5. Kiralik Ask - comentarii
+7
Admin_dea05
lombicutz
Nicky
iulianagl
violeta maicariu
carina
Crisu
11 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 5. Kiralik Ask - comentarii
Ati observat ca ai nostrii nu isi mai fac poze impreuna?cine i-o fi speriat?sau nu vor sa mai lase loc la speculatii....
aici e cam toata gasca,ei nu.
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
https://www.instagram.com/p/BD3niFQu8zf/?tagged=gupse%C3%B6zay
https://www.instagram.com/p/BD3m-ocoKH-/?tagged=gupse%C3%B6zay
N am vazut nimic cum ca ar fi imitat o pe Elcin ... nu stiu
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
E ceva, inainte apareau destul de des poze cu ei, a trecut destul de mult timp de la ultima poza si tot nimic...nu stiu care o fi explicatia.violeta maicariu a scris:Ati observat ca ai nostrii nu isi mai fac poze impreuna?cine i-o fi speriat?sau nu vor sa mai lase loc la speculatii....
Crisu- vip
Crisu a scris:https://www.instagram.com/p/BD3niFQu8zf/?tagged=gupse%C3%B6zay
...am fost socata cand am vazut aceste poze, fiind convinsa ca maine seara are loc festivitatea..m-am referit la costumatia pe care o are....Elcin a pozat de curand intr-o salopeta...
...pana la urma in seara asta a avut loc lansarea?...am inteles ca Baris este inca la filmari...pozele pe care le-am pus mai devreme cu "gala" erau aproape in direct...nu stiu ce araboaice sunt pe acolo si le transmiteau aici..
Ultima editare efectuata de catre carina in Mier 06 Apr 2016, 10:36 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Postarea o fi de azi de la filmari?nu sunt sigura..
violeta maicariu- vip
...nu, cica este veche...am vazut-o si eu, dar fetele spun ca-i veche...violeta maicariu a scris:Postarea o fi de azi de la filmari?nu sunt sigura..
Ultima editare efectuata de catre carina in Mier 06 Apr 2016, 10:40 pm, editata de 1 ori
carina- vip
...ultimile 2 zile...si tlf buclucas, care o inhiba pe Defne..
carina- vip
Poate la defilarea Gallo-Passionis Defne va participa pe post de manechin,tin minte ca s-a facut odata aluzie la asta,cum ca Omer se va supara,poate ea e mireasa colectiei...si va iesi cu scantei,sau se va razgandi in ultima clipa(tipic pentru ea) si o va sterge de-acolo...
violeta maicariu- vip
Zice un fan al distinsei ca pe 8 e lansarea, cred ca aia pt public, probabil azi a fost avanpremiera, o mai fi si maine una...habar n amcarina a scris:
...am fost socata cand am vazut aceste poze, fiind convinsa ca maine seara are loc festivitatea..m-am referit la costumatia pe care o are....Elcin a pozat de curand intr-o salopeta...
...pana la urma in seara asta a avut loc lansarea?...am inteles ca Baris este inca la filmari...pozele pe care le-am pus mai devreme cu "gala" erau aproape in direct...nu stiu ce araboaice sunt pe acolo si le transmiteau aici..
Crisu- vip
Poate l-a sunat Gallo sa se intalneasca cu el,i-o fi spus ca e ceva important (probabil liliacul ala,ca numai a phoenix nu arata)si Defne cum e panicoasa a coborat drapelul in berna...fata noastra e mereu cu sabia deasupra capului....acrobat pe sarma,nu alta...carina a scris:
...ultimile 2 zile...si tlf buclucas, care o inhiba pe Defne..
violeta maicariu- vip
Daca zici de faza din promo cu mireasa, nu cred ca e acum...au analizat fanii pozele si decorul coincide cu cel de la inceputul ep 40 cand ne au aratat scene din viitor , adica din iunievioleta maicariu a scris:Poate la defilarea Gallo-Passionis Defne va participa pe post de manechin,tin minte ca s-a facut odata aluzie la asta,cum ca Omer se va supara,poate ea e mireasa colectiei...si va iesi cu scantei,sau se va razgandi in ultima clipa(tipic pentru ea) si o va sterge de-acolo...
Crisu- vip
Ca in bancul cu Stefan cel mare.....Crisu a scris:
L au incadrat si bine, in stanga Elcin, in dreapta Elcin...in caz ca lui nu i e clar inca
violeta maicariu- vip
Nu stiu banculvioleta maicariu a scris:
Ca in bancul cu Stefan cel mare.....
Crisu- vip
Maria ta,turcii in dreapta,turcii in stanga,turcii in spate!!!!...Stefan:Inainte soldati!Crisu a scris:
Nu stiu bancul
Eu mi-am imaginat:Baris,Defne in dreapta,Defne in stanga...Gupse vine vertiginos din spate...Baris:atunci ma dau ori spre stanga ori spre dreapta,ca sa-i fac loc sa se duca....
violeta maicariu- vip
Nu se poate ca si gala si nunta sa se tina in acelasi loc?Crisu a scris:
Daca zici de faza din promo cu mireasa, nu cred ca e acum...au analizat fanii pozele si decorul coincide cu cel de la inceputul ep 40 cand ne au aratat scene din viitor , adica din iunie
violeta maicariu- vip
Crisu a scris:
Zice un fan al distinsei ca pe 8 e lansarea, cred ca aia pt public, probabil azi a fost avanpremiera, o mai fi si maine una...habar n am
....s-ar putea ca aceasta avanpremiera sa nu fi avut loc in Istanbul?..sa fi fost oare in Izmir si din cauza asta sa nu fi ajuns Baris?...m-am uitat acum pe istagram-ul si TT ei, nimic cu privire la film...
carina- vip
....fanii sunt disperati...n-au zarit-o pe nicaieri pe Elcin...Gallo peste tot!!!
carina- vip
O poza cu Defne vs Gallo..
violeta maicariu- vip
Asa, asa, sa i faca loc sa se duca cu vitezavioleta maicariu a scris:
Maria ta,turcii in dreapta,turcii in stanga,turcii in spate!!!!...Stefan:Inainte soldati!
Eu mi-am imaginat:Baris,Defne in dreapta,Defne in stanga...Gupse vine vertiginos din spate...Baris:atunci ma dau ori spre stanga ori spre dreapta,ca sa-i fac loc sa se duca....
Crisu- vip
Pe poza scrie: lasa ne in pace sau te omor...eu ma bag sa i dau o mana de ajutorcarina a scris:....fanii sunt disperati...n-au zarit-o pe nicaieri pe Elcin...Gallo peste tot!!!
Crisu- vip
...araboaicele comenteaza ca Gupse nu ar fi avut nici un interes sa mearga Baris in seara asta , fiindca ar fi fost eclipsata de succesul de care se bucura serialul KA, asa ca a preferat sa mearga cu colegii si prietenii si ca pe data de 8 cu siguranta vor merge impreuna...
carina- vip
Fanii lucreaza :)))
Crisu- vip
...cu lucrul si cu photoshop-ul o sa ramanem pana la urma!!!!
carina- vip
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii