4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+29
carmenadina
pissycutz
chrisa
michiper68
gabytzyca
mihaela99
ac_adina
theMaria
viocopilu
lyvya
clio 24
nutzi
Admin_dea05
dea05
elena50
monicuta
Lorelay_2006
iulia1965
prytymeu
mioaranita60@.com
octaviana1989
florina1989
vivi
Luana
IRIS
emine
Hatice2J
DENISA
vyk968
33 participanți
Pagina 17 din 39
Pagina 17 din 39 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 39
Re: 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
fetelor îmi cer scuze ptr întârzierea postării acestui mesaj de la Theo, dar abia acum mi-am deschis cutia cu mesaje .
Theo 1
Trimis: 24 dec 2009 05:32
Deni, eu nu am intrat pana acum pe forumul Deei si te rog pe tine sa postezi din partea mea urmatorul mesaj:
http://www.christmasmyspacelayouts.com/images/graphics-funny/funny_christmas_picture_0022.gif
http://3.bp.blogspot.com/_PiMRinPGIX8/Sw3IjdcWDFI/AAAAAAAABJA/qvEa8rmU31M/s1600/poze+cu+mos+craciun.jpg
Doresc din tot sufletul familiei Asi de aici si de pretudindeni sanatate,toate dorintele sa vi se indeplineasca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi ,iar in case, fericire si belsug.Craciun fericit!Un an nou asa cum va doriti !Sarbatori fericite!La multi ani!
http://florariasiberd.eu/_images/_gradinarit/_plante/fullsize/plante_05_fs.jpg
,,In fiecare an, in preajma Sarbatorilor de iarna, de pe rafturile marilor magazine, din florarii, Craciunita ne cheama parca sa o privim si, vrajiti de frumusetea ei, s-o cumparam. Pentru ca exista sansa sa primim macar una in dar, vom face o trecere scurta in revista a ingrijirii si intretinerii acestei plante. Craciunita provine din Mexic, creste sub forma unui arbust si are frunzele terminale colorate in rosu, alcatuind \"florii in forma de stea. Nu necesita ingrijiri speciale in perioada rece a anului, insa cere multa lumina. Ca sa-si pastreze aspectul si in anul urmator, ea necesita cateva tehnici horticole, incepand cu luna aprilie si apoi in octombrie-noiembrie. Pana atunci, planta se uda si se fertilizeaza. Este mare consumatoare de apa si nu agreeaza atmosfera uscata in aer. Se va aseza intr-un loc luminos si va ramane pe toata perioada iernii nemiscata. Atentie mare la curentii de aer, care se pare ca o incomodeaza. Dupa doua luni, frunzele rosii cad sau isi schimba culoarea in verde si intra in repaos. Se dezvolta bine intr-un sol poros, usor si cu reactie slab acida. Primavara, planta se tunde pentru regenerare (aprilie). Incepand cu debutul lui octombrie si pana la sfarsitul lui noiembrie, planta se va tine in camara sau va fi acoperita cu o punga de hartie de la amiaza pana a doua zi de dimineata. Intunericul o va ajuta sa-si formeze culoarea rosie a frunzelor terminale pana de Craciun. Pe seama Craciunitei exista un mit. Se povesteste despre doi frati, Maria si Pablo, care proveneau dintr-o familie foarte saraca. In satul unde locuiau, de Craciun, avea loc ceremonia la care fiecare oferea cadouri. Craciunul era sarbatoarea preferata a micutilor, insa erau mult prea saraci ca sa-si permita daruri. Isi doreau totusi foarte mult sa-i poata duce ceva in dar micului Iisus, dar nu aveau nimic. In ajunul Craciunului, Maria si Pablo se pregateau sa merga la slujba din noaptea sfanta. In drumul lor spre biserica, copii au adunat cateva plante verzi, in semn de pretuire pentru micul Iisus. Au fost luati in deradere de ceilalti copii, ca au venit fara niciun dar, insa Maria si Pablo au asezat plantele in jurul nou-nascutului. In mod miraculos, plantele verzi s-au tranformat in plante cu frunzele in forma de stele rosii. Asa o vedem si azi, iar traditia a fost adoptata si obiceiul daruirii unei Craciunite se pastreaza. Planta aduce noroc celui care o duce in dar.\"
https://s277.photobucket.com/albums/kk49/funda2/?action=view¤t=5-1.jpg
Poveste..
,,Povestea este zborul zâmbetului meu atunci când îl întâlneşte pe al tău.
Poveste e atunci când tu-mi oferi prilejul de-a oferi.
Poveste este atunci când subteranele mele devin înălţimi în prezenţa ta.
Povestea este spaţiul acelui împreună pe care eu, tu şi ei îl creăm în fiecare zi.
Povestea. Unii încă o caută, alţii o trăiesc. Unii o justifică, alţii o simt.
Ceea ce simţim cu toţii este simplul fapt că a fi om înseamnă a fi înlăuntrul unei poveşti. Povestea este locul geometric afectiv în care umanitatea noastră ia naştere, înfloreşte şi radiază.
Oamenii din afara poveştilor îmbătrânesc mai repede, zâmbesc mai rar şi sunt trişti mai des.
Cei care îmbătrânesc prea repede sunt cei care au luat în braţe concluziile pe care ceilalţi le-au pus în ei, .
Cei care îmbătrânesc prea repede sunt acea care şi-au uitat propriile întrebări.
Oamenii din afara poveştilor sunt acei oameni singuri care bântuie poveştile celorlalţi.
Oamenii fără poveşti devin note de subsol pentru oamenii care au poveşti.
Nepovestea ta crează distanţa dintre poveste mea şi dorul tău de poveste.
Universul este dansul poveştilor acelora care au avut curajul să iubească.
Poveştile sunt create oamenii care au curajul să dăruiască, iar lumea este susţinută de capacitatea noastră de a dărui incontinuu.
Poveştile sunt create în locul în care deschiderea ta către lume îşi riscă forma cea mai sinceră.
Fă din viaţa ta un dar oferit ţie şi celorlalţi şi vei simţi frumuseţea poveştii pe care o trăieşti.
Uneori piezi direcţia, uneori te întristezi, iar alteori eşti căzut, însă dacă ai răbdare cu tine, vei reveni în sânul poveştii tale. Căci o dată ce ai fost rege, nu te mai poţi ascunde.
O dată ce ai ştiut cândva să iubeşti şi să dăruieşti, povestea ta nu te-a uitat.\" Adrian Ciubotaru
Va pup cu mult drag!
Theo 1
Trimis: 24 dec 2009 05:32
Deni, eu nu am intrat pana acum pe forumul Deei si te rog pe tine sa postezi din partea mea urmatorul mesaj:
http://www.christmasmyspacelayouts.com/images/graphics-funny/funny_christmas_picture_0022.gif
http://3.bp.blogspot.com/_PiMRinPGIX8/Sw3IjdcWDFI/AAAAAAAABJA/qvEa8rmU31M/s1600/poze+cu+mos+craciun.jpg
Doresc din tot sufletul familiei Asi de aici si de pretudindeni sanatate,toate dorintele sa vi se indeplineasca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi ,iar in case, fericire si belsug.Craciun fericit!Un an nou asa cum va doriti !Sarbatori fericite!La multi ani!
http://florariasiberd.eu/_images/_gradinarit/_plante/fullsize/plante_05_fs.jpg
,,In fiecare an, in preajma Sarbatorilor de iarna, de pe rafturile marilor magazine, din florarii, Craciunita ne cheama parca sa o privim si, vrajiti de frumusetea ei, s-o cumparam. Pentru ca exista sansa sa primim macar una in dar, vom face o trecere scurta in revista a ingrijirii si intretinerii acestei plante. Craciunita provine din Mexic, creste sub forma unui arbust si are frunzele terminale colorate in rosu, alcatuind \"florii in forma de stea. Nu necesita ingrijiri speciale in perioada rece a anului, insa cere multa lumina. Ca sa-si pastreze aspectul si in anul urmator, ea necesita cateva tehnici horticole, incepand cu luna aprilie si apoi in octombrie-noiembrie. Pana atunci, planta se uda si se fertilizeaza. Este mare consumatoare de apa si nu agreeaza atmosfera uscata in aer. Se va aseza intr-un loc luminos si va ramane pe toata perioada iernii nemiscata. Atentie mare la curentii de aer, care se pare ca o incomodeaza. Dupa doua luni, frunzele rosii cad sau isi schimba culoarea in verde si intra in repaos. Se dezvolta bine intr-un sol poros, usor si cu reactie slab acida. Primavara, planta se tunde pentru regenerare (aprilie). Incepand cu debutul lui octombrie si pana la sfarsitul lui noiembrie, planta se va tine in camara sau va fi acoperita cu o punga de hartie de la amiaza pana a doua zi de dimineata. Intunericul o va ajuta sa-si formeze culoarea rosie a frunzelor terminale pana de Craciun. Pe seama Craciunitei exista un mit. Se povesteste despre doi frati, Maria si Pablo, care proveneau dintr-o familie foarte saraca. In satul unde locuiau, de Craciun, avea loc ceremonia la care fiecare oferea cadouri. Craciunul era sarbatoarea preferata a micutilor, insa erau mult prea saraci ca sa-si permita daruri. Isi doreau totusi foarte mult sa-i poata duce ceva in dar micului Iisus, dar nu aveau nimic. In ajunul Craciunului, Maria si Pablo se pregateau sa merga la slujba din noaptea sfanta. In drumul lor spre biserica, copii au adunat cateva plante verzi, in semn de pretuire pentru micul Iisus. Au fost luati in deradere de ceilalti copii, ca au venit fara niciun dar, insa Maria si Pablo au asezat plantele in jurul nou-nascutului. In mod miraculos, plantele verzi s-au tranformat in plante cu frunzele in forma de stele rosii. Asa o vedem si azi, iar traditia a fost adoptata si obiceiul daruirii unei Craciunite se pastreaza. Planta aduce noroc celui care o duce in dar.\"
https://s277.photobucket.com/albums/kk49/funda2/?action=view¤t=5-1.jpg
Poveste..
,,Povestea este zborul zâmbetului meu atunci când îl întâlneşte pe al tău.
Poveste e atunci când tu-mi oferi prilejul de-a oferi.
Poveste este atunci când subteranele mele devin înălţimi în prezenţa ta.
Povestea este spaţiul acelui împreună pe care eu, tu şi ei îl creăm în fiecare zi.
Povestea. Unii încă o caută, alţii o trăiesc. Unii o justifică, alţii o simt.
Ceea ce simţim cu toţii este simplul fapt că a fi om înseamnă a fi înlăuntrul unei poveşti. Povestea este locul geometric afectiv în care umanitatea noastră ia naştere, înfloreşte şi radiază.
Oamenii din afara poveştilor îmbătrânesc mai repede, zâmbesc mai rar şi sunt trişti mai des.
Cei care îmbătrânesc prea repede sunt cei care au luat în braţe concluziile pe care ceilalţi le-au pus în ei, .
Cei care îmbătrânesc prea repede sunt acea care şi-au uitat propriile întrebări.
Oamenii din afara poveştilor sunt acei oameni singuri care bântuie poveştile celorlalţi.
Oamenii fără poveşti devin note de subsol pentru oamenii care au poveşti.
Nepovestea ta crează distanţa dintre poveste mea şi dorul tău de poveste.
Universul este dansul poveştilor acelora care au avut curajul să iubească.
Poveştile sunt create oamenii care au curajul să dăruiască, iar lumea este susţinută de capacitatea noastră de a dărui incontinuu.
Poveştile sunt create în locul în care deschiderea ta către lume îşi riscă forma cea mai sinceră.
Fă din viaţa ta un dar oferit ţie şi celorlalţi şi vei simţi frumuseţea poveştii pe care o trăieşti.
Uneori piezi direcţia, uneori te întristezi, iar alteori eşti căzut, însă dacă ai răbdare cu tine, vei reveni în sânul poveştii tale. Căci o dată ce ai fost rege, nu te mai poţi ascunde.
O dată ce ai ştiut cândva să iubeşti şi să dăruieşti, povestea ta nu te-a uitat.\" Adrian Ciubotaru
Va pup cu mult drag!
dea05 a scris:
ai noroc, profita de situatie
profit , profit cât încă mai ţine ....
merhaba kizlar,
Hatice2J- vip
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 57
[quote="DENISA"]
merhaba dragalaso,
bine ai revenit,ma tot uitam dupa tine
multumeste-i la Theo din partea noastra si transmite-i ca o asteptam cu mult drag la un "pahar de vorba"...
merhaba dragalaso,
bine ai revenit,ma tot uitam dupa tine
multumeste-i la Theo din partea noastra si transmite-i ca o asteptam cu mult drag la un "pahar de vorba"...
Hatice2J- vip
[quote="DENISA"]bună dimineaţa ! drăgălaşelor
merhaba,
imi place enorm cum ii tine mana pe inima...
...fara cuvinte...
merhaba,
imi place enorm cum ii tine mana pe inima...
...fara cuvinte...
Hatice2J- vip
as vrea sa-i cred,dar...inima imi spune altceva...
de ex. in aceasta poza:cum o tine in brate,apoi cum ii mangaie chipul ca si cum i-ar cunoaste fiecare detaliu...
sa fie doar actorie
nu ma pricep si ma minunez...
Hatice2J- vip
Hatice2J a scris:
as vrea sa-i cred,dar...inima imi spune altceva...
de ex. in aceasta poza:cum o tine in brate,apoi cum ii mangaie chipul ca si cum i-ar cunoaste fiecare detaliu...
sa fie doar actorie [i
nu ma pricep si ma minunez...
cred că vroiau ca secvenţa să ţină cât mai mult ...
[quote="DENISA"]
cu siguranta inimile le bateau in alt ritm...Hatice2J a scris:
cred că vroiau ca secvenţa să ţină cât mai mult ...
Hatice2J- vip
merhaba kizlar...
nu e nimeni pe aici
Hatice2J- vip
sunt si eu astept sa inceapa poveste de familieHatice2J a scris:
merhaba kizlar...
nu e nimeni pe aici
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
fetele am intrat sa va spun un an nou mai bun decat 2009 sa fi-ti fericite sa aveti parte de tot ce va doriti si LA MULTI ANI!!!eu plec maine si ma mai intorc pe 2 si de aia v-am zis de azi...Distractie placuta de revelion party party :bonbonica:
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
florina1989 a scris:fetele am intrat sa va spun un an nou mai bun decat 2009 sa fi-ti fericite sa aveti parte de tot ce va doriti si LA MULTI ANI!!!eu plec maine si ma mai intorc pe 2 si de aia v-am zis de azi...Distractie placuta de revelion party party :bonbonica:
MULŢUMIM......... DISTRACŢIE PLăCUTĂ
cel mai proaspat clip Asi...
imi cer scuze pt.disparitia brusca,am ramas fara net
si acum merge fff.prost...
Hatice2J- vip
Hatice2J a scris:
bun venit !111
cum ţi se pare noua înfăţişare ?
superba...DENISA a scris:Hatice2J a scris:
bun venit !111
cum ţi se pare noua înfăţişare ?
meritati felicitate...
Hatice2J- vip
MULŢUMIM .... [/quote]
totul e la superlativ pe acest forum...
noi va multumim pt.atmosfera care o creati...
ma retrag,nu mai vad tastatura...
totul e la superlativ pe acest forum...
noi va multumim pt.atmosfera care o creati...
ma retrag,nu mai vad tastatura...
Hatice2J- vip
Pagina 17 din 39 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 39
Subiecte similare
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 17 din 39
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum