17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Criss Criss
iulianagl
petronela
victoria
narcisa
tiberici
lica54
costearamona
Admin_dea05
13 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Atunci sa ne rugam la Dumnezeu sa se indeplineasca si o mica parte din dorintele noastre...narcisa a scris:Că tot vorbeam de semne Dadi, și Geet și Kabir s-au căsătorit pe aceeași melodie. Ce-ar fi să se căsătorească și Sultan cu Madhu tot pe aceeași melodie. Inima mea vrea foarte multe lucruri, dar cred că are dreptate Anda, sunt imposibile.
Eu mai am o dorinta ca Drashti sa castige concursul dar tare ma tem ca sansele nu prea sunt de parte ei...
Astazi au mai facut un dans si a fost notata cu 7 si cu 27 de eri a facut in total 34 de puncte si este pe locul 4...
Sper sa aiba sansa sa fie votata de public....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Au mai avut un dans???..trebuie sa ma uit.lica54 a scris:Atunci sa ne rugam la Dumnezeu sa se indeplineasca si o mica parte din dorintele noastre...narcisa a scris:Că tot vorbeam de semne Dadi, și Geet și Kabir s-au căsătorit pe aceeași melodie. Ce-ar fi să se căsătorească și Sultan cu Madhu tot pe aceeași melodie. Inima mea vrea foarte multe lucruri, dar cred că are dreptate Anda, sunt imposibile.
Eu mai am o dorinta ca Drashti sa castige concursul dar tare ma tem ca sansele nu prea sunt de parte ei...
Astazi au mai facut un dans si a fost notata cu 7 si cu 27 de eri a facut in total 34 de puncte si este pe locul 4...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Unde e dansul?lica54 a scris:Atunci sa ne rugam la Dumnezeu sa se indeplineasca si o mica parte din dorintele noastre...
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
http://colors.in.com/in/jhalak-dikhhla-jaa/videos/dance-marathon-episode22-41750-11.html#nav
uiteti fetelor asta este dansul de azi
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
si astea sunt notele care le-au luat..a fost un Marathon
Sid 4
Shaan 5
Mukti 6
DD 7
Kids 8
Sana 9
Lauren 10
Sid 4
Shaan 5
Mukti 6
DD 7
Kids 8
Sana 9
Lauren 10
anyta- vip
Buna seara fetele! ce faceti?
anyta- vip
Bună Anyta. E adevărat că Remo și Lauren sunt împreună?anyta a scris:Buna seara fetele! ce faceti?
narcisa- vip
m-a ametit complet...anyta a scris:http://colors.in.com/in/jhalak-dikhhla-jaa/videos/dance-marathon-episode22-41750-11.html#nav
Admin_dea05- Admin
nu stiu sigur,asa se aude..asa vorbesc si indienii.. acum nu stiu ce sa zicnarcisa a scris:Bună Anyta. E adevărat că Remo și Lauren sunt împreună?
anyta- vip
Foarte mișto maratonul păcat că nu prea i-am văzut pe Drashti și salman. Lauren nu m-a impresionat, mi-a plăcut mai mult Sana.anyta a scris:si astea sunt notele care le-au luat..a fost un Marathon
Sid 4
Shaan 5
Mukti 6
DD 7
Kids 8
Sana 9
Lauren 10
narcisa- vip
dacă e adevărat atunci sunt total lipsiți de profesionalism. Singura speranță a lui Drashti e votul publicului. Dar dacă se desparte de RK am înțeles că fanii vor să se răzbune și să nu o voteze.anyta a scris:nu stiu sigur,asa se aude..asa vorbesc si indienii.. acum nu stiu ce sa zic
narcisa- vip
lica54 a scris:Atunci sa ne rugam la Dumnezeu sa se indeplineasca si o mica parte din dorintele noastre...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Lauren parca ziceai ca este bagata in priza de dansa in asa felnarcisa a scris:Foarte mișto maratonul păcat că nu prea i-am văzut pe Drashti și salman. Lauren nu m-a impresionat, mi-a plăcut mai mult Sana.
anyta- vip
sper sa nu faca asa ceva,pentru ca DD merita toate voturile posibilenarcisa a scris:dacă e adevărat atunci sunt total lipsiți de profesionalism. Singura speranță a lui Drashti e votul publicului. Dar dacă se desparte de RK am înțeles că fanii vor să se răzbune și să nu o voteze.
anyta- vip
Pai ce treaba are Drashti cu scenariul... M-ai facut sa rad ,chiar asa gandesc fanii serialului???narcisa a scris:dacă e adevărat atunci sunt total lipsiți de profesionalism. Singura speranță a lui Drashti e votul publicului. Dar dacă se desparte de RK am înțeles că fanii vor să se răzbune și să nu o voteze.anyta a scris:nu stiu sigur,asa se aude..asa vorbesc si indienii.. acum nu stiu ce sa zic
Admin_dea05- Admin
Lauren asta cu ce se ocupa?anyta a scris:Lauren parca ziceai ca este bagata in priza de dansa in asa felnarcisa a scris:Foarte mișto maratonul păcat că nu prea i-am văzut pe Drashti și salman. Lauren nu m-a impresionat, mi-a plăcut mai mult Sana.
Admin_dea05- Admin
asa gandesc fanii,au mai facut ei o data asa,nu a votat-o pe DD din cauza scenariului din MadhuAdmin_dea05 a scris: Pai ce treaba are Drashti cu scenariul... M-ai facut sa rad ,chiar asa gandesc fanii serialului???
anyta- vip
NU!!narcisa a scris:Bună Anyta. E adevărat că Remo și Lauren sunt împreună?
Daca e vorba de Remo Sir cel din juriu.....
A aparut pe scena cu familia, are doi baieti mari adolescenti care si ei danseaza....Nevasta draguta etc....
Au aparut la tema dansului -familia.
tiberici- vip
e dansatoare...Admin_dea05 a scris:Lauren asta cu ce se ocupa?
tiberici- vip
este si ea actrita si dansator profesionalAdmin_dea05 a scris:Lauren asta cu ce se ocupa?
anyta- vip
au aparut,dar indienii vorbesc ca ar avea si o idila cu Laurentiberici a scris:NU!!
Daca e vorba de Remo Sir cel din juriu.....
A aparut pe scena cu familia, are doi baieti mari adolescenti care si ei danseaza....Nevasta draguta etc....
Au aparut la tema dansului -familia.
anyta- vip
Ce treabă au indienii cu logica. Chiar așa gândesc, am citit de mai multe ori chestia asta.Admin_dea05 a scris: Pai ce treaba are Drashti cu scenariul... M-ai facut sa rad ,chiar asa gandesc fanii serialului???
narcisa- vip
Inseamna ca fani nu au toate tiglele pe casa ce traba are serialul cu concursul...narcisa a scris:
dacă e adevărat atunci sunt total lipsiți de profesionalism. Singura speranță a lui Drashti e votul publicului. Dar dacă se desparte de RK am înțeles că fanii vor să se răzbune și să nu o voteze.
Eu mai am o speranta Salman este pentru a trea oara in concurs si poate a trea oara i se indeplineste si lui dorinta de a castiga...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Lauret cred ca e cu partenerul ei cuplata.....anyta a scris:au aparut,dar indienii vorbesc ca ar avea si o idila cu Lauren
Au fost niste segvente cu ei pregatind masa la el acasa ......cred ca stau impreuna
Vezi la saptamana trecuta inainte de dansul lor.....Poate intelegi si se spun.
tiberici- vip
Și totuși primește note foarte mici. N-am avut răbdare să urmăresc dansurile celorlalți, deci nu-mi pot da cu părerea, dar dacă Drashti e doar a patra mă întreb dacă mai are șanse să ajungă în finală, la voturile publicului. De fapt nu prea știu bine nici regulamentul dar dacă e cu eliminare bănuiesc că se iau în considerare voturile din ultima rundă. Sau poate e altfel, de la indieni te aștepți la orice.anyta a scris:sper sa nu faca asa ceva,pentru ca DD merita toate voturile posibile
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum