2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
+9
andrushka
Admin_dea05
Lucica10
tiberici
petronela
anyta
lica54
Andreea_Miha
iulianagl
13 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
va fi frumos sa vdem daca ii fulgera pe amando app fetele va uitati la punar vivah, ca sii acolo cica ramane aarti insarcinata cu Yashpetronela a scris:
S-ar putea sa fie flacara violet.. ca tot poarta movel... abia astept sa vad ce-i fulgera pe amandoi...
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Re: 2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
anyta serios ramane gravida tu de unde sti????yash nu o accepta ca sotie o uraste adica as cred
corinagalit- membru activ
Data de inscriere : 14/06/2012
Varsta : 49
Localizare : roma italia
anyta eu il vad in fiecare seara vineri a ramas ca arti si-a dat seama ca stie ca e divortata .crezi ca la mumbay a fost ceva intre ei??'
uite citeste aici si o sa vezi ac zici de Aarti ca s-ar putea sa ramana insarcinata, ceva ceva s-a intamplat intre ei in Mumbai http://www.metromasti.com/tv/gossip/Punar-Vivah-twist-Aarti-might-get-pregnant-Yash-Aarti-to-unite/20492corinagalit a scris:anyta eu il vad in fiecare seara vineri a ramas ca arti si-a dat seama ca stie ca e divortata .crezi ca la mumbay a fost ceva intre ei??'
anyta- vip
am citit multumesc mult imi place punar nu ca geet adica este mare diferenta intre yahs si maan. madhubala imi place mult este tare de tot.tu ce zici de punar di madhubala??
Gata s-a dat militaria jos din pod.Madhu a trecut la treaba. Super a fost scenele de la sfarsit cu ei doi.Si mama ce o sa fie maine.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Sarutul lui o sa fie doar teatru.
iulianagl- moderator
mie imi plac si punar si madhubala la fel, nu fac nicio diferenta, insa nu imi placa asa de mult cum mi-a palcut geet, geet va ramane ceva special pentru minecorinagalit a scris:am citit multumesc mult imi place punar nu ca geet adica este mare diferenta intre yahs si maan. madhubala imi place mult este tare de tot.tu ce zici de punar di madhubala??
anyta- vip
iulianagl a scris:
Sarutul lui o sa fie doar teatru.
Wau.....cum o privea la sf. ep. de azi...... Si ea ce teatral servea cafeaua.... Abia astept sa-l vad tradus de fete.....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
In sfarsit ep din seara asta ne-a aratat o Madhu care s-a trezit la viata.... imi place RK..trebuie sa o chinuie in fiecare minut,sa o aibe langa el tot timpul..imi place provocarea lui Madhu, sa vedem ce iese din asta...cred ca cel sifonat va fi RK..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
tiberici a scris:
Wau.....cum o privea la sf. ep. de azi...... Si ea ce teatral servea cafeaua.... Abia astept sa-l vad tradus de fete.....
Refuza sa mai fie servitoarea lui si probabil ca de aceea da petrecere, dar mi-a placut chipul lui BIttuji, cand a vazut ca se aseaza pe scauna si bea ceaiul cu el.
iulianagl- moderator
petronela a scris:In sfarsit ep din seara asta ne-a aratat o Madhu care s-a trezit la viata.... imi place RK..trebuie sa o chinuie in fiecare minut,sa o aibe langa el tot timpul..imi place provocarea lui Madhu, sa vedem ce iese din asta...cred ca cel sifonat va fi RK..
S-ar putea ca RK sa aibe surpriza dezastruasa nicidecum Madhu.
iulianagl- moderator
Oare ce fac la acel party ?? danseaza sau servesc la butelcuta ?? sau amandoua ?? chiar mi-ar placea sa-i vad dansand..iulianagl a scris:
S-ar putea ca RK sa aibe surpriza dezastruasa nicidecum Madhu.
petronela- vip
petronela a scris:
Oare ce fac la acel party ?? danseaza sau servesc la butelcuta ?? sau amandoua ?? chiar mi-ar placea sa-i vad dansand..
Danseaza ca el vrea sa arate la toata lumea cat de mult o iubeste si deaceea o saruta.Si mie imi place sa-i vad dansand mareu am in fata faza cand la trantit ea atunci cu accidentul el dansa n-avea treaba si cand colo se vede trantit la pamant.
iulianagl- moderator
O iubeste in ghilimele, nu ? doar nu l-a trosnit dragostea asa de-o data..ca pana acum nimic nu prevestea ca o iubeste...iulianagl a scris:
Danseaza ca el vrea sa arate la toata lumea cat de mult o iubeste si deaceea o saruta.Si mie imi place sa-i vad dansand mareu am in fata faza cand la trantit ea atunci cu accidentul el dansa n-avea treaba si cand colo se vede trantit la pamant.
petronela- vip
petronela a scris:
O iubeste in ghilimele, nu ? doar nu l-a trosnit dragostea asa de-o data..ca pana acum nimic nu prevestea ca o iubeste...
Exact in ghilimele.
iulianagl- moderator
Buna dimi.Ce naiba crede ca o sa faca Trishna, cum crede ea ca o sa-si gaseasca de lucru?Ea nici macar nu si-a terminat studiile si acum e zbir?
iulianagl- moderator
Deci Madhuji s-a hotarat sa-si ocupe postul de sotie ci nu de asistenta cu norma intreaga.Si pe deasupra ii mai da si o lectie lui RK.Hmmmm!La petrecerea care o va da RK o sa-i arate el ce inseamna cu adevarat postul de sotie cu norma intreaga.O danseaza si la urma o saruta sa arate lumii intregi ce nevasta are RK iar asta stiind foarte bine ca o s-o enerveze la culme pe Madhu.Deci se da militaria jos din pod acum care pe care ca si Bittuji este uimit de ei amandoi.Super episodul dialoguri interesante care nu te plictisesc.Jos palaria creativilor.
iulianagl- moderator
Cred ca apare si Mukund la petrecerea lui RK asa cum a aparut si RK la logodna lui ar fi culmea ca sa filtreze cu Madhu.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Cred ca apare si Mukund la petrecerea lui RK asa cum a aparut si RK la logodna lui ar fi culmea ca sa filtreze cu Madhu.
anyta- vip
iulianagl- moderator
iuliana ai vazut cica intra o matusa de-a lui Rk in film, cica este comicaiulianagl a scris:
anyta- vip
anyta a scris: iuliana ai vazut cica intra o matusa de-a lui Rk in film, cica este comica
Nu n-am vazut dar pe zi ce trece devine tot mai bun Madhubala, sincer chiar nu ma asteptam la asta.
iulianagl- moderator
sa stii ca devine din ce in ce mai bun, producatorii stiu ce fac, fata de Iss pyaariulianagl a scris:
Nu n-am vazut dar pe zi ce trece devine tot mai bun Madhubala, sincer chiar nu ma asteptam la asta.
anyta- vip
anyta a scris: sa stii ca devine din ce in ce mai bun, producatorii stiu ce fac, fata de Iss pyaar
A fost bun la inceput si Iss dar s-au prostit cu timpul spar sa nu se intample asta si aici.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum