9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+8
Admin_dea05
iulianagl
anyta
Alexa20
tiberici
lica54
victoria
narcisa
12 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
anyta a scris:in episodul din seara asta RK a aratat cat de mult o iubeste pe MAdhu
....in el e o lupta permanenta intre dragoste dar si ura pt ea.... ambele sunt sentimente puternice ....cred ca nici el nu stie exact ce simte pt ea....o uraste dar o si iubeste....
la faza cu salul...daca o ura, o umilia pana la capat...o distrugea de fata cu toti si filmau scena....dar cand a simtit lacrimile ei pe mana lui....s-a oprit....urland taiatiiiiiiiiii...
Oare de ce?? Numai cand e cu el sau numai el are dreptul s-o chinuie, s-o umileasca.....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Re: 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
anyta a scris:poate ti se pare tie,insa eu vad mereu expresia lui de indragostit de ingrijorat fata de Madhu
Indragostit pe naiba...RK se iubeste numai pe el insusi...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
iulianagl a scris:
Asta si vor sa arate, Pedro.Adica sa nu vedem prea multe.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
cauta pe wikkipedia si o sa vezi ca la producatori scrie si Abhinav Shukla.lica54 a scris:
anyta cred ca e o confuzie el joaca in serialu Ek hazaaron mein meri behna hai...cu Dadi din Geet...
Eu am citit undeva dar nu mai stiu unde ca nu ii lace sa aiba scene multe intr-un film ca lui ii place sa faca multe expeditii sa calatoreasca mult...
si chiar si VD cu DD la Golden Petal Awards cand au castigat premiile pe scene ii multumea producatorului.
zicea fix asa "Ii multumim si domnului Abhinav Shukla"
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
iulianagl a scris:
Nu-i pasa de ceea ce-i face sunt sigura de asta.De aceea este lipsit de emotie.
E Drasthi expresiva si pt el......A aratat pana acum in serial toate starile prin care poate trece un personaj...
furioasa, curajoasa, tematoare/ingrijorata, indragostita, vesela, trista......toate le-am vazut pe fata ei.....si ochii care spuneau tot....cu toate ca nu inteleg hindi....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
....in el e o lupta permanenta intre dragoste dar si ura pt ea.... ambele sunt sentimente puternice ....cred ca nici el nu stie exact ce simte pt ea....o uraste dar o si iubeste....
la faza cu salul...daca o ura, o umilia pana la capat...o distrugea de fata cu toti si filmau scena....dar cand a simtit lacrimile ei pe mana lui....s-a oprit....urland taiatiiiiiiiiii...
Oare de ce?? Numai cand e cu el sau numai el are dreptul s-o chinuie, s-o umileasca.....
Mai multa ura pentru ea si mai multa dragoste pentru el insusi.Si nu cred ca va duce asta la o relatie nici macar de ura dar de prietenie sau casatorie.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Este dar nu se ocupa el.Cred ca este mai mult cu numele.
iulianagl- moderator
nu stiuiulianagl a scris:Este dar nu se ocupa el.Cred ca este mai mult cu numele.
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Producer(s) Saurabh Tewari
Abhinav Shukla
Editor(s) Sudhir Achary
Cinematography Ganesh Sankla
Production company(s) Nautanki Films
Numele lui e cu albastru.
Abhinav Shukla
Editor(s) Sudhir Achary
Cinematography Ganesh Sankla
Production company(s) Nautanki Films
Numele lui e cu albastru.
iulianagl- moderator
Poate e altul...astia oricum sunt multi cu acelasi nume..gen Kapoor cred ca-i cheama asa pe majoritatea.....iulianagl a scris:Este dar nu se ocupa el.Cred ca este mai mult cu numele.
petronela- vip
petronela a scris:
Poate e altul...astia oricum sunt multi cu acelasi nume..gen Kapoor cred ca-i cheama asa pe majoritatea.....
Nu, el e!!
iulianagl- moderator
Si acum spun ca se va lauda cu marea iubire dintre el si Dips..??!! chiar are cu ce se lauda...daca Madhu e geloasa pe aia..chiar e o mare tampenie acest rol...poate avem o surpriza placuta ?? au si asa ceva indienii???iulianagl a scris:
Mai multa ura pentru ea si mai multa dragoste pentru el insusi.Si nu cred ca va duce asta la o relatie nici macar de ura dar de prietenie sau casatorie.
petronela- vip
Doar cu numele, pe hartie... Narcisa ar trebui sa puna o vorba la el...iulianagl a scris:
Nu, el e!!
petronela- vip
petronela a scris:
Si acum spun ca se va lauda cu marea iubire dintre el si Dips..??!! chiar are cu ce se lauda...daca Madhu e geloasa pe aia..chiar e o mare tampenie acest rol...poate avem o surpriza placuta ?? au si asa ceva indienii???
Pai eu ce am zis mai devreme?Chiar nu merita.Mi-ar placea ca RK sa auda in timp ce face asta ca Madhu a primit o cerere in casatorie si ca se casatoreste.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Doar cu numele, pe hartie... Narcisa ar trebui sa puna o vorba la el...
Exact.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Si acum spun ca se va lauda cu marea iubire dintre el si Dips..??!! chiar are cu ce se lauda...daca Madhu e geloasa pe aia..chiar e o mare tampenie acest rol...poate avem o surpriza placuta ?? au si asa ceva indienii???
Hai ca ma tavalesc de Dips si marea lui iubire
Asta stie sa se iubeasca numai pe ea banii luxul si averea....
lica54- vip
Cred ca ai inceput sa visezi mai devreme..pentru a visa trebuie sa te duci la nani intai...iulianagl a scris:
Pai eu ce am zis mai devreme?Chiar nu merita.Mi-ar placea ca RK sa auda in timp ce face asta ca Madhu a primit o cerere in casatorie si ca se casatoreste.
petronela- vip
petronela a scris:
Cred ca ai inceput sa visezi mai devreme..pentru a visa trebuie sa te duci la nani intai...
Ei nu ca pot visa si cu ochii deschisi.Dar degeaba...
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Cred ca ai inceput sa visezi mai devreme..pentru a visa trebuie sa te duci la nani intai...
Si visele sunt frumoase cand devin realitate...dar din nefericire se intampla mai rar...
lica54- vip
Nu inteleg cu cine se casatoreste RK..?? au o noua intrare super sexi sau cu cine-o fi....lica54 a scris:
petronela- vip
lica54 a scris:
Asta e dar maintreb cand o sa afle si radha despre asta?Ce o sa-i spuna lui Deepali sau Sikki ce o sa faca?
iulianagl- moderator
lica54 a scris:
Si visele sunt frumoase cand devin realitate...dar din nefericire se intampla mai rar...
Sau chiar niciodata.
iulianagl- moderator
IULI ,,,LA MULTI ANI ,,, : SA AI PARTE DE TOT CE-TI DORSTI
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Decia Madhubala este totul despre a infrunta provocarile dragostei!Adica?
De la promovarea serialului spune cam ceea ce a spus si in chat.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Asta e dar maintreb cand o sa afle si radha despre asta?Ce o sa-i spuna lui Deepali sau Sikki ce o sa faca?
Sikki vad ca a disparut de tot din peisaj iar de Radha prea putin la pasa lor
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum