4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți
Pagina 6 din 37
Pagina 6 din 37 • 1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 37
Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
windy_day a scris:Buna seara,
Tocmai am sosit si eu din campia muncii care este pe zi ce trece mai vasta si mai plina de surprize. A fost o zi a "geniilor" pline de ifos asa ca o zi de marti adevarata.
Ce mai facetii? Va ascutiti simtul critic pentru Iasomica???? :box:
Iubita..la mine e asa in fiecare zi..ca am multe genii ifosate...asa ca te inteleg perfect...
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
Sunt din ce in ce mai multe si mai uluitoare" geniile " din ziua de azi , ignora-le in masura posibilitatilor ,ca nu-i cale de intors,credwindy_day a scris:Buna seara,
Tocmai am sosit si eu din campia muncii care este pe zi ce trece mai vasta si mai plina de surprize. A fost o zi a "geniilor" pline de ifos asa ca o zi de marti adevarata.
Ce mai facetii? Va ascutiti simtul critic pentru Iasomica???? :box:
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
DENISA a scris:încă nu a apărut nimic .
am adus şi lămâie sigur vom avea nevoie la apariţie Yaseminei .
Mersi Deni ..eu am luat preventiv...
clio 24- vip
mulumim denisa..draguta ca intotdeauna!
ca face sf filoftea fetelor..l-a dat afara din casa!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
DENISA a scris:Bora nu pierde vremea trece direct la atac .
Mi-ar pare tare rau s-o raneasca in vreun fel pe Nazan
clio 24- vip
Cred că Nazan nu va ceda aşa uşor .clio 24 a scris:
daca cedeaza si o supara pe nazan..terorista ii va macina averile!DENISA a scris:Cred că Nazan nu va ceda aşa uşor .clio 24 a scris:
iulia80- vip
iubita, sper ca nu te-am suparat cu algocalminul,oricum lasasem loc si altor metode .iulia80 a scris:mulumim denisa..draguta ca intotdeauna!
andradamaria- vip
Dar oare terorista nu se va implica s-o cunoasca si sa-i faca zile fripte lui Yas?????
Acum e ocupata cu violurile lui ala micu..dar dupa aia..oare o sa stea linistita???
Acum e ocupata cu violurile lui ala micu..dar dupa aia..oare o sa stea linistita???
clio 24- vip
DENISA a scris:turcaleţii cam rapid le arată dormitorul duduilor .
Sunt rtecunoscuti ca iubareti foc si fff gelosi
clio 24- vip
Multumesc Clio, Marioara
dar am asa o lehamite cand ii vad cum se poarta si ii aud ce debiteaza cu un aer suficient. .
Mai bine ma concentrez asupra "calitatilor" actoricesti ale Nurgulei, ca barem asta este plina de ifos da' e la distanta si ma si amuza.
OPA!!! Daca se da Bora la Nazan cred ca il face Savas umplutura pentru carnatii aia calitatea I-a pe care ii produce acum si le pune si eticheta speciala, facuta de Yaso.
dar am asa o lehamite cand ii vad cum se poarta si ii aud ce debiteaza cu un aer suficient. .
Mai bine ma concentrez asupra "calitatilor" actoricesti ale Nurgulei, ca barem asta este plina de ifos da' e la distanta si ma si amuza.
OPA!!! Daca se da Bora la Nazan cred ca il face Savas umplutura pentru carnatii aia calitatea I-a pe care ii produce acum si le pune si eticheta speciala, facuta de Yaso.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 30 Mar 2010, 9:23 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
clio 24 a scris:Dar oare terorista nu se va implica s-o cunoasca si sa-i faca zile fripte lui Yas?????
cu siguranţă îi va mânca niţel ficaţii pe grătărel .
mai e puţin şi se termină la turcoaice iar noi nu am răuşit să vedem decât 3 minute . d/
pe mine m-a surprins neplacut,referirea lui Bora la Nazan: needucata, vaduva si cu un copil..nu stiu cum dar si pentru asta ..ar trebui sa-l inghita
andradamaria- vip
marioara draga.. mie aproape ca mi-a trecut durerea de cap...ciof marioara a scris:iubita, sper ca nu te-am suparat cu algocalminul,oricum lasasem loc si altor metode .iulia80 a scris:mulumim denisa..draguta ca intotdeauna!
asta pt ca imi face placere sa fiu cu voi aici pe forum..am lasat balta raportarea!
eu inca il mai astept pe murat in pluoverul ala albastru frumos....!
iulia80- vip
Poate se dadea mare in fata lui Sevgi...ca de e barbat fatal!!!si aia se ofticaciof marioara a scris:pe mine m-a surprins neplacut,referirea lui Bora la Nazan: needucata, vaduva si cu un copil..nu stiu cum dar si pentru asta ..ar trebui sa-l inghita
clio 24- vip
ciof marioara a scris:pe mine m-a surprins neplacut,referirea lui Bora la Nazan: needucata, vaduva si cu un copil..nu stiu cum dar si pentru asta ..ar trebui sa-l inghita
el săracu' dă pe afară de educat ce e . Să zică merci dacă Nazan se uită la el , nu are el nas de ea.
clio 24 a scris:
Deni dar eu de ce nu reusesc sa pun catine?????????
nu ştiu , poate că e pag canalului.
Da, dar in cateva minute trebuie sa inceapa postarea pe Youtube (cam pe la 9 30 incep).
Cat despre Nazan poate nu are 10 facultati dar joaca la categoria Sevgi (parca asa o cheama pe sefa lui Yaso): are stil si este placuta, foarte eleganta in gesturi. Bora este insa tipul de misogin, incapabil sa aprecieze o femeie. Ma mir cum de alea educate si inteligente s-au uitat la el, ca are un caracter de 3 lei.
Cat despre Nazan poate nu are 10 facultati dar joaca la categoria Sevgi (parca asa o cheama pe sefa lui Yaso): are stil si este placuta, foarte eleganta in gesturi. Bora este insa tipul de misogin, incapabil sa aprecieze o femeie. Ma mir cum de alea educate si inteligente s-au uitat la el, ca are un caracter de 3 lei.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
dar te asteptai la altceva din partea lui.....DENISA a scris:ce rapid s-a reorientat Bora .
iulia80- vip
Ce frumos o acopera Cicek pe Nazan
clio 24- vip
Saraca Nazan..pe principiul "fetele bune si baietii buni n-are noroc!!"
clio 24- vip
Pagina 6 din 37 • 1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 37
Subiecte similare
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum