17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Criss Criss
iulianagl
petronela
victoria
narcisa
tiberici
lica54
costearamona
Admin_dea05
13 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Bună Anyta, mulțumim de urări. Nu ne-ai mai spus de mult, îți mai place filmul? Tu ce aștepți de la film? Cum vezi tu continuarea?anyta a scris:buna seara,ce faceti?
o seara placuta va doresc
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Exact!narcisa a scris:De asta sunt sigură că merg după cum bate vântul, nu spun să nu nuanțeze puțin în funcție de circumstanțe dar când încep o poveste nu au deja trasat un drum? Nu crează scene ca să ajungă la acest final? Asta nu-mi place la filmele indiene o trag de coadă să se întindă până când se rupe de tot și nu mai pot face nimic. Madhu e deja plicticoasă că tot repetă, nu îl las pe RK, îl iubesc pe RK. Vreau fapte, nu vorbe. Asta cu tăiatul pe obraz a fost bună, mai bine război decât cotcodăceală.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Dacă îi faceți reclamă bună și chiar merită, nu mai zic că n-am să mă uit niciodată. Cine știe ce se poate întâmpla în viitor și cum se schimbă gusturile omului.Andreea_Miha a scris:Mie asa mi s-a parut sincer...dar fiind actor si se spune ca un actor trebuie sa poata sa interpreteze orice scena..cat mai credibil...vom vedea.Scenele acea care le avea Arnav cand se infuria pe Khushi etc..privirea etc..nu cred ca le va putea face el la fel de bine dar in schimb la scenele romantice nu e pretentios ca Barun..ca nu filmeaza etc.
Eu ii dau o sansa sa vedem ce iese...mi-a placut in tmls, in ch ambele sez..sa vedem.
narcisa- vip
narcisa eu am renuntat la Madhubala nu ma mai uit la el, acum ma uit doar la Chhal si la Sangini ca trebuie sa le traducnarcisa a scris:Bună Anyta, mulțumim de urări. Nu ne-ai mai spus de mult, îți mai place filmul? Tu ce aștepți de la film? Cum vezi tu continuarea?
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Am înțeles. Chiar doream să aflu și o părere a fanilor lui Vivian. Poate intră Criss să ne spună, sau Victoria. Totuși, de ce ai renunțat la film?anyta a scris:narcisa eu am renuntat la Madhubala nu ma mai uit la el, acum ma uit doar la Chhal si la Sangini ca trebuie sa le traduc
narcisa- vip
Dar actrita care va juca in Iss cum o cheama ?...ea nu prea m-a incantat, dar nu se stie...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Numele ei Shrenu Parikh parca ultimul serial al ei e...Byaah Hamaari Bahoo Ka.petronela a scris:Dar actrita care va juca in Iss cum o cheama ?...ea nu prea m-a incantat, dar nu se stie...
Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Lun 12 Aug 2013, 7:59 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
poate poatenarcisa a scris:Dacă îi faceți reclamă bună și chiar merită, nu mai zic că n-am să mă uit niciodată. Cine știe ce se poate întâmpla în viitor și cum se schimbă gusturile omului.
Andreea_Miha- vip
si euiulianagl a scris:Si eu ii dau o sansa.
Andreea_Miha- vip
cum arata si mie...daca ar da barba jos ar fi si mai binepetronela a scris:Multumesc, Miha! e clar ...imi place....
Eu sunt curioasa la el cu scenele cand trebuie sa se infurie.....
Andreea_Miha- vip
din cauza actiunii care o au acum...nu-mi place deloc,de o saptamana nu ma mai uit la el si nici nu mai vreau sa ma mai apuc sa-l revadnarcisa a scris:Am înțeles. Chiar doream să aflu și o părere a fanilor lui Vivian. Poate intră Criss să ne spună, sau Victoria. Totuși, de ce ai renunțat la film?
anyta- vip
Probabil o să vă tăvăliți pe jos de râs.Andreea_Miha a scris:cum arata si mie...daca ar da barba jos ar fi si mai bine
narcisa- vip
Am cautat si m-am lamurit...Andreea_Miha a scris:Numele ei Shrenu Parikh parca ultimul serial al ei e...Byaah Hamaari Bahoo Ka.
petronela- vip
Vrei sa spui ca in serialele care a jucat nu s-a infuriat niciodata????Andreea_Miha a scris:cum arata si mie...daca ar da barba jos ar fi si mai bine
petronela- vip
Totuși acțiunea e în favoarea voastră, Madhu are ocazia să-i arate lui RK cât de mult îl iubește și cât de tare îl disprețuiește pe Sultan.anyta a scris:din cauza actiunii care o au acum...nu-mi place deloc,de o saptamana nu ma mai uit la el si nici nu mai vreau sa ma mai apuc sa-l revad
narcisa- vip
Avinash & Shrenu in Iss Pyaar Ko... season 2?
Lovebirds Rubina Dilaik and Avinash Sachdeva seem to be charting the same course professionally as well.
While Rubina was seen in the second season of Punarvivaah --- Ek Nayi Umeed, boyfriend Avinash is all set to feature in the second season of popular telly show Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? on Star Plus.
He will be paired with Shrenu Parikh, last seen in Byaah Hamaari Bahoo Ka. The first season of the show, featuring Barun Sobti and Sanaya Irani, had become quite popular along with the lead pair. But after Braun quit, it ended immediately.
Says a source, "Season one was popular, so it is only logical to cash in on the brand. The new season, which will launch soon, will have the same title with a tag line --- Ek Baar Phir." Barun Sobti, popularly known as Arnav, said, "Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon was one show that was loved by one and all, I was lucky to be a part of the show and have very fond memories of the year and a half that I shot for it. I hope the second season does well.
Lovebirds Rubina Dilaik and Avinash Sachdeva seem to be charting the same course professionally as well.
While Rubina was seen in the second season of Punarvivaah --- Ek Nayi Umeed, boyfriend Avinash is all set to feature in the second season of popular telly show Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? on Star Plus.
He will be paired with Shrenu Parikh, last seen in Byaah Hamaari Bahoo Ka. The first season of the show, featuring Barun Sobti and Sanaya Irani, had become quite popular along with the lead pair. But after Braun quit, it ended immediately.
Says a source, "Season one was popular, so it is only logical to cash in on the brand. The new season, which will launch soon, will have the same title with a tag line --- Ek Baar Phir." Barun Sobti, popularly known as Arnav, said, "Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon was one show that was loved by one and all, I was lucky to be a part of the show and have very fond memories of the year and a half that I shot for it. I hope the second season does well.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
o fi in favoarea noastra,dar din cate am citit cica RK va redeveni cum era inainte si nu mai are niciun rost sa ma uit cum o iau de la capat,de unde au inceputnarcisa a scris:Totuși acțiunea e în favoarea voastră, Madhu are ocazia să-i arate lui RK cât de mult îl iubește și cât de tare îl disprețuiește pe Sultan.
anyta- vip
ba da..dar nu asa mult...in sez 1 din CH (Triunghiul iub ) cand o scoate din casa pe Vishaka acolo mi-a placut....dar sa spunem ca nu ma impresioneaza asa tare la partea asta cu "furia " dar ....petronela a scris:Vrei sa spui ca in serialele care a jucat nu s-a infuriat niciodata????
incepand cu min 2:15
....
Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Lun 12 Aug 2013, 8:24 pm, editata de 3 ori
Andreea_Miha- vip
Nu încerc să te conving să te uiți dar lumea scrie multe și multe nu se adeveresc. Și am înțeles că despărțirea lor e pentru o scurtă perioadă, pe urmă va curge doar lapte cu miere.anyta a scris:o fi in favoarea noastra,dar din cate am citit cica RK va redeveni cum era inainte si nu mai are niciun rost sa ma uit cum o iau de la capat,de unde au inceput
narcisa- vip
N-au prea arătat mare lucru, sper că poate mai mult. L-am vzăut și pe tatăl lui Khushi, asta bonus.Andreea_Miha a scris: ba da..dar nu asa mult...in sez 1 din CH (Triunghiul iub ) cand o scoate din casa pe Vishaka acolo mi-a placut....dar sa spunem ca nu ma impresioneaza asa tare la partea asta cu "furia " dar ....
narcisa- vip
da pai deasta spun nu prea are el cine stie ce scene asa mai furios...narcisa a scris:N-au prea arătat mare lucru, sper că poate mai mult. L-am vzăut și pe tatăl lui Khushi, asta bonus.
si asa arata in sez 2...arata bine dar nu m-a incanta pov...editez apoi linkurile.
.....
Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Lun 12 Aug 2013, 8:24 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
sincer nu stiu ce sa mai cred din scenariul lor, apar feluri si feluri de stiri,pe de o parte scrie ceva,pe alta apare altceva...colors scria ca se vor desparti pt o perioada scurta si ca dupa se vor impaca,iar pe alta parte se zice despre faptul ca madhu ar pleca la sultan si ar afla mai tarziu ca e insarcinatanarcisa a scris:Nu încerc să te conving să te uiți dar lumea scrie multe și multe nu se adeveresc. Și am înțeles că despărțirea lor e pentru o scurtă perioadă, pe urmă va curge doar lapte cu miere.
anyta- vip
Si furia lui unde e ??ca n-am vazut-o ?? sau am pierdut-o eu ..sau el..??Andreea_Miha a scris: ba da..dar nu asa mult...in sez 1 din CH (Triunghiul iub ) cand o scoate din casa pe Vishaka acolo mi-a placut....dar sa spunem ca nu ma impresioneaza asa tare la partea asta cu "furia " dar ....
petronela- vip
Am văzut dar mai degrabă am remarcat-o pe sora Zoyei din QH chiar dacă au arătat-o doar pentru o clipă. Nu știu ce să zic, îmi spuneți și mie dacă merită văzut filmul.Andreea_Miha a scris: da pai deasta spun nu prea are el cine stie ce scene asa mai furios...
si asa arata in sez 2...arata bine dar nu m-a incanta pov...editez apoi linkurile.
narcisa- vip
Știi cum spun ei în reclamele lor, dacă vreți să știți ce se va întâmpla, urmăriți-ne.anyta a scris:sincer nu stiu ce sa mai cred din scenariul lor, apar feluri si feluri de stiri,pe de o parte scrie ceva,pe alta apare altceva...colors scria ca se vor desparti pt o perioada scurta si ca dupa se vor impaca,iar pe alta parte se zice despre faptul ca madhu ar pleca la sultan si ar afla mai tarziu ca e insarcinata
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 31 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum