3. Kiralik Ask - comentarii
+8
costearamona
iulianagl
Crisu
Admin_dea05
Camelia_Monica
violeta maicariu
Nicky
carina
12 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 3. Kiralik Ask - comentarii
eu de acolo am inteles ca nu doar desenul a fost problema, ci si faptul ca nu i a impartasit probl personale pe care le are, ca din moment ce s au hotarat sa si cladeasca o viata impreuna, el ar fi trebuit sa fie primul cu care sa vb, cea mai importanta pers...cand o afla tot adevarul chiar ca tsunami :))carina a scris:
azi-noapte am revazut ep acela de dupa nunta lui Serdar, cand Defne si Omer stateau pe faleza si el ii spune" ca nu mai am incredere in tine si ca nu-mi pot construi o viata bazata pe minciuni"...m-a miscat rau de tot...si asta doar din cauza unui desen...dar cand o auzi ca este vorba de 200 mii si a pierdut gala?...tzunami e putin spus, refuz sa ma gandesc!!!!
ps. cred ca au intrat in panica...vom vedea ce vor mai inventa pana la orele18,00 sa evite boicotarea...
poate baga si un selfie cu ei 2 ca sa mai calmeze spiritele, daca ziceti ca boicotarea va avea efect atunci SA FIE BOICOT! :)))
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
In sfarsit o pza editata pe gustul meu.:)
In ce priveste pozitia de forta la reactia fanilor, naiba sa-i ia m-am apucat de serialul asta dupa o luuunga pauza. Nu stiu nimic despre cum procedeaza in asemenea situatii.
In ce priveste pozitia de forta la reactia fanilor, naiba sa-i ia m-am apucat de serialul asta dupa o luuunga pauza. Nu stiu nimic despre cum procedeaza in asemenea situatii.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Dupa mine serialul va continua f mult pentru ca e o mina de aur , mai ales ca unele seriale de la ei nu le-a mers bine deloc... Pentru mine ar trebui sa fie 3 sezoane
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
De acord Dea!!! Da-le minte, Doamne!!! ma rog, Allah sa le dea.
lombicutz- vip
...si inca o poza cu cele doua "dive"...inca nimic cu Baris si Elcin, dar nu trebuie sa disperam...n-au intrat orele-n sac!!!!
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Crisu a scris:
eu de acolo am inteles ca nu doar desenul a fost problema, ci si faptul ca nu i a impartasit probl personale pe care le are, ca din moment ce s au hotarat sa si cladeasca o viata impreuna, el ar fi trebuit sa fie primul cu care sa vb, cea mai importanta pers...cand o afla tot adevarul chiar ca tsunami :))
poate baga si un selfie cu ei 2 ca sa mai calmeze spiritele, daca ziceti ca boicotarea va avea efect atunci SA FIE BOICOT! :)))
...asa a si fost, numai ca ei doi stau destul de rau la capitolul comunicare...
carina- vip
...a inceput pregatirea, sa vedem cum vom fi in seara asta, vom plange sau vom rade?
carina- vip
...ce ne mai trebuie serial?...avem continuarea pe site-uri....o nunta pur traditionala...
carina- vip
Fetelor e plin pe Twitter de poze noi, un filmulet nou.
lombicutz- vip
au postat cei de la KA un nou video din spatele camerelor
Crisu- vip
...astia iarasi au luat-o pe aratura...poate n-am inteles eu bine...ajutor Crisu!!!1..a-2-a fraza "..dupa ce Defne i-a dat vestea lui Turkan, a devenit confuza"...a inceput Defne sa se dezmeticeasca?..
carina- vip
O si D sunt tot mai aproape de visele lor. Defne i a dat lui Turkan asa o veste buna, toti au ramas socati. Y i a facut o oferta lui K. Toata lumea se intreaba cum se va termina defilarea.carina a scris:
...astia iarasi au luat-o pe aratura...poate n-am inteles eu bine...ajutor Crisu!!!1..a-2-a fraza "..dupa ce Defne i-a dat vestea lui Turkan, a devenit confuza"...a inceput Defne sa se dezmeticeasca?..
Crisu- vip
...se intreba cineva zilele trecute, cine-i grizonata?...cred ca-i sufleor
carina- vip
Carina, cred ca ai dreptate, au intrat in panica, deja au 7 postari pe pagina lor pana la ora 3 si pana la 8 mai e, nu cred ca au avut asa multe postari in vreo alta vineri...si acel video cu poze de la set cred ca l au facut azi, doar sa i dea drumul cat mai repede, sunt cel putin vreo 10 poze care se repeta...nu le am numarat, doar ce am remarcat
Crisu- vip
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Buna!Mama mia cate informatii, nici nu stiu ce sa spun, in primul 3and amandoua promo-uri pe mine una m-a bagat in ceata iar in al doilea rand asta cu boicotul e supe, poate le vin mintea la dap si merg pe ceea ce au inceput acum sincer le lipsesc farmecul numai stralucesc , aveau dialoguri frumoaee pline de talc era mai mare dragul sa ii urmaresti acum totul e fad lipsit de culoare si luciu.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
...na, ca acum incearca ceva nou...au trecut la sondaje...cine va da repleca?
carina- vip
...cu toate eforturile depuse de catre echipa de "interventie", se pare ca fanii nu renunta
carina- vip
...noutati de la Defne, ultimile 4 ore...
carina- vip
ha ha ha...panica mare pe capul lor...devine interesant :))carina a scris:
...na, ca acum incearca ceva nou...au trecut la sondaje...cine va da repleca?
pariez pe Omer...sa vedem...
Ultima editare efectuata de catre Crisu in Vin 11 Mar 2016, 4:40 pm, editata de 1 ori
Crisu- vip
asta impreuna cu cel postat de tine mai devreme sunt fix rezumatul de acum cateva zilecarina a scris:
...noutati de la Defne, ultimile 4 ore...
Crisu- vip
...da, pai tot repeta informatiile, sa lase impresia ca vin cu ceva nou...sa-i fereasca Sfantul ca si in seara asta O si D sa apara din 40 in 40 min...cred ca-si vor da foc la valiza...toate site-urile clocotesc...au aruncat poze vechi din culise si-au mai temperat furia fanilorCrisu a scris:
asta impreuna cu cel postat de tine mai devreme sunt fix rezumatul de acum cateva zile
carina- vip
...fanii sunt neobositi...
carina- vip
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii