4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+29
carmenadina
pissycutz
chrisa
michiper68
gabytzyca
mihaela99
ac_adina
theMaria
viocopilu
lyvya
clio 24
nutzi
Admin_dea05
dea05
elena50
monicuta
Lorelay_2006
iulia1965
prytymeu
mioaranita60@.com
octaviana1989
florina1989
vivi
Luana
IRIS
emine
Hatice2J
DENISA
vyk968
33 participanți
Pagina 10 din 39
Pagina 10 din 39 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 39
Re: 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
chiaremine a scris:DENISA a scris:emine a scris:
nici eu nu gatesc,noroc cu sora mea care gateste,ca altfel,aragazul meu ar fi fost numai pt cafea.... :lol!:
credeam că sunt singura ...
aaa...nu,stai linistita ca mai suntem....eu eventual as pune si un bibelou pe aragaz,normal dupa ce imi fac cafeaua... :D
parca nu prea te-as crede...
Hatice2J- vip
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 57
iar mi-ai smuls un zambet,chiar in dupa amiaza asta am primit o invitatie in Cipru pt.anul viitor dupa Pasti...[/quote]Hatice2J a scris:in Cyprus,in Nicosia,care este capitala si nu are iesire la mare,este mai in mijlocul tarii.dar oricum este tara mica si ca sa ajungi pana la orasul cel mai apropiat care este la mare faci 45 de minute cu masina
da? pai sa vi,sa nu pierzi ocazia iar primavara este f bine aici nici frig dar nici ff cald ca vara.ai pe cineva aici?in ce oras?
emine- membru senior
Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus
DENISA a scris:Hatice2J a scris:
waw...multumeste-i din partea noastra...
ea încearcă să mă corupă , ea nu ştie că eu sunt o adevărată catastrofă în bucătărie , sunt paralelă.
stai linistita denisa ca nu esti singura
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
florina1989 a scris:
bună iubita ! m-am gândit să îi cer curcinicăi reţeta de ardei umpluţi dacă tot îi plac atât de mult lui Murii .... mă risc să îmi tai degetele prin bucătărie ptr el ...
Hatice2J a scris:chiaremine a scris:DENISA a scris:emine a scris:
nici eu nu gatesc,noroc cu sora mea care gateste,ca altfel,aragazul meu ar fi fost numai pt cafea.... :lol!:
credeam că sunt singura ...
aaa...nu,stai linistita ca mai suntem....eu eventual as pune si un bibelou pe aragaz,normal dupa ce imi fac cafeaua... :D
pe cuvant ca asa as face,asta nu inseamna ca nu am gatit la viata mea..ohoho,dar de cativa ani nu am mai gatit si m-am dezobisnuit,si nici nu prea sunt eu cu mancarea gatita....mananc asa ce apuc si ptin ca o viata intraga am avut si am probleme cu kg... d/
emine- membru senior
DENISA a scris:florina1989 a scris:
bună iubita ! m-am gândit să îi cer curcinicăi reţeta de ardei umpluţi dacă tot îi plac atât de mult lui Murii .... mă risc să îmi tai degetele prin bucătărie ptr el ...
mai bine cere altcuiva reteta daca lui muri ii plac ardeii ei dupa ai tai o sa se linga pe degete si o lasa pe
florina1989- vip
florina1989 a scris:
mai bine cere altcuiva reteta daca lui muri ii plac ardeii ei dupa ai tai o sa se linga pe degete si o lasa pe
eu asta şi vreau, să o lase pe curcinica cu ochii în soare , dar lucrez şi eu mai suptil
am inteles.. :cagla:
florina1989- vip
emine a scris:iar mi-ai smuls un zambet,chiar in dupa amiaza asta am primit o invitatie in Cipru pt.anul viitor dupa Pasti...Hatice2J a scris:in Cyprus,in Nicosia,care este capitala si nu are iesire la mare,este mai in mijlocul tarii.dar oricum este tara mica si ca sa ajungi pana la orasul cel mai apropiat care este la mare faci 45 de minute cu masina
da? pai sa vi,sa nu pierzi ocazia iar primavara este f bine aici nici frig dar nici ff cald ca vara.ai pe cineva aici?in ce oras?[/quote]
o sa-ti dau mai multe detalii,dupa ce vorbesc cu prietena mea...
viitorul ei sot este cipriot si m-au invitat la nunta...inca nu stiu prea multe,ea locuieste in Londra si vine saptamana viitoare in tara...
Hatice2J- vip
o sa-ti dau mai multe detalii,dupa ce vorbesc cu prietena mea...Hatice2J a scris:emine a scris:iar mi-ai smuls un zambet,chiar in dupa amiaza asta am primit o invitatie in Cipru pt.anul viitor dupa Pasti...Hatice2J a scris:in Cyprus,in Nicosia,care este capitala si nu are iesire la mare,este mai in mijlocul tarii.dar oricum este tara mica si ca sa ajungi pana la orasul cel mai apropiat care este la mare faci 45 de minute cu masina
da? pai sa vi,sa nu pierzi ocazia iar primavara este f bine aici nici frig dar nici ff cald ca vara.ai pe cineva aici?in ce oras?
viitorul ei sot este cipriot si m-au invitat la nunta...inca nu stiu prea multe,ea locuieste in Londra si vine saptamana viitoare in tara...[/quote]
aha,ok mai vorbim atunci
emine- membru senior
chiar
parca nu prea te-as crede...[/quote]
pe cuvant ca asa as face,asta nu inseamna ca nu am gatit la viata mea..ohoho,dar de cativa ani nu am mai gatit si m-am dezobisnuit,si nici nu prea sunt eu cu mancarea gatita....mananc asa ce apuc si ptin ca o viata intraga am avut si am probleme cu kg... d/[/quote]
important e sa fii sanatoasa,nu kg...fiecare om are frumusetea lui...
parca nu prea te-as crede...[/quote]
pe cuvant ca asa as face,asta nu inseamna ca nu am gatit la viata mea..ohoho,dar de cativa ani nu am mai gatit si m-am dezobisnuit,si nici nu prea sunt eu cu mancarea gatita....mananc asa ce apuc si ptin ca o viata intraga am avut si am probleme cu kg... d/[/quote]
Hatice2J- vip
[quote="DENISA"]
daca te intalneste d.na Y...florina1989 a scris:
eu asta şi vreau, să o lase pe curcinica cu ochii în soare , dar lucrez şi eu mai suptil
Hatice2J- vip
fetelor arăboaicele spun că va juca şi Tuncel Kurtiz în filmul lui Tuba.
[quote="DENISA"]
Tuba e ceva deosebit...diferit de tot ce a fost pana acum...
eu nu pot compara nici o alta actrita cu ea...
Tuba e ceva deosebit...diferit de tot ce a fost pana acum...
eu nu pot compara nici o alta actrita cu ea...
Hatice2J- vip
Nurgul ?? ea e prea băbătâie ptr el , lui îi plac fetele serioase nu provocatoare ca ea .Hatice2J a scris:daca te intalneste d.na Y...
sa stii ca am gasit si eu stitrea undeva,dar nu mai tin minte unde si cand...DENISA a scris:fetelor arăboaicele spun că va juca şi Tuncel Kurtiz în filmul lui Tuba.
Hatice2J- vip
Hatice2J a scris:chiar
important e sa fii sanatoasa,nu kg...fiecare om are frumusetea lui...[/quote][quote]
normal ca sanatatea conteaza,dar stii cum suntem noi femeiile.....mi-am adus aminte de bunica mea care spunea ca trebuie sa fi ''grasa si frumoasa''.... :D
emine- membru senior
...Yildirim lady...DENISA a scris:Nurgul ?? ea e prea băbătâie ptr el , lui îi plac fetele serioase nu provocatoare ca ea .Hatice2J a scris:daca te intalneste d.na Y...
Hatice2J- vip
Hatice2J a scris:
sa stii ca am gasit si eu stitrea undeva,dar nu mai tin minte unde si cand...
ele spun că va juca şi Filiz , tipa care i-a luat interviul în vară, eu ştiam că ea renunţase din cauza unor probleme de sănătate .
[quote="emine"]
Hatice2J a scris:chiar
apropo...arabilor le plac femeile mai plinute,"sa le umple patul"...asta-i expresia lor...
normal ca sanatatea conteaza,dar stii cum suntem noi femeiile.....mi-am adus aminte de bunica mea care spunea ca trebuie sa fi ''grasa si frumoasa''.... :D
Hatice2J- vip
DENISA a scris:fetelor arăboaicele spun că va juca şi Tuncel Kurtiz în filmul lui Tuba.
am vazut si eu pe atv pe site zilele trecute
florina1989- vip
hai că o jigneşti ,,, ea o lady"" ???? mai bine "" ţaţă "" e mai apropiat de atitudinea ei .Hatice2J a scris:...Yildirim lady...
DENISA a scris:fetelor arăboaicele spun că va juca şi Tuncel Kurtiz în filmul lui Tuba.
cine este Tuncel?
emine- membru senior
Pagina 10 din 39 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 39
Subiecte similare
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 10 din 39
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum