17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Criss Criss
iulianagl
petronela
victoria
narcisa
tiberici
lica54
costearamona
Admin_dea05
13 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
lica54 a scris:Ce bine ar fi daca v-a juca in rol principal...
Cred ca fani lui RK sar in sus de bucurie ca scapa de Sultan...
iar noi de necaz daca Sultan nu mai este in serial...
Rol principal nu cred, ca deja s-a decis ca este Avinash Sachdev, numai sa aiba un rol important..Sa fie personajul negativ, cum era Shyam..
Dar asa cum a zis si Iuliana, cred ca i-au confundat numele
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
iulianagl a scris:Ce va fi?Va fi un kakamaka!
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Wow ce curajoasa e Madhu!I-a pus cutitul la gat lui Sultan...dar el nu s-a perdut cu firea
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Wow ce curajoasa e Madhu!I-a pus cutitul la gat lui Sultan...dar el nu s-a perdut cu firea
A trecut el prin situatii mai periculoase... creca ce ii face Madhu e un nimic pt el
Criss Criss- vip
Da, m-aș uita dar sigur e o confuzie de nume. Fanii lui RK vor să scape atât de tare de Sultan că orice Avinesh li se pare Sultan.Andreea_Miha a scris: si asa se va uita si Narcisa...
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna.Nu-i voie sa punem filme aici pe forum, din cauza dreptului de autor.costearamona a scris:stiu ca nu are nici o legatura cu MADHU ,dar sper sa va placa
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
În episodul de azi m-a enervat la culme plângăciosul de Bittuji, nu mi-a plăcut niciodată personajul dar acum a reușit să mă scoată din sărite. Și o să mă mai enerveze și în episodul de mâine. Eu nu înțeleg, dacă RK i-a dat actele de divorț lui Bittuji să i le dea lui Madhu cum ajung iar în mâna lui ca să le dea foc?
narcisa- vip
Vezi ca ti-am raspuns.Andreea_Miha a scris:Admin_dea05 a scris:Bine.
Gata ..
Admin_dea05- Admin
Buna!Trebuie sa ma uit si eu la episod.Inca nu l-am vazut.narcisa a scris:În episodul de azi m-a enervat la culme plângăciosul de Bittuji, nu mi-a plăcut niciodată personajul dar acum a reușit să mă scoată din sărite. Și o să mă mai enerveze și în episodul de mâine. Eu nu înțeleg, dacă RK i-a dat actele de divorț lui Bittuji să i le dea lui Madhu cum ajung iar în mâna lui ca să le dea foc?
Admin_dea05- Admin
narcisa a scris:În episodul de azi m-a enervat la culme plângăciosul de Bittuji, nu mi-a plăcut niciodată personajul dar acum a reușit să mă scoată din sărite. Și o să mă mai enerveze și în episodul de mâine. Eu nu înțeleg, dacă RK i-a dat actele de divorț lui Bittuji să i le dea lui Madhu cum ajung iar în mâna lui ca să le dea foc?
Poate RK nu semneaza peste tot unde trebuie, iar Madhu ii da actele din nou Sau le gaseste prin camera pe acolo
Criss Criss- vip
M-am gandit eu ca pt el te-ai uita...narcisa a scris: Da, m-aș uita dar sigur e o confuzie de nume. Fanii lui RK vor să scape atât de tare de Sultan că orice Avinesh li se pare Sultan.
dar oricum se pare ca de la Iss nu are decat numele serialul ca e cu totul altceva
Andreea_Miha- vip
Da.MultumescAdmin_dea05 a scris:Vezi ca ti-am raspuns.
Andreea_Miha- vip
Mie mi-a placut faza cand s-a speriat Stateam asa concentrata sa vad de ce s-a speriat si cand colo apare muma padurii cu masca pe fata...narcisa a scris:În episodul de azi m-a enervat la culme plângăciosul de Bittuji, nu mi-a plăcut niciodată personajul dar acum a reușit să mă scoată din sărite. Și o să mă mai enerveze și în episodul de mâine. Eu nu înțeleg, dacă RK i-a dat actele de divorț lui Bittuji să i le dea lui Madhu cum ajung iar în mâna lui ca să le dea foc?
Admin_dea05- Admin
Trebuie să te uiți, Sultan arată bine cu tăietura pe față iar RK parcă are un pic de viață în el (am cam sărit peste scenele cu el, deci nu sunt sigură că am văzut bine). Iar urletul lui Bittuji când o vede pe Dipsy cu masca pe față e punctul forte al filmului. Dar tot nu-l iert pentru cât m-a enervat.Admin_dea05 a scris:Buna!Trebuie sa ma uit si eu la episod.Inca nu l-am vazut.
narcisa- vip
Cred că încă se mai gândesc producătorii dacă să-i divorțeze sau nu. Cum s-ar spune iau pulsul pieței. Așa că toată săptămâna RK o să tot semneze și o să tot dea foc la actele de divorț.Criss Criss a scris:
Poate RK nu semneaza peste tot unde trebuie, iar Madhu ii da actele din nou Sau le gaseste prin camera pe acolo
narcisa- vip
Am mai citit câte ceva, fanii lui Iss 1 nu vor nici o legătură între ce-a fost și Iss 2. Pe de o parte îi înțeleg dar parcă sunt prea nebuni.Andreea_Miha a scris:M-am gandit eu ca pt el te-ai uita...
dar oricum se pare ca de la Iss nu are decat numele serialul ca e cu totul altceva
narcisa- vip
Mai bine s-ar speria în fiecare episod decât să plângăcească după șeful lui.Admin_dea05 a scris:Mie mi-a placut faza cand s-a speriat Stateam asa concentrata sa vad de ce s-a speriat si cand colo apare muma padurii cu masca pe fata...
narcisa- vip
narcisa a scris:Cred că încă se mai gândesc producătorii dacă să-i divorțeze sau nu. Cum s-ar spune iau pulsul pieței. Așa că toată săptămâna RK o să tot semneze și o să tot dea foc la actele de divorț.
Daca stau sa studieze piata, cu siguranta nu-i va divorta... Cred ca va tine asa, cu track-ul asta cu divortul si cu Sultan, pana se gandesc la unul nou. Si asa observ ca de cand cei de la Nautanki Films au inceput si cu Do Dil Ek Jaan, Madhubala a luat-o cam pe aratura... Creca nu pot sa faca fata la doua show-uri, n-au suficiente idei..
Criss Criss- vip
narcisa a scris:Am mai citit câte ceva, fanii lui Iss 1 nu vor nici o legătură între ce-a fost și Iss 2. Pe de o parte îi înțeleg dar parcă sunt prea nebuni.
Exagereaza prea tare doar pentru un nume...
Criss Criss- vip
Am vazut promul...in ep de azi ce am inteles eu din rezumat ca avocatul ii spune lui RK ca cat de curand o sa-i obtina iar cautiunea si cred ca i-a obtinut-o ca ii arata in dormitor la ei cand RK vrea sa dea foc la actele de divort...narcisa a scris:
Cred că încă se mai gândesc producătorii dacă să-i divorțeze sau nu. Cum s-ar spune iau pulsul pieței. Așa că toată săptămâna RK o să tot semneze și o să tot dea foc la actele de divorț.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Nu vor dar sa nu uitam ca si Iss a copiat.Eu nu ii inteleg sincer.In afara de nume serialului, nu arata nici o asemanare intre ele.Numele pers diferit si povestea pare alta.Si daca sunt asemanari si Iss a luat de la alte seriale.narcisa a scris:Am mai citit câte ceva, fanii lui Iss 1 nu vor nici o legătură între ce-a fost și Iss 2. Pe de o parte îi înțeleg dar parcă sunt prea nebuni.
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:Nu vor dar sa nu uitam ca si Iss a copiat.Eu nu ii inteleg sincer.In afara de nume serialului, nu arata nici o asemanare intre ele.Numele pers diferit si povestea pare alta.Si daca sunt asemanari si Iss a luat de la alte seriale.
De acord
Criss Criss- vip
a ajuns sa fie problema si capra din Iss..Laxmi.Nici aia sa nu fie in Iss 2..Serios prea de tot dar asa sunt ei..Oricum sa ii vedem ce va fi pov poate ne va place.Criss Criss a scris:
De acord
Andreea_Miha- vip
Sper că nu vor să lungească Madhubala la nesfârșit pentru că se vede că serialul nu mai este ce-a fost. Încă nu pot să înțeleg de ce e acest sistem cu tărăgănarea acțiunii până te ia greața, probabil e vorba doar de locurile de muncă ale celor din producție. Dacă și-ar propune de la început mai puține episoade sunt sigură că filmele ar fi mai concentrate și ar avea mai mult succes. Nu mă deranjează să văd aceeași temă în zece filme dar interpretată diferit cum mă deranjează tărăgănarea asta și filmele în care nu se întâmplă nimic.Criss Criss a scris:
Daca stau sa studieze piata, cu siguranta nu-i va divorta... Cred ca va tine asa, cu track-ul asta cu divortul si cu Sultan, pana se gandesc la unul nou. Si asa observ ca de cand cei de la Nautanki Films au inceput si cu Do Dil Ek Jaan, Madhubala a luat-o cam pe aratura... Creca nu pot sa faca fata la doua show-uri, n-au suficiente idei..
narcisa- vip
Și chiar le dă foc sau doar are intenția? Sau mâine are intenția și poimâine le dă foc și răspoimâine stinge focul și sâmbătă fac altele noi și le semnează din nou?lica54 a scris:Am vazut promul...in ep de azi ce am inteles eu din rezumat ca avocatul ii spune lui RK ca cat de curand o sa-i obtina iar cautiunea si cred ca i-a obtinut-o ca ii arata in dormitor la ei cand RK vrea sa dea foc la actele de divort...
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum