17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Criss Criss
iulianagl
petronela
victoria
narcisa
tiberici
lica54
costearamona
Admin_dea05
13 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
DRASTHI.....dansul la care lucreaza pt sf de saptamana....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
http://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/tv/Shaan-and-Drashti-make-everyone-go-patriotic/articleshow/21709007.cms
Din cate am inteles eu..... au impresionat cu dansul lor...
Nu a fost un puternic sentiment de patriotism în aer în această săptămână pe Jhalak Dikhla Jaa ca tema a fost "Phir BHI Hai hindustaani limbă". Pentru a merge cu tema, a fost o seară plină de spectacole pline de suflet, tot pentru țară.
În timp ce Shaan, îmbrăcat ca un soldat indian, a fost văzut de către dedicându performanța sa la soldații noștri curajos cu inima de a face un puternic freestyle act pe Zinda Bhag Milkha Bhag, bungee Drasht aeriene fascinat toată lumea de un spectacol sentimental pe Maa Tujhe Salaam, pentru a prezenta toate dragostea de patrie ei. Au plecat toți cuvinte, completând-le în totalitate în mândrie imensă pentru țara lor!
Din cate am inteles eu..... au impresionat cu dansul lor...
Nu a fost un puternic sentiment de patriotism în aer în această săptămână pe Jhalak Dikhla Jaa ca tema a fost "Phir BHI Hai hindustaani limbă". Pentru a merge cu tema, a fost o seară plină de spectacole pline de suflet, tot pentru țară.
În timp ce Shaan, îmbrăcat ca un soldat indian, a fost văzut de către dedicându performanța sa la soldații noștri curajos cu inima de a face un puternic freestyle act pe Zinda Bhag Milkha Bhag, bungee Drasht aeriene fascinat toată lumea de un spectacol sentimental pe Maa Tujhe Salaam, pentru a prezenta toate dragostea de patrie ei. Au plecat toți cuvinte, completând-le în totalitate în mândrie imensă pentru țara lor!
tiberici- vip
tiberici- vip
Păi n-ar fi în stare să le recunoască că de la RK n-a primit așa ceva.lica54 a scris:Sulta ii va oferi dragostea si iubirea lui dar Madhu nu va fi dispusa sa le accepte ea o sa se miorlae tot dupa nesuferitul de RK...
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Credeam că a fost deja.tiberici a scris:DRASTHI.....dansul la care lucreaza pt sf de saptamana....
[[/flash][/center]
narcisa- vip
Sambata sau duminica la 19.00 ...ora noastra...narcisa a scris: Credeam că a fost deja.
tiberici- vip
Dragalaselor somn usor vise placut ingerii sa va sarute si pe obraz si pe frunte noapte bunaaaaaa...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noapte bună Dadi.
narcisa- vip
Și că tot te-am văzut Anyta, apare la un moment dat în Chhal unul care se dă drept Abhinav, soțul lui Rani dar mai înainte îl arată la închisoare pe fiul lui Ija. E același personaj?
narcisa- vip
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Buna dimineata dragalaselor!O cafea buna si o zi frumoasa de vara va si va doresc toate cele bune...
lica54- vip
Buna dimi!O zi frumoasa fetelor!
Va pun un clip superb care de fiecare data cand il vad ma pune pe ganduri... Un simplu act sau priviri care au iesit la suprafata involuntar
Va pun un clip superb care de fiecare data cand il vad ma pune pe ganduri... Un simplu act sau priviri care au iesit la suprafata involuntar
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pentru asta îi vom iubi întotdeauna și din această cauză performanața lor rămâne neegalată.Admin_dea05 a scris:Buna dimi!O zi frumoasa fetelor!
[/flash]
narcisa- vip
narcisa sincer nu stiu daca este acelasi personajnarcisa a scris:Și că tot te-am văzut Anyta, apare la un moment dat în Chhal unul care se dă drept Abhinav, soțul lui Rani dar mai înainte îl arată la închisoare pe fiul lui Ija. E același personaj?
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Friday, August 09, 2013:
In tonight’s episode we will see that Madhu requests Sultan to let her be with RK for the last night. RK reaches on the terrace looking out for Madhu. He fails to see Sultan. Sultan gets envious to see RK and Madhu together. They go back home. RK is standing near the window and looking out at the moon and remembering the moment they spent together. Madhu gets too emotional as she still is not able to accept the fact that she is going to divorce him. Next day RK’s lawyers comes to RK mansion and tells everyone that RK bail has been cancelled. Madhu realises who’s done this and she decides to divorce RK before she can hurt RK even more. How will RK and the other family members react to the Madhu’s decision?
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Buna, opa Sultan chiar se tine de promisiune fără nici o abatere cu siguranță Madhu va divorta dar sa vedem daca o sa accepte si tantosul de Rk.Sincer chestia asta cu divortul nu-mi place si mai e ceva Madhu va fi nevoită, daca o sa trăiască cu Sultan, sa meargă underground pentru ca Sultan fiind mort ce naiba o sa facă el decât o sa stea ca si cartitele sub pământ, Madhu n-o sa mai vadă lumina zilei oare o astfel de viața vrea sa-i ofere el lui Madhu?Una fugitiva?Nu inteleg unde vor sa ajungă creativii cu track-ul asta dar mai bine ar face sa pună capăt serialului, pana nu e prea târziu, deja ceasul face tic, tac.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Eu sunt singura fericită că Madhu divorțează de RK. Știu că Madhu nu va avea o viață frumoasă alături de Sultan pentru că nu-l iubește, dar mă bucur că scap puțin de scenele anoste dintre RK și Madhu.iulianagl a scris:Buna, opa Sultan chiar se tine de promisiune fără nici o abatere cu siguranță Madhu va divorta dar sa vedem daca o sa accepte si tantosul de Rk.Sincer chestia asta cu divortul nu-mi place si mai e ceva Madhu va fi nevoită, daca o sa trăiască cu Sultan, sa meargă underground pentru ca Sultan fiind mort ce naiba o sa facă el decât o sa stea ca si cartitele sub pământ, Madhu n-o sa mai vadă lumina zilei oare o astfel de viața vrea sa-i ofere el lui Madhu?Una fugitiva?Nu inteleg unde vor sa ajungă creativii cu track-ul asta dar mai bine ar face sa pună capăt serialului, pana nu e prea târziu, deja ceasul face tic, tac.
narcisa- vip
Mi-ar plăcea sa vad cum încearcă Sultan sa o cucerească pe Madhu.narcisa a scris:Eu sunt singura fericită că Madhu divorțează de RK. Știu că Madhu nu va avea o viață frumoasă alături de Sultan pentru că nu-l iubește, dar mă bucur că scap puțin de scenele anoste dintre RK și Madhu.
iulianagl- moderator
Bonjur dragilor!Cred ca o sa se foloseasca si de Aryan stiind ca Madhu il iubeste foarte mult...iulianagl a scris:Mi-ar plăcea sa vad cum încearcă Sultan sa o cucerească pe Madhu.
Da si sunt fffoarte fericita ca Sultan reuseste sa ii desparta ce-i drept nu prin cai prea ortodoxe dar merge...
lica54- vip
Eu as fi vrut ca si ea sa se indragosteasca de Sultan.Si ar fi putut merge înainte cu razbunarea ei dar.. Asta e.lica54 a scris:Bonjur dragilor!Cred ca o sa se foloseasca si de Aryan stiind ca Madhu il iubeste foarte mult...
Da si sunt fffoarte fericita ca Sultan reuseste sa ii desparta ce-i drept nu prin cai prea ortodoxe dar merge...
iulianagl- moderator
Eii cum sa se indragosteasca de Sultan el este un om cu bune maniere iar ei ii place idiotul de RK ca o tortureaza....iulianagl a scris: Eu as fi vrut ca si ea sa se indragosteasca de Sultan.Si ar fi putut merge înainte cu razbunarea ei dar.. Asta e.
ii place sa sufere si sa-i cerseasca dragostea...
lica54- vip
Totul ține numai de creativi, că sunt sigură că Drashti și Avinesh pot face împreună scene care să-ți taie răsuflarea. Și eu vreau ca Madhu să se îndrăgostească de Sultan dar Dadi are dreptate, nu știe ea ce-i aceea adevărata dragoste. Deci nu sper la scene romantice dar orice scenă care să-mi trezească un sentiment, orice fel de sentiment, e mai bună decât plictiseala care a fost până acum.iulianagl a scris:Mi-ar plăcea sa vad cum încearcă Sultan sa o cucerească pe Madhu.
narcisa- vip
Eu chiar mi-as dori sa-i vad împreuna într-un proiect se potrivesc de minune.narcisa a scris:Totul ține numai de creativi, că sunt sigură că Drashti și Avinesh pot face împreună scene care să-ți taie răsuflarea. Și eu vreau ca Madhu să se îndrăgostească de Sultan dar Dadi are dreptate, nu știe ea ce-i aceea adevărata dragoste. Deci nu sper la scene romantice dar orice scenă care să-mi trezească un sentiment, orice fel de sentiment, e mai bună decât plictiseala care a fost până acum.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum