17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Criss Criss
iulianagl
petronela
victoria
narcisa
tiberici
lica54
costearamona
Admin_dea05
13 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Buna, ce se intampla in Madhu nu ma da pe spate deloc.Nu-mi place din Sultan a facut un psihopat, Rk un taun elizabetan cu barba aia iar din Madhu o nebuna ca asa pare ca are vedenii adică numai ea il vede pe Sultan.O seara buna sa aveți.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Buna!Da Madhu are tot timpul vedeni...si sunt curioasa pana la urma reuseste Sultan sa-i desparta s-au nu...iulianagl a scris:Buna, ce se intampla in Madhu nu ma da pe spate deloc.Nu-mi place din Sultan a facut un psihopat, Rk un taun elizabetan cu barba aia iar din Madhu o nebuna ca asa pare ca are vedenii adică numai ea il vede pe Sultan.O seara buna sa aveți.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Naiba știe, eu zic ca nu dar o sa o țină cu asta pana la nesfarsit.A devenit chiar plictisitor.lica54 a scris:Buna!Da Madhu are tot timpul vedeni...si sunt curioasa pana la urma reuseste Sultan sa-i desparta s-au nu...
iulianagl- moderator
Bună seara fetele. Subscriu la ce spuneți, nu mai e nimic interesant în Madhubala în afară de scurtele apariții ale lui Avinesh. Nu știu cine l-o fi păcălit pe Vivian că-i stă bine cu barbă dar și-a râs tare de el, probabil nevasta i-a zis ca să fie sigură că nu se mai uită nimeni la el și nu-l fură nimeni.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Da Madhubala nu mai prezinta interes...si cu ce mare pompa au inceput ca va fi un serial foarte diferit...iulianagl a scris:Naiba știe, eu zic ca nu dar o sa o țină cu asta pana la nesfarsit.A devenit chiar plictisitor.
Te uiti la Maca Mireasa?
lica54- vip
Buna Narcisa!Da ce este atat de cautat de fete de ii este frica nevestisi...narcisa a scris:Bună seara fetele. Subscriu la ce spuneți, nu mai e nimic interesant în Madhubala în afară de scurtele apariții ale lui Avinesh. Nu știu cine l-o fi păcălit pe Vivian că-i stă bine cu barbă dar și-a râs tare de el, probabil nevasta i-a zis ca să fie sigură că nu se mai uită nimeni la el și nu-l fură nimeni.
lica54- vip
Da ma uit este frumoasa mama mirelui, nu?Iar pustii sunt tare simpatici.lica54 a scris:Da Madhubala nu mai prezinta interes...si cu ce mare pompa au inceput ca va fi un serial foarte diferit...
Te uiti la Maca Mireasa?
iulianagl- moderator
Buna, vai Narcisa imi veni sa scriu ceva naspa dar uite ca ma abtin de data asta.narcisa a scris:Bună seara fetele. Subscriu la ce spuneți, nu mai e nimic interesant în Madhubala în afară de scurtele apariții ale lui Avinesh. Nu știu cine l-o fi păcălit pe Vivian că-i stă bine cu barbă dar și-a râs tare de el, probabil nevasta i-a zis ca să fie sigură că nu se mai uită nimeni la el și nu-l fură nimeni.
iulianagl- moderator
Pai tu ce părere ai, Dadi?lica54 a scris:Buna Narcisa!Da ce este atat de cautat de fete de ii este frica nevestisi...
iulianagl- moderator
N-am văzut ultimele trei episoade dar din ce-am văzut nimic nou sub soare. Aceleași bâlbâieli ale Madhubalei: eu...., ăăă...., tu....., RK!...., dar..... etc și lacrimile de crocodil pe care nu mai contenește să le verse, aceleași scene fals romantice insipide dintre RK și Madhu, aceleași amenințări ale lui Sultan că-l omoară pe RK, singura scenă mai puțin opărită a fost cea dintre Radha și RK când în sfârșit ia atitudine în fața lui fi-su cel nerecunoscător. Degeaba e oțărât RK pe maică-sa, chiar dacă îi spunea adevărul, Sultan tot apărea în viața lui și el tot îl împușca pentru că Sultan e după Madhu, nicidecum după numele și averea lui RK.
narcisa- vip
Sunt simpatici si amuzanti in acelas timp...imi place de miri sunt tare frumusei...iulianagl a scris:Da ma uit este frumoasa mama mirelui, nu?Iar pustii sunt tare simpatici.
Oare si in realitate se lupta ca sa nui mai casatoreasca pe copii de mici?
lica54- vip
Poate așa are impresia, oricum de când s-a însurat nu mai văd nici o pasiune în jocul lui Vivian.lica54 a scris:Buna Narcisa!Da ce este atat de cautat de fete de ii este frica nevestisi...
narcisa- vip
Știi că nu e bine să ții lucrurile rele în tine. Dau probleme de sănătate. Dar dacă le spui poate le dau altora probleme de sănătate. Cum o dai tot nu e bine. Cam la fel ca la Madhubala.iulianagl a scris:Buna, vai Narcisa imi veni sa scriu ceva naspa dar uite ca ma abtin de data asta.
narcisa- vip
Eu sincera sa fiu nu mia placut niciodata de Vivia eu ma uit la film mai mult pentru Drashti...narcisa a scris:Poate așa are impresia, oricum de când s-a însurat nu mai văd nici o pasiune în jocul lui Vivian.
lica54- vip
Si EU!!!lica54 a scris:Eu sincera sa fiu nu mia placut niciodata de Vivia eu ma uit la film mai mult pentru Drashti...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Parerea mea este ca de si sunt actori persoane fizice se prostesc de-a binelea....iulianagl a scris:Pai tu ce părere ai, Dadi?
lica54- vip
Buna! Buna la toata lumea!
Fete dragi va pup pe toate!!!
Astept cu nerabdare dansul de la sf. saptamanii....DD & Salman...
Am probleme cu calculatorul (virusat)....intru cum pot si de unde pot sa va citesc....
Am probleme cu calculatorul (virusat)....intru cum pot si de unde pot sa va citesc....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Și eu mă uitam pentru Drashti, acum mă mai uit doar pentru Avinesh.lica54 a scris:Eu sincera sa fiu nu mia placut niciodata de Vivia eu ma uit la film mai mult pentru Drashti...
Iar mai pierdui o noapte să mă uit la Chhal, bun actor Avinesh, păcat că i-au stricat rolul în Madhu.
narcisa- vip
Bună Tibi. Dar de dansul lor cu steagurile știi ceva, ai vreun link?tiberici a scris:Buna! Buna la toata lumea!
narcisa- vip
Da si mie imi place cum joaca Avinesh....si eu urmaresc cu mare drag serialu Chhal...narcisa a scris:Și eu mă uitam pentru Drashti, acum mă mai uit doar pentru Avinesh.
Iar mai pierdui o noapte să mă uit la Chhal, bun actor Avinesh, păcat că i-au stricat rolul în Madhu.
lica54- vip
M-am uitat înainte că n-am avut răbdare, te ține cu sufletul la gură, vrei să știi ce se întâmplă. La Madhu, de o lună tot aceeași poveste. De-ar divorța mai repede de RK, poate se mai înviorează povestea. Mai bine s-o văd pe Madhu luptându-se cu Sultan decât miorlăită cu RK.lica54 a scris:Da si mie imi place cum joaca Avinesh....si eu urmaresc cu mare drag serialu Chhal...
narcisa- vip
In scenele dintre Madhu si RK sunt fara sare si piper iar dialogurile dintre ei nu au nici o noima...Am spus de multe ori si ma repet numi place de Madhu de nici o culoare a devenit obositoare tot cersind dragostea lui RK ...narcisa a scris:M-am uitat înainte că n-am avut răbdare, te ține cu sufletul la gură, vrei să știi ce se întâmplă. La Madhu, de o lună tot aceeași poveste. De-ar divorța mai repede de RK, poate se mai înviorează povestea. Mai bine s-o văd pe Madhu luptându-se cu Sultan decât miorlăită cu RK.
lica54- vip
Încă n-a înțeles că bate degeaba la ușă, chiar dacă RK îi deschide nu găsește nimic că n-are ce. Acum vreau să văd ce are de oferit și Sultan și pe urmă n-au decât să termine filmul.lica54 a scris:In scenele dintre Madhu si RK sunt fara sare si piper iar dialogurile dintre ei nu au nici o noima...Am spus de multe ori si ma repet numi place de Madhu de nici o culoare a devenit obositoare tot cersind dragostea lui RK ...
narcisa- vip
Sulta ii va oferi dragostea si iubirea lui dar Madhu nu va fi dispusa sa le accepte ea o sa se miorlae tot dupa nesuferitul de RK...narcisa a scris:Încă n-a înțeles că bate degeaba la ușă, chiar dacă RK îi deschide nu găsește nimic că n-are ce. Acum vreau să văd ce are de oferit și Sultan și pe urmă n-au decât să termine filmul.
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum