10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
narcisa
Andreea_Miha
Nicole.RB.Givens
Garo
victoria
iulianagl
Admin_dea05
tiberici
Alexa20
petronela
lica54
anyta
16 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
iulianagl a scris:
Dar la balul ala mascat?
Iuli vb cu tine si rad singura..aducandu-mi aminte de scenele lor...ai vazut ca se termina serialul ei..acum va juca si ea intr-un serial de groaza..
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Re: 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
iulianagl a scris:
Sunt sigura ca Sultan ii va face fata de aceea si-au impachetat lucrurile sa mut in alta parte sa nu le dea de urma cel care va veni.Iar Sultan o ia pe Madhu cred ca pentru cel mic.Mi-a placut ce fel a ramas Sultan cand ia vazut pe amandoi in pat.
Daaa! Si cand l-a mustruluit ea...."ce fel de tata el? e un copil, e speriat" i-a picat fata.....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
este insurat Sultanul in realitate are si o fetitanarcisa a scris:De ce nu mă lași tu să visez frumos? Mai tare ca Sultan nu e nici unul, ai să vezi că va face prăpăd între mafioți. Și dacă Madhu nu se îndrăgostește de el, nu-i nimic, mă îndrăgostesc eu.
Până la urmă actorul e căsătorit sau nu? Arată bine lângă Drashti.
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
narcisa a scris:Ideea e frumoasă dar tare mă tem că indienii dau cu bâta în baltă și ne strică toate fanteziile.
Nu cred ca o sa dea cu bata in balta,pai de ce altceva sa o ia pe Madhu cu el in masina ca doar nu s-o fi si indragostit de ea.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
tiberici a scris:
Daaa! Si cand l-a mustruluit ea...."ce fel de tata el? e un copil, e speriat" i-a picat fata.....
Probabil ca nimeni nu i s-a mai adresat in felul asta.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:De ce nu mă lași tu să visez frumos? Mai tare ca Sultan nu e nici unul, ai să vezi că va face prăpăd între mafioți. Și dacă Madhu nu se îndrăgostește de el, nu-i nimic, mă îndrăgostesc eu.
Până la urmă actorul e căsătorit sau nu? Arată bine lângă Drashti.
Intrebarea asta ma framanta si pe mine ...Dadi m-a linistit spunandu-mi ca este.....
tiberici- vip
Dar ce tare a fost faza cu masculinitatea lui RK care a fost pusa la risc. Ce se mai ascunde in spatele minciunilor lui.
iulianagl- moderator
tiberici a scris:
Intrebarea asta ma framanta si pe mine ...Dadi m-a linistit spunandu-mi ca este.....
tibi ai vazut la Drashti ce poze frumoase au aparut cu ea?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
poi saracul ce sa faca si eliulianagl a scris:Dar ce tare a fost faza cu masculinitatea lui RK care a fost pusa la risc. Ce se mai ascunde in spatele minciunilor lui.
anyta- vip
iulianagl a scris:Dar ce tare a fost faza cu masculinitatea lui RK care a fost pusa la risc. Ce se mai ascunde in spatele minciunilor lui.
E plin de texte.....
tiberici- vip
Mi-a placut ca dupa ce a spus tot dialogul s-a vazut pe fata lui ca si el incearca din greu chiar sa creada ce a spus dar se pare ca nu are succes.anyta a scris: poi saracul ce sa faca si el
iulianagl- moderator
anyta a scris: poi saracul ce sa faca si el
Anytaaa minte de crede si el......O sa se incurce in atatea minciuni...... e un fals.....
tiberici- vip
lica54 a scris:
tibi ai vazut la Drashti ce poze frumoase au aparut cu ea?
Nu cred....daca sunt alea cu reclame la cumparaturi... Da! Daca sunt altele nu....
tiberici- vip
tiberici a scris:
E plin de texte.....
Texte bazate pe ce?Mie mi se pare ca sunt ca niste aburi asa vad eu textele lui.Singurul text care cred ca a fost adevarat a fost ala cand ii spune eroinei acel dialog si se uita la Madhu.E o chestie deci el traieste filmul in viata reala si pe scena ceea ce ar trebui sa traiasca in viata de zi cu zi.
iulianagl- moderator
tiberici a scris:
Nu cred....daca sunt alea cu reclame la cumparaturi... Da! Daca sunt altele nu....
Nu sunt altele a pus si Dea doua videoklipuri foarte frumoase...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
iulianagl a scris:
Texte bazate pe ce?Mie mi se pare ca sunt ca niste aburi asa vad eu textele lui.Singurul text care cred ca a fost adevarat a fost ala cand ii spune eroinei acel dialog si se uita la Madhu.E o chestie deci el traieste filmul in viata reala si pe scena ceea ce ar trebui sa traiasca in viata de zi cu zi.
tiberici- vip
Eu pot să mă îndrăgostesc la prima vedere iar el nu poate? Și eu cred că tot pentru copil o ia, dar mă miră la cât de dur vrea să-l facă pe copil, să-i aducă o bonă?iulianagl a scris:
Nu cred ca o sa dea cu bata in balta,pai de ce altceva sa o ia pe Madhu cu el in masina ca doar nu s-o fi si indragostit de ea.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Eu pot să mă îndrăgostesc la prima vedere iar el nu poate? Și eu cred că tot pentru copil o ia, dar mă miră la cât de dur vrea să-l facă pe copil, să-i aducă o bonă?
E posibil ca copilul sa fi patit ceva.Nu stiu zic si eu ca ai vazut ca micutul are si cosmaruri de aia a facut in pat.
iulianagl- moderator
el se incurca,tot el se descurcatiberici a scris:
Anytaaa minte de crede si el......O sa se incurce in atatea minciuni...... e un fals.....
anyta- vip
Ar mai trebui sa existe un clip din decembrie 2012 ca asa arata pe pozele facute de ei .Clipurile care le-am gasit sunt din 2011.lica54 a scris:tiberici a scris:
Nu sunt altele a pus si Dea doua videoklipuri foarte frumoase...
Buna fetelor!M-am intors din nou.Nu ma lasa tusea asta deloc sa dorm de doua nopti ma trezesc pe la 4 dimineata cu o criza de tuse de imi vine s-o iau la fuga...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
narcisa a scris:Eu pot să mă îndrăgostesc la prima vedere iar el nu poate? Și eu cred că tot pentru copil o ia, dar mă miră la cât de dur vrea să-l facă pe copil, să-i aducă o bonă?
Evet!!!
A vazut relatia care s-a legat intre ei.....Cum Aryan o incuraja, ii explica ei ca nu pateste nimic.....
probabil ca el nici nu vorbeste prea mult(Aryan).....Si cu siguranta dupa zgomotul din casa lor copilul a facut ceva.....Asta l-a facut sa vina dupa ea...
tiberici- vip
Tot asa mi-a placut provocare lui RK care o da celor doi ochi de care tot o sa-i mai viseze RK.
iulianagl- moderator
tiberici a scris:
Evet!!!
A vazut relatia care s-a legat intre ei.....Cum Aryan o incuraja, ii explica ei ca nu pateste nimic.....
probabil ca el nici nu vorbeste prea mult(Aryan).....Si cu siguranta dupa zgomotul din casa lor copilul a facut ceva.....Asta l-a facut sa vina dupa ea...
Exact!
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:Ar mai trebui sa existe un clip din decembrie 2012 ca asa arata pe pozele facute de ei .Clipurile care le-am gasit sunt din 2011.
Buna fetelor!M-am intors din nou.Nu ma lasa tusea asta deloc sa dorm de doua nopti ma trezesc pe la 4 dimineata cu o criza de tuse de imi vine s-o iau la fuga...
Sa mor daca stiu de care vorbiti.... cate am vazut cu ea....spuneti-mi un indiciu....
tiberici- vip
Ce mi-ar placea ca Sikki sa-i dea papucii lui Tipsi.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum