5. Kiralik Ask - comentarii
+7
Admin_dea05
lombicutz
Nicky
iulianagl
violeta maicariu
carina
Crisu
11 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 5. Kiralik Ask - comentarii
Asa cred si eu, din pacate...carina a scris:...cu lucrul si cu photoshop-ul o sa ramanem pana la urma!!!!
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Nu stiu ce e cu poza asta, e noua, e veche...nu mi aduc aminte de ea
Crisu- vip
Crisu a scris:Nu stiu ce e cu poza asta, e noua, e veche...nu mi aduc aminte de ea
...am mai vazut-o, este veche si a circulat mult timp cu varianta Baris in locul lui Kory..
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Acum daca ai zis de Baris in locul lui Koray parca imi aduc amintecarina a scris:
...am mai vazut-o, este veche si a circulat mult timp cu varianta Baris in locul lui Kory..
Crisu- vip
...cica Baris a plecat de la filmari si se indreapta spre locatia unde are loc lansarea filmului lui Gupse...
carina- vip
Cred ca vrea bataiecarina a scris:...cica Baris a plecat de la filmari si se indreapta spre locatia unde are loc lansarea filmului lui Gupse...
Sa stea la filmari daca e profesionist, cum pleaca asa ...
Crisu- vip
ps: hai ca am inrosit forumul azi
Ultima editare efectuata de catre Crisu in Mier 06 Apr 2016, 11:40 pm, editata de 1 ori
Crisu- vip
Crisu a scris:
Cred ca vrea bataie
Sa stea la filmari daca e profesionist, cum pleaca asa ...
...nu stiu ce naibi vrea, dar cu siguranta-i trebuie putina na-na, sa-i vina mintea la cap...
carina- vip
...dar vreau sa vad niste poze, ca de 'barfoteci" m-am saturat...
carina- vip
...o fi veche, noua?...prelucrata?
carina- vip
...jurnalistii au o noua tinta..
carina- vip
Am inteles ca dupa ce a pus poza cu viitorul sot pe instagram, au asaltat o internautii facand o in fel si chip, iar acum daca incerci sa intri pe contul ei zice ca pagina nu e disponibila, cred ca si a sters contul.carina a scris:...jurnalistii au o noua tinta..
Crisu- vip
Crisu a scris:
Am inteles ca dupa ce a pus poza cu viitorul sot pe instagram, au asaltat o internautii facand o in fel si chip, iar acum daca incerci sa intri pe contul ei zice ca pagina nu e disponibila, cred ca si a sters contul.
...mi se pare o aiureala din partea ei, cred ca putina discretie si decenta, nu i-ar face rau...zici ca a pus mana pe Georges Clooney si trebuia sa fac sac-sac "divelor" din Istanbul...sa suporte acum consecintele!!!!...cat a fost cu Bekir zilnic apareau "informatii" cu privire la deplasarile pe care le faceau...cred ca-i si place sa iasa in evidenta...
carina- vip
...au!!!!. dar acum m-am uitat mai atent la pozele acelea din ziar...ea este mai inalta decat el...
carina- vip
...m-am uitat pe TT bonya6 si era o inregistrare cu lansarea filmului lui Gupse...nu era multa lume, sa fi fost vreo 50-60 de persoane...n-am gasit pe nicaieri unde a avut loc lansarea Izmir sau Istanbul...
carina- vip
...circula o versiune cum ca la gala, va participa si Tranba, care in momentul in care se va intalni cu Fikret se vor imbratisa...Omer devine f gelos pe Tranba datorita gestului sau si de aici, fetele banuiesc ca vor incepe discutiile dintre Omer si Defne...Elcin nu a vost zarita astazi la filmari, desi intreaga echipa era acolo...poate vine in "schimbul" 2 si filmeaza cu Selim...
carina- vip
Baris Arduc este acolo
carina- vip
carina a scris:
Baris Arduc este acolo
Deci Baris a fost acolo. Chiar nu a aparut nici o poza cu el?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Tranba cu Fikret sau cu Defne?carina a scris:...circula o versiune cum ca la gala, va participa si Tranba, care in momentul in care se va intalni cu Fikret se vor imbratisa...Omer devine f gelos pe Tranba datorita gestului sau si de aici, fetele banuiesc ca vor incepe discutiile dintre Omer si Defne...Elcin nu a vost zarita astazi la filmari, desi intreaga echipa era acolo...poate vine in "schimbul" 2 si filmeaza cu Selim...
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Ați avut dreptate, parcă o imită...
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
violeta maicariu a scris:
Tranba cu Fikret sau cu Defne?
...cica cu Fikret se imbratiseaza Tramba...si fetele erau ff revoltate...de ce sa fie Omer gelos pe ea..
carina- vip
carina a scris:
...Elcin a aparut pe coperta acestei reviste...si are ca titul ceva de genul"...imi aleg rolurile, nu filmez scene erotice"...bla, bla, bla,
Chiar o compătimesc, vorbele ei sunt răstălmăcite în fel și chip.
Atât au analizat scena aia! A apărut pe toate site-urile ziarelor importante de la ei. Că de ce merele, că de ce pianul, că s-au lovit sălbatic de pereți...bla, bla, bla...la prima vedere pare nerealistă, dar ca să înțelegi trebuie să cunoști detaliile, de ce și cum s-a ajuns la această situație, după 40 de episoade, aproape un an de zile.
Apoi , în legătură cu ceea ce a declarat ea, eu am înțeles că și-a impus reguli, că are niște limite pentru rolurile pe care le joacă (fusese întrebată dacă ar face orice pentru un rol, legat de părul ei de ex,;a zis că și l-ar tăia dacă ar juca o femeie bolnavă de cancer ) . Și a mai făcut referire la Turkan Soray, marea lor actriță, despre care eu știu că nu s-a sfiit să filmeze astfel de scene. Că n-ar face chiar ca Turkan teyze. Și din altă înregistrare eu am mai înțeles că ar fi zis că nu ar apărea niciodată goală.
https://youtu.be/kjLT75NYjYU
https://youtu.be/P7nmm5aPgpU
Acum , să fim serioși, în scena aia nu s-au văzut decât niște umeri, un spate frumos, un tatuaj și o gleznă delicată.
Oamenii ăstia n-au văzut filme americane? Sau să se mai uite mai degrabă și pe la asiatici, ăia chiar n-au nici inhibiții ,nici limite.
Nicky- vip
carina a scris:
...cica cu Fikret se imbratiseaza Tramba...si fetele erau ff revoltate...de ce sa fie Omer gelos pe ea..
Cine știe ce au văzut pe furiș de la filmări și interpretează în felul lor.
Dar dacă ieri au filmat parada, adică pentru ep.41, înseamnă că sunt în foc continuu.
Le mai rămâne doar o zi să editeze episodul. Eu nu știu cum rezistă să lucreze în ritmul ăsta, stres să filmezi repede și bine, stres din afară, stres dinăuntru, cu atâția ochi ațintiți asupra lor. În condițiile date chiar fac treabă bună cu toții.
Nicky- vip
Eu mă bucur că n-au reușit să o prindă și pe Elcin în poze. Vreau să fie o surpriză când vom vedea episodul, sunt curioasă cum va arăta, cum se va îmbrăca. Trebuie să strălucească, că doar e viitoarea doamnă Iplikci. Și mai trebuie și să-i dea peste nas lui Fikret.
Nicky- vip
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii