2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
+9
andrushka
Admin_dea05
Lucica10
tiberici
petronela
anyta
lica54
Andreea_Miha
iulianagl
13 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
iulianagl a scris:
Exceptionala faza nu?
Mda.....mi-a placut la cat am priceput eu..... astept cand s-o putea traducerea, eu l-am inteles cum am vrut eu....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Re: 2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
Frumos ep de azi...dar eu as fi vrut sa nu o gaseasca asa de repede sa-i fi dat oleaca de batai de cap lui Rk..Sa-i fi pus oleaca inima pe jar lui RK..Ea sa fi esit din apa si sa se fi dus undeva unde nu ar fi gasito nimeni macar cateva zile...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Frumos ep de azi...dar eu as fi vrut sa nu o gaseasca asa de repede sa-i fi dat oleaca de batai de cap lui Rk..Sa-i fi pus oleaca inima pe jar lui RK..Ea sa fi esit din apa si sa se fi dus undeva unde nu ar fi gasito nimeni macar cateva zile...
Si cum o striga prin casa atunci cand n-o gasea...."Madhu" nicidecum "Nevasta"........eeeeee ceva disperare, agitatie in glasul si in inima Bestiei....... deja???
Unde-i click-ul pe care il asteptam......l-am scapat cumva ????
tiberici- vip
tiberici a scris:
Si cum o striga prin casa atunci cand n-o gasea...."Madhu" nicidecum "Nevasta"........eeeeee ceva disperare, agitatie in glasul si in inima Bestiei....... deja???
Unde-i click-ul pe care il asteptam......l-am scapat cumva ????
Click-ul o sa apara cat de curand...mi sa parut mie s-au a luoato in brate cand a scoso din apa.....
Dar ea ce batos se tinea nu vroia sa cedeze de loc cand el vroia sa o scoata din apa...daca nu simte nimic pentru ea de ce o cauta ca disperatu....ori are grija de ea pana isi primeste banii inapoi....
lica54- vip
lica54 a scris:Frumos ep de azi...dar eu as fi vrut sa nu o gaseasca asa de repede sa-i fi dat oleaca de batai de cap lui Rk..Sa-i fi pus oleaca inima pe jar lui RK..Ea sa fi esit din apa si sa se fi dus undeva unde nu ar fi gasito nimeni macar cateva zile...
Pai stai ca mai are de munca cu ea s-o scoata de acolo ca ai vazut ca nu vrea nici in ruptul capului iar el o ia in brate cu forta.Maine seara o sa vedem continuarea.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Am vazut ep 81 cu traducere...Stand si gandind asa parca imi pare rau de Drashiti ca joaca in filmul asta unde este supusa numai la suferinta as fi vrut pentru ea un film mai comic mai romantic cu mai putina durere si suspin....
lica54- vip
lica54 a scris:Am vazut ep 81 cu traducere...Stand si gandind asa parca imi pare rau de Drashiti ca joaca in filmul asta unde este supusa numai la suferinta as fi vrut pentru ea un film mai comic mai romantic cu mai putina durere si suspin....
O sa dezvolte ei si asta dar mai tarziu, nu stii ca asa a fost si la Geet.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
O sa dezvolte ei si asta dar mai tarziu, nu stii ca asa a fost si la Geet.
Parca nici chiar asa...cand o insulta erau numai ei doi dar aici o insulta in fata la atata lume...
lica54- vip
lica54 a scris:
Parca nici chiar asa...cand o insulta erau numai ei doi dar aici o insulta in fata la atata lume...
Stai ca la inceput o insulta si el in fata colegilor de munca.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Stai ca la inceput o insulta si el in fata colegilor de munca.
Nu stiu dar aici mi se pare prea dur...
lica54- vip
lica54 a scris:
Nu stiu dar aici mi se pare prea dur...
Este dar e frumos.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Este dar e frumos.
Da este frumos si te mai tine si in suspans sa vezi ce se mai intampla intre ei....
lica54- vip
lica54 a scris:
Da este frumos si te mai tine si in suspans sa vezi ce se mai intampla intre ei....
Nu-ti place, nu?
iulianagl- moderator
Doamne in ce limba canta astia?
iulianagl- moderator
Buna tuturor ...ce BESTIE ... dar imi place ca altfel nu am mai astepta cu sufletul la gura a doua zi .Cand va veni si vremea lui Madhu sa-l vezi ce se zbate RK precun pestele pe uscat iar ea ii da cu flit .E na mi-am dat si eu cu parerea dar imi place va urez somnic usor dar nu prinploaie
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Lucica10 a scris: Buna tuturor ...ce BESTIE ... dar imi place ca altfel nu am mai astepta cu sufletul la gura a doua zi .Cand va veni si vremea lui Madhu sa-l vezi ce se zbate RK precun pestele pe uscat iar ea ii da cu flit .E na mi-am dat si eu cu parerea dar imi place va urez somnic usor dar nu prinploaie
Si eu astept ziua aia.Somnic pufos si tie.
iulianagl- moderator
v-a placut episodul din seara asta din madhu??
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
anyta a scris:v-a placut episodul din seara asta din madhu??
UNDE????
tiberici- vip
din madhubala????tiberici a scris:
UNDE????
anyta- vip
http://www.india-forums.com/tellybuzz/buzzin-hot/11824-small-screen-madhubala-has-no-bollywood-plans.htm
anyta- vip
anyta a scris: din madhubala????
Eu am citit v-am pus episodul din seara asta din Madhubala .....in loc de ......v-a placut ep.......
Da m-a tinut cu sufletul la gura........si nelinestea lui de la sf. cand nu o gasea .....
tiberici- vip
aaa, ma bucur ca ti-am aflat parereatiberici a scris:
Eu am citit v-am pus episodul din seara asta din Madhubala .....in loc de ......v-a placut ep.......
Da m-a tinut cu sufletul la gura........si nelinestea lui de la sf. cand nu o gasea .....
anyta- vip
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Mai sa fie ce grija are bestia de Madhu!!!O imbraca cu haina lui ii face focul sa se incalzeasca si ii oblojaste ranile de la picioare...Eii RK asta inseamna casnicie
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum