4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+29
carmenadina
pissycutz
chrisa
michiper68
gabytzyca
mihaela99
ac_adina
theMaria
viocopilu
lyvya
clio 24
nutzi
Admin_dea05
dea05
elena50
monicuta
Lorelay_2006
iulia1965
prytymeu
mioaranita60@.com
octaviana1989
florina1989
vivi
Luana
IRIS
emine
Hatice2J
DENISA
vyk968
33 participanți
Pagina 36 din 39
Pagina 36 din 39 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39
Re: 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
va doresc o seara placuta ...las ceva dulciurele sa aveti activitate cat stati la pc
si o cafeluta...logic, nu?
si o cafeluta...logic, nu?
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Poate va era dor.................
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Mai fetelor in poza asta este Tuba?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
daAdmin a scris:https://i.servimg.com/u/f65/14/35/32/64/4340_810.jpg
Mai fetelor in poza asta este Tuba?
Cu siguranta ca este Tuba, frumoasa si plina de zambet:))
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
demiruta a scris:Cu siguranta ca este Tuba, frumoasa si plina de zambet:))
dea05- vip
buna dimineata ,lume buna! v-ati trezit? am venit sa bem o cafeluta impreuna ,dar bag seama ca sunt tot singurica...asta este ,va las si voua cafeluta, ca este super buna si aromata!
va pup si va doresc o zi frumoasa ca voi!
[img][/img]
[img][/img]
nutzi- vip
nutzi a scris:buna dimineata ,lume buna! v-ati trezit? am venit sa bem o cafeluta impreuna ,dar bag seama ca sunt tot singurica...asta este ,va las si voua cafeluta, ca este super buna si aromata!
[img][/img]
sunt pe aici n-ai observat....
dea05- vip
Neatza, fetelor !!! cafea Doamneee...ce harnicute ati fost :gfd<: am o groaza de recuperat .
Sa averi o duminica , de iarna, minunata !!!
Sa averi o duminica , de iarna, minunata !!!
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
Aoleuuuu...mai fetelor, am citit doar cateva pagini si mi-am stricat ziua... ...nici nu vreau sa concep ca Tuba s-a logodit cu uratul ala... ....pacat de o asa frumusete de fata ....
I-o fi placut tare mult filmul "Frumoasa si bestia"...de vrea sa-l traiasca si in viata reala...
I-o fi placut tare mult filmul "Frumoasa si bestia"...de vrea sa-l traiasca si in viata reala...
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
lucyana- membru senior
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 44
[quote="IRIS"][b]Aoleuuuu...\
Buna ziua fetelor!
Draga Iris,cred ca fata asta este fan"FRUMOASA SI BESTIA" ca de la o vreme incoa isi alege pe post de iubiti numai "bestii"...dar poate asteapta marele final cand bestia se transforma in FAT FRUMOS.
Sper din tot sufletul sa fie doar o mica ratacire de a ei si sa-si revina ,sa nu faca pasul spre prapastie... asta ar insemna o casatorie cu acest Sami.
Va doresc o duminica pe placul vostru ! flower floare flower
Buna ziua fetelor!
Draga Iris,cred ca fata asta este fan"FRUMOASA SI BESTIA" ca de la o vreme incoa isi alege pe post de iubiti numai "bestii"...dar poate asteapta marele final cand bestia se transforma in FAT FRUMOS.
Sper din tot sufletul sa fie doar o mica ratacire de a ei si sa-si revina ,sa nu faca pasul spre prapastie... asta ar insemna o casatorie cu acest Sami.
Va doresc o duminica pe placul vostru ! flower floare flower
nutzi- vip
Buna ziua dragalaselor!
Bravo Dea, bun mod de a da binete...numai la vederea lor si deja ai o zi buna...frumos spus si ilustrat,mai ales gagalicele astea doua, iti umplu sufletul de fericire!
Va doresc o zi frumoasa de iarna ,fara vant si ger!
Bravo Dea, bun mod de a da binete...numai la vederea lor si deja ai o zi buna...frumos spus si ilustrat,mai ales gagalicele astea doua, iti umplu sufletul de fericire!
nutzi- vip
florina1989 a scris:nu exista nicio logodna aceste stiri au aparut fara voia mea
vestea nu este adevarata...tuba a spus ca nu este nicio logodna..nu au discutat despre asa ceva..si o casatorie fara logodna nu exista...
nu stiu nimic eu
s-a scris in ziare ca frumoasa acrita a facut logodna la bodrum si tot acolo urmeaza sa se casatoreasca..eu nu stiu nimic de aceste stiri...numele meu este scrie dar nu este adevarat...nu cred ca s-a facut vreo petrecere fara mine...nici nu ma casatoresc nici nu ma logodesc a spus ea
e si articolul http://www.ayakligazete.com.tr/haber/tuba_buyukustun_den_ayakligazete_com_a_ozel_aciklama.htm
ce bine fata asta ne da palpitatii....din nou ni s-a luat o piatra de pe inima cred ca rugile noastre la D-zeu au functionat.....
Multumim pt vestea buna care ne-ai dat-o florina.
dea05- vip
nutzi a scris:Buna ziua dragalaselor!
Buna!!!Da vezi ca astazi se adevereste ca este o zi perfecta in ciuda timpului ...numai cand am aflat vestea mi mi-a vent zambetul pe buze
dea05- vip
[quote="dea05"][quote="nutzi"]
Ai dreptate ,ziua buna se cunoaste de dimineata...mi-am luat o piatra de pe inima.Cand am vazut pozele cu Sami ,am zis ca se deschide pamantul sub mine ,am suferit ca pt. copilul meu...dar m-am consolat singura si am zis ca Tuba nu este totusi asa de naiva si fara simtul frumosului ...iata ca se adevereste ,urma alege inima inima
Ai dreptate ,ziua buna se cunoaste de dimineata...mi-am luat o piatra de pe inima.Cand am vazut pozele cu Sami ,am zis ca se deschide pamantul sub mine ,am suferit ca pt. copilul meu...dar m-am consolat singura si am zis ca Tuba nu este totusi asa de naiva si fara simtul frumosului ...iata ca se adevereste ,urma alege inima inima
nutzi- vip
Pagina 36 din 39 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39
Subiecte similare
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 36 din 39
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum