4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+29
carmenadina
pissycutz
chrisa
michiper68
gabytzyca
mihaela99
ac_adina
theMaria
viocopilu
lyvya
clio 24
nutzi
Admin_dea05
dea05
elena50
monicuta
Lorelay_2006
iulia1965
prytymeu
mioaranita60@.com
octaviana1989
florina1989
vivi
Luana
IRIS
emine
Hatice2J
DENISA
vyk968
33 participanți
Pagina 16 din 39
Pagina 16 din 39 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 39
Re: 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
dea05 a scris:te asteptam ori de cate ori ai posibilitatea sa intrii pe la noiviocopilu a scris: buna dimineata ,surioara mea draga.imi pare bine ca te-am [v-am ]gasit.a fost c-am greu dar a meritat.de acum in colo sper sa ne vedem mai des.
viocopilu- membru activ
Data de inscriere : 01/10/2009
de acum nu mai scapati de mine asa usor .printesa ta ce mai face?
viocopilu- membru activ
care mai sunt noutatile despre tuba si murat?
viocopilu- membru activ
mai esti surioara?
viocopilu- membru activ
eu nu stiu unde sa scriu ,ca sa pot sa-ti raspund tie.
viocopilu- membru activ
mai esti surioara?
viocopilu- membru activ
ffff bine !se uita la DUMBO pe DVDviocopilu a scris: de acum nu mai scapati de mine asa usor .printesa ta ce mai face?
tu faci bine apesi pe quote apoi trebuie sa scrii un mesaj dar ai grija sa-l scrii dupa ce se termina paragraful in [/quote]
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
sunt mai multe depinde de cand nu ai mai intrat tu.trebuie sa ai 30 de mesaje scrise ca sa vezi si celelalte rubrici din forum poze/noutati actori si filme noi turcestiviocopilu a scris:care mai sunt noutatile despre tuba si murat?
.. trebuie sa plec ca le este foame la totii...
dea05- vip
pofta buna surioara
viocopilu- membru activ
Buna fetelor!!
Sper ca ati petrecut bine de Craciun ,alaturi de cei dragi...Mos Craciun cred ca a fost darnic cu voi si va adus ce v-ati dorit ...si mai sper ca noul an care va veni sa fie un an mai bun pt. fiecare.
Cand vad pozele cu ei,ma dore capu' si mor de ciuda ca nu sunt impreuna ..dar totodata ma si bucur ca-mi oblojesc sufletul cu aceste amintiri tare dragi mie (nunta)... de-ar fi fost reala !..
Nu ma pot obisnui deloc sa-l vad pe Murat langa Nurghiuloasa(nu are vre-o vina saraca) daca era mai tanara si mai frumoasa poate mai inghiteam in sec ,injuram de doua ori si acceptam
HAI, VA PUP PE TOATE...SI MAI REVIN ,SA VAD CUM STATI CU SANATATEA, FERICIREA SI IUBIREA!!
Sper ca ati petrecut bine de Craciun ,alaturi de cei dragi...Mos Craciun cred ca a fost darnic cu voi si va adus ce v-ati dorit ...si mai sper ca noul an care va veni sa fie un an mai bun pt. fiecare.
Cand vad pozele cu ei,ma dore capu' si mor de ciuda ca nu sunt impreuna ..dar totodata ma si bucur ca-mi oblojesc sufletul cu aceste amintiri tare dragi mie (nunta)... de-ar fi fost reala !..
Nu ma pot obisnui deloc sa-l vad pe Murat langa Nurghiuloasa(nu are vre-o vina saraca) daca era mai tanara si mai frumoasa poate mai inghiteam in sec ,injuram de doua ori si acceptam
HAI, VA PUP PE TOATE...SI MAI REVIN ,SA VAD CUM STATI CU SANATATEA, FERICIREA SI IUBIREA!!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
SARBATORI FERICITE !
VA DORESC UN AN NOU FERICIT CU MULTE IMPLINIRI SI MULTA FERICIRE !!!!! flower
theMaria- membru incepator
buna seara natiune
viocopilu- membru activ
bine v-am regasit
viocopilu- membru activ
[quote="viocopilu"
BUNA VIO!! CE SURPRIZA -MI FACI !! NU TE-AM MAI AUZIT DE UN SECOL...MA BUCUR CA AI REVENIT PRINTRE NOI.
UITE, VEZI, FIINDCA NU TE-AM MAI INTALNIT ,NU AM AVUT RETETE NOI LA PRAJITURILE DE CRACIUN..
TE PUP SI SPER SA NE INTERSECTAM!!
BUNA VIO!! CE SURPRIZA -MI FACI !! NU TE-AM MAI AUZIT DE UN SECOL...MA BUCUR CA AI REVENIT PRINTRE NOI.
UITE, VEZI, FIINDCA NU TE-AM MAI INTALNIT ,NU AM AVUT RETETE NOI LA PRAJITURILE DE CRACIUN..
TE PUP SI SPER SA NE INTERSECTAM!!
nutzi- vip
Varsta : 61
viocopilu a scris:buna seara natiune
buna seara surioara!
Salutari fetelor...familiei ASI!!!
dea05- vip
theMaria a scris:VA DORESC UN AN NOU FERICIT CU MULTE IMPLINIRI SI MULTA FERICIRE !!!!! flower
Bună Maria !!
mă bucur că te-ai hotărât să şi scrii alături de noi . indragostit indragostit indragostit
buna! :bradut: pe unde ai fost zilele astea?ca mi-ai lipsitDENISA a scris:Bună seara ! cucuietelor
dea05- vip
multumim...Un an nou fericit!theMaria a scris:VA DORESC UN AN NOU FERICIT CU MULTE IMPLINIRI SI MULTA FERICIRE !!!!! flower
dea05- vip
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 28 Dec 2009, 11:15 pm, editata de 1 ori
dea05 a scris:
am fost si eu la tara si m-am dat cu sania cu fata a fost super cred ca de 10 ani nu mai m-am dat pe sanie...dar ce greu era la urcat.....ma obosise fiimea ca si la urcare trebuia sa o trag ...
Şi mie îmi place să mă dau cu săniuţa, când încep să mă alint şi să mă rog precum în copil răzgâiat mai sunt şi trasă cu sania .
ai noroc, profita de situatieDENISA a scris:dea05 a scris:
am fost si eu la tara si m-am dat cu sania cu fata a fost super cred ca de 10 ani nu mai m-am dat pe sanie...dar ce greu era la urcat.....ma obosise fiimea ca si la urcare trebuia sa o trag ...
Şi mie îmi place să mă dau cu săniuţa, când încep să mă alint şi să mă rog precum în copil răzgâiat mai sunt şi trasă cu sania .
dea05- vip
Pagina 16 din 39 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 39
Subiecte similare
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 16 din 39
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum