10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
narcisa
Andreea_Miha
Nicole.RB.Givens
Garo
victoria
iulianagl
Admin_dea05
tiberici
Alexa20
petronela
lica54
anyta
16 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:Nu pierzi nici o știre despre preferații tăi.
Buna...
da ..sunt primi pe lista...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Ce imi place melodia de fundal
ms..deabia astept sa inceapa....Alexa20 a scris:
Ce imi place melodia de fundal
Andreea_Miha- vip
Ce se intampla..???? Lady James Bond ....
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Nici nu s-a intalnit bine cu SultanJi si deja vrea sa-l impuste...petronela a scris:Ce se intampla..???? Lady James Bond ....]
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Rating
6)Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon 3.7 - 3.8
de la Colors tv e al doilea cel mai bun serial a lor...iar in topul tuturor televiziunilor e al 6-lea...
de la Colors tv e al doilea cel mai bun serial a lor...iar in topul tuturor televiziunilor e al 6-lea...
Andreea_Miha- vip
Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Joi 07 Mar 2013, 7:17 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
Announcement - One on One Question & Answer Session for #Barun Sobti Fans..
Date - 9th March, 2013 - SATURDAY
Time - 1 pm to 3 pm
https://www.facebook.com/MediaQueEntertainment
Date - 9th March, 2013 - SATURDAY
Time - 1 pm to 3 pm
https://www.facebook.com/MediaQueEntertainment
Andreea_Miha- vip
Super!Andreea_Miha a scris:Rating
Deci Sultan o va aduce pe Madhu acasa???..si acolo da nas in nas cu RK
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Super!
Deci Sultan o va aduce pe Madhu acasa???..si acolo da nas in nas cu RK
asa se pare...daca se va indeplini ce spune presa...
Andreea_Miha- vip
Sultan cred ca are probleme la mansarda daca si-a pus copilul drept copilul momeala pentru dusmani .
Admin_dea05- Admin
abia astept momentulAndreea_Miha a scris:
asa se pare...daca se va indeplini ce spune presa...
Admin_dea05- Admin
After Geet, its Gurbani that will shed light on the issue of "Runaway NRI Grooms".
http://www.tellytadka.net/tellywood-bytes/articles/geet-gurbani-shed-light-issue-runaway-nri-grooms/
sunt curioasa cum va fi si acesta ....offff cat de multe am.....de vazut
http://www.tellytadka.net/tellywood-bytes/articles/geet-gurbani-shed-light-issue-runaway-nri-grooms/
Andreea_Miha- vip
Admin_dea05 a scris:abia astept momentul
te bucuri de necazul altuia? ...
Andreea_Miha- vip
De aceea nu te uiți la niciunul. Nu te hotărăști pe care să-l vezi primul.Andreea_Miha a scris:After Geet, its Gurbani that will shed light on the issue of "Runaway NRI Grooms".
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Dacă Sultan o aduce atât de repede pe Madhu acasă când mai are timp să se îndrăgostească de ea?
narcisa- vip
Da.Ii trebuie o lectie de neuitat lui RKji ...Andreea_Miha a scris:Admin_dea05 a scris:abia astept momentul
te bucuri de necazul altuia? ...
Admin_dea05- Admin
Iti dai seama prima intalnire si direct in patul lui Sultan a ajuns Madhunarcisa a scris:Dacă Sultan o aduce atât de repede pe Madhu acasă când mai are timp să se îndrăgostească de ea?
Admin_dea05- Admin
narcisa a scris:De aceea nu te uiți la niciunul. Nu te hotărăști pe care să-l vezi primul.
Momentan ma uit doar la Mc...Hotarata sunt Qh si cel cu Jeny sunt pe primul loc...chestia e de timp...am cate o zi libera mai mult sa am uit dar am prob cu rabdarea...si pana nu il vad pana ajung cu ep la zi nu ma las...deasta nu incep nici unul...si le las sa "curga" ep seriale...sunt genul de om care daca incep sa ma uit la ceva si imi place in cateva zile vad tot serialu desi poate are sute de ep...
Dar de exemplu m-am uitat la Qh primele ep dar nu m-a atras asa tare ca sa vad toate ep ...bine nici timp nu am avut...cand am fost pe net am preferat sa ma uit la stiri videoclipuri etc....dar sincer nici nu ma grabesc sa ma uit la vrunul ca si asa sa stau sa astept zi de zi un ep plin de nervi mai bine relaxare si le vad la final sau cand au sute de ep...
Andreea_Miha- vip
Admin_dea05 a scris:Da.Ii trebuie o lectie de neuitat lui RKji ...
Andreea_Miha- vip
Sau m-am mai uitat la Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hain...e un serial bun placut dar nu a fost genul de serial la care sa nu rezist sa vad toate ep...dar sunt unele de creaza "dependenta" pt mine...depenedenta mult spus nu rezist pana nu vad tot
Iar "Gurbani" nici macar nu a inceput..incepe din 18 martie ...deci mai e...indieni astia ce ne fac ...
Iar "Gurbani" nici macar nu a inceput..incepe din 18 martie ...deci mai e...indieni astia ce ne fac ...
Andreea_Miha- vip
Drashti Dhami vm-Gangnam Style
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Eu mi-aș dori să am răbdare să se strângă ep dintr-o săptămână să văd mai multe dar numai dacă nu e foarte interesant filmul rezist la asta. Oricum nici unul nu mi se pare totuși atât de interesant încât să nu pot aștepta măcar să apară cu traducere, cum era la Iss când îl vedeam în direct în orice condiții. Sunt drăguțe dar ca Geet și Iss nu mi se mai pare niciunul. Astea au fost creme de la creme. Oricum e mai bine că am mai multe la care să mă uit pe bucăți ca să nu mă plictisesc așteptând doar unul, n-aș mai putea să stau nopți întregi să văd un serial cap-coadă.Andreea_Miha a scris:Sau m-am mai uitat la Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hain...e un serial bun placut dar nu a fost genul de serial la care sa nu rezist sa vad toate ep...dar sunt unele de creaza "dependenta" pt mine...depenedenta mult spus nu rezist pana nu vad tot
narcisa- vip
Despre ce e Gurbani?Andreea_Miha a scris:Sau m-am mai uitat la Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hain...e un serial bun placut dar nu a fost genul de serial la care sa nu rezist sa vad toate ep...dar sunt unele de creaza "dependenta" pt mine...depenedenta mult spus nu rezist pana nu vad tot
narcisa- vip
narcisa a scris:Eu mi-aș dori să am răbdare să se strângă ep dintr-o săptămână să văd mai multe dar numai dacă nu e foarte interesant filmul rezist la asta. Oricum nici unul nu mi se pare totuși atât de interesant încât să nu pot aștepta măcar să apară cu traducere, cum era la Iss când îl vedeam în direct în orice condiții. Sunt drăguțe dar ca Geet și Iss nu mi se mai pare niciunul. Astea au fost creme de la creme. Oricum e mai bine că am mai multe la care să mă uit pe bucăți ca să nu mă plictisesc așteptând doar unul, n-aș mai putea să stau nopți întregi să văd un serial cap-coadă.
La mine nu e chestia sa stau nopti intregi sa vad un serial...il derulez daca nu imi place...eu de obicei ma axez pe pers principale....
La fel pana acum nici un serial nu m-a atras ca Geet si iss...dar imi mai place si KMh in special sez 2..
in rest am vazut cateva secvente cu din Madhu cu ea si Rk,nu stiu dar nu ma atrage cuplu foarte tare,parca le lipseste ceva ...sa nu se supere nimeni dar e parerea mea...nu vad acea stralucire de la iss sau geet...la fel si la Qh imi place pers Zoya dar la fel nu ma atrage asa tare ca sa nu rezist sa nu il vad...mi-as fi dorit sa vad serialul lui Mohit imi placuse promo dar am inteles ca inceputul e promitator restul mai deloc asa ca am renuntat...
Pentru mine Iss Geet KMHsiDmg sunt serialele mele de suflet...iar pana acum ce am vazut doar secvente nici unul nu a intrat in acest top...
ps:eu am rabdare..cred ca la madhu s-a strans sute de ep si cred ca si Qh are ep si eu tot la ep 5...
Andreea_Miha- vip
Continut sponsorizat
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum