18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
mita baston
iulianagl
Criss Criss
petronela
AdrianaMatza
tiberici
victoria
narcisa
costearamona
Andreea_Miha
anyta
axxa246
16 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Munca, munca si iar munca pt ea......
Sper sa si merite eforturile factute de ea......sa aibe popularitate, premii, nume si renume.....si ... dragoste in viata...
Sper sa si merite eforturile factute de ea......sa aibe popularitate, premii, nume si renume.....si ... dragoste in viata...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
...."Două dintre cele mai mari fețe de televiziune s-au reunit sub un singur acoperiș . Da ,elegant Karan Singh Grover făcut apariția pe Jhalak sezonul 6 ( culori) pentru a sprijini prietenul său bun de la Dill Mill Gayye de zile ... " orbitor " Dhami Drashti .
Verificați pic mai sus , actorul musculos arata toate fericit bucura de spectacole .
Aici trebuie să adăugăm că Drashti și Karan sunt foarte buni prieteni și atunci când au venit pentru noi in-house indian Telly Awards eveniment , au stat împreună și au avut un timp de gală bucurându-se de spectacol .
Karan Singh Grover , care , de asemenea, contestate în Jhalak Dikhhla Jaa Sezonul 3 cu Nicole Alvaris ( rapoarte de aventura lor buzzed peste tot ) , a dat , de asemenea, un picior sau două în spectacol .
Karan este în prezent văzut jucând rolul principal al Asad în Hai Qubool Zee TV .
Episod va fi difuzat in acest weekend !"
PS: Poate fac si un dans....
Verificați pic mai sus , actorul musculos arata toate fericit bucura de spectacole .
Aici trebuie să adăugăm că Drashti și Karan sunt foarte buni prieteni și atunci când au venit pentru noi in-house indian Telly Awards eveniment , au stat împreună și au avut un timp de gală bucurându-se de spectacol .
Karan Singh Grover , care , de asemenea, contestate în Jhalak Dikhhla Jaa Sezonul 3 cu Nicole Alvaris ( rapoarte de aventura lor buzzed peste tot ) , a dat , de asemenea, un picior sau două în spectacol .
Karan este în prezent văzut jucând rolul principal al Asad în Hai Qubool Zee TV .
Episod va fi difuzat in acest weekend !"
PS: Poate fac si un dans....
tiberici- vip
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
costearamona- vip
costearamona- vip
Buna!Buna la toata lumea!
WOW!!!! Ce articol....!!! Interesant.....
Ranbir sau KSG-Cine-i farmecul norocos Drashti lui?
Se pare ca a fost una dintre zilele cele mai norocoase pentru propriile noastre foarte Madhubala ca nu numai ei aproape prieten Karan Singh Grover a venit la ei sprijin pentru semi-finala de Jhalak dar Ranbir Kapoor, de asemenea, a recunoscut că el personal vrea Drashti pentru a câștiga.
Și dacă acest lucru nu a fost suficient pentru a pus-o pe nor nu 9-Neetu Kapoor a fost auzit comentând că vrea să vadă în curând Drashti în Bollywood ca ea se face pentru marele ecran.
Și acest lucru a motivat nu numai Drashti, ci, de asemenea, a dat grămezi ei de încredere, care duce la ea obține un scor perfect în ambele spectacole ei că ea a fost de așteptare pentru din ultimele câteva săptămâni.
"Știu cât de dificil este de a efectua pe scena si se potrivesc pașii cu coregraful tău. Am fost acolo. Dar tu ai făcut-fantastic", Karan Singh Grover a fost auzit spunând după performanța puternică Dhami în această săptămână.
Ei bine, ne întrebăm a fost de televiziune atrăgătorul KSG sau Bollywood Ranbir Kapoor atrăgătorul actor care a frecat pe norocul pe Drashti?
PS: Google Traducere
WOW!!!! Ce articol....!!! Interesant.....
Ranbir sau KSG-Cine-i farmecul norocos Drashti lui?
Se pare ca a fost una dintre zilele cele mai norocoase pentru propriile noastre foarte Madhubala ca nu numai ei aproape prieten Karan Singh Grover a venit la ei sprijin pentru semi-finala de Jhalak dar Ranbir Kapoor, de asemenea, a recunoscut că el personal vrea Drashti pentru a câștiga.
Și dacă acest lucru nu a fost suficient pentru a pus-o pe nor nu 9-Neetu Kapoor a fost auzit comentând că vrea să vadă în curând Drashti în Bollywood ca ea se face pentru marele ecran.
Și acest lucru a motivat nu numai Drashti, ci, de asemenea, a dat grămezi ei de încredere, care duce la ea obține un scor perfect în ambele spectacole ei că ea a fost de așteptare pentru din ultimele câteva săptămâni.
"Știu cât de dificil este de a efectua pe scena si se potrivesc pașii cu coregraful tău. Am fost acolo. Dar tu ai făcut-fantastic", Karan Singh Grover a fost auzit spunând după performanța puternică Dhami în această săptămână.
Ei bine, ne întrebăm a fost de televiziune atrăgătorul KSG sau Bollywood Ranbir Kapoor atrăgătorul actor care a frecat pe norocul pe Drashti?
PS: Google Traducere
tiberici- vip
Alt articol ....tot cu Google tradus....
** Ranbir Kapoor vrea Drashti Dhami să fie câștigător la Jhalak Dikhhla Jaa **
Concurenții de Jhalak Dikhhla Jaa au fost sub o mare presiune în semi-finală a reality-show de dans, dar unul dintre ei, Drashti Dhami, nu a putut opri zâmbind. Actor Ranbir Kapoor, care a fost un oaspete pe spectacol, ia dat un compliment pe care, probabil, a depasit toate celelalte le-a primit.
La a doua apariția sa pe spectacol, Ranbir ia spus, "eu personal vreau să câștige,. Esti fabulos" Mama lui Neetu Kapoor a fost rapidă de a adăuga, "vreau să te văd în Bollywood ca tine sunt făcute pentru marele ecran . "
Ranbir, Neetu și Rishi Kapoor au fost la spectacol pentru a promova filmul lor viitoare, Besharam. Fosta a apărut în episodul de deschidere, când a fost promovarea Yeh Jawaani Hai Deewani. La acea vreme, el a dansat cu Madhuri Dixit judecător pe melodia lor "Ghaghra", care a aparut in film.
După complimente, Drashti a fost foarte fericit. O sursa spune, "ea a dorit întotdeauna să îndeplinească patru actori-Shah Rukh Khan, Salman Khan, Arjun Rampal și Ranbir, și ea sa întâlnit toată lumea de pe spectacol. Ea nu putea fi mai fericit. "Actorul a avut mai mult sprijin pe spectacol în formă de prietenul ei Karan Singh Grover, care a venit să-i înveselească pe.
Doame!!! De-ar castiga fata asta!!!!
Cred ca daca ar castiga, frumos ar fi ca premiul sa fie inmanat de castigatorul de anul trecut nu....?.
Si eu....fac haz de necaz.... ca nu voi fi cu fetele...
** Ranbir Kapoor vrea Drashti Dhami să fie câștigător la Jhalak Dikhhla Jaa **
Concurenții de Jhalak Dikhhla Jaa au fost sub o mare presiune în semi-finală a reality-show de dans, dar unul dintre ei, Drashti Dhami, nu a putut opri zâmbind. Actor Ranbir Kapoor, care a fost un oaspete pe spectacol, ia dat un compliment pe care, probabil, a depasit toate celelalte le-a primit.
La a doua apariția sa pe spectacol, Ranbir ia spus, "eu personal vreau să câștige,. Esti fabulos" Mama lui Neetu Kapoor a fost rapidă de a adăuga, "vreau să te văd în Bollywood ca tine sunt făcute pentru marele ecran . "
Ranbir, Neetu și Rishi Kapoor au fost la spectacol pentru a promova filmul lor viitoare, Besharam. Fosta a apărut în episodul de deschidere, când a fost promovarea Yeh Jawaani Hai Deewani. La acea vreme, el a dansat cu Madhuri Dixit judecător pe melodia lor "Ghaghra", care a aparut in film.
După complimente, Drashti a fost foarte fericit. O sursa spune, "ea a dorit întotdeauna să îndeplinească patru actori-Shah Rukh Khan, Salman Khan, Arjun Rampal și Ranbir, și ea sa întâlnit toată lumea de pe spectacol. Ea nu putea fi mai fericit. "Actorul a avut mai mult sprijin pe spectacol în formă de prietenul ei Karan Singh Grover, care a venit să-i înveselească pe.
Doame!!! De-ar castiga fata asta!!!!
Cred ca daca ar castiga, frumos ar fi ca premiul sa fie inmanat de castigatorul de anul trecut nu....?.
Si eu....fac haz de necaz.... ca nu voi fi cu fetele...
tiberici- vip
tiberici- vip
Buna! Buna la toata lumea!
DD astazi in concurs.....au fost jurizati pt doua dansuri....40pct.(30 primul dans, 10 al doilea)
Sunt pe primul loc
- DD 40pct , Lauren 38pct, copii 36, Shaan 31
primul dans de la min 3.35
jurizarea lor ...
DD astazi in concurs.....au fost jurizati pt doua dansuri....40pct.(30 primul dans, 10 al doilea)
Sunt pe primul loc
jurizarea lor ...
al doilea dans....de la min 0.30....a treia pereche....
Remo Sir a punctat-o pe Lauren cu 8
Remo Sir a punctat-o pe Lauren cu 8
DD!!!!
tiberici- vip
Al doilea dans a fost frumos, primul a fost mai mult acrobație sau gimnastică decât dans. Cred că Remo n-a fost mulțumit de prestația lui Lauren în particular de i-a dat atât de puțin că de dansat a dansat bine. Eu încă nu m-am prins ce anume punctează juriul că aproape niciodată n-am fost de acord cu părerea lor.tiberici a scris:Buna! Buna la toata lumea!
Sunt pe primul loc
[[center]al doilea dans....de la min 0.30....a treia pereche....
[
Remo Sir a punctat-o pe Lauren cu 8DD!!!!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna! Buna la toata lumea!
DD e pe primul loc...70pct(40 ieri + 30pct azi)
Lauren 68, copii 66, Shaan 60....
Dansul ei de la min 5.53....
jurizarea ...
jurizarea ...
tiberici- vip
Super!Saptamana viitoare avem finala!!!tiberici a scris:Buna! Buna la toata lumea!
]
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
superb ,cel mai frumos dans dintre toate DD .Sper din toata inima sa castige DD
costearamona- vip
Am venit in vizita! Scurta!
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
b:( ce frumusica si ce frumos a dansat DD ete fftalentata
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
ce mai fac fetele ?????//////// eu intru mai rar ca acum incepem sa mergem in piciore iar cei batrani im ia foarte mut timp . Au inceput sa fie gelosi pe SERBAN dar asta este nu stiu cat voi mai putea
Lucica10- vip
neatza feteleeee...... .....defapt neatza era kand m-am trezit .....sunt la munk si imi pik ochii pe birou
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
BUNA ZIUA FETE DRAGI SA AVETI O ZI PLINA DE REALIZARI SI O CAFELUTA SA VA TREZITI:gfd:
Lucica10- vip
Să-ți trăiască nepoțelul Lucica și tu să te bucuri de el alături de părinții lui.Lucica10 a scris:ce mai fac fetele ?????//////// eu intru mai rar ca acum incepem sa mergem in piciore iar cei batrani im ia foarte mut timp . Au inceput sa fie gelosi pe SERBAN dar asta este nu stiu cat voi mai putea
Cât despre Madhubala, nici n-ai de ce să intri mai des, filmul a devenit de tot râsul iar Vivian nu numai că nu vrea să facă scene romantice dar chiar și la îmbrățișările anoste pe care ni le servește își trimite dublura cum a făcut în ep 371.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Gata a inceput si el cu dublurile?Pai la cat de..zero este serialul sa mai bage si dublurile, este clar serialul nu mai este in cade libera ca numa' are unde sa cada doar sa-i sapam groapa.Pacat de Drashti isi risipeste talentul dar daca se gandeste la bani pentru ea atunci nu e o risipa de talent.narcisa a scris:Să-ți trăiască nepoțelul Lucica și tu să te bucuri de el alături de părinții lui.
Cât despre Madhubala, nici n-ai de ce să intri mai des, filmul a devenit de tot râsul iar Vivian nu numai că nu vrea să facă scene romantice dar chiar și la îmbrățișările anoste pe care ni le servește își trimite dublura cum a făcut în ep 371.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
narcisa a scris:
Să-ți trăiască nepoțelul Lucica și tu să te bucuri de el alături de părinții lui.
Buna!Dar cum tea-i dat seama ca este dublura??
lica54- vip
Frate deci nu-mi vine sa cred fanii astia sunt de belea acum s-a ivit tema sa nu devina Madhu mai vedeta decat Rk.Deci, despre ce vorbim noi aici?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Frate deci nu-mi vine sa cred fanii astia sunt de belea acum s-a ivit tema sa nu devina Madhu mai vedeta decat Rk.Deci, despre ce vorbim noi aici?
Da am citit si eu despre asta ca RK este superstar si Madhu nu trebue sa fie mai buna decat el...
Asa ca astia ce il sustin pe RK sunt dusi cu capul....
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum