8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+7
iulianagl
Alexa20
anyta
narcisa
tiberici
lica54
Admin_dea05
11 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Dadi.lica54 a scris:Fetelor va multumesc mult de tot...si va invit la o prajitura...
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:Întrebare: Încă nu pot să cred că RK se răzbună. Cum rămâne cu ce-și imagina RK când era singur?
Răspuns: E în acord cu răsturnarea de situație.
Înt: Care a fost cea mai ușoară scenă și care cea mai grea?
Răspuns RK: Scena cântecului dabangg a fost ușoară. Scenele în care vorbește mai mult de trei pagini sunt grele. E greu să filmeze fără întrerupere.
Întrebare: Cum de se completează atât de bine? Au urmat cursuri de actorie? Amândoi sunt super actori, au ciocniri ale ego ca Madhu și RK?
Răspuns Drashti: A urmat niște tehnici nu știu de ce. Nu există astfel de ciocniri deoarece se înțeleg bine și off screen.
Întrebare: Ce vă place și ce nu vă place la celălalt?
Răspuns: M-Îmi place la Vivian că uită/renunță repede. Uită totul în cinci minute. Nu-mi place că își aranjează părul înainte de fiecare scenă.
Vivian: Îmi place la Madhu că lucrează cu profesionalism. Uneori o iau razna pe platoul de filmări dar Drashti mă calmează. Lucrul cel mai rău e că e prea energică??? sau certăreață???
La in trebarea cum de se completeaza asa de bine au zis ca au o parola "hmmmm" spre exemplu cand merg cu spatele se ciocnesc dar inainte isi spun hmmm sa se stie unde sunt fiecare ca sa nu cada unul peste altul sau cand uita linia tot asa face. Mi-a placut asta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Eu n-am văzut asta și nici n-am auzit, poate nu au completat toate răspunsurile. Dar nici n-am avut răbdare să mă uit cu mare atenție că se blochează continuu și când nu se blochează fuge sus jos mai ceva ca Asad de Zoya și dracul de tămâie.iulianagl a scris:
La in trebarea cum de se completeaza asa de bine au zis ca au o parola "hmmmm" spre exemplu cand merg cu spatele se ciocnesc dar inainte isi spun hmmm sa se stie unde sunt fiecare ca sa nu cada unul peste altul sau cand uita linia tot asa face. Mi-a placut asta.
narcisa- vip
S-a blocat de tot. Eu am luat întrebările de la pag 5, 4, am ajuns la 3. Dacă vrei să te mai uiți și tu pe ele. Am tradus doar ce mi s-a părut important. Și pentru traducerile de la Madhu.
narcisa- vip
Fetele ne auzim mai târziu. Sunt solicitată.........la bucătărie.
narcisa- vip
narcisa a scris:Fetele ne auzim mai târziu. Sunt solicitată.........la bucătărie.
Spor la bucatarie...sa ne aduci si noua ce faci bun
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Eu am avut căstile in ureche de aceea am auzit bine.narcisa a scris:Eu n-am văzut asta și nici n-am auzit, poate nu au completat toate răspunsurile. Dar nici n-am avut răbdare să mă uit cu mare atenție că se blochează continuu și când nu se blochează fuge sus jos mai ceva ca Asad de Zoya și dracul de tămâie.
iulianagl- moderator
lica54 a scris:Fetelor va multumesc mult de tot...si va invit la o prajitura...
Dadi o sa ma omori cu pozele astea. De o saptamana mananc numai frute si legume, si tu imi pui numai poze cu prajituri. Ce m-as infige in ele nitel, dar din pacate, regimul nu imi permite.
Alexa20 a scris:
Dadi o sa ma omori cu pozele astea. De o saptamana mananc numai frute si legume, si tu imi pui numai poze cu prajituri. Ce m-as infige in ele nitel, dar din pacate, regimul nu imi permite.
Dar ce regim tii puisor?
iulianagl- moderator
Deci Radha ii spune lui Madhu ca ea si Bittu s-au gandit la ideea asta.
iulianagl- moderator
E faina melodia cu otenta de rock.Mereu o sa-mi aminteasca de Rk melodia asta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Dar ce regim tii puisor?
Regim de dat soriciul si sarmalutele jos.
Alexa20 a scris:
Regim de dat soriciul si sarmalutele jos.
Aaaa asta e greu numai eu stiu prin ce am trecut ca sa mai dau cateva kilo de sarbatori m-am abtinut sa nu mananc asa mult.Ca de acum ma lua cu ameteli.
iulianagl- moderator
Alex nu gasesc melodia cu traducere in engleza te rog in mare asa ce spune melodia yadoky asat imi aduce aminte de Lantul amintirilor.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Aaaa asta e greu numai eu stiu prin ce am trecut ca sa mai dau cateva kilo de sarbatori m-am abtinut sa nu mananc asa mult.Ca de acum ma lua cu ameteli.
Pai, asa mi se intampla mereu. Cand vine iarna cu dulciuri , sarmalute, soricel, yamy yamy, mai pun cateva kilograme si pe mine. Asa ca acum trebuie sa le dam jos. Oricum, mai am 3 zile de regim dupa intru in etapa de consolidare si am terminat
iulianagl a scris:Alex nu gasesc melodia cu traducere in engleza te rog in mare asa ce spune melodia yadoky asat imi aduce aminte de Lantul amintirilor.
trimite-mi un link te rog
Alexa20 a scris:
Pai, asa mi se intampla mereu. Cand vine iarna cu dulciuri , sarmalute, soricel, yamy yamy, mai pun cateva kilograme si pe mine. Asa ca acum trebuie sa le dam jos. Oricum, mai am 3 zile de regim dupa intru in etapa de consolidare si am terminat
Bun, bun, ai ambitie.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
trimite-mi un link te rog
https://youtu.be/RddztR1iQmk
iulianagl- moderator
Ce naiba sa-i faca frate lui aia la par ca nici daca-l pune pe moate nu sta cum trebuie.Alta Eroina nu puteau gasi?
iulianagl- moderator
Nu poate filma cu ea in fata lui.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
https://youtu.be/RddztR1iQmk
Bheegi Bheegi (are semnificatie de ploaie, apa, umezeala)
Amintiri umede, nopti umede, ochi umezi ...
De ce imi lacrimeaza ochii ?
Visele din ochii mei ...
Intr-o clipa ma fac sa rad, iar in alta ma fac sa ,
Cu toate astea, de ce este acest gol ?
Nimeni nu poate stii, ce viata am trait ...
Povestea mea, incompleta ...
Pe jumatate adormita, pe jumatate trezita,
Ochii tai, par ca pentru mine.
Furia mea necontrolata, alunga totul din jurul meu, distruge inima,
Fara tine, cum sa mai accept viata ?
Alexa20 a scris:
Bheegi Bheegi (are semnificatie de ploaie, apa, umezeala)
Visele din ochii mei ...
Intr-o clipa ma fac sa rad, iar in alta ma fac sa ,
Cu toate astea, de ce este acest gol ?
Pe jumatate adormita, pe jumatate trezita,
Ochii tai, par ca pentru mine.
Furia mea necontrolata, alunga totul din jurul meu, distruge inima,
Fara tine, cum sa mai accept viata ?
Wow!Ce bine se potrivesc versurile s-au gandit bine la melodie.Multumesc din suflet Alex.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Ce naiba sa-i faca frate lui aia la par ca nici daca-l pune pe moate nu sta cum trebuie.Alta Eroina nu puteau gasi?
Eroina poate fi doar Madhu, nu toate strambele de pe sosea
Ce tare a fost Madhu mai ales la promo hei police station!!Chiar si eaa zis in interviu ca ce tie nu-ti place altuia nu-i face.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Eroina poate fi doar Madhu, nu toate strambele de pe sosea
Corect ma asteptam la ceva mai bun pentru Rishumishu!
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum