4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți
Pagina 7 din 37
Pagina 7 din 37 • 1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 37
Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
mai dar ce le mai place sa sprijine ferestrele!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
dar vrei sa vezi? pisica infuriat ?DENISA a scris:vreau să văd o întâlnire Savaş Mehmet .
iulia80- vip
iulia80 a scris:dar vrei sa vezi? pisica infuriat ?DENISA a scris:vreau să văd o întâlnire Savaş Mehmet .
da , vreau să văd care iese mai frăgezit .
cum o vrei ?civilizata sauDENISA a scris:vreau să văd o întâlnire Savaş Mehmet .
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
eu il primesc asta seara pe muratel si fara sa fie fragezit...daca vine totusi..il ingrijesc...ma mai ajuta careva?DENISA a scris:iulia80 a scris:dar vrei sa vezi? pisica infuriat ?DENISA a scris:vreau să văd o întâlnire Savaş Mehmet .
da , vreau să văd care iese mai frăgezit .
iulia80- vip
Oare ce crede Mehmet cand o vede cu copilul in brate???
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
ia uitati fetelor..ce de-a spirit matern are terorista!
iulia80- vip
Pai trebuie sa se sprijine si ei pe ceva daca de scenariu nu ... Se pare ca lui Savas nu ii prieste mancarea nici daca e de la Cicek, ca mai mult de un dumicat nu a luat. Ce pun fetelor in mancare femeile astea???? Cred ca Murat ajunge la spital cu toxiinfectie alimentara daca o mai tin astea mult asaiulia80 a scris:mai dar ce le mai place sa sprijine ferestrele!
Doamne daca ii mai face micul derbedeu una doua fiuri more saraca inainte de vreme. deja i s-a taiat respiratia de vreo doua ori Si daca vine si Savas cu petarda numita divort + copil din flori
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 30 Mar 2010, 10:13 pm, editata de 2 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
inexpresiva e Nurgul asta ..parca recita o poezie...
clio 24- vip
windy_day a scris: Ce pun fetelor in mancare femeile astea???? Cred ca Murat ajunge la spital cu toxiinfectie alimentara daca o mai tin astea mult asa
ce-l altoieşte pe Mustafa , aş ajuat-o şi eu .
Cucută cred că-i pun în mâncare .
draga windy..omul trebuie sa fie in forma..nu a zis el ca se insoara si la 30 si la 35...ce nu il omoara sigur il face mai puternic!windy_day a scris:Pai trebuie sa se sprijine si ei pe ceva daca de scenariu nu ... Se pare ca lui Savas nu ii prieste mancarea nici daca e de la Cicek, ca mai mult de un dumicat nu a luat. Ce pun fetelor in mancare femeile astea???? Cred ca Murat ajunge la spital cu toxiinfectie alimentara daca o mai tin astea mult asaiulia80 a scris:mai dar ce le mai place sa sprijine ferestrele!
iulia80- vip
windy_day a scris:Pai trebuie sa se sprijine si ei pe ceva daca de scenariu nu ... Se pare ca lui Savas nu ii prieste mancarea nici daca e de la Cicek, ca mai mult de un dumicat nu a luat. Ce pun fetelor in mancare femeile astea???? Cred ca Murat ajunge la spital cu toxiinfectie alimentara daca o mai tin astea mult asaiulia80 a scris:mai dar ce le mai place sa sprijine ferestrele!
Multa dragoste
clio 24- vip
de unde nu e nici regizorul nu mai cere..clio 24 a scris:inexpresiva e Nurgul asta ..parca recita o poezie...
trebuie sa ii recomandam niste mydocalm 150 mg..poate se mai relaxeaza femeia nitel!
iulia80- vip
iulia80 a scris:de unde nu e nici regizorul nu mai cere..clio 24 a scris:inexpresiva e Nurgul asta ..parca recita o poezie...
trebuei sa ii recomandam niste mydocalm 150 mg..poate se mai relaxeaza femeia nitel!
Dar si Murat parca e la fel, ca in Firtina..dar aia era comedie
clio 24- vip
cu ce ocazie si-au facut cadouri?
ce badaran bora!
ce badaran bora!
iulia80- vip
La iei a venit iepurasul!!!
clio 24- vip
aştia sunt falşi şi când vorbesc la telefon , dar Murat tot îmi place .clio 24 a scris:
si mie imi place murat..DENISA a scris:aştia sunt falşi şi când vorbesc la telefon , dar Murat tot îmi place .clio 24 a scris:
dar nu vine si la noi iepurasul cu un muratel?
iulia80- vip
i-a dat un parfum , probabil mirosea a mâncare şi nu-i plăcea .
iulia80 a scris:
si mie imi place murat..
dar nu vine si la noi iepurasul cu un muratel?
nu ar fi rău dacă ne-ar cadorisi cu un Muratel .
DENISA a scris:aştia sunt falşi şi când vorbesc la telefon , dar Murat tot îmi place .clio 24 a scris:
De el tot imi place ..dar nu-mi place cum joaca ..parca e stanjenit..nu ma asteptam sa joace la fel de bine ca in ASi..dar ..nici asa de slabut..se pare ca foarte mult conteaza cum i se da si replica..
clio 24- vip
DENISA a scris:i-a dat un parfum , probabil mirosea a mâncare şi nu-i plăcea .
De Tuba ii placea si cand mirosea a balegar
clio 24- vip
clio 24 a scris:
De el tot imi place ..dar nu-mi place cum joaca ..parca e stanjenit..nu ma asteptam sa joace la fel de bine ca in ASi..dar ..nici asa de slabut..se pare ca foarte mult conteaza cum i se da si replica..
sunt momente când chiar îmi place cum joacă , nu îmi place în compania Yaseminei .
draga clio..eu zic ca joaca bine..cel putin isi da tot interesul..de la madame nu prea se simte nimic...clio 24 a scris:De el tot imi place ..dar nu-mi place cum joaca ..parca e stanjenit..nu ma asteptam sa joace la fel de bine ca in ASi..dar ..nici asa de slabut..se pare ca foarte mult conteaza cum i se da si replica..
apropo de parfum...s-a dat ca pupaza....cu el ....
iulia80- vip
Pagina 7 din 37 • 1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 37
Subiecte similare
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum