2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+24
florina1989
prytymeu
demiruta
lucyana
emilia63
violeta53
Luana
teodora_roman
iulia1965
aurora212
iulia
carmenadina
rodica
michiper68
dea05
windy_day
vali1cluj
DENISA
vivi
clio 24
carola
iulia80
pissycutz
Admin_dea05
28 participanți
Pagina 28 din 38
Pagina 28 din 38 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 38
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
te putem ajuta? sarim toate si o dam gata cat ai clipiiulia80 a scris:fetelor....eu va parasesc..mama ei de raportare ..nu se face singura . . si cred ca ma prinde ora 2 cu calc in fata...
va doresc seara cat mai placuta si noapte buna...si sa ne citim cu bine zilele care urmeaza pe forum...
Spor la lucru!
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
.pissycutz a scris:te putem ajuta? sarim toate si o dam gata cat ai clipiiulia80 a scris:fetelor....eu va parasesc..mama ei de raportare ..nu se face singura . . si cred ca ma prinde ora 2 cu calc in fata...
va doresc seara cat mai placuta si noapte buna...si sa ne citim cu bine zilele care urmeaza pe forum...
Spor la lucru!
multumesc mult fetelor..daca s-ar putea..as vrea sa il strangeti de gat pe unul din baietii de la departamentul de informatica de la casa de asigurari!
cred ca m-as simti tare bine..
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
noapte buna! sa visati pe cine vreti voi! muratel
cum vreti voi! muratel
cum vreti voi! muratel
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Iar incepe Sahnur atacul asupra lui CicekDENISA a scris:DENISA a scris:EPISODE 10 TRAILER (ARZU)
https://www.youtube.com/watch?v=1_TKzVBxGyY
Moran: atunci dă-mi un nepot.
Sahnur: Am o veste bună ,Çiçek este gravidă
Ce au turcii astia cu nepotii ... de ce e atat de important un nepot au nevoie de un urmas pentru clan?
Sahnur trece la minciuni? Altfel nu inteleg cu ar putea fi Cicek insarcinata :nh8: Sau o duce sa viziteze barca
pissycutz- vip
Noapte buna si mutl spor. Maine ne ocupam de baieti il luam si pe Savas cu pistoletuliulia80 a scris:noapte buna! sa visati pe cine vreti voi! muratel
cum vreti voi! muratel
pissycutz- vip
pissycutz a scris: Altfel nu inteleg cu ar putea fi Cicek insarcinata :nh8: Sau o duce sa viziteze barca
poate o duce chiar Şahnur de mânuţă
DENISA a scris:
are ea un plan. Il pacaleste pe Moran dupa care pierde subit sarcina.
pissycutz- vip
DENISA a scris:pissycutz a scris: Altfel nu inteleg cu ar putea fi Cicek insarcinata :nh8: Sau o duce sa viziteze barca
Nu ar fi cam aglomeratie in barca aia ??? ca mai suntem si noi la rand!!!
frrrumooos final de episod. Inca nu m-am convins ca merita sa urmaresc serialul asta, dar devine un pic mai plin de actiune, parca.
De fapt, pistoletul ala ce rost avea cand il are pe Esref, fiorosul, langa el
Ultima editare efectuata de catre vali1cluj in Mar 02 Mar 2010, 11:54 pm, editata de 1 ori
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
Nicio sansa. Sahnur a mai dus-o de mana spre camera si ... fara efect, iar barca e pusa la conservare o vreme, zic eu........ pana ajungem noi in Turcia Sustin in continuare ca e doar de strategie. ... cu bataie lunga. Dupa ce Savas s-a vazut cu un copil in brate poate se gandeste .... de ce nu!? si vedem cui ii mai face un baldarel.....
Ultima editare efectuata de catre teodora_roman in Mar 02 Mar 2010, 11:55 pm, editata de 1 ori
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
vali1cluj a scris:
frrrumooos final de episod. Inca nu m-am convins ca merita sa urmaresc serialul asta, dar devine un pic mai plin de actiune, parca.
tare ar fi ca Yasemin să fie cu Savaş pe barcă şi să îşi facă apariţia şi Şahnur de mânuţă cu Cicek.
Eu nu vreau in barca ... nu ma simt pregatita sa devin mamicavali1cluj a scris:
pissycutz- vip
ask ve ceza
Noapte buna. Incepe sa fie interesant! indragostit
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
pissycutz a scris:Eu nu vreau in barca ... nu ma simt pregatita sa devin mamicavali1cluj a scris:
dar nu neaparat trebuie să se lase cu urmaşi , putem merge şi doar în vizită.
Noapte buna? Ai decis armele pana cand ma faci sa astept? Tu si Ahmed Moran pui rabdarea la incercarerodica a scris:Noapte buna. Incepe sa fie interesant! indragostit
pissycutz- vip
Noapte Buna!!!!
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mar 02 Mar 2010, 11:56 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
rodica a scris:Noapte buna. Incepe sa fie interesant! indragostit
somn uşor !!!!
pissycutz a scris:Eu nu vreau in barca ... nu ma simt pregatita sa devin mamicavali1cluj a scris:
asta numai Yaseminei i se putea intampla eu cre da ai putea sa risti......
vali1cluj- vip
Eu stiu ce sa zic? Cred ca Yasemin a ramas insarcinata doar pentru ca s-a uitat la ea e prea periculos, nu-mi asum risculDENISA a scris:
dar nu neaparat trebuie să se lase cu urmaşi , putem merge şi doar în vizită.
pissycutz- vip
Noapte bunaAdmin a scris:Noapte Buna!!!!
pissycutz- vip
[quote="pissycutz"]
trebuie sa ies si eu. multumesc pt link uri am reusit sa vad ep fara prea multe intreruperi. noapte buna. de vdm vineri la 19 seara!!!
Noapte buna!
Noapte bunaAdmin a scris:Noapte Buna!!!!
trebuie sa ies si eu. multumesc pt link uri am reusit sa vad ep fara prea multe intreruperi. noapte buna. de vdm vineri la 19 seara!!!
Noapte buna!
vali1cluj- vip
pissycutz a scris:
Eu stiu ce sa zic? Cred ca Yasemin a ramas insarcinata doar pentru ca s-a uitat la ea e prea periculos, nu-mi asum riscul
dacă l-aş vedea tete a tete parcă m-aş risca .
somn uşor cu Savaş sau pui de Yildirim fetelor care au ieşit .
Ies si eu
Va pup pe toate si ne vedem maine la traduceri
Va pup pe toate si ne vedem maine la traduceri
pissycutz- vip
până la ora asta nu au tradus numic fetele pe hunili , aşa că nu am avut ce să traduc .
Motzişor a scris:Ba da, fetele au tradus promo-ul iar eu l-am tradus la rândul meu, vizionare plăcută - Traducerea clipului promo din 9 martie: Aşk ve Ceza promo episodul 10 - subtitrat româneşte: https://www.youtube.com/watch?v=tNFR0e_P0ws
mulţumim iubita , pe acesta l-am tradus deja , eu speram ca Arzu să traducă măcar prima parte din ep 9.
Pagina 28 din 38 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 38
Subiecte similare
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 28 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum