9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+8
Admin_dea05
iulianagl
anyta
Alexa20
tiberici
lica54
victoria
narcisa
12 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:Au jucat bine, chiar și felul în care o atingea Vivian pe Drashti n-a mai părut fals. Totuși n-am nici o idee încotro se îndreaptă filmul.
Nu auzi ca acum lucreaza la o reconciliere dar mi-ar placea ca problema sa fie Madhu sa numai vrea sa stea cu RK.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Buna Narcisa!Astia ne tin tot intr-un mister...narcisa a scris:Au jucat bine, chiar și felul în care o atingea Vivian pe Drashti n-a mai părut fals. Totuși n-am nici o idee încotro se îndreaptă filmul.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Eu nu vreau să se împace dar nici să se urască. Ne-au turnat indienii un scenariu de nici eu nu știu ce mai vreau.iulianagl a scris:
Nu auzi ca acum lucreaza la o reconciliere dar mi-ar placea ca problema sa fie Madhu sa numai vrea sa stea cu RK.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Bună Anda . Cred că și pentru scenariști, ce va urma e un mister.Admin_dea05 a scris:Buna Narcisa!Astia ne tin tot intr-un mister...
narcisa- vip
narcisa a scris:Eu nu vreau să se împace dar nici să se urască. Ne-au turnat indienii un scenariu de nici eu nu știu ce mai vreau.
Ia vezi poate pana maine mai clocesti un scenariu sa ne mai treaca de urat.
iulianagl- moderator
Nici eu nu vreau sa se impace, mai vreau suspans in viata lui RK.Vreau ca sa sufere si el dupa Madhu..macar un pic sa fie respins de ea..narcisa a scris:Eu nu vreau să se împace dar nici să se urască. Ne-au turnat indienii un scenariu de nici eu nu știu ce mai vreau.
Admin_dea05- Admin
Nu mă pot gândi la lucruri atât de dramatice încât să satisfac gusturi indiene. Mă las de scenarii.iulianagl a scris:
Ia vezi poate pana maine mai clocesti un scenariu sa ne mai treaca de urat.
narcisa- vip
narcisa a scris:Nu mă pot gândi la lucruri atât de dramatice încât să satisfac gusturi indiene. Mă las de scenarii.
Satisfaci gusturile noastre nu a indienilor.
iulianagl- moderator
Și să fie treaz când suferă, să știe și el ce-i aia suferință. Dar nu cred să vedem. Indienii și-au călcat pe inimă și mai degrabă împacă personajele și renunță la umilirea femeii decât să-i facă pe bărbați mai prejos sau să sufere.Admin_dea05 a scris:Nici eu nu vreau sa se impace, mai vreau suspans in viata lui RK.Vreau ca sa sufere si el dupa Madhu..macar un pic sa fie respins de ea..
narcisa- vip
Da dar degeaba dacă sunt total pe lângă ce au ei în cap. Iulia te pup de noapte bună , azi pupicii au fost la modă. Fiu-meu a venit tare fericit de la școală, a zis că băieții s-au adresat fetelor cu mărțișoare iar fetele s-au adresat cu .iulianagl a scris:
Satisfaci gusturile noastre nu a indienilor.
narcisa- vip
Ce-i asa de rau ????Doar femeile la ei sufera ia sa mai sufere si barbatii dupa ele...narcisa a scris:Și să fie treaz când suferă, să știe și el ce-i aia suferință. Dar nu cred să vedem. Indienii și-au călcat pe inimă și mai degrabă împacă personajele și renunță la umilirea femeii decât să-i facă pe bărbați mai prejos sau să sufere.
Admin_dea05- Admin
narcisa a scris:Da dar degeaba dacă sunt total pe lângă ce au ei în cap. Iulia te pup de noapte bună , azi pupicii au fost la modă. Fiu-meu a venit tare fericit de la școală, a zis că băieții s-au adresat fetelor cu mărțișoare iar fetele s-au adresat cu .
Da asa e iar a meu a stranit galceava intre un coleg si o colega ca ia dat martisor si ea la pupat.
iulianagl- moderator
Sa mai bem un paharel sa ne-nveselim nitel...
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Sa mai bem un paharel sa ne-nveselim nitel...
Ce fel se uita Rk la ea cand bea.
iulianagl- moderator
Nu am avut rabdare giful cel mare il voi pune maine...iulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:Sa mai bem un paharel sa ne-nveselim nitel...
]
Ce fel se uita Rk la ea cand bea.
Admin_dea05- Admin
Nu ma pot abtine din ras...
Admin_dea05- Admin
Ce tare e.Frumos, bravo Anda.
iulianagl- moderator
Asta mare nu-i meritul meu.iulianagl a scris:Ce tare e.Frumos, bravo Anda.
Admin_dea05- Admin
Gata va spun si eu noapte buna, Dikka este la locul ei.Week-end placut.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:Asta mare nu-i meritul meu.
Nu conteaza tot e frumos.
iulianagl- moderator
Bittuji ar trebuie sa-i tina agatati de sticla de lichior pentru un timp ca asa isi pot spune de au pe suflet.
iulianagl- moderator
Poate le injecteaza ceva bauturica dis de dimineata asa ca sa ne mai distram si noi un pic.iulianagl a scris:Bittuji ar trebuie sa-i tina agatati de sticla de lichior pentru un timp ca asa isi pot spune de au pe suflet.
Admin_dea05- Admin
E superb!iulianagl a scris:
Nu conteaza tot e frumos.
Admin_dea05- Admin
Multumim.Noapte buna!iulianagl a scris:Gata va spun si eu noapte buna, Dikka este la locul ei.Week-end placut.
Admin_dea05- Admin
Buna dimi.
Mad:Este destul pentru tine.Altminteri nu vorbesc cu baieti ca tine.
RK:Madhu, multumesc ca vorbesti cu mine.Dar, nu-mi spune sa plec departe de aici.Vreau sa vorbesc cu tine mult.Vreau sa te intreb o multime de chestii.Madhu, eu..doare foarte mult.Mor pe dinauntru.Te rog, vorbeste cu mine.
Pentru prima data RK a spus niste cuvinte adevarate.Se vede pe fata lui ca spune adevarul nu cred ca acum joaca teatru.
Mad:Este destul pentru tine.Altminteri nu vorbesc cu baieti ca tine.
RK:Madhu, multumesc ca vorbesti cu mine.Dar, nu-mi spune sa plec departe de aici.Vreau sa vorbesc cu tine mult.Vreau sa te intreb o multime de chestii.Madhu, eu..doare foarte mult.Mor pe dinauntru.Te rog, vorbeste cu mine.
Pentru prima data RK a spus niste cuvinte adevarate.Se vede pe fata lui ca spune adevarul nu cred ca acum joaca teatru.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum