4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+29
carmenadina
pissycutz
chrisa
michiper68
gabytzyca
mihaela99
ac_adina
theMaria
viocopilu
lyvya
clio 24
nutzi
Admin_dea05
dea05
elena50
monicuta
Lorelay_2006
iulia1965
prytymeu
mioaranita60@.com
octaviana1989
florina1989
vivi
Luana
IRIS
emine
Hatice2J
DENISA
vyk968
33 participanți
Pagina 33 din 39
Pagina 33 din 39 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39
Re: 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
Buna iubita,ce mai faci?
viocopilu- membru activ
Data de inscriere : 01/10/2009
uauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu am devenit membru activ.uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fetelor ,dragutelor ,va urez o dupa amiaza frumoasa ,si va pupicesc.ne revedem mai pe seara.
fetelor ,dragutelor ,va urez o dupa amiaza frumoasa ,si va pupicesc.ne revedem mai pe seara.
viocopilu- membru activ
Data de inscriere : 01/10/2009
Ultima editare efectuata de catre vivi in Dum 24 Ian 2010, 5:42 pm, editata de 1 ori
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Buna seara,dragele mele! Superbe poze ati pus,ma rascolesc pana in adancul sufetului...zau asa,vreti sa ma omorati cu zile?
Cred ca am sa ma documentez despre magia alba,sa-i fac o vraja lui Murat sa uite tunata de langa el si sa-si caute iubirea ,marea lui iubire,Tuba!Eu ,de ceva timp revad serialul si de cate ori va vizitez...ca un facut..sunt puse poze taman din ep. pe care il urmaresc ...ce ziceti? telepatie curata !! Azi a fost ultimul ep...intru si ce sa vezi ,poze de la nunta lor...sa fie oare magie?sa fie un semn? se va intampla sa intru vre-odata si sa gasesc poze de la divortul lui Murat?..daca tot imi doresc ..poate se realizeaza! murat&tuba
Va doresc o seara placuta si ne mai auzim!!
Cred ca am sa ma documentez despre magia alba,sa-i fac o vraja lui Murat sa uite tunata de langa el si sa-si caute iubirea ,marea lui iubire,Tuba!Eu ,de ceva timp revad serialul si de cate ori va vizitez...ca un facut..sunt puse poze taman din ep. pe care il urmaresc ...ce ziceti? telepatie curata !! Azi a fost ultimul ep...intru si ce sa vezi ,poze de la nunta lor...sa fie oare magie?sa fie un semn? se va intampla sa intru vre-odata si sa gasesc poze de la divortul lui Murat?..daca tot imi doresc ..poate se realizeaza! murat&tuba
Va doresc o seara placuta si ne mai auzim!!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
articol cu burci . o critica . superb articolul. http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/13571934.asp?gid=222
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
pai normal era de asteptat, fiind o persoana publica i-ar fi trebuit si ei un consultant ca ea cocos habar nu are cum sa se imbrace parca e o toapa...nu are gusturi deloc, nu stiu cum l-a prins pe murat in vrajile ei....michiper68 a scris:articol cu burci . o critica . superb articolul. http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/13571934.asp?gid=222
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
michiper68 a scris:articol cu burci . o critica . superb articolul. http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/13571934.asp?gid=222
Yes DANA. The reporter says she looks like a 'table lamp' with that outfit.
And, I agree. She has no taste in clothing...
DA Dana . Reporterul spune că ea arată precum o veioză cu acestă costumaţie / ţinută .
Şi, sunt de acord. Ea nu are nici un gust la haine ...
party party party party
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/tuba_buyukustun_sevgilisinden_ayrildi.htm
It says Tuba and Sami are separated. The reason is not known yet...
I really hope this is true. Let's don't get excited too soon and wait for the confirmation on this...
Se spune că Tuba şi Sami s-au separat. Motivul nu se ştie încă ...
Eu chiar sper că acest lucru este adevărat. Să nu ne încântăm prea repede şi sa aşteptăm confirmarea ..
DENISA a scris:Se spune că Tuba şi Sami s-au separat. Motivul nu se ştie încă ...
Eu chiar sper că acest lucru este adevărat. Să nu ne încântăm prea repede şi sa aşteptăm confirmarea ..
sa speram ca asa este
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
ANUNT UMANITAR
Fetelor care puteti sa inregistrati de la tv sambata pe prima tv alba ca zapada titrata.Plese HHHHHEEEEELLLLPPPPP!ora este 19.30...este prima versiune...adik cea originala.....please....doar este un anuntz umanitar....nu ma lasati la greu!!! flower
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
Buna !!!!am eu Alba ca zapada si cei 7 pitici (Walt Disney - dublat ro)chrisa a scris:Fetelor care puteti sa inregistrati de la tv sambata pe prima tv alba ca zapada titrata.Plese HHHHHEEEEELLLLPPPPP!ora este 19.30...este prima versiune...adik cea originala.....please....doar este un anuntz umanitar....nu ma lasati la greu!!! flower
Ce mai faci?Esti scumpa la vedere
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Pagina 33 din 39 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39
Subiecte similare
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 33 din 39
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum