13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
lica54
victoria
tiberici
costearamona
dica
anyta
alitheea
Andreea_Miha
Lucica10
13 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Buna dimineata dragalaselor!O zi frumoasa de luni si un inceput de saptamana pe masura asteptarilor voastre...
sa incepem saptamana cu o cafea bunasi multi
sa incepem saptamana cu o cafea bunasi multi
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 13.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
sunt de accord ca este ceva la.mijlic cum a fost cu rk CU IUBIRE LUI ASA O SA FIE SI LA MADHU O SA SE RAZBUNE
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Se razbuna, nu se razbuna, problema ei, eu vreau sa stiu daca Sultan mai ramane in film. Si daca promisiunea ca va avea grija de copilul lui Sultan daca se intampla ceva cu el va avea vreo continuare in scenariul filmului sau se va pierde pe drum. Desi nu vreau sa se intample ceva cu Sultan, vreau doar sa mai arate scene cu Madhu, Sultan si copilul.
Iar daca Madhu se razbuna pana unde va merge razbunarea ei. Va fi in stare sa-i faca ce i-a facut RK ei? Va fi ea atat de josnica?
Iar daca Madhu se razbuna pana unde va merge razbunarea ei. Va fi in stare sa-i faca ce i-a facut RK ei? Va fi ea atat de josnica?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
eu totusi cred ca madhu nu trebue sa ajunga la nivelul lui rk cai o fata fuarte draguta are o inima de aur si nu trebue sa devina rea ca daca o sa se razbune o sa se piarda nu o sa mai fie madhu o sa devino o scorpie ca dipali mai rea decit dipali . pentru cas persuanele bune cind devin rele sunt mult mai rai decit acei buni
victoria- vip
Asta ma intrebam si eu, pana la ce nivel se poate cobori ca sa se razbune pe RK, pentru ca orice razbunare presupune niste acte negative. Evident, momentan e o intrebare retorica, raspunsul il vom afla peste n episoade. Rea nu va deveni decat pentru RK, pentru noi va deveni doar justitiara.victoria a scris:eu totusi cred ca madhu nu trebue sa ajunga la nivelul lui rk cai o fata fuarte draguta are o inima de aur si nu trebue sa devina rea ca daca o sa se razbune o sa se piarda nu o sa mai fie madhu o sa devino o scorpie ca dipali mai rea decit dipali . pentru cas persuanele bune cind devin rele sunt mult mai rai decit acei buni
narcisa- vip
de ce nu fac in madhu ca sa fie cum in kitani ci arohi si hainile cum erau la mai moderne
victoria- vip
Nici eu nu înțeleg, mai ales că lui Drashti nu-i stă chiar grozav cu hainele cu care se îmbracă. Poate așa e moda locului.victoria a scris:de ce nu fac in madhu ca sa fie cum in kitani ci arohi si hainile cum erau la mai moderne
narcisa- vip
victoria a scris:de ce nu fac in madhu ca sa fie cum in kitani ci arohi si hainile cum erau la mai moderne
Arohi
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
RK nu se va schimba niciodată, ce mod de a-și trezi consoarta, aruncă cu telefonul în ea. Bine că nu i-a dat în cap.
narcisa- vip
Madhu și-a dat toată silința să-l convingă pe RK că-l iubește și că s-a întors la el. Pe mine m-a convins, sper că și pe RK. Să vedem acum marea schimbare a lui RK și dacă va fi în stare să-i mărturisească dragostea de care nici el nu e conștient. Un episod plictisitor în afară de prima parte în care apare Sultan.
narcisa- vip
narcisa a scris:Madhu și-a dat toată silința să-l convingă pe RK că-l iubește și că s-a întors la el. Pe mine m-a convins, sper că și pe RK. Să vedem acum marea schimbare a lui RK și dacă va fi în stare să-i mărturisească dragostea de care nici el nu e conștient. Un episod plictisitor în afară de prima parte în care apare Sultan.
Buna! Buna la toata lumea!
Evet!! "Un episod plictisitor în afară de prima parte în care apare Sultan."
Chiar daca as vrea(dar nu e cazul) nu te pot contrazice Narci.... cred ca Madu a vrut sa se concinga si pe ea nu numai pe RK.....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Oare îl vom mai vedea pe Sultan? Nu prea văd în ce ipostaze ar mai putea să apară. Iar pe Aryan l-au scos de mult.tiberici a scris:
Buna! Buna la toata lumea!
Evet!! "Un episod plictisitor în afară de prima parte în care apare Sultan."
Chiar daca as vrea(dar nu e cazul) nu te pot contrazice Narci.... cred ca Madu a vrut sa se concinga si pe ea nu numai pe RK.....
narcisa- vip
narcisa a scris:Madhu și-a dat toată silința să-l convingă pe RK că-l iubește și că s-a întors la el. Pe mine m-a convins, sper că și pe RK. Să vedem acum marea schimbare a lui RK și dacă va fi în stare să-i mărturisească dragostea de care nici el nu e conștient. Un episod plictisitor în afară de prima parte în care apare Sultan.
Bonjur!Eu nu sunt convinsa ca Madhu il iubeste pe RK asa peste noapte...
Eu totus cred ca Madhu are un plan cu RK chiar daca intr-un colt al inimi simte ceva pentru el i-o va plati cu varf si indesat lui RK...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
pe mine madhu nu ma convins sa spus ast in inceputl serialului o crediam dar cine stie cum a schimbata demonul de rk
victoria- vip
da stiti de ce nu ma convins ca la indieni nui nimic asa de usar lor le plece sa incurce lucrurile
victoria- vip
eu sunt sicura 99% ca aci este ceva la mijloc cu iubire lui madhu
victoria- vip
unde ati plecat toti
victoria- vip
stiti cei mai dureros nu ca madhu suferi acesta e un serila si nui adevarat nimic dar ca si inviata reala sunt asa femei care iarta tot si sotul isi bate joc de ele
victoria- vip
victoria- vip
stit zicala "MATA BLANDA ZGARIE RAU "tot asa si MADHU nu degeaba o considera RK pisica lui salbatica ,o sa vada RK de nici nu o sa stie ce la zgariat asa de tare . MADHU ai plateste cu aceasi moneda .Si SULTAN sigur nu o sa plece o sa vada RK si o sa zica numai HUM HAI DEEWANE
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
fetele nu va lasati pacalite de schimbarea lui Madhu.
ea doar face toate astea ca sa se razbune pe RK,ba chiar s-a aliat cu Sultan. Sultan stie planurile ei si o ajuta
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
sun de accord cu tine anyta nu o cred pe madhu ca la iertatanyta a scris:
fetele nu va lasati pacalite de schimbarea lui Madhu.
ea doar face toate astea ca sa se razbune pe RK,ba chiar s-a aliat cu Sultan. Sultan stie planurile ei si o ajuta
victoria- vip
da nici rk nui prost nu cred ca a crezuta
victoria- vip
ai dreptate victoria, RK nu este prost...oricum in ep de azi RK nu a crezut-o i se parea ciudata schimbarea lui Madhu
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
https://youtu.be/25bnrdlN2oc sper sa va placa cu SULTAN SI MADHU
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Continut sponsorizat
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum