10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
narcisa
Andreea_Miha
Nicole.RB.Givens
Garo
victoria
iulianagl
Admin_dea05
tiberici
Alexa20
petronela
lica54
anyta
16 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:Ai avut dreptate Iulia, că o să ne fie milă de el, în ep în care îl strângea Dips în brațe chiar părea cu adevărat disperat.
Nu imi este mila de loc de el......isi merita soarta.....
Cand Madu era disperata el ce facea.....?????
Sa-l consoleze Scorpia, a m-ai facut-o, e in asteptare, a iutat si de barbat....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:Ai avut dreptate Iulia, că o să ne fie milă de el, în ep în care îl strângea Dips în brațe chiar părea cu adevărat disperat.
Dipsi a fost o piaza rea pentru RK deacum se tin lant necazurile de el cu atatea mafioti...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
narcisa a scris:În ce ep se căsătoresc?
cam pe la ep 60...aproximativ..nu mai stiu sigur...50 si ceva...de fapt ea afla la terminarea ritualurilor ca s-a casatorit cu el si nu cu ciku.
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Andreea_Miha a scris:
sez 1 are mai multa drama..dar sez 2 imi place mai mult..
dar in sez 2 dupa ce s-au casatorit i-ai vazut?
Nu.Imi placea tare mult de unchiul ei politistul imi aducea aminte de un serial comedie "Everybody loves Raymond" fratele lui Raymond era o catastrofa.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
O apără Sultan, n-ai văzut ce puternic este? Și este și mai înalt decât RK.tiberici a scris:Sper ca banditul sa nu atenteze la Madu......
Prea ar fi hartuita de toti.....
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Andreea_Miha a scris:
cam pe la ep 60...aproximativ..nu mai stiu sigur...50 si ceva...de fapt ea afla la terminarea ritualurilor ca s-a casatorit cu el si nu cu ciku.
Da asa ca era vorba de un Ciku.
iulianagl- moderator
nu are ce sa faca Sultanul,ca asta va fi mai puternic ca elnarcisa a scris:O apără Sultan, n-ai văzut ce puternic este? Și este și mai înalt decât RK.
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
iulianagl a scris:
Oare el sa fie?
Sau el?
E acelasi actor in ambele poze Iuli.
Andreea_Miha- vip
Mie mi-a fost puțin, recunosc dar asta nu înseamnă că l-am iertat. Numai după ce dansează dabang cu Sultan îl iert.tiberici a scris:
Nu imi este mila de loc de el......isi merita soarta.....
Cand Madu era disperata el ce facea.....?????
Sa-l consoleze Scorpia, a m-ai facut-o, e in asteptare, a iutat si de barbat....
narcisa- vip
Exact ce ti-am spus ca eu mi-am imaginat de cand am facut rezumatul cum arata.De aia am si spus ca m-a impresionat visul lui.
iulianagl- moderator
Andreea_Miha a scris:
E acelasi actor in ambele poze Iuli.
Da ca seamana.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Da asa ca era vorba de un Ciku.
era asa de amuzant Ciku..o cere pe Arohi in casatorie si ii spune ca e norocoasa ca il ia de sot pe el
Andreea_Miha- vip
Nu cred că el va avea prea mult de-a face cu mafioții, acum e rândul lui Sultan să ne arate ce poate.lica54 a scris:
Dipsi a fost o piaza rea pentru RK deacum se tin lant necazurile de el cu atatea mafioti...
narcisa- vip
narcisa a scris:O apără Sultan, n-ai văzut ce puternic este? Și este și mai înalt decât RK.
E cam subtire sa nu zic sfrijit cel ca v-a intra......chiar si pe langa RK, iar pe langa Sultan si mai mic....
tiberici- vip
Andreea_Miha a scris:
era asa de amuzant Ciku..o cere pe Arohi in casatorie si ii spune ca e norocoasa ca il ia de sot pe el
Dar si atunci la intalnire cand trebuia ia sa se intalneasca cu Ciku tot peste el a dat.
iulianagl- moderator
da e acelasi actor..poza care am pus-o eu mai devreme am gasit-o cea mai recenta asa aparea...iulianagl a scris:
Da ca seamana.
dar e acelasi uite intrarea in alt serial aritcole dar ambele poze...
http://articles.timesofindia.indiatimes.com/2012-12-17/tv/35867949_1_amrit-manthan-adaa-khan-yug
http://www.tellychakkar.com/news/siddharth-vasudev-amrits-new-partner-crime-life-oks-amrit-manthan
Andreea_Miha- vip
Abia sunt la 20, când le răpește el pe Arohi și Sef-Lavaniya, am de așteptat până se căsătoresc.Andreea_Miha a scris:
cam pe la ep 60...aproximativ..nu mai stiu sigur...50 si ceva...de fapt ea afla la terminarea ritualurilor ca -a casatorit cu el si nu cu ciku.
narcisa- vip
iulianagl a scris:
Dar si atunci la intalnire cand trebuia ia sa se intalneasca cu Ciku tot peste el a dat.
da..sau cand s-a imbatat ciku si i-a zis ca are nasul prea mare..sau cand sa o salveze cand a rapit-o Arjun...
Andreea_Miha- vip
narcisa a scris:Nu cred că el va avea prea mult de-a face cu mafioții, acum e rândul lui Sultan să ne arate ce poate.
Sunt sigura ca Sultan ii va face fata de aceea si-au impachetat lucrurile sa mut in alta parte sa nu le dea de urma cel care va veni.Iar Sultan o ia pe Madhu cred ca pentru cel mic.Mi-a placut ce fel a ramas Sultan cand ia vazut pe amandoi in pat.
iulianagl- moderator
Andreea_Miha a scris:
da..sau cand s-a imbatat ciku si i-a zis ca are nasul prea mare..sau cand sa o salveze cand a rapit-o Arjun...
Dar la balul ala mascat?
iulianagl- moderator
Nu prea ara muschii cu el (cel nou) uitati-va ce mana subtire are ....
tiberici- vip
De ce nu mă lași tu să visez frumos? Mai tare ca Sultan nu e nici unul, ai să vezi că va face prăpăd între mafioți. Și dacă Madhu nu se îndrăgostește de el, nu-i nimic, mă îndrăgostesc eu.anyta a scris:nu are ce sa faca Sultanul,ca asta va fi mai puternic ca el
Până la urmă actorul e căsătorit sau nu? Arată bine lângă Drashti.
narcisa- vip
narcisa a scris:Abia sunt la 20, când le răpește el pe Arohi și Sef-Lavaniya, am de așteptat până se căsătoresc.
de aici incep ei sa isi dea seama ca au senimente unul pt altul...cat o tine rapita.apoi afla ea adevarul dezamagita accepta propunerea lui Ciku si mai intervine si Gauri...dar in urma unui accident provocat de Gauri.. sora lui Arjun ranita...Arjun o considera vinovata pe Arohi si se casatoreste cu ea...
Andreea_Miha- vip
Ideea e frumoasă dar tare mă tem că indienii dau cu bâta în baltă și ne strică toate fanteziile.iulianagl a scris:
Sunt sigura ca Sultan ii va face fata de aceea si-au impachetat lucrurile sa mut in alta parte sa nu le dea de urma cel care va veni.Iar Sultan o ia pe Madhu cred ca pentru cel mic.Mi-a placut ce fel a ramas Sultan cand ia vazut pe amandoi in pat.
narcisa- vip
narcisa a scris:De ce nu mă lași tu să visez frumos? Mai tare ca Sultan nu e nici unul, ai să vezi că va face prăpăd între mafioți. Și dacă Madhu nu se îndrăgostește de el, nu-i nimic, mă îndrăgostesc eu.
Până la urmă actorul e căsătorit sau nu? Arată bine lângă Drashti.
Nu prea sunt informatii despre el stiu doar ca a facut dansul de aceea danseaza super si ca a fost model si cam atat in afara de serialele care le-a jucat.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum