Serialesitelenovelet
19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+4
Mirela Maria
dubaisport
victorelalove
DENISA
8 participanți

Pagina 11 din 43 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43  Urmatorul

In jos

19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Empty Re: 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Dum 19 Feb 2012, 1:09 am

gix a scris:Vom vedea dupa ce se termina serialul nu vezi ca acum el nu mai apare deloc dupa incidentul din decembrie.Si fracezul este cica decoratorul casei.
Dar el oricum nu iese des in oras ...daca l-am vazut de 6 ori .
Este un om caruia nu-i place sa fie in centrul atentiei ...asta este sigur . Insa incetul cu incetul ...va intelege ca trebuie sa fie putin mai deschis . Este adevarat ca are si foarte mult de lucru ... nu ma indoiesc de asta . Si cred ca a vrut sa demonstreze cat de bun actor este . Am inteles ca in sezonul 1 dormea doar 5 ore pe noapte . In rest repeta ... si se vede , a devenit din ca in ce mai bun . kiss
Care francez ? Cel cu care a aparut Beren de doua ori ? Nici nu au mai pomenit de el ... si nici nu l-am mai vazut . Eu am inteles ca au spus in presa ca s-au despartit . Dar nu cred sa fi avut o relatie ... cand aveau timp ?
Cel mai logic lucru este ca Beren si Engin sunt impreuna ... se vad la lucru , acum cred ca se vad si acasa , altfel nu ar avea timp de nimeni altcineva .
Vom vedea . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Empty Re: 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de gix Dum 19 Feb 2012, 1:17 am

Primul sezon a fost foarte greu si aveau si mai multe scene impreuna.Am mai citit pe undeva si ceva legat de religia ei era o discutie contradictorie dar nu cred sa fie asta o problema la ea.El a avut nevoie de un rol ca cel din BBO sa se vada cat este de bun si a fost un rol greu.
gix
gix
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Dum 19 Feb 2012, 1:22 am

La teledonul ptr. Van ea avea un inel si s-a tot spus ca este inelul de logodna si cand se intorcea dupa revelion au aratat inelul.Eu vreau de la Engin.
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 19 Feb 2012, 1:22 am

gix a scris:Am mai citit pe undeva si ceva legat de religia ei era o discutie contradictorie dar nu cred sa fie asta o problema la ea.El a avut nevoie de un rol ca cel din BBO sa se vada cat este de bun si a fost un rol greu.
Cu ce sa aibe legatura religia ei ? Nu au aceeasi religie ? kiss
Engin a castigat in 2006 premiul pentru cel mai promitator tanar actor ... dar se pare ca daca nu ajungea la fizicul pe care il are acum ... ramanea cu premiul in casa si cu rolurile care mie mi s-au parut mai mult de supravietuire pana la BBO . kiss Este foarte expresiv Engin . Desi nu intelegi ce spune ( ca vorbeste turca Smile ) ... intelegi ce vrea sa transmita . Ii iese foarte bine . kiss
Dar poate ca suntem noi mai sensibile la subiectul Engin ... noi si multe alte fane . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Dum 19 Feb 2012, 1:29 am

Asa este cum spui sunt multi actori frumosi (turci) dar fara pic de talent dar atrag prin prezenta.Eu am tot recomandat la multe persoane sa se uite la aceast serial ptr. ca stiam ca se uita pe KanalD si nu le-a placut.Eu urmaresc altceva cred sau am facut o obsesie ptr. acest actor
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 19 Feb 2012, 1:30 am

gix a scris: La teledonul ptr. Van ea avea un inel si s-a tot spus ca este inelul de logodna si cand se intorcea dupa revelion au aratat inelul.Eu vreau de la Engin.
Si unde este logodnicul ? Smile Smile Smile
Tot ce este posibil sa fie de la Engin ... tot ce este posibil sa fie un inel . kiss

Ei daca ar avea alte relatii ... unde le sunt jumatatile ? Ca ma gandesc ca le-ar mai scoate si ei la aer ... ca doar nu i-ar tine doar in casa . Smile
De asta eu ma gandesc ca pot fi si impreuna , iar daca este asa au ajuns sa locuiasca in aceeasi casa , se vad la serviciu ...se vad si acasa . kiss

Motivul pentru care ar tine secreta relatia ...este subiectul serialului . Ei nici nu se pupa in serial ... daca lumea ar sti ca ei sunt impreuna nici nu i-ar mai interesa Kerim si Fg . Cel putin eu asa as face ... daca as sti ca se culca impreuna in viata de zi cu zi ... cu ce mai m-ar deranja ca nici nu se pupa in serial ? Smile

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Dum 19 Feb 2012, 1:34 am, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Dum 19 Feb 2012, 1:33 am

Ma uit si la Hayat Devam Ediyor e acolo un actor foarte frumos dar nu spune nimic e doar decor.Ma uit ca nu inteleg ce mesaj vor sa transmita prin acest serial.
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 19 Feb 2012, 1:35 am

gix a scris:Ma uit si la Hayat Devam Ediyor e acolo un actor foarte frumos dar nu spune nimic e doar decor.Ma uit ca nu inteleg ce mesaj vor sa transmita prin acest serial.
Smile Smile Smile Smile Smile
Multi sunt de decor , Gix ! kiss Dar pana la urma asa functioneaza lumea asta . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 19 Feb 2012, 1:38 am

gix a scris:Eu urmaresc altceva cred sau am facut o obsesie ptr. acest actor
Bun venit in club !!! Smile
Sunt in aceeasi situatie .

Engin chiar ca mi-a luat mintile ... si sunt un om cerebral . Dar uite ca nu are nimic de-a face cu nimic ... Se intampla si gata !! kiss

Stii ...spunea O FANA la un moment dat ca Beren nu are cum sa nu fie indragostita de Engin . Pentru ca si ea este femeie si vede ce vedem noi . Daca este asa ... cum am mai spus :ESTE NOROCOASA !!! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Dum 19 Feb 2012, 1:38 am

La acelasi motiv m-am gandit si eu nu ar mai fi credibili.
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Dum 19 Feb 2012, 1:42 am

Noapte buna Vic! pe maine
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 19 Feb 2012, 1:43 am

gix a scris:La acelasi motiv m-am gandit si eu nu ar mai fi credibili.
Da ... normal ca si-ar pierde farmecul toata povestea .
Si inca ceva ...ei daca sunt prieteni , sau doar colegi ... de ce nu ies in oras acum ? Ca in sezonul 2 sunt impacati ca si personaje . Nu ar mai deranja pe nimeni cu nimic . Poate chiar producatorul le-ar face vant pe usa din cand in cand ...ca sa mai promoveze si ei serialul . Smile
Dar dupa ce o fi vazut saracul producator cum s-au pipait in clip ... nu cred ca vrea sa riste . Smile Cand esti indragostit faci "gafe" .
Sau poate chiar sunt doi oameni care au descoperit secretul prieteniei vesnice dintre un barbat si o femeie . Smile Smile Smile Sa ni-l spuna si noua !! Smile

19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 11 155656 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 11 155656 Gix !! Pe maine !! Nopate buna !!
A fost o placere sa vorbim !! kiss

Un nou tips ...dar parca nu l-as crede . Iar "unknown-ul " asta ...

By : EA USA Admins

2/18/12 -New tips..

This is something else...not a dream ,not sexual, this is prove of innocent love , testing of the innocent love and Kerim will prove this...more than ever .This is Kerim his love from bottom his heart Kerim...
Said Unknown
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 19 Feb 2012, 5:05 pm

promo ep 63

michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 19 Feb 2012, 6:00 pm

BUNA ZIUA TUTUROR !
Michi kiss ce surpriza ne-ai adus ...o asteptam deabia maine
Mustafa ai urmareste la terapeuta si este inarmat ?
saraca Gulli ce shocata e cand il vede stiind si cate a facut nebunul ... sad
iar Kerim era asa de fericit cand a pasit in cabinetul dr ..
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 19 Feb 2012, 6:19 pm

dubaisport a scris:BUNA ZIUA TUTUROR !
Michi kiss ce surpriza ne-ai adus ...o asteptam deabia maine
Mustafa ai urmareste la terapeuta si este inarmat ?
saraca Gulli ce shocata e cand il vede stiind si cate a facut nebunul ... sad
iar Kerim era asa de fericit cand a pasit in cabinetul dr ..

o cam bruscheaza si nu-mi place. dar nu pare rapire. cred ca doar vor sta de vorba.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 19 Feb 2012, 6:21 pm

19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 11 30cm3iv

Smile Smile Smile

daca o puneau si pe mukko pe ei era senzatia sezonului
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 19 Feb 2012, 6:47 pm

pai ce sa-i mai spuna ,michi ?
deja Gulli e satula de nebunia lui Mustafa?
si trebuia sa o intimideze cu arma ? stupid
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 19 Feb 2012, 6:52 pm

dubaisport a scris:pai ce sa-i mai spuna ,michi ?
deja Gulli e satula de nebunia lui Mustafa?
si trebuia sa o intimideze cu arma ? stupid

nu stiu ce-i va mai spune, dar cred ca el e sigur ca fatmagul inca il iubeste.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Dum 19 Feb 2012, 7:16 pm

http://magazin.haberturk.com/fiskos/haber/717383-reklami-kes
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Dum 19 Feb 2012, 7:17 pm

buna fetelor
o stire despre ENGINU
nu stiu daca e noua dar a aparut de vreo 10 min. pe fcebook
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 19 Feb 2012, 7:18 pm

michiper68 a scris:

nu stiu ce-i va mai spune, dar cred ca el e sigur ca fatmagul inca il iubeste.
la mintea lui creata e posibil sa creada asta
interesant e cei va raspunde Gulli
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 19 Feb 2012, 7:18 pm

Mirela Maria a scris:buna fetelor
o stire despre ENGINU
Buna MIrela
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 19 Feb 2012, 7:19 pm

Mirela Maria a scris:buna fetelor
o stire despre ENGINU

19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 11 33zekx0

It has been said EA and Model CT were together. Taskin first said "he is my friend" then "my boyfriend" she put some picture on the FB.

According news at Posta :EA stop talking to CT and asked her to take off those pictures from FB .Then through mutual friend sen this message to CT: "Stop advertisement with me...this is became ugly"
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 19 Feb 2012, 7:20 pm

dubaisport a scris:
la mintea lui creata e posibil sa creada asta
interesant e cei va raspunde Gulli

e posibil ca raspunsul sa fie cel din indicii, ala ca e doar kerim in corasonul ei.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 19 Feb 2012, 7:23 pm

avem si o clarificare

Clarification: There were never together :) (S)
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 11 din 43 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum