Serialesitelenovelet
19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+4
Mirela Maria
dubaisport
victorelalove
DENISA
8 participanți

Pagina 17 din 43 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43  Urmatorul

In jos

19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Empty Re: 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Mirela Maria Mar 21 Feb 2012, 12:34 pm

Buna fetelor!
azi noapte am venit la 2 acasa si la 2,30 am citit doar 2-3 pg.
mi-a fost dor de voi
ce mai fac copii
azi am timp sa va citesc din urma
n-am crezut ca poate sa ma prinda asa de tare un film si mai ales discutiile cu voi
am vazut si trailer-ul...o rapeste mustaffa? kiss kiss
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Empty Re: 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Feb 2012, 12:39 pm

Mirela Maria a scris:Buna fetelor!

am vazut si trailer-ul...o rapeste mustaffa? kiss kiss
19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 648483 Mirela !!
Bine ai revenit !! kiss

Cica o rapeste ...acum sa vedem cum si unde o duce . Ca cica s-ar putea sa fie o discutie tot in cladirea unde face Gullia terapie . Sunt mai multe variante . Eu chiar ca sunt confuza .
Sa vedem . kiss

19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 1zvyjrl

DENISA a scris:şi să îi spună şi că el " niciodată nu a însemnat nimic ptr ea ""

el făcea doar parte din decor
Asa vreau si eu . 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 244732
Dar pana la urma sunt 10 ani in care au fost unul langa altul ...
Dar mai este faza cu indragostitul de Kerim . A spus ca si-a dat seama prin episodul 14 ca-l iubeste ... aproape imediat . Inseamna ca era mai mult o obisnuinta cu ornitorincul . Nici nu cred ca l-a iubit vreodata ... el era cel mai bun pentru ca era singurul .
Si Gullia a avut incredere de la inceput in Kerim . A plecat singura cu el la Istanbul ... asta spune multe . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mar 21 Feb 2012, 12:42 pm

o si loveste?saraca ftg ce viata are cu M,nu mai scapa odata de el?
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 21 Feb 2012, 12:43 pm

bună Mirela !!

cred că terapeuta îi dă sfaturi lui Kerimel cum să se apropie de Fatmagul.

10 ani ? dar de la ce vârstă frate au avut o relaţie , fie ea şi platonocă , din faşă???
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Feb 2012, 12:44 pm

DENISA a scris:bună Mirela !!

10 ani ? dar de la ce vârstă frate au avut o relaţie , fie ea şi platonocă , din faşă???
Pai de cand avea Gullia 13 ani . Bineinteles ca a fost platonica ... dar asa se simtea ea bine , cred . Visa sa scape din casa ...eu mai stiu . Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mar 21 Feb 2012, 12:45 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Feb 2012, 12:44 pm

Mirela Maria a scris:o si loveste?saraca ftg ce viata are cu M,nu mai scapa odata de el?
Nu stiu ...eu sper sa nu fie adevarat . 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 244732
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mar 21 Feb 2012, 12:46 pm

DENISA a scris:bună Mirela !!

buna Denisa!
Kerim intra la terapeut?
Am crezut ca gullia.....ea e pe hol si ei nu aud nimic din cabinet?
hai ca iar o intind scenaristele astea...
puteau gasi alt loc de rapire ...
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Feb 2012, 12:47 pm

Mirela Maria a scris:
hai ca iar o intind scenaristele astea...
puteau gasi alt loc de rapire ...
Pai era singurul loc de unde putea sa o rapeasca . Ca in rest Kerim este doar cu ochii pe ea ... Exclamation
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mar 21 Feb 2012, 12:49 pm

victorelalove a scris:
Pai era singurul loc de unde putea sa o rapeasca . Ca in rest Kerim este doar cu ochii pe ea ... Exclamation

si oare unde o duce?
cred ca innebuneste Kerim...saracul de el
chiar il compatimesc mult
si nu pot sa-l ajut de aici sad sad sad
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Feb 2012, 12:53 pm

Mirela Maria a scris:
cred ca innebuneste Kerim...saracul de el
chiar il compatimesc mult
si nu pot sa-l ajut de aici sad sad sad
Mie mi se pare ca tot in cladirea aia sunt . O ameninta si cu arma ca sa mearga cu el . Asta umbla ca in codru ... 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 2743637754
Cum spunea si Denisa ... poate ca doar discuta cu ea , ea ii explica ca nu mai are nimic pentru el si ca nu l-a iubit niciodata . Apoi pana iese de la terapie Kerim ... ea este deja inapoi .
Acum eu stau si ma gandesc : II SPUNE LUI KERIM DE "INTALNIREA" CU MUSTAFA ? Nu vreau sa-i asunda asta ... Crying or Very sad

19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 28gtocj
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mar 21 Feb 2012, 12:56 pm

Buna ziua tuturor 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 3594945229 vic 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Kissesforyou
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mar 21 Feb 2012, 12:56 pm

buna Fetelor !
kiss kiss
daca Mustafa o loveste ...nu numai ca a pierdut-o definitiv in mintea lui ..dar cred ca Ker il va nenoroci
eu vreau ca Gulli sa-i spuna lui Ker de " vizita " lui Mustafa
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 21 Feb 2012, 12:57 pm

ar greşi dacă nu i-ar spune , îl face să nu aibă încredere în ea.

Bună Dubai!!

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 21 Feb 2012, 12:57 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Feb 2012, 12:57 pm

Ohoho ... lume noua !! kiss
Ce mai faci , Ninnet ?
Ti-ai parasit baiatul ?
Nu stii ca imi este dor de avatarul tau ? 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 283516
Ti-a placut sarutul ? kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mar 21 Feb 2012, 12:57 pm

victorelalove a scris:
Spoiler:
Acum eu stau si ma gandesc : II SPUNE LUI KERIM DE "INTALNIREA" CU MUSTAFA ? Nu vreau sa-i asunda asta ... Crying or Very sad

nu-i spune decat daca va fi foarte speriata si el o cunoaste cand ascunde ceva kiss kiss
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Feb 2012, 12:58 pm

dubaisport a scris:buna Fetelor !
kiss kiss
daca Mustafa o loveste ...nu numai ca a pierdut-o definitiv in mintea lui ..dar cred ca Ker il va nenoroci
eu vreau ca Gulli sa-i spuna lui Ker de " vizita " lui Mustafa
Buna , Dubai !!
De asta nici eu nu cred ca o loveste . kiss Nu risca ..
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mar 21 Feb 2012, 12:58 pm

victorelalove a scris:Ohoho ... lume noua !! kiss
Ce mai faci , Ninnet ?
Ti-ai parasit baiatul ?
Nu stii ca imi este dor de avatarul tau ? 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 283516
Ti-a placut sarutul ? kiss

daaaaaa, iti dai seama ...........i-a zi de cand asteptam sarutul asta ? mai tii
minte cand ziceam ca poate de Pasti se vor saruta Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Feb 2012, 12:59 pm

ninnet a scris:

nu-i spune decat daca va fi foarte speriata si el o cunoaste cand ascunde ceva kiss kiss
Eu vreau sa-i spuna cu cuvinte . Si sa-i spuna si ca doar Kerim este in inima ei ... cupidon cupidon cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mar 21 Feb 2012, 12:59 pm

ba eu cred ca-i va spune indiferent de teama fata de o eventuala confruntare intre cei 2 barbati
asa cum i-a zis de marturisirea lui Asu ..asa-i va zice si acum de Mustafa
mai ales ca poate sa ceara protectie la politie
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mar 21 Feb 2012, 12:59 pm

nu cred ca-i ascunde Vic,doar are incredere in el.
Poate se gandeste ca iasa scandal intre ei si atunci ii ascunde
Nu stiu ,dar eu cred ca ar trebui sa fie sincera si sa-i spuna nu chiar atunci ,dar cand ajung acasa.Vai cat de suparat va fi Kerim...sigur il va cauta sa-l apostrofeze macar
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Feb 2012, 1:00 pm

ninnet a scris:

daaaaaa, iti dai seama ...........i-a zi de cand asteptam sarutul asta ? mai tii
minte cand ziceam ca poate de Pasti se vor saruta Smile Smile
Smile Smile Smile
Eeeeeeeeeeeeee ...ete ca fuse de ziua indragostitilor . Vor mai urma si altele .
Imi place de ei acum . 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mar 21 Feb 2012, 1:01 pm

victorelalove a scris:

De asta nici eu nu cred ca o loveste . kiss Nu risca ..
exact Vic ....dar Mustafa are antecedente in violenta conjugala ..a plesnit-o si pe Asu
dar pe gulli nu cred..poate atunci cand o trage de mana, ea se zmuceste iar el o atinge involuntar,dar nu intentionat
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Feb 2012, 1:02 pm

dubaisport a scris:ba eu cred ca-i va spune indiferent de teama fata de o eventuala confruntare intre cei 2 barbati
Si eu cred asta . Nu mai are de ce sa fie gelos Kerim . Mai ales daca ea il imbratiseaza ... dupa . Sau visez eu prea mult ? kiss Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mar 21 Feb 2012, 1:02 pm

dubaisport a scris:
exact Vic ....dar Mustafa are antecedente in violenta conjugala ..a plesnit-o si pe Asu
dar pe gulli nu cred..poate atunci cand o trage de mana, ea se zmuceste iar el o atinge involuntar,dar nu intentionat
Buna dubai!
si eu cred ca nu o loveste ....totusi o iubeste nu?
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Mar 21 Feb 2012, 1:02 pm

victorelalove a scris:
Smile Smile Smile
Eeeeeeeeeeeeee ...ete ca fuse de ziua indragostitilor . Vor mai urma si altele .
Imi place de ei acum . 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 283516

da sigur ca vor urma ......mai tarzior ca doar mai e pana la finalul sezonului Smile Smile ..........va-m adus o cafeluta kiss 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 00I60541qDu
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 17 din 43 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum