19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+8
Lucica10
tiberici
lica54
petronela
iulianagl
victoria
AdrianaMatza
narcisa
12 participanți
Pagina 7 din 12
Pagina 7 din 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: 19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
anyta a scris:
ce a intrebat-o el pe Madhu daca ii place surpriza lui...ca el a ramas si mai surprins ca ea sunt curioasa ce va face acum domnul Abhay
Buna! Buna la toata lumea!
De ce a ramas surprins domnul Abhay???
Nu el a regizat asta..??
Nu stia pe cine a trimis in locul lui...???
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Re: 19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
buna Tiberici. nu Abhay a ales mirele,ci Tamana l-a ales. Abhay habar n-avea cine este mirele..i-a vazut pt prima data chipul cand i-a cerut mirelui sa-si arate fatatiberici a scris:
Buna! Buna la toata lumea!
De ce a ramas surprins domnul Abhay???
Nu el a regizat asta..??
Nu stia pe cine a trimis in locul lui...???
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Arata bine Vivian.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
si pe el de unde l-a ales?anyta a scris:
buna Tiberici. nu Abhay a ales mirele,ci Tamana l-a ales. Abhay habar n-avea cine este mirele..i-a vazut pt prima data chipul cand i-a cerut mirelui sa-si arate fata
Admin_dea05- Admin
asta nu stiu,ca nu a aratatAdmin_dea05 a scris:
si pe el de unde l-a ales?
anyta- vip
oh daaAdmin_dea05 a scris:Arata bine Vivian.
anyta- vip
Admin_dea05 a scris:
E putin dus..... se joaca precum copii....
O sa dezamageasca in acest rol.....
Parerea mea...
tiberici- vip
Am sa incep sa ma uit si eu din nou la Madhu.
Admin_dea05- Admin
Nici Madu nu se comporta altfel ..Ea vorbeste mereu asta se joaca sa vedem ce iese...tiberici a scris:Admin_dea05 a scris:
E putin dus..... se joaca precum copii....
O sa dezamageasca in acest rol.....
Parerea mea...
Admin_dea05- Admin
e un scumppp ce inocent arata..sunt sigura ca va fi foarte interesant de acum inainte,si mai vizionat decat era cand a plecat din filmAdmin_dea05 a scris:
anyta- vip
se potrivesc aman2 sunt ca niste copiii..nici Madhu nu-i mai prejosAdmin_dea05 a scris:
Nici Madu nu se comporta altfel ..Ea vorbeste mereu asta se joaca sa vedem ce iese...
anyta- vip
Eu una nu am mai urmarit demult dinainte sa plece din cauza povesti care nu mai mi se parea interesanta si nu mai avea ce ne mai putea oferii.anyta a scris:e un scumppp ce inocent arata..sunt sigura ca va fi foarte interesant de acum inainte,si mai vizionat decat era cand a plecat din filmAdmin_dea05 a scris:
Admin_dea05- Admin
Sper sa fie interesana povestea dintre cei doi.anyta a scris:se potrivesc aman2 sunt ca niste copiii..nici Madhu nu-i mai prejosAdmin_dea05 a scris:
Nici Madu nu se comporta altfel ..Ea vorbeste mereu asta se joaca sa vedem ce iese...
Admin_dea05- Admin
nici eu nu vroiam sa ma mai uit dupa ce au facut saltul de 20 de ani..dar pana la urma am zis sa ma uit pentru DDAdmin_dea05 a scris:
Eu una nu am mai urmarit demult dinainte sa plece din cauza povesti care nu mai mi se parea interesanta si nu mai avea ce ne mai putea oferii.
anyta- vip
si eu sper la felAdmin_dea05 a scris:
Sper sa fie interesana povestea dintre cei doi.
anyta- vip
anyta a scris:
buna Tiberici. nu Abhay a ales mirele,ci Tamana l-a ales. Abhay habar n-avea cine este mirele..i-a vazut pt prima data chipul cand i-a cerut mirelui sa-si arate fata
Cred ca Tamara special a cautat un tip cu "probleme la mansarda"...........si a lovit si in Abhay....prin asemanarea cu RK....
Acum am priceput de ce il diraja Tamara pe "mire" in timpul slujbei.......de cununie....
tiberici- vip
ai dreptate, ea il dirija pt ca Raj(asa se numeste acum Rk) nu stie nimic despre casatorietiberici a scris:
Cred ca Tamara special a cautat un tip cu "probleme la mansarda"...........si a lovit si in Abhay....prin asemanarea cu RK....
Acum am priceput de ce il diraja Tamara pe "mire" in timpul slujbei.......de cununie....
anyta- vip
Nu-mi vine sa cred ce se intampla in Madhubala, sincer nu ma asteptam la asa intorsatura, Vivi in rol de om cu probleme acum nu stiu daca la mansarda sau in alta parte dar parca nu e corect eu ma asteptam la un rol cu caracter puternic si sa o scoata pe Madhu din ghearele familiei lui Kapoor.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
ZA 11 mins ·
Breaking news:
It seems even after Vivian Dsena is back #Madhubala still facing some troubles. Latest we got to know from reliable source that Drashti Dhami is quitting the show and reason is that Drashti is offered Karan Johar's next opposite Ranbir Kapoor. The news is confirmed from the producer of Madhubala. He said that Drashti might be replaced next month (May).We wish Drashti all the best. Audition for new Madhubala already started.
ZA Productions 3 minutes ago
As you wish guys. You will know that we are saying the truth very soon.
ZA Productions about a minute ago
For the people who are not beleiving the news below. We have recording confirming the news, which will be released tomorrow.
ZA Productions
We never said its April fool. We always release breaking news...
Poate gluma de 1 aprile!
Mie asa mi se pare, dar vom vedea dupa ce trece ziua de maine...se pare ca si producatori vor pune pe pag lor acesta informatie.Dar cum e maine 1, nu prea ii cred..dar vom vede...orice e posibil..
Breaking news:
It seems even after Vivian Dsena is back #Madhubala still facing some troubles. Latest we got to know from reliable source that Drashti Dhami is quitting the show and reason is that Drashti is offered Karan Johar's next opposite Ranbir Kapoor. The news is confirmed from the producer of Madhubala. He said that Drashti might be replaced next month (May).We wish Drashti all the best. Audition for new Madhubala already started.
ZA Productions 3 minutes ago
As you wish guys. You will know that we are saying the truth very soon.
ZA Productions about a minute ago
For the people who are not beleiving the news below. We have recording confirming the news, which will be released tomorrow.
ZA Productions
We never said its April fool. We always release breaking news...
Poate gluma de 1 aprile!
Mie asa mi se pare, dar vom vedea dupa ce trece ziua de maine...se pare ca si producatori vor pune pe pag lor acesta informatie.Dar cum e maine 1, nu prea ii cred..dar vom vede...orice e posibil..
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
DD nu va parasi Madhubala pt Bollywood
anyta- vip
chiar ea a zis ca nu va parasi Madhubala pt filme
anyta- vip
anyta a scris:chiar ea a zis ca nu va parasi Madhubala pt filme
Stiu ca a zis...dar nu ar fi primul actor care se schimba , mai ales daca primeste o oferta mai buna..Stiu un actor care intr-o singura zi si-a schimbat declaratia...azi a zis nu iar maine da confirma stirea..Karan W.....nu asta ar fi problema, pana la urma ce isi doreste si e mai bine pt ea.
Desi anuntul celor de la za cred ca este o gluma de 1 aprile....pt ca daca dd dorea aceasta schimbare nu vad rostul sa faca sez 2...ca nu e inceput de mult.
Andreea_Miha- vip
ai dreptate..de cer ar mai incepu sa joace in sez 2 daca chiar si-ar dori sa joace in filmeAndreea_Miha a scris:
Stiu ca a zis...dar nu ar fi primul actor care se schimba , mai ales daca primeste o oferta mai buna..Stiu un actor care intr-o singura zi si-a schimbat declaratia...azi a zis nu iar maine da confirma stirea..Karan W.....nu asta ar fi problema, pana la urma ce isi doreste si e mai bine pt ea.
Desi anuntul celor de la za cred ca este o gluma de 1 aprile....pt ca daca dd dorea aceasta schimbare nu vad rostul sa faca sez 2...ca nu e inceput de mult.
anyta- vip
anyta a scris:
ai dreptate..de cer ar mai incepu sa joace in sez 2 daca chiar si-ar dori sa joace in filme
Exact...
Mi-as dori sa faca DD filme, dar depinde si ce isi doreste in cariera ei.In lumea filmului nu cred ca e unosr, dar depinde de ce vrea ea...
Dar mi se pare cam mare coincidenta sa anunte de 1 aprilie ca renunta la Madhu....si mai ales ca acesta e deabia inceput.Ce rost are sa semneze un nou contract pt serial ?
Mai ales cum spuneai ea a declarat (e adevrat ca mai demult) ca nu va renunta la seriale/Madhu pt nici un film...tot indica ca e o gluma...
Desi cei de la Za par fff seriosi,dar daca le fac si lor o farsa producatori ?
Sincer nu stiu, dar mi se pare o gluma,nu cred ca renunta....desi niciodata sa nu spui niciodata
Andreea_Miha- vip
Raj Baddhan:
Don't get fooled by April Fools jokes about @drashti10 leaving #Madhubala - Its not true! @ColorsTV has denied it too.
deci o gluma...sincer mie nu mi-a placut gluma...
Don't get fooled by April Fools jokes about @drashti10 leaving #Madhubala - Its not true! @ColorsTV has denied it too.
deci o gluma...sincer mie nu mi-a placut gluma...
Andreea_Miha- vip
Continut sponsorizat
Pagina 7 din 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 7 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum