4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+29
carmenadina
pissycutz
chrisa
michiper68
gabytzyca
mihaela99
ac_adina
theMaria
viocopilu
lyvya
clio 24
nutzi
Admin_dea05
dea05
elena50
monicuta
Lorelay_2006
iulia1965
prytymeu
mioaranita60@.com
octaviana1989
florina1989
vivi
Luana
IRIS
emine
Hatice2J
DENISA
vyk968
33 participanți
Pagina 34 din 39
Pagina 34 din 39 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39
Re: 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
Ce e cu absenteismul acesta ????? vă trec la persoane dispărute fără urmă.
DENISA a scris:
DA Dana . Reporterul spune că ea arată precum o veioză cu acestă costumaţie / ţinută .
Şi, sunt de acord. Ea nu are nici un gust la haine ...
party party party party
Tanti Curca tocmai a devenit Veioza
Superba comparatia
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Buna seara dragalaselor! Ce mai faceti.??..am vazut veioza aprinsa si am zis sa intru sa va salut ,sa vad daca sunteti bine si daca stati pe acasa,,,dar vad ca sunteti plecate si ati uitat lampadarul aprins .
Ma-ti indus in eroare , nu-i nimic ,eu va pup si va doresc o seara cat mai placuta !! flower floare flower
Ma-ti indus in eroare , nu-i nimic ,eu va pup si va doresc o seara cat mai placuta !! flower floare flower
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
hola la toata lumea!sorry pt aseara dar am probleme cu antivirusu...imi e cam lene sa caut chei.In legatura cu alba ca zapada....asta e titrat.adik pe mine ma intereseaza versiunea care sa nu aiba scris....si e prima varianta...din 1900 toamna...daca il ai dea chiar mi-ar fi de super ajutor....e innebunita alexia dupa alba ca zapada....poate imi lasi un msg pe mess
!
!
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
chrisa a scris:hola la toata lumea!
!
ce faci drăgălaşo ?? te-ai reprofilat ?? ai trecut de la Asi şi Demir la Alba ca zăpada ???
DENISA a scris:chrisa a scris:hola la toata lumea!
!
ce faci drăgălaşo ?? te-ai reprofilat ?? ai trecut de la Asi şi Demir la Alba ca zăpada ???
M-a innebunit fiica-mea de cand a vazut reclama la tv....eu nu voi fii acasa atunci si ma gandeam ca exista cineva p-acia care sa fie interesata la fel de mult ca mine de povestea care ne-a incantat copilariile la toate.tu ce faci?
chrisa- membru senior
chrisa a scris:hola la toata lumea!sorry pt aseara dar am probleme cu antivirusu...imi e cam lene sa caut chei.In legatura cu alba ca zapada....asta e titrat.adik pe mine ma intereseaza versiunea care sa nu aiba scris....si e prima varianta...din 1900 toamna...daca il ai dea chiar mi-ar fi de super ajutor....e innebunita alexia dupa alba ca zapada....poate imi lasi un msg pe mess
!
hi vezi ca pun la filmele preferate linkurile, ma gandesc ca poate mai vrea cineva sa descarce
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
gata am venit nu ma da disparuta nu am venit cu mana goalaDENISA a scris:
Ce e cu absenteismul acesta ????? vă trec la persoane dispărute fără urmă.
dea05- vip
nu de arătarea asta de om ( mustăciosul ) se spunea ca ar fi fost soţul lui Selma ????
asa cred dar auzisem ceva de o eventuala despartireDENISA a scris:nu de arătarea asta de om ( mustăciosul ) se spunea ca ar fi fost soţul lui Selma ????
dea05- vip
dea05 a scris:asa cred dar auzisem ceva de o eventuala despartireDENISA a scris:nu de arătarea asta de om ( mustăciosul ) se spunea ca ar fi fost soţul lui Selma ????
sincer nici nu se potrivea cu ea, e prea batran, bine ca s-au despartit...filmul ei cand se va difuza?
ps:Dea a inceput elisa :D daca vrei sa te uiti
octaviana1989- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 35
toate turcoaicele pe care eu le-am întrebat mi-au spus că Selma nu e căsătorită .
DENISA a scris:toate turcoaicele pe care eu le-am întrebat mi-au spus că Selma nu e căsătorită .
eu stiam ca a fost casatorita si a divortat, acuma nu stiu ce sa zic, poate...ele stiu mai bine
octaviana1989- vip
chiar am să o întreb pe Arzu.octaviana1989 a scris:
eu stiam ca a fost casatorita si a divortat, acuma nu stiu ce sa zic, poate...ele stiu mai bine
DENISA a scris:chiar am să o întreb pe Arzu.octaviana1989 a scris:
intreab-o sa vezi ce iti spune, ca sa ne lamurim si noi
octaviana1989- vip
De la ARZU
I do not know if she was married to him but apparently she is against marriage. she is not married now.
Nu ştiu dacă ea ( Selma Ergeç ) a fost căsătorită cu el, dar se pare că ea este împotriva căsătoriei. Ea nu este căsătorită acum.
I do not know if she was married to him but apparently she is against marriage. she is not married now.
Nu ştiu dacă ea ( Selma Ergeç ) a fost căsătorită cu el, dar se pare că ea este împotriva căsătoriei. Ea nu este căsătorită acum.
DENISA a scris:De la ARZU
ok gata ne-am lamurit, nici nu stiu ce o fi vazut la el mai a facut si film xxl cu el
dea05- vip
multumiri
hi vezi ca pun la filmele preferate linkurile, ma gandesc ca poate mai vrea cineva sa descarce [/quote]
mersic ...pupicei pe obrajei
mersic ...pupicei pe obrajei
chrisa- membru senior
octaviana1989- vip
un mesaj care l-am primit....imi pare rau ca nu a scris aici persoana care mi l-a trimis
alimar Dum 31 Ian 2010 - 18:40
In turcia sunt 5-8 murat yildirim cum facem diferentierea care este demir?atunci cand citim o stire EX:a fost la inceput o informatie despre un concert dat in strainatate Despre cine era stirea? Rog sa fie transmis pe yahoo messenger,murat DOMNULE MURAT/demir sevas te-ai inselat personajul DEMIR nu a murit nu o sa moara Au trecut multe luni si vor mai trece ,filmul asi este urmarit in continuare sau creat klipuri Viata privata iti este urmarita datorita acestui film dar si a chipului lui Murat frumos cu trasaturi expresive iar prin ochi ii citesti sufletul plin de dragoste si fericire Acum apreciem ca in sfarsit avem pe ecrane persoana Murat sub alt nume Savas Chipul statura jocul Murat imi plac .Demir a aratat un suflet frumos tandru plin de iubire care emana prin toti porii fericirea. Savas este trist zambeste cu gura ,chipul ramane trist si intunecat ca si sufletul.vom mai vedea acele acele sageti ale ochilor care strapungea si ecranul ?
Alimar te mai asteptam pe la noi , ai putea sa ne mai scrii cate ceva pe aici ai perfecta dreptate
alimar Dum 31 Ian 2010 - 18:40
In turcia sunt 5-8 murat yildirim cum facem diferentierea care este demir?atunci cand citim o stire EX:a fost la inceput o informatie despre un concert dat in strainatate Despre cine era stirea? Rog sa fie transmis pe yahoo messenger,murat DOMNULE MURAT/demir sevas te-ai inselat personajul DEMIR nu a murit nu o sa moara Au trecut multe luni si vor mai trece ,filmul asi este urmarit in continuare sau creat klipuri Viata privata iti este urmarita datorita acestui film dar si a chipului lui Murat frumos cu trasaturi expresive iar prin ochi ii citesti sufletul plin de dragoste si fericire Acum apreciem ca in sfarsit avem pe ecrane persoana Murat sub alt nume Savas Chipul statura jocul Murat imi plac .Demir a aratat un suflet frumos tandru plin de iubire care emana prin toti porii fericirea. Savas este trist zambeste cu gura ,chipul ramane trist si intunecat ca si sufletul.vom mai vedea acele acele sageti ale ochilor care strapungea si ecranul ?
Alimar te mai asteptam pe la noi , ai putea sa ne mai scrii cate ceva pe aici ai perfecta dreptate
Ultima editare efectuata de catre Admin in Dum 31 Ian 2010, 10:05 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pagina 34 din 39 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39
Subiecte similare
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 34 din 39
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum