4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+29
carmenadina
pissycutz
chrisa
michiper68
gabytzyca
mihaela99
ac_adina
theMaria
viocopilu
lyvya
clio 24
nutzi
Admin_dea05
dea05
elena50
monicuta
Lorelay_2006
iulia1965
prytymeu
mioaranita60@.com
octaviana1989
florina1989
vivi
Luana
IRIS
emine
Hatice2J
DENISA
vyk968
33 participanți
Pagina 15 din 39
Pagina 15 din 39 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39
Re: 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
va doresc un Craciun Fericit multa sanatate si sa aveti parte de tot ce va doriti clopotel mos craciun santa2 :bradut: :cei mai iubiti
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
CRACIUN FERICIT
Un craciun fericit alaturi de cei dragi! :stea:
https://www.youtube.com/watch?v=GFYJDUt8hhE&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=GFYJDUt8hhE&feature=related
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
buna seara tuturor!!!!
Deschideţi uşa şi lăsaţi spiritul Crăciunului să vă intre în casă! Deschideţi inimile şi lăsaţi Bucuria şi Împlinirea să vă intre în suflet! Deschideţi larg bratele şi îmbrăţişarea voastră caldă, vorba bună şi gândul curat să fie cel mai de preţ cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Înţelepciunea, Încrederea şi Generozitatea să vă călăuzească paşii în Noul An 2010 !!! CRACIUN FERICIT !!!!!!!!!!
[URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/948hk4ad8mw.gif/][/URL
Deschideţi uşa şi lăsaţi spiritul Crăciunului să vă intre în casă! Deschideţi inimile şi lăsaţi Bucuria şi Împlinirea să vă intre în suflet! Deschideţi larg bratele şi îmbrăţişarea voastră caldă, vorba bună şi gândul curat să fie cel mai de preţ cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Înţelepciunea, Încrederea şi Generozitatea să vă călăuzească paşii în Noul An 2010 !!! CRACIUN FERICIT !!!!!!!!!!
[URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/948hk4ad8mw.gif/][/URL
emine- membru senior
Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus
A VENIT CRACIUNUUUULLLL !!!!
SA INCINAM O CUPA DE SI SA SPERAM CA TOT CE NE-AM DORIT SI AM VISAT SE VA IMPLINI!!
DORESC TUTUROR DISTRACTIE PLACUTA ALATURI DE FAMILIE SI POFTA BUNA ...DUPA UN POST ASA DE LUNG, CRED CA BUNATATILE DE PE MASA NE FAC USOR CU OCHIUL ,IN SEMN DE INVITATIE
VA PUP CU MARE DRAG!
SA INCINAM O CUPA DE SI SA SPERAM CA TOT CE NE-AM DORIT SI AM VISAT SE VA IMPLINI!!
DORESC TUTUROR DISTRACTIE PLACUTA ALATURI DE FAMILIE SI POFTA BUNA ...DUPA UN POST ASA DE LUNG, CRED CA BUNATATILE DE PE MASA NE FAC USOR CU OCHIUL ,IN SEMN DE INVITATIE
VA PUP CU MARE DRAG!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
E vremea colindelor, vremea bucuriei cand minunea Nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza.
Fie ca magia sarbatorilor de iarna cu zvon de cantece si clopotei sa va aduca fericire, sanatate si bunatate in caminul vostrul!!CRACIUN FERICIT!!!
:bradut: [
Fie ca magia sarbatorilor de iarna cu zvon de cantece si clopotei sa va aduca fericire, sanatate si bunatate in caminul vostrul!!CRACIUN FERICIT!!!
:bradut: [
Ultima editare efectuata de catre octaviana1989 in Vin 25 Dec 2009, 1:04 pm, editata de 1 ori
octaviana1989- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 35
Craciun fericit !!!!
Fie ca magia acestei sfinte sarbatori a Craciunului sa va invaluie casa si sufletul in lumina , bucurie si fericire ! Va imbratisez si va pup*
vyk968- membru activ
Data de inscriere : 20/09/2009
Eu am cam intarziat la urat si la cantat...sper ca nu v-ati suparat....!!!
Si cum muza s-a 'mbatat va urez la obiect:La Multi Ani cu mult respect!!!
Lumina Nasterii sa va calauzeasca pe taramul dumnezeiestii iubiri si sa va poarte in timpul lui Dumnezeu caci Astazi Hristos Se naste pt.a primi crucea ca sa ne arate cum ne iubeste si pt.ca noi sa inviem.
Craciun fericit!!!
Si cum muza s-a 'mbatat va urez la obiect:La Multi Ani cu mult respect!!!
Lumina Nasterii sa va calauzeasca pe taramul dumnezeiestii iubiri si sa va poarte in timpul lui Dumnezeu caci Astazi Hristos Se naste pt.a primi crucea ca sa ne arate cum ne iubeste si pt.ca noi sa inviem.
Craciun fericit!!!
Hatice2J- vip
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 57
De Sfintele Sarbatori va doresc sa aveti parte de tot ce mai aveti si mai vreti,de tot ce nu aveti si va doriti,de tot ce va lipseste si nu stiti!Primiti lumina in adancul sufletelor si lasati bucuria sa iasa la suprafata!Sarbatori fericite!La multi ani!
elena50- vip
BUNA DIMINEATA LA MOS CRACIUN!!
POFTITI LA MASA ,SA MANCAM , SA BEM SI SA NE INVESLIM!!
POFTITI LA MASA ,SA MANCAM , SA BEM SI SA NE INVESLIM!!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
[img] [/img]
[img][/img][img][/img]
Fie ca lumina care a vestit venirea Pruncului sa va lumineze aceste sarbatori, aducandu-va bucurie, fericire si implinirea tuturor dorintelor. Este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri!
Steaua sfanta de Craciun sa va lumineze sufletele si viata. Va urez fericire, sanatate si impliniri !
[img][/img][img][/img]
Fie ca lumina care a vestit venirea Pruncului sa va lumineze aceste sarbatori, aducandu-va bucurie, fericire si implinirea tuturor dorintelor. Este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri!
Steaua sfanta de Craciun sa va lumineze sufletele si viata. Va urez fericire, sanatate si impliniri !
lyvya- membru activ
Data de inscriere : 19/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Iasi
viocopilu- membru activ
Data de inscriere : 01/10/2009
viocopilu- membru activ
bine ai venitviocopilu a scris:
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
sunt foarte fericita ca intr-un final am reusit sa intru.
cred ca am dato in bara.
viocopilu- membru activ
vivi a scris:bine ai venit bine te-am gasit iubitaviocopilu a scris:
viocopilu- membru activ
sunt de coma ,cand reusesc ceva ,stric alceva.
viocopilu- membru activ
viocopilu a scris:sunt de coma ,cand reusesc ceva ,stric alceva.
buna, bine ai venit floare :craciunita:
octaviana1989- vip
Varsta : 35
merhaba kizlar,
va invit sa ascultati cateva povesti de craciun...
astazi se face praznuirea Sf.Nicodim de la Tismana...poate multe dintre voi ati fost in vizita la aceasta frumoasa manastire...
indraznesc sa pun acatistul sfantului...
http://www.fieni.3x.ro/O%20R%20T%20H%20O%20D%20O%20X/Acatiste/Acatistul%20Sf%20nicodim%20cel%20Sfintit.php
Hatice2J- vip
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 57
Fie ca Sfantul Stefan pentru cei care ii purtati numele, sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletele voastre!La multi ani de ziua numelui!
elena50- vip
buna dimi , surioara!viocopilu a scris:sunt de coma ,cand reusesc ceva ,stric alceva.
inearca pana ai sa te descurci, o sa reusesti mos craciun nu vei strica nimic stai linistita
pe unde te-ai pierdut? nu te-am mai " vazut" de mult timp?
cafea pt toti prietenii online
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Un gand bun si-o sarutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfantul Stefan sa va ocroteasca / Visele sa va-mplineasca! / La multi ani!
viocopilu- membru activ
buna dimineata ,surioara mea draga.imi pare bine ca te-am [v-am ]gasit.a fost c-am greu dar a meritat.de acum in colo sper sa ne vedem mai des.
viocopilu- membru activ
multumim..ce mai faci?viocopilu a scris:Un gand bun si-o sarutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfantul Stefan sa va ocroteasca / Visele sa va-mplineasca! / La multi ani!
dea05- vip
te asteptam ori de cate ori ai posibilitatea sa intrii pe la noiviocopilu a scris: buna dimineata ,surioara mea draga.imi pare bine ca te-am [v-am ]gasit.a fost c-am greu dar a meritat.de acum in colo sper sa ne vedem mai des.
dea05- vip
Pagina 15 din 39 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39
Subiecte similare
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 15 din 39
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum