17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Criss Criss
iulianagl
petronela
victoria
narcisa
tiberici
lica54
costearamona
Admin_dea05
13 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Daca sunt lupte corp la corp nu ma supar...ar fi de calitate...narcisa a scris:După cum l-a atacat cu cuțitul numai declarație de dragoste nu voia să-i facă. Nu mai sper la o iubire între ei că sper degeaba, dar măcar niște scene de luptă de calitate ar putea să ne ofere.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Tot ce-a fost între Drashti și Avinesh a fost de calitate. Au fost momente de calitate și între Vivian și Drashti dar au cam apus timpurile. Iar acum, prin barba deasă a lui Vivian nici nu mai pot spera să zăresc soarele pe strada lui.petronela a scris:Daca sunt lupte corp la corp nu ma supar...ar fi de calitate...
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Mă gândeam că ni se par nouă, fanilor lui Avinesh, fără sare și piper, dar, dacă nici vouă nu vă plac scenele lor atunci e clar că nu ratăm nimic. Poate că Drashti ar face ceva dar n-are cu cine, că singură nu poate să le facă iar cu Sultan nu vor creativii.
Mie mai mult imi plac certurile lor...imi placeau mai mult cand se tachinau unul pe altul..
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
http://www.change.org/en-IN/petitions/star-plus-4-lions-demand-sp-to-change-the-name-of-ipk2
Deja au inceput cu petitile.. Sunt de acord doar in privinta melodiei Rabba Ve.. Aia e potrivita doar pt Arnav si Khushi...nici eu nu vreau s-o aud la alt cuplu
Deja au inceput cu petitile.. Sunt de acord doar in privinta melodiei Rabba Ve.. Aia e potrivita doar pt Arnav si Khushi...nici eu nu vreau s-o aud la alt cuplu
Criss Criss- vip
Era mai credibil și Vivian, se simțea în elementul lui să tachineze lumea, inclusiv pe Madhu.Criss Criss a scris:
Mie mai mult imi plac certurile lor...imi placeau mai mult cand se tachinau unul pe altul..
narcisa- vip
Adevarul e ca lui Vivan ii es mai bine scenele in care urla tipa si ii injoseste pe ce-i din jur...narcisa a scris:
Era mai credibil și Vivian, se simțea în elementul lui să tachineze lumea, inclusiv pe Madhu.
Scenele romantice nu-l prind nici de-o culoare....nu are farmec...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Deci nevasta lui poate să stea liniștită, niciodată fanii lui nu vor crede că între el și partenera din film ar putea fi ceva așa cum s-a crezut la Geet.lica54 a scris:Adevarul e ca lui Vivan ii es mai bine scenele in care urla tipa si ii injoseste pe ce-i din jur...
Scenele romantice nu-l prind nici de-o culoare....nu are farmec...
narcisa- vip
Nu se poate compara niciodata Vivian cu Gurmeet e o diferenta intre ei de la cer la pamant....narcisa a scris:
Deci nevasta lui poate să stea liniștită, niciodată fanii lui nu vor crede că între el și partenera din film ar putea fi ceva așa cum s-a crezut la Geet.
Gurmeet indiferent ce fel de rol va interpreta il prinde pe Vivian nu il prinde orice rol...
Asa ca soata doarme linistita ca molia in sifonerul cu haine...
lica54- vip
Eu va doresc noapte buna cu vise frumoase
lica54- vip
lica54 a scris:Eu va doresc noapte buna cu vise frumoase
Noapte buna
Criss Criss- vip
Noapte bună Dadi.lica54 a scris:Eu va doresc noapte buna cu vise frumoase
narcisa- vip
Ai dreptate, Gurmeet e mult mai bun.. El joaca foarte bine orice scena, fie ca e de furie sau romantica..lica54 a scris:
Nu se poate compara niciodata Vivian cu Gurmeet e o diferenta intre ei de la cer la pamant....
Gurmeet indiferent ce fel de rol va interpreta il prinde pe Vivian nu il prinde orice rol...
Desi Vivian parca s-a descurcat mai bine in Pyaar Kii, decat in Madhubala
Criss Criss- vip
Și totuși Vivian speră la celebritatea lui Sarukhan. Poate în secret se compară cu el. Mâine - poimâine vezi că speră să ajungă la Bolly.lica54 a scris:Nu se poate compara niciodata Vivian cu Gurmeet e o diferenta intre ei de la cer la pamant....
narcisa- vip
În Iubire întunecată poate iubirea pentru actuala soție i-a dat aripi. Iar aici poate chiar soața i le-a tăiat.Criss Criss a scris:Ai dreptate, Gurmeet e mult mai bun.. El joaca foarte bine orice scena, fie ca e de furie sau romantica..
Desi Vivian parca s-a descurcat mai bine in Pyaar Kii, decat in Madhubala
narcisa- vip
Doar in vise ca in realitate nu are nici o sansa...narcisa a scris:
Și totuși Vivian speră la celebritatea lui Sarukhan. Poate în secret se compară cu el. Mâine - poimâine vezi că speră să ajungă la Bolly.
Vivian spere si la celebritatea lui Salman Khan...
Dar ramane cu speranta...
lica54- vip
narcisa a scris:Și totuși Vivian speră la celebritatea lui Sarukhan. Poate în secret se compară cu el. Mâine - poimâine vezi că speră să ajungă la Bolly.
Ca sa ajunga ca SRK, trebuie mai intai sa-si lucreze corpul.. SRK la 45 de ani sau cat are... Are corpul mai lucrat decat Vivian... Si arata sa bine Vivian la inceput in Madhubala
Criss Criss- vip
narcisa a scris:În Iubire întunecată poate iubirea pentru actuala soție i-a dat aripi. Iar aici poate chiar soața i le-a tăiat.
Cine stie... multi spun ca chimia lui cu Sukirti era mai buna.. Chiar zic ca se placeau... Dar nu prea cred asta ca se placeau...Ca daca era asa, de ce s-a mai incurcat cu Vhabiz?
Criss Criss- vip
Speranța moare ultima. Nu m-aș supăra să plece la Bolly, dacă așa rămâne Madhu cu Sultan. Vezi Dadi și eu sper imposibilul.lica54 a scris:Doar in vise ca in realitate nu are nici o sansa...
Vivian spere si la celebritatea lui Salman Khan...
Dar ramane cu speranta...
narcisa- vip
Dar el spune că merge la sală. Și chiar mi s-a părut că i-a mai scăzut burta. Poate dacă își dă jos barba să mai vedem o licărire din strălucirea de altădată. Pare tare bătrân cu barbă.Criss Criss a scris:
Ca sa ajunga ca SRK, trebuie mai intai sa-si lucreze corpul.. SRK la 45 de ani sau cat are... Are corpul mai lucrat decat Vivian... Si arata sa bine Vivian la inceput in Madhubala
narcisa- vip
dar se pare ca nu e doctorita noua Khushi ci cea care e in masina cu el...ce mai dezbateam cu Crissiulianagl a scris:Da au schimbat track-ul.
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Poate îl plăcea ea pe el și el s-o fi simțit măgulit și și-a dat silința să joace mai bine. Aici am înțeles că nu mai e relația dintre el și Drashti ca la început pentru că din câte îmi aduc aminte de pe vremea lui Geet, Vivian părea dornic să joace alături de Drashti.Criss Criss a scris:Cine stie... multi spun ca chimia lui cu Sukirti era mai buna.. Chiar zic ca se placeau... Dar nu prea cred asta ca se placeau...Ca daca era asa, de ce s-a mai incurcat cu Vhabiz?
narcisa- vip
Când va începe filmul?Andreea_Miha a scris:dar se pare ca nu e doctorita noua Khushi ci cea care e in masina cu el...ce mai dezbateam cu Criss
]
narcisa- vip
Andreea_Miha a scris:
Imi place in prima poza cum arata..Sa vedem care o sa-i fie look-ul in serial
Criss Criss- vip
Nu am vazut sa scriue undeva de asta.Nu se stie multe amanunte..poveste cine va mai juca cine se ocupa de etc..narcisa a scris:Când va începe filmul?
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
narcisa a scris:Poate îl plăcea ea pe el și el s-o fi simțit măgulit și și-a dat silința să joace mai bine. Aici am înțeles că nu mai e relația dintre el și Drashti ca la început pentru că din câte îmi aduc aminte de pe vremea lui Geet, Vivian părea dornic să joace alături de Drashti.
Da? Nu stiam ca Vivian voia sa joace cu Drashti... Stiam ca au filmat impreuna la ultimul episod in Pyaar Kii, si acolo in spatele scenei se mai distrau ei impreuna.. Vivian, Gurmeet, Drashti si Vhabiz..Citeau comentariile fanilor si le raspundeau la mesaje..
Criss Criss- vip
Continut sponsorizat
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum