4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți
Pagina 8 din 37
Pagina 8 din 37 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37
Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+clio 24 a scris:
De Tuba ii placea si cand mirosea a balegar
pe Tuba o plăcea oricum.
f tare..si a transpiratie....clio 24 a scris:DENISA a scris:i-a dat un parfum , probabil mirosea a mâncare şi nu-i plăcea .
De Tuba ii placea si cand mirosea a balegar
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
DENISA a scris:clio 24 a scris:
De el tot imi place ..dar nu-mi place cum joaca ..parca e stanjenit..nu ma asteptam sa joace la fel de bine ca in ASi..dar ..nici asa de slabut..se pare ca foarte mult conteaza cum i se da si replica..
sunt momente când chiar îmi place cum joacă , nu îmi place în compania Yaseminei .
exact ..in relatia cu ceilalti joaca bine...
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
iulia80 a scris:draga clio..eu zic ca joaca bine..cel putin isi da tot interesul..de la madame nu prea se simte nimic...clio 24 a scris:De el tot imi place ..dar nu-mi place cum joaca ..parca e stanjenit..nu ma asteptam sa joace la fel de bine ca in ASi..dar ..nici asa de slabut..se pare ca foarte mult conteaza cum i se da si replica..
apropo de parfum...s-a dat ca pupaza....cu el ....
Pai s-a dat sa o miroasa el ..si poate era racit...
clio 24- vip
Si mie imi place Murat si nu sunt chiar fan (in Asi mi-a placut mai mult in partea a 2-a insa cel mai bine mi s-a parut ca a jucat in Guz). Nu este fals ci i se raspunde fals, este o diferenta. In continuare isi foloseste voocea foarte bine si este extrem de expresiv. Ma uitam pe pozele puse de voi si am constatat cu surpindere ca in niciuna fata lui nu este goala de expresie (blank asa cum imi place mie sa spun), lucru foarte greu de realizat atunci cand nu ai un scenariu care sa te ajute.iulia80 a scris:
draga clio..eu zic ca joaca bine..cel putin isi da tot interesul..de la madame nu prea se simte nimic...
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
windy_day a scris:Si mie imi place Murat si nu sunt chiar fan (in Asi mi-a placut mai mult in partea a 2-a insa cel mai bine mi s-a parut ca a jucat in Guz). Nu este fals ci i se raspunde fals, este o diferenta. In continuare isi foloseste voocea foarte bine si este extrem de expresiv. Ma uitam pe pozele puse de voi si am constatat cu surpindere ca in niciuna fata lui nu este goala de expresie (blank asa cum imi place mie sa spun), lucru foarte greu de realizat atunci cand nu ai un scenariu care sa te ajute.iulia80 a scris:
draga clio..eu zic ca joaca bine..cel putin isi da tot interesul..de la madame nu prea se simte nimic...
aşa e , e foarte expresiv , emană ceva care te provoacă să vrei să-l mai vezi, la Cansel nu am am văzut prea multă expresivitate . ( îmi place foarte mult şi Erkan - Galip şi acela are o faţă foarte expresivă.
Fetelor cică i-a spus că la telefon e cumnata lui Çiçek , deci el a prezentat-o ca fiind cumnata lui nu soaţa.
ce face bora fetelor?ce verifica cu nene ala?
iulia80- vip
Doamne, are femeia asta in continuare o mimica total pe langa. (are un zambet groaznic , i se subtiaza mult buza de sus si din cauza asta pare ca mai mult se stramba decat zambeste).
Iulia, joaca la BURSA
Iulia, joaca la BURSA
windy_day- vip
iulia80 a scris:ce face bora fetelor?ce verifica cu nene ala?
nu-i ies mişmaşurile la bursă.
Buna seara doamnelor si domnisoarelor! Sper ca acum avem o seara placuta desi cam tarziu.Suntei niste harnicute atat tu Clio cat si Denisa Pupici
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
DENISA a scris:windy_day a scris:Si mie imi place Murat si nu sunt chiar fan (in Asi mi-a placut mai mult in partea a 2-a insa cel mai bine mi s-a parut ca a jucat in Guz). Nu este fals ci i se raspunde fals, este o diferenta. In continuare isi foloseste voocea foarte bine si este extrem de expresiv. Ma uitam pe pozele puse de voi si am constatat cu surpindere ca in niciuna fata lui nu este goala de expresie (blank asa cum imi place mie sa spun), lucru foarte greu de realizat atunci cand nu ai un scenariu care sa te ajute.iulia80 a scris:
aşa e , e foarte expresiv , emană ceva care te provoacă să vrei să-l mai vezi, la Cansel nu am am văzut prea multă expresivitate . ( îmi place foarte mult şi Erkan - Galip şi acela are o faţă foarte expresivă.
Fetelor cică i-a spus că la telefon e cumnata lui Çiçek , deci el a prezentat-o ca fiind cumnata lui nu soaţa.
Pai el nu a mintit f. tare intai a fost cumnata lui...dupa care o considera ca si o sora..niciodata nu a vazut-o altfel..si nu a incercat s-o vada altfel..
clio 24- vip
rodica a scris:Buna seara doamnelor si domnisoarelor!(
bună seara !
DENISA a scris:iulia80 a scris:ce face bora fetelor?ce verifica cu nene ala?
nu-i ies mişmaşurile la bursă.
Si aici tot rol de ticalos are Bora asta
clio 24- vip
rodica a scris:Buna seara doamnelor si domnisoarelor! Sper ca acum avem o seara placuta desi cam tarziu.Suntei niste harnicute atat tu Clio cat si Denisa Pupici
Buna seara
clio 24- vip
clio 24 a scris:
Pai el nu a mintit f. tare intai a fost cumnata lui...dupa care o considera ca si o sora..niciodata nu a vazut-o altfel..si nu a incercat s-o vada altfel..
să vedem pe unde va " scoate el tricoul " când va afla Yasemina că e soaţa , fie doar pe hârtie.
să vedem pe unde va " scoate el tricoul " când va afla Yasemina că e soaţa , fie doar pe hârtie.
Da si eu sunt curioasa...si mai ales cum va afla Yas
clio 24- vip
clio 24 a scris:
să vedeţi cum sare Yasemina cu făcăleţul . de/
Fetelor ..eu ies ..maine am o zi super aglomerata ..asa ca va pup si va spun noapte buna..pe maine...
clio 24- vip
să vedeţi cum sare Yasemina cu făcăleţul . de/
Iti dai seama ce soarta pe biata fata..sa fie mintita de doua ori intr-un an
clio 24- vip
deci uratul de bora..era ciufut pe ca joaca la bursa...
asa si pe murat il suna nevasta..dar nu ...si zice cumnata.. si sf filoftea are un copil si zice ca e nepot..vai de mine...cred ca nu vor iesi bine!
asa si pe murat il suna nevasta..dar nu ...si zice cumnata.. si sf filoftea are un copil si zice ca e nepot..vai de mine...cred ca nu vor iesi bine!
iulia80- vip
Denisa, eu legat de Cansel nu am prea multe de comentat. Nu pot face consideratii aspura jocului unui actor care nu isi foloseste propria voce. Gestica, mimica fetei sunt doar o parte din "armele" actorului adevarat, vocea este un instrument la fel de important. Dacavocea lipseste de unde sa tiu eu daca interpretarea lui este buna sau nu. Poate cuvintele rostite suna fals, insa ce importanta are daca in spate exista un al doilea actor care remediaza asta .
windy_day- vip
windy_day a scris:Denisa, eu legat de Cansel nu am prea multe de comentat. Nu pot face consideratii aspura jocului unui actor care nu isi foloseste propria voce. Gestica, mimica fetei sunt doar o parte din "armele" actorului adevarat, vocea este un instrument la fel de important. Dacavocea lipseste de unde sa tiu eu daca interpretarea lui este buna sau nu. Poate cuvintele rostite suna fals, insa ce importanta are daca in spate exista un al doilea actor care remediaza asta .
Eu am inteles ca pana la urma isi foloseste vocea ...
clio 24- vip
noapte buna clio..somnic usor...clio 24 a scris:Fetelor ..eu ies ..maine am o zi super aglomerata ..asa ca va pup si va spun noapte buna..pe maine...
iulia80- vip
clio 24 a scris:Fetelor ..eu ies ..maine am o zi super aglomerata ..asa ca va pup si va spun noapte buna..pe maine...
Somn uşor !!!!!!!!!
Gata..ma desprind foarte greu de voi..dar trebuie sa ies..inca odata si noapte buna
clio 24- vip
Pagina 8 din 37 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37
Subiecte similare
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum