu' .
Nici nu stiu cum este mai bine . Sa nu-l vad si sa sufar ...sau sa-l vad si ...SA SUFAR ?????
Nu-i inteleg pe turci .
Parca vad ca-si ia si el un an de pauza dupa FGSN ...
Nici nu stiu cum este mai bine . Sa nu-l vad si sa sufar ...sau sa-l vad si ...SA SUFAR ?????
Nu-i inteleg pe turci .
Parca vad ca-si ia si el un an de pauza dupa FGSN ...
victorelalove- moderator
el şi în cap de ar sta , chiar de ar fi fără un ochi tu tot bărbat bine îl vezi
Cred . Dar ma intelegi !!!!!!DENISA a scris:el şi în cap de ar sta , chiar de ar fi fără un ochi tu tot bărbat bine îl vezi
victorelalove- moderator
Nu-mi mai revin eu .DENISA a scris:mă văd pe mine în oglindă
Cica s-ar putea ca sa-si ia liber o perioada dupa FGSN ... sper ca nu face asta , ca sunt un om suparat rau ...si tu iar ma intelegi ce simt .
Cum iti poti reveni ?
victorelalove- moderator
dar cine te-a păcălit că-ţi revii ?? suntem incurabile şi nerecuperabile
Vic eu revin la obsesia mea ca ei sunt impreune in viata reala.Am revazut acest episod de multe ori sunt niste momente intre ei care transmit multa pasiune dar sunt amandoi foarte buni actori si poate ma insel.
gix- vip
Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti
Incep sa ma sperii ...pe cuvant . Nu este normal ... Adica ...credeam ca pot face fata unul an de pauza al lui Engin . Si eu fusei suparata cand nu a fost episod intr-o saptmana . Iar acum ca ma gandesc ca s-ar putea sa-si ia pauza ... nu ma simt deloc bine .DENISA a scris:dar cine te-a păcălit că-ţi revii ?? suntem incurabile şi nerecuperabile
Wow ...este grav , grav, grav ....
victorelalove- moderator
gix a scris:Vic eu revin la obsesia mea ca ei sunt impreune in viata reala.Am revazut acest episod de multe ori sunt niste momente intre ei care transmit multa pasiune dar sunt amandoi foarte buni actori si poate ma insel.
Gix , uite cum iti spun eu ca vad lucrurile . La fel , este dupa o analiza pe care am tot facut-o .
Eu cateodata cred ca sunt impreuna , cateodata ma indoiesc de asta ...totul ca urmare a modului in care actioneaza unul langa altul ... sau mai de graba a faptului ca nu sunt unul langa altul cand ar trebui sa promoveze un serial in care joaca impreuna .
Daca sunt impreuna ... sunt de vreo 2 ani si . La inceput erau doar asa ...cum suntem cu totii la inceput , in perioada de tatonare . Si asta s-a vazut de la videoclipul din 2010 ...in care nu si-au luat mainile unul de pe altul . Apoi au facut o singura poza in septembrie 2010 ..cand erau singuri si plecau cu avionul la Izmir ...la filamari . Apoi in sezonul 1 ...sunt poze in care se vede ca vorbeau si radeau , erau in elementul lor fara niciun fel de indoiala . Se vedea ca se cunosc de mult ... putau fi in perioada in care se cunosteau si ca iubiti , dupa ce au fost atata imp prieteni . Acum in sezonul 2 ... imi dau impresia ca locuiesc chiar impreuna . Nu mai vorbesc la filamari , se mira cum sa nu se uite unul la altul , si stau la distanta ... dar o distanta parca calculata cu precizie . Hai sa zicem ca ei , ca sunt colegi ...si bla, bla , bla ... cu colegii mai faci o gluma , te mai atingi din greseala ca nu este bai , si daca nici nu esti interesat de persoana respectiva , ce ar fi gresit ... s-ar trece cu vederea fara alte comentarii . Sunt foarte ciudati in comportament ...
Asa ca ori sunt doi straini in momentul de fata ... ori au o relatie serioasa . Cale de mijloc eu nu vad . Nu are cum ... inevitabil unul se va simti atras de celalalt .. cu toata prietenia din lume .
Ei nu par a fi doi straini ... clar . Oricat de bun actor ai fi ... nu are cum sa-ti iasa scenele alea de iubire "asa de reala " .
Eu tot cred ca sunt diferiti ... si provin din medii diferite . Dar cand doi oameni se iubesc ...diferentele nu fac nicio diferenta !!!
victorelalove- moderator
Citeam pe YT, un fan spunea ca dupa scena sarutului nu se mai poate spune ca ei sunt dusmani inafara platoului de filmare.Daca o iubeste Engin va avea parte Beren de o viata frumoasa .Cand a fost intrebat daca ar putea iubi pe cineva ca Mustafa(BBO) a zis ca nu este imposibil dar acea iubire trebuie sa aiba valoare(asta ce am tradus cu Google) si ca nu este imposibil sa iubesti in acest fel.
gix- vip
Cat de frumos !! Chiar imi place ce a spus .gix a scris:... a zis ca nu este imposibil dar acea iubire trebuie sa aiba valoare(asta ce am tradus cu Google) si ca nu este imposibil sa iubesti in acest fel.
Stii este un reportaj de acum ceva timp in care aratau secvente de la concursul la care au participat ei cand erau mici . Il aratau pe Engin atunci ...si il aratau pe Engin si acum . Spuneau ca va vine sa credeti ca este acelasi barbat ? Nu a spus ca este urat ... au spus doar ca Beren era inconjurata de atatia baiati si ca el nu avea curaj sa incerce ceva , pentru ca ii era teama ca va fi respins ...
Eu il vad genul de om care sta si asteapta un moment oportun . A stat atat timp prieten cu ea ... sigur o cunoaste destul de bine ( chiar ea a spus ca este printre cei mai buni 5 prieteni ai ei - pe urma s-a sucit si a spus ca sunt colegi ) .
Chiar daca el s-a schimbat fizic ... sufletul cred ca i-a ramas acelasi ... si tot ce este posibil sa fi actionat cand a simtit ca trebuie actionat . Da ... daca este asa , Beren este o norocoasa .
Si mai este un clip in care este intrebata cum de a ramas prietena cu Engin ...desi in concurs au fost rivali ? In momentul in care aude numele lui ... nu se poate abtine sa nu zambeasca . Zambeste de fiecare data cand este intrebata de el .
De asta mi se pare ca au un comportament foarte straniu .
victorelalove- moderator
Vom vedea dupa ce se termina serialul nu vezi ca acum el nu mai apare deloc dupa incidentul din decembrie.Si fracezul este cica decoratorul casei.
gix- vip
NOAPTE BUNA , DRAGA DENISA !!
Iti multumim pentru tot !!
Iti multumim pentru tot !!
victorelalove- moderator