Serialesitelenovelet
17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 31 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 31 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

+9
Criss Criss
iulianagl
petronela
victoria
narcisa
tiberici
lica54
costearamona
Admin_dea05
13 participanți

Pagina 31 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul

In jos

17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 31 Empty Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de narcisa Lun 12 Aug 2013, 7:45 pm

anyta a scris:buna seara,ce faceti?
o seara placuta va doresc
Bună Anyta, mulțumim de urări. Nu ne-ai mai spus de mult, îți mai place filmul? Tu ce aștepți de la film? Cum vezi tu continuarea?
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 31 Empty Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de iulianagl Lun 12 Aug 2013, 7:45 pm

narcisa a scris:De asta sunt sigură că merg după cum bate vântul, nu spun să nu nuanțeze puțin în funcție de circumstanțe dar când încep o poveste nu au deja trasat un drum? Nu crează scene ca să ajungă la acest final? Asta nu-mi place la filmele indiene o trag de coadă să se întindă până când se rupe de tot și nu mai pot face nimic. Madhu e deja plicticoasă că tot repetă, nu îl las pe RK, îl iubesc pe RK. Vreau fapte, nu vorbe. Asta cu tăiatul pe obraz a fost bună, mai bine război decât cotcodăceală.
Exact!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 12 Aug 2013, 7:48 pm

Andreea_Miha a scris:Mie asa mi s-a parut sincer...dar fiind actor si se spune ca un actor trebuie sa poata sa interpreteze orice scena..cat mai credibil...vom vedea.Scenele acea care le avea Arnav cand  se infuria pe Khushi etc..privirea etc..nu cred ca le va putea face el la fel de bine dar in schimb la scenele romantice nu e pretentios ca Barun..ca nu filmeaza etc.
Eu ii dau o sansa sa vedem ce iese...mi-a placut in tmls, in ch ambele sez..sa vedem.
Dacă îi faceți reclamă bună și chiar merită, nu mai zic că n-am să mă uit niciodată. Cine știe ce se poate întâmpla în viitor și cum se schimbă gusturile omului.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Lun 12 Aug 2013, 7:48 pm

narcisa a scris:Bună Anyta, mulțumim de urări. Nu ne-ai mai spus de mult, îți mai place filmul? Tu ce aștepți de la film? Cum vezi tu continuarea?
narcisa eu am renuntat la Madhubala nu ma mai uit la el, acum ma uit doar la Chhal si la Sangini ca trebuie sa le traduc
anyta
anyta
vip
vip

Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 12 Aug 2013, 7:51 pm

anyta a scris:narcisa eu am renuntat la Madhubala nu ma mai uit la el, acum ma uit doar la Chhal si la Sangini ca trebuie sa le traduc
Am înțeles. Chiar doream să aflu și o părere a fanilor lui Vivian. Poate intră Criss să ne spună, sau Victoria. Totuși, de ce ai renunțat la film?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 12 Aug 2013, 7:52 pm

Dar actrita care va juca in Iss cum o cheama ?...ea nu prea m-a incantat, dar nu se stie...
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 12 Aug 2013, 7:54 pm

petronela a scris:Dar actrita care va juca in Iss cum o cheama ?...ea nu prea m-a incantat, dar nu se stie...
Numele ei  Shrenu Parikh parca ultimul serial al ei e...Byaah Hamaari Bahoo Ka.

17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 31 161589-shrenu-parikh-as-aastha-in-tvshow-hawan

Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Lun 12 Aug 2013, 7:59 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 12 Aug 2013, 7:55 pm

narcisa a scris:Dacă îi faceți reclamă bună și chiar merită, nu mai zic că n-am să mă uit niciodată. Cine știe ce se poate întâmpla în viitor și cum se schimbă gusturile omului.
17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 31 281600 poate poate 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 31 224522 
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 12 Aug 2013, 7:56 pm

iulianagl a scris:Si eu ii dau o sansa.
17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 31 114523 si eu 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 31 2364036189 
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 12 Aug 2013, 7:57 pm

petronela a scris:Multumesc, Miha! e clar ...imi place....kiss 
cum arata si mie...daca ar da barba jos ar fi si mai bine 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 31 131747 
Eu sunt curioasa la el cu scenele cand trebuie sa se infurie.....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Lun 12 Aug 2013, 7:58 pm

narcisa a scris:Am înțeles. Chiar doream să aflu și o părere a fanilor lui Vivian. Poate intră Criss să ne spună, sau Victoria. Totuși, de ce ai renunțat la film?
din cauza actiunii care o au acum...nu-mi place deloc,de o saptamana nu ma mai uit la el si nici nu mai vreau sa ma mai apuc sa-l revad
anyta
anyta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 12 Aug 2013, 8:00 pm

Andreea_Miha a scris:cum arata si mie...daca ar da barba jos ar fi si mai bine 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 31 131747 
Probabil o să vă tăvăliți pe jos de râs.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 12 Aug 2013, 8:00 pm

Andreea_Miha a scris:Numele ei  Shrenu Parikh parca ultimul serial al ei e...Byaah Hamaari Bahoo Ka.
kiss  Am cautat si m-am lamurit...
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 12 Aug 2013, 8:02 pm

Andreea_Miha a scris:cum arata si mie...daca ar da barba jos ar fi si mai bine 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 31 131747 
Vrei sa spui ca in serialele care a jucat nu s-a infuriat niciodata????
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 12 Aug 2013, 8:03 pm

anyta a scris:din cauza actiunii care o au acum...nu-mi place deloc,de o saptamana nu ma mai uit la el si nici nu mai vreau sa ma mai apuc sa-l revad
Totuși acțiunea e în favoarea voastră, Madhu are ocazia să-i arate lui RK cât de mult îl iubește și cât de tare îl disprețuiește pe Sultan.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 12 Aug 2013, 8:04 pm

Avinash & Shrenu in Iss Pyaar Ko... season 2?

Lovebirds Rubina Dilaik and Avinash Sachdeva seem to be charting the same course professionally as well.
While Rubina was seen in the second season of Punarvivaah --- Ek Nayi Umeed, boyfriend Avinash is all set to feature in the second season of popular telly show Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? on Star Plus.
He will be paired with Shrenu Parikh, last seen in Byaah Hamaari Bahoo Ka. The first season of the show, featuring Barun Sobti and Sanaya Irani, had become quite popular along with the lead pair. But after Braun quit, it ended immediately.
Says a source, "Season one was popular, so it is only logical to cash in on the brand. The new season, which will launch soon, will have the same title with a tag line --- Ek Baar Phir." Barun Sobti, popularly known as Arnav, said, "Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon was one show that was loved by one and all, I was lucky to be a part of the show and have very fond memories of the year and a half that I shot for it. I hope the second season does well.
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Lun 12 Aug 2013, 8:05 pm

narcisa a scris:Totuși acțiunea e în favoarea voastră, Madhu are ocazia să-i arate lui RK cât de mult îl iubește și cât de tare îl disprețuiește pe Sultan.
o fi in favoarea noastra,dar din cate am citit cica RK va redeveni cum era inainte si nu mai are niciun rost sa ma uit cum o iau de la capat,de unde au inceput
anyta
anyta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 12 Aug 2013, 8:07 pm

petronela a scris:Vrei sa spui ca in serialele care a jucat nu s-a infuriat niciodata????
Smile  ba da..dar nu asa mult...in sez 1 din CH (Triunghiul iub ) cand o scoate din casa pe Vishaka acolo mi-a placut....dar sa spunem ca nu ma impresioneaza asa tare la partea asta cu "furia " dar ....

incepand cu min 2:15
....

Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Lun 12 Aug 2013, 8:24 pm, editata de 3 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 12 Aug 2013, 8:10 pm

anyta a scris:o fi in favoarea noastra,dar din cate am citit cica RK va redeveni cum era inainte si nu mai are niciun rost sa ma uit cum o iau de la capat,de unde au inceput
Nu încerc să te conving să te uiți dar lumea scrie multe și multe nu se adeveresc. Și am înțeles că despărțirea lor e pentru o scurtă perioadă, pe urmă va curge doar lapte cu miere.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 12 Aug 2013, 8:14 pm

Andreea_Miha a scris:Smile  ba da..dar nu asa mult...in sez 1 din CH (Triunghiul iub ) cand o scoate din casa pe Vishaka acolo mi-a placut....dar sa spunem ca nu ma impresioneaza asa tare la partea asta cu "furia " dar ....

N-au prea arătat mare lucru, sper că poate mai mult. L-am vzăut și pe tatăl lui Khushi, asta bonus.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 12 Aug 2013, 8:15 pm

narcisa a scris:N-au prea arătat mare lucru, sper că poate mai mult. L-am vzăut și pe tatăl lui Khushi, asta bonus.
Smile  da pai deasta spun nu prea are el cine stie ce scene asa mai furios...

si asa arata in sez 2...arata bine dar nu m-a incanta pov...editez apoi linkurile.
.....

Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Lun 12 Aug 2013, 8:24 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Lun 12 Aug 2013, 8:15 pm

narcisa a scris:Nu încerc să te conving să te uiți dar lumea scrie multe și multe nu se adeveresc. Și am înțeles că despărțirea lor e pentru o scurtă perioadă, pe urmă va curge doar lapte cu miere.
sincer nu stiu ce sa mai cred din scenariul lor, apar feluri si feluri de stiri,pe de o parte scrie ceva,pe alta apare altceva...colors scria ca se vor desparti pt o perioada scurta si ca dupa se vor impaca,iar pe alta parte se zice despre faptul ca madhu ar pleca la sultan si ar afla mai tarziu ca e insarcinata
anyta
anyta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 12 Aug 2013, 8:18 pm

Andreea_Miha a scris:Smile  ba da..dar nu asa mult...in sez 1 din CH (Triunghiul iub ) cand o scoate din casa pe Vishaka acolo mi-a placut....dar sa spunem ca nu ma impresioneaza asa tare la partea asta cu "furia " dar ....

Si furia lui unde e ??ca n-am vazut-o ?? sau am pierdut-o  eu ..sau el..??Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 12 Aug 2013, 8:19 pm

Andreea_Miha a scris:Smile  da pai deasta spun nu prea are el cine stie ce scene asa mai furios...

si asa arata in sez 2...arata bine dar nu m-a incanta pov...editez apoi linkurile.
Am văzut dar mai degrabă am remarcat-o pe sora Zoyei din QH chiar dacă au arătat-o doar pentru o clipă. Nu știu ce să zic, îmi spuneți și mie dacă merită văzut filmul.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 12 Aug 2013, 8:21 pm

anyta a scris:sincer nu stiu ce sa mai cred din scenariul lor, apar feluri si feluri de stiri,pe de o parte scrie ceva,pe alta apare altceva...colors scria ca se vor desparti pt o perioada scurta si ca dupa se vor impaca,iar pe alta parte se zice despre faptul ca madhu ar pleca la sultan si ar afla mai tarziu ca e insarcinata
Știi cum spun ei în reclamele lor, dacă vreți să știți ce se va întâmpla, urmăriți-ne. Smile 
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 31 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum