17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Criss Criss
iulianagl
petronela
victoria
narcisa
tiberici
lica54
costearamona
Admin_dea05
13 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
da ai dreptatenarcisa a scris:Știi cum spun ei în reclamele lor, dacă vreți să știți ce se va întâmpla, urmăriți-ne.
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
nu prea e...deasta spun ca sunt curioasa daca se asemana cu iss si furia lui Aranv din primele ep...sa vedem..petronela a scris:Si furia lui unde e ??ca n-am vazut-o ?? sau am pierdut-o eu ..sau el..??
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
narcisa a scris:Am înțeles. Chiar doream să aflu și o părere a fanilor lui Vivian. Poate intră Criss să ne spună, sau Victoria. Totuși, de ce ai renunțat la film?
Nici eu n-am mai vazut Madhubala...N-am vazut niciun episod din cele de saptamana trecuta... Azi, maine, poate ma apuc de ele..
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
Andreea_Miha a scris: si eu
si eu
Criss Criss- vip
Criss Criss a scris:
si eu
Andreea_Miha- vip
sezonul unu din CHOTI BAHU a fost frumos ,dar sez 2 e cam plictisitor nu mi-a placut asa e mult ,dar daca iti place poti sa te uiti
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Totuși poți să-mi spui ce aștepți de la film, cum ai vrea să se desfășoarea acțiunea din următoarele episoade.Criss Criss a scris:
Nici eu n-am mai vazut Madhubala...N-am vazut niciun episod din cele de saptamana trecuta... Azi, maine, poate ma apuc de ele..
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Eu nu mă uit la nici un sezon. N-am putere să mai văd filme de sute de episoade.costearamona a scris:sezonul unu din CHOTI BAHU a fost frumos ,dar sez 2 e cam plictisitor nu mi-a placut asa e mult ,dar daca iti place poti sa te uiti
narcisa- vip
Si cate dislike-uri are promo-ul... toti judeca serialul si au doar comentarii rele despre el... Si cand ma gadensc ca asa ziceau la inceput si despre Iss 1.. Si cate comentarii urate erau la adresa Sanayei, iar acum toti o iubesc..Andreea_Miha a scris:Probabil ca il leaga macar cu numele si poate si numele pers de sez 1 pt audienta...dar ce ura pe uni ..
Ce comentari la stiri despre Iss 2 si la promo..
Eu nu sunt mare fana a lui Avinesh dar e un actor bun l-am vazut in CH ambele sez .Mi-a placut interpretarea lui acolo desi pov mai ales sez 2 mi se parea un pic cam "fantastica".
E bun actor un pic cam domol dar cine stie ce surpriza ne asteapta..ma bine sa faca mai multe seriale ceva nou decat sa lungeasca ceva la nesfarsit..
Criss Criss- vip
da asa e..judeca inainte de a stii.Criss Criss a scris:Si cate dislike-uri are promo-ul... toti judeca serialul si au doar comentarii rele despre el... Si cand ma gadensc ca asa ziceau la inceput si despre Iss 1.. Si cate comentarii urate erau la adresa Sanayei, iar acum toti o iubesc..
Andreea_Miha- vip
narcisa a scris:Totuși poți să-mi spui ce aștepți de la film, cum ai vrea să se desfășoarea acțiunea din următoarele episoade.
Pai eu astept ca Madhu si RK sa-i joace un joc lui Sultan..si sa-l prinda in propria capcana.. Din ce am citit asa ca s-a mai intamplat in film, eu cred ca RK stie despre Sultan, numai ca nu vrea sa-i spuna lui Madhu..
Criss Criss- vip
Andreea_Miha a scris:da asa e..judeca inainte de a stii.
Da.. si din cauza gandirii lor negative, cu siguranta serialul nu va avea succes chiar daca e bun..Pentru ca multi or sa refuze sa ii dea o sansa
Criss Criss- vip
Am înțeles, deci RK și Madhu joacă același joc dar fără să știe unul despre altul. Asta ca să ne arate creativii uniunea sufletelor lor și puterea dragostei. Interesantă și varianta asta, dar să vedem ce va fi.Criss Criss a scris:
Pai eu astept ca Madhu si RK sa-i joace un joc lui Sultan..si sa-l prinda in propria capcana.. Din ce am citit asa ca s-a mai intamplat in film, eu cred ca RK stie despre Sultan, numai ca nu vrea sa-i spuna lui Madhu..
narcisa- vip
Depidne de fiecare...mie nici sez 1 nu mi-a placut prea tare pov..au lungit si acolo si au facut o pov de ma durea capul.costearamona a scris:sezonul unu din CHOTI BAHU a fost frumos ,dar sez 2 e cam plictisitor nu mi-a placut asa e mult ,dar daca iti place poti sa te uiti
Andreea_Miha- vip
Pai sa inteleg ca Madhu se joaca cu Sultan? Nu vrea sa divorteze de RK pe bune? Eu ma gandeam ca poate atunci cand Madhu ii da lui RK actele de divort in mana, el sa spuna ca stie de ce face ea toate astea.. ca face la spusele lui Sultan, etc..narcisa a scris:Am înțeles, deci RK și Madhu joacă același joc dar fără să știe unul despre altul. Asta ca să ne arate creativii uniunea sufletelor lor și puterea dragostei. Interesantă și varianta asta, dar să vedem ce va fi.
Criss Criss- vip
Andreea_Miha a scris:Depidne de fiecare...mie nici sez 1 nu mi-a placut prea tare pov..au lungit si acolo si au facut o pov de ma durea capul.
Choti Bahu a fost mai mult cu religia..si cu ritualurile/obiceiurile lor care mie mi se par prea prostesti unele... Si cu tronul de Mare Preot... Iar sez 2 a avut si mai multa religie in el.. Dar totusi au fost si ele frumoase in felul lor, au avut si ei scene frumoase, amuzante, romantice
Criss Criss- vip
asta asa e...judeca inainte de a vedea..Criss Criss a scris:Da.. si din cauza gandirii lor negative, cu siguranta serialul nu va avea succes chiar daca e bun..Pentru ca multi or sa refuze sa ii dea o sansa
Andreea_Miha- vip
Madhu i-a jurat iubire veșnică lui RK prea multe episoade ca să vrea să-l lase. Sigur coace ea un plan să-l prindă pe Sultan. Dar nu voiam să-l coacă împreună cu RK, aș vrea să-l mai perpelească puțin pe RK ca să-și arate adevărata față. Cum spunea Victoria și mie îmi plac băieții răi. Că scenele romantice dintre RK și Madhu sunt un total eșec după părerea mea.Criss Criss a scris:Pai sa inteleg ca Madhu se joaca cu Sultan? Nu vrea sa divorteze de RK pe bune? Eu ma gandeam ca poate atunci cand Madhu ii da lui RK actele de divort in mana, el sa spuna ca stie de ce face ea toate astea.. ca face la spusele lui Sultan, etc..
narcisa- vip
Asa e ca au avut farmecul lor..sez 1 l-am vazut mai mult ..sez doi asa si asa.Dar si sez 1 nu pot sa zic ca mi-a placut mult..au lungit ..el s-a casatorit cu sora ei etc...toata incurcatura de acolo ..dar au avut farmecul lor.Criss Criss a scris:
Choti Bahu a fost mai mult cu religia..si cu ritualurile/obiceiurile lor care mie mi se par prea prostesti unele... Si cu tronul de Mare Preot... Iar sez 2 a avut si mai multa religie in el.. Dar totusi au fost si ele frumoase in felul lor, au avut si ei scene frumoase, amuzante, romantice
Andreea_Miha- vip
Da..scene romantice dintre RK si Madhu incep sa fie din ce in ce mai proaste...Vivian nu prea isi da silinta..Iar Drashti saraca creca nu mai poate de obosealanarcisa a scris:Madhu i-a jurat iubire veșnică lui RK prea multe episoade ca să vrea să-l lase. Sigur coace ea un plan să-l prindă pe Sultan. Dar nu voiam să-l coacă împreună cu RK, aș vrea să-l mai perpelească puțin pe RK ca să-și arate adevărata față. Cum spunea Victoria și mie îmi plac băieții răi. Că scenele romantice dintre RK și Madhu sunt un total eșec după părerea mea.
Criss Criss- vip
sincer nu pot sa mi-l inchipui pe AVINASH in locul lui BARUN .Mi se pare prea bland si are o privire prea blanda pt a juca scene in care sa il vezi si cu privirea dura cum o avea ARNAV ,sunt curioasa cum o sa se descurce .Sigur ma voi uita deoarece imi place actorul si poate are o sansa
costearamona- vip
Mă gândeam că ni se par nouă, fanilor lui Avinesh, fără sare și piper, dar, dacă nici vouă nu vă plac scenele lor atunci e clar că nu ratăm nimic. Poate că Drashti ar face ceva dar n-are cu cine, că singură nu poate să le facă iar cu Sultan nu vor creativii.Criss Criss a scris:Da..scene romantice dintre RK si Madhu incep sa fie din ce in ce mai proaste...Vivian nu prea isi da silinta..Iar Drashti saraca creca nu mai poate de oboseala
narcisa- vip
Asta sunt si eu curioasa...suntem 4 care ii dam o sansa....costearamona a scris:sincer nu pot sa mi-l inchipui pe AVINASH in locul lui BARUN .Mi se pare prea bland si are o privire prea blanda pt a juca scene in care sa il vezi nervossi cu privirea dura cum o avea ARNAV ,sunt curioasa cum o sa se descurce .Sigur ma voi uita deoarece imi place actorul si poate are o sansa
Andreea_Miha- vip
cat despre MADHU ma bucuram daca era adevarat ce ia spus lui RK ca il iubeste pe SULTAN ar fi fost lovitura de gratie pt RK in sfarsit sufera si el si poate cu ocazia asta isi da si MADHU seama ce fel de persoana este RK ca nu poate iubi pe nimeni
costearamona- vip
După cum l-a atacat cu cuțitul numai declarație de dragoste nu voia să-i facă. Nu mai sper la o iubire între ei că sper degeaba, dar măcar niște scene de luptă de calitate ar putea să ne ofere.costearamona a scris:cat despre MADHU ma bucuram daca era adevarat ce ia spus lui RK ca il iubeste pe SULTAN ar fi fost lovitura de gratie pt RK in sfarsit sufera si el si poate cu ocazia asta isi da si MADHU seama ce fel de persoana este RK ca nu poate iubi pe nimeni
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum