11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
Alexa20
AdrianaMatza
petronela
lica54
iulianagl
Andreea_Miha
Garo
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Fetelor, abia astept sa vad episodul...cat ma bucur ca nu mi-au inselat asteptarile..am simtit ca va fi ..altfel ..va fi acel Arnav pe care ni-l dorim noi...
Nu conteaza pentru cat timp..stiu ca vor fi si alte drame..dar ne energizam pozitiv cu dragostea lor si tot ce va fi in continuare va fi altfel..... sper...
Nu conteaza pentru cat timp..stiu ca vor fi si alte drame..dar ne energizam pozitiv cu dragostea lor si tot ce va fi in continuare va fi altfel..... sper...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Credit:Mahamluvsght
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Acum chiar cred ca o sa dureze vreo 2 zile lupta asta. Probabil pe miercuri o sa vedem ce o sa se intample in casa Raizada. ;(
O sa fim atat de incantate, ca nu mai conteaza pe moment ce se intampla in casa..Alexa20 a scris:Acum chiar cred ca o sa dureze vreo 2 zile lupta asta. Probabil pe miercuri o sa vedem ce o sa se intample in casa Raizada. ;(
petronela- vip
petronela a scris:
O sa fim atat de incantate, ca nu mai conteaza pe moment ce se intampla in casa..
Tu chiar ai dreptate in privinta asta. Sunt atat de incantata de felul cum a luat-o in brate, ca nici nu imi mai pasa de Anjali si de tragedia ei
Ne asteapta miorlaielile ei..nu mai spun de drama care o va face Manorama..si Payal care pica la mijloc..sa vad ce reactie va avea bunica si cat de bine reuseste sa le manipuleze iar Shyam.. nu mai privesc tragic ..deja e comedie...Alexa20 a scris:
Tu chiar ai dreptate in privinta asta. Sunt atat de incantata de felul cum a luat-o in brate, ca nici nu imi mai pasa de Anjali si de tragedia ei
petronela- vip
Dar..brusc am cazut de pe norisor...daca Arnav nu afla acum cine l-a rapit..ce reactie are cand afla ???!! Cum va reactiona ? Chiar daca o va crede pe Khushi tot va fi o problema cu Anjali..si uite-asa iar am inceput nebunia intrebarilor...
Parca mi-a scazut din bucuria reantalnirii lor..
petronela- vip
Nu ma mai stresez. Ma bucur de moment, daca mai tarziu iar se despart vom vedea. Cum a spus si Miha, Shyam era zgariat pe fata intr-o poza, poate o afla ceva Arnav. Cine stiepetronela a scris:Dar..brusc am cazut de pe norisor...daca Arnav nu afla acum cine l-a rapit..ce reactie are cand afla ???!! Cum va reactiona ? Chiar daca o va crede pe Khushi tot va fi o problema cu Anjali..si uite-asa iar am inceput nebunia intrebarilor...
Cred ca l-a zgariat Khushi cand erau in masina..Alexa20 a scris:
Nu ma mai stresez. Ma bucur de moment, daca mai tarziu iar se despart vom vedea. Cum a spus si Miha, Shyam era zgariat pe fata intr-o poza, poate o afla ceva Arnav. Cine stie
petronela- vip
Mai dragalaselor se va serveasca bunicuta cu ceva..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Lica, arata tare racoros si apetisant..multumim !
petronela- vip
Bună ziua dragelor. Alexa mulțumesc pentru episod și felicitări pentru terminarea sesiunii. Cred că ești tare fericită că ai scăpat de așa un stres.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna!Buna la toata lumea!
Alexa draga, felicitări pentru terminarea sesiunii!!! Bem o bere in cinstea ta
sau .....
Te pup si .......vacanta placuta!
M-ai am si eu un hop/emotii cu repartitia computerizata in urma Ev. nat si gata......
Alexa draga, felicitări pentru terminarea sesiunii!!! Bem o bere in cinstea ta
sau .....
Te pup si .......vacanta placuta!
M-ai am si eu un hop/emotii cu repartitia computerizata in urma Ev. nat si gata......
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
A stat rapit o luna, acum se bate o saptamana, mai face o saptamana drumul pana acasa..si noi...asteptam..
Alexa pentru episoade ..
Alexa pentru episoade ..
petronela- vip
Da fetelor, sunt foarte fericita ca am terminat. Mi s-a luat o piatra de pe inima. Ma simt asa de eliberata de parca as fi evadat din inchisoare Sunt un pic suparata ca am picat un examen, dar nu sunt suparata pentru faptul ca am picat, pentru ca fara o restanta nu esti student, sunt suparata pe profesoara care si-a batut joc de noi si ne-a dat niste subiecte foarte grele.
De sarbatorit, am sarbatorit odata la facultate cu colegii, pentru ca am niste colegi foarte nebuni, care nu m-au lasat sa plec de la facultate pana nu sarbatorim dar nu ma deranjeaza sa sarbatoresc si cu voi. Tibi, prefer
Mersi frumos pentru urari.
De sarbatorit, am sarbatorit odata la facultate cu colegii, pentru ca am niste colegi foarte nebuni, care nu m-au lasat sa plec de la facultate pana nu sarbatorim dar nu ma deranjeaza sa sarbatoresc si cu voi. Tibi, prefer
Mersi frumos pentru urari.
Narcisa, pe unde umbli tu ? Nu te-am mai vazut de foarte mult timp. Chiar ma gandeam aseara la tine
Ok, deci am vazut serialul de azi, si cred ca am slabit un kg. A fost mai rau ca al sauna, inca nu imi revin din suspans. A fost genial episodul de azi. Dar sarpele ala de Shyam, pe cat de frumos e pe atat de veninos e. Azi l-a lua in brate pe scenaristul ala.
Alexa felicitari pe examene .....ma bucur k ai terminat si ai scapat acum meriti un Relax in curte ...te pupicesc pt episoade...si app sa sti k nu am disparut dar dupa cum bn sti mama a venit la mn am petrecut putin k sti k de joi decoleaza
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Buna seara dragelor.Alex dar ce avatar fain ai.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Iuli, ce faci, ce-ai patit ?
petronela- vip
iulianagl a scris:Buna seara dragelor.Alex dar ce avatar fain ai.
Buna buna. Tocmai l-am schimbat era prea mare cealalalat si ma enerva. Tu ce faci, cum te simti la mare ? Ce iti face degetul ?
petronela a scris:Iuli, ce faci, ce-ai patit ?
Binisor, as putea spune.Am venit in concediu sa am belele ca asa mi se intampla, sa spun ce am facut de am afost ma manichiura si vreau sa spun ca nu eprima data cand merg la manichiurista mea dar de data asta m-a ciupit un pic si acasa cat am stat n-am avut nimic ei cum am venit la mara s-a infectat pustia si acum sunt in tratament daca nu-mi trece pana ajung acasa trebuie sa merg la spital sa faca ceva ca s-a si umflat.Am inceput sa iau antibiotic am deja 3 zile si vad ca nimic.Sper sa dea inapoi ca sincer tare mi-e frica sa ajung la chirurug.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Binisor, as putea spune.Am venit in concediu sa am belele ca asa mi se intampla, sa spun ce am facut de am afost ma manichiura si vreau sa spun ca nu eprima data cand merg la manichiurista mea dar de data asta m-a ciupit un pic si acasa cat am stat n-am avut nimic ei cum am venit la mara s-a infectat pustia si acum sunt in tratament daca nu-mi trece pana ajung acasa trebuie sa merg la spital sa faca ceva ca s-a si umflat.Am inceput sa iau antibiotic am deja 3 zile si vad ca nimic.Sper sa dea inapoi ca sincer tare mi-e frica sa ajung la chirurug.
Si mie mi s-a intamplat odata asa. Numai ca eu m-am dat cu un gel dezinfectat tot timpul pe rana, si am tinut si un leocoplast pana mi-a trecut. Doare al naibi de tare si e si foarte incomod
Alexa20 a scris:
Buna buna. Tocmai l-am schimbat era prea mare cealalalat si ma enerva. Tu ce faci, cum te simti la mare ? Ce iti face degetul ?
S-a umflat si sa vezi ce nasol este ca parca nu e degetul meu asta mic spune ca degetul lui mama sunt ca alea de la baschet cred ca vrea sa spuna ca sunt manusile alea cu degetele incrucisate care poarta noroc la ehipele de baschet sau fotbal ale fanilor.Ma face sa si rad.
iulianagl- moderator
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum