17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Criss Criss
iulianagl
petronela
victoria
narcisa
tiberici
lica54
costearamona
Admin_dea05
13 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Nevasta stă acasă iar iubita în brațele lui. Zic și eu, tu ai urmărit-o pe Lauren, e chiar atât de grozavă?tiberici a scris:NU!!
Daca e vorba de Remo Sir cel din juriu.....
A aparut pe scena cu familia, are doi baieti mari adolescenti care si ei danseaza....Nevasta draguta etc....
Au aparut la tema dansului -familia.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
tiberici a scris:
Lauret cred ca e cu partenerul ei cuplata.....
Au fost niste segvente cu ei pregatind masa la el acasa ......cred ca stau impreuna
Vezi la saptamana trecuta inainte de dansul lor.....Poate intelegi si se spun.
Lauren s-a dus la el acasa sa se intalneasca cu mama lui, si s-a oferit s-o ajute in bucatarie..ei sunt foarte buni prieteni, iar el o ajuta sa invete limba.. Ea a venit in India sa se faca actrita
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
Si Gurmeet anul trecut tot asa avea note mai slabe la unele dansuri dar datorita voturilor el a castigat concursul...narcisa a scris:
Și totuși primește note foarte mici. N-am avut răbdare să urmăresc dansurile celorlalți, deci nu-mi pot da cu părerea, dar dacă Drashti e doar a patra mă întreb dacă mai are șanse să ajungă în finală, la voturile publicului. De fapt nu prea știu bine nici regulamentul dar dacă e cu eliminare bănuiesc că se iau în considerare voturile din ultima rundă. Sau poate e altfel, de la indieni te aștepți la orice.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Sau e veșnicul ghinionist, mereu pe locul doi.lica54 a scris:Inseamna ca fani nu au toate tiglele pe casa ce traba are serialul cu concursul...
Eu mai am o speranta Salman este pentru a trea oara in concurs si poate a trea oara i se indeplineste si lui dorinta de a castiga...
narcisa- vip
Bine la nu a cazut pana acum la baraj....narcisa a scris:Și totuși primește note foarte mici. N-am avut răbdare să urmăresc dansurile celorlalți, deci nu-mi pot da cu părerea, dar dacă Drashti e doar a patra mă întreb dacă mai are șanse să ajungă în finală, la voturile publicului. De fapt nu prea știu bine nici regulamentul dar dacă e cu eliminare bănuiesc că se iau în considerare voturile din ultima rundă. Sau poate e altfel, de la indieni te aștepți la orice.
Alte doua echipe au fost ieri la baraj...a plecat una....
Si azi alte doua au luat 24pct fiecare dar cu maratonul de la sf nu stiu diferenta rezulta inte ele...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
la final publicul va vota cine castiga,nu juriul..deci eu cred ca DD va castiga concursulnarcisa a scris:Și totuși primește note foarte mici. N-am avut răbdare să urmăresc dansurile celorlalți, deci nu-mi pot da cu părerea, dar dacă Drashti e doar a patra mă întreb dacă mai are șanse să ajungă în finală, la voturile publicului. De fapt nu prea știu bine nici regulamentul dar dacă e cu eliminare bănuiesc că se iau în considerare voturile din ultima rundă. Sau poate e altfel, de la indieni te aștepți la orice.
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Fetelor va doresc o seara placuta!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Sa dea D-zeu!anyta a scris:la final publicul va vota cine castiga,nu juriul..deci eu cred ca DD va castiga concursulnarcisa a scris:Și totuși primește note foarte mici. N-am avut răbdare să urmăresc dansurile celorlalți, deci nu-mi pot da cu părerea, dar dacă Drashti e doar a patra mă întreb dacă mai are șanse să ajungă în finală, la voturile publicului. De fapt nu prea știu bine nici regulamentul dar dacă e cu eliminare bănuiesc că se iau în considerare voturile din ultima rundă. Sau poate e altfel, de la indieni te aștepți la orice.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Sper de data asta sa iasa pe locul intai...narcisa a scris:
Sau e veșnicul ghinionist, mereu pe locul doi.
lica54- vip
Da... si indieni care sunt asa patrioti a voteaza pe ea .....Criss Criss a scris:Lauren s-a dus la el acasa sa se intalneasca cu mama lui, si s-a oferit s-o ajute in bucatarie..ei sunt foarte buni prieteni, iar el o ajuta sa invete limba.. Ea a venit in India sa se faca actrita
tiberici- vip
imi lamuriti de ce inca va place de sultan
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
multumimAdmin_dea05 a scris:Fetelor va doresc o seara placuta!
anyta- vip
PENTRU CA NE PLACE!!!!!victoria a scris:imi lamuriti de ce inca va place de sultan
tiberici- vip
dar acum si el isi bate joc de madhu
victoria- vip
anyta a scris:la final publicul va vota cine castiga,nu juriul..deci eu cred ca DD va castiga concursul
tiberici- vip
Îi țin pumnii lui Drashti, oricum nu cunosc pe nimeni de acolo deci și eu vreau să câștige ea. Dar indienii sunt cam răzbunători, sper să nu-i facă figura. Și dacă Remo e cu Lauren atunci nici nu cred că va ajunge să fie votată de fani, o scoate ăsta din concurs.lica54 a scris:Si Gurmeet anul trecut tot asa avea note mai slabe la unele dansuri dar datorita voturilor el a castigat concursul...
narcisa- vip
Din câte cupluri? Din ultimele două rămase în concurs?anyta a scris:la final publicul va vota cine castiga,nu juriul..deci eu cred ca DD va castiga concursul
narcisa- vip
si eu doresc ca ia sa cistige ca imi place numai nu o sami para rau daca o sa cistige copii ceii mici nimeni nu danseaza mai bine decit drashti copii ceia sunt fuarte draguti
victoria- vip
Mulțumim Anda. La fel.Admin_dea05 a scris:Fetelor va doresc o seara placuta!
narcisa- vip
Nu a legat-o in lanturi de pat ca superstarul de RK si nici nu a umilit-o....victoria a scris:dar acum si el isi bate joc de madhu
Dor o forteaza...E o diferenta...Si o forteza elegant.
tiberici- vip
parca danarcisa a scris:Din câte cupluri? Din ultimele două rămase în concurs?
anyta- vip
victoria ce nu ai inteles tu pana acum!Ne place Sultan pentru ca e mai frumos si mai sexi decat cracanatul de RK...victoria a scris:imi lamuriti de ce inca va place de sultan
E inalt slabut si bine facut pe cand RK e umflatel cracanat si nebarberit...
lica54- vip
Lucrul ăsta nu poate fi explicat pentru că e vorba de gusturile fiecăruia. Nici noi, fanii lui Avinesh/Sultan nu înțelegem de ce fanii lui Vivian/RK îl plac pe el și nici voi nu puteți înțelege de ce noi îl placem pe el. Și până la urmă asta nu are nici o importanță, ei vin și pleacă, le iau alții locul, dar noi rămânem tot aici.victoria a scris:imi lamuriti de ce inca va place de sultan
narcisa- vip
tiberici a scris:
Nu a legat-o in lanturi de pat ca superstarul de RK si nici nu a umilit-o....
Dor o forteaza...E o diferenta...Si o forteza elegant.
lica54- vip
imi place descrierea talica54 a scris:victoria ce nu ai inteles tu pana acum!Ne place Sultan pentru ca e mai frumos si mai sexi decat cracanatul de RK...
E inalt slabut si bine facut pe cand RK e umflatel cracanat si nebarberit...
anyta- vip
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum