4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți
Pagina 21 din 37
Pagina 21 din 37 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37
Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
I just watched 4 minutes and here is what happened:
-Yasemin left the hotel after her mother's call,she also left a letter for savas who was really upset
-Mehmet didn't knock at leyla's door(he was going to but couldn't)
-Leyla broke her leg(that's why she called Yas maybe)
-Kaymet (cicek's mother) came with her husband to visit their daughter and i think she told that they would stay in istambul
Ahmet moran is talking with pala in the restaurant about savas and business (drugs)
Sahnur is chatting with Kaymet (i think they spoke about the baby)
Ahmet is threatening pala about something(sure savas)
savas is back home and he's arguing with sahnur about moran's visit
(you can go on youtube on fulldiziatvci there are already 2 parts but i have a slow connection that's why i'm late)
Savas accepted to do something on his mother's request after cicek's mediation(she was a bit cold to savas)
One of Ahmet men's come and told him about the meeting with pala
Yasemin arrived and she's taking her mom to the doctor
Ahmet the moron wants his drugs to be delievered again and Gokhan Pala's man from Savas's company went to moran and told him he got fired by savaþ because pala stole documents from the incentive files.
so moran said I will tell savaþ you stole the documents but I will keep quiet if you deliver the drugs without telling savaþ..
**
the moran family want to buy a house in Istanbul cause the mother said she wants to be close to çiçek in the future if she gives birth..
so moran tells çiçek to call savaþ and tell him they are becoming neighbors and yasemin opens his mobile and yasemin says savaþ is in the toilet and she says oh you must be her sister in law..
-Yasemin left the hotel after her mother's call,she also left a letter for savas who was really upset
-Mehmet didn't knock at leyla's door(he was going to but couldn't)
-Leyla broke her leg(that's why she called Yas maybe)
-Kaymet (cicek's mother) came with her husband to visit their daughter and i think she told that they would stay in istambul
Ahmet moran is talking with pala in the restaurant about savas and business (drugs)
Sahnur is chatting with Kaymet (i think they spoke about the baby)
Ahmet is threatening pala about something(sure savas)
savas is back home and he's arguing with sahnur about moran's visit
(you can go on youtube on fulldiziatvci there are already 2 parts but i have a slow connection that's why i'm late)
Savas accepted to do something on his mother's request after cicek's mediation(she was a bit cold to savas)
One of Ahmet men's come and told him about the meeting with pala
Yasemin arrived and she's taking her mom to the doctor
Ahmet the moron wants his drugs to be delievered again and Gokhan Pala's man from Savas's company went to moran and told him he got fired by savaþ because pala stole documents from the incentive files.
so moran said I will tell savaþ you stole the documents but I will keep quiet if you deliver the drugs without telling savaþ..
**
the moran family want to buy a house in Istanbul cause the mother said she wants to be close to çiçek in the future if she gives birth..
so moran tells çiçek to call savaþ and tell him they are becoming neighbors and yasemin opens his mobile and yasemin says savaþ is in the toilet and she says oh you must be her sister in law..
windy_day a scris:DOAMNE IARTA-MA ASA CEVA N-AM MAI AUZIT,DE FAPT CE ESTE ASTA????invidie, rautate ca eleganta nu poate fi, si care este scopul?CA MA DEPASESTEEEEEE!!!Admin_dea05 a scris:Fetelor sun foarte dezamagita de unele fete( sau fata) de pe port care i-au/ia trimis mesaj lui mongobeat cum ca sunt posesoarea unui forum si mi-as face reclama pe port.Nu credeam pe nimeni in stare de asa ceva asta e o rautate din partea persoanei respective care sunt sigura ca intra si aici. Credeam ca suntem o mare familie care admiram aceiasi actori Murat & Tuba.Am creiat acest forum nu numai pt mine ( nu am nimic de castigat dupa urma lui dpd vedere material doar spiritual) ci si pt voi cu ajutorul a multor persoane minunate de aici care ma ajuta la traduceri , poze stiri si alte ori de cate ori este nevoie si le multumec f mult .Am intrat pe port din respect pt voi cei care intra si aici si acolo sa va urez un Paste fericit si am pus o poza care continea si adresa forumului doar atat.Reclama eu zic ca nu mai imi trebuie acum, la inceput poate dar acum deja se stie de forum.Sunt convins ca vom afla si cine ne-a facut acest " bine" .
CRED CA O TAMPENIE MAI MARE DECAT ASTA NICI NU PUTEAM AUZI. CE AICI PE FORUMUL ASTA SE VINDE SAPUN, FACEM COMERT CU CEVA CA SA SE SPUNA CA FACI RECLAMA. RECLAMA LA CE??? CA EU AM GASIT FORUMUL FARA PORT.RO SAU ALTE PORTURI SI CINE VREA SA INTRE AICI INTRA, CINE NU OK. Frate cat orgoliu fara sens am vazut in ultimul timp, pe cuvant daca mai inteleg ceva.
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
draga dea..nu prea inteleg eu ce e cu port.ro..chiar discutam cu fetele zilele trecute si te laudam pt atmosfera calm care e aici pe forum..eu am intrat cred ca 3-4 ori acolo..si doar am citit..dar pe cinstite nu mi-a placut acolo..sper sa nu se supere nimeni pe mine...
iar in ceea ce priveste acest forum..cred ca pot fi data exemplu am dat de el stresand-o pe dea pe youtube..cu traducerile la asi...in nici un caz nu am aflat de acest froum de pe port .ro..asa ca comentariul privind reclama pe care se presupune ca ai ti-ai facut-o cred ca nu isi are rostul!
imi pare rau ca anumite persoane au intepretat ce se inampla aici pe forum ca ograda personala a deii..dar faptul ca suntem civilizati spune multe si despre noi si despre dea...
indiferent de comentariile lor.FELICITARI DEA! SI MAI DAI INCOLO PE CEI CARE ISI OCUPA TIMPUL VORBIND AIUREA..CRED CA ZICALA ERA ALTA..DAR NU SE CUVINE SA O SPUN
iar in ceea ce priveste acest forum..cred ca pot fi data exemplu am dat de el stresand-o pe dea pe youtube..cu traducerile la asi...in nici un caz nu am aflat de acest froum de pe port .ro..asa ca comentariul privind reclama pe care se presupune ca ai ti-ai facut-o cred ca nu isi are rostul!
imi pare rau ca anumite persoane au intepretat ce se inampla aici pe forum ca ograda personala a deii..dar faptul ca suntem civilizati spune multe si despre noi si despre dea...
indiferent de comentariile lor.FELICITARI DEA! SI MAI DAI INCOLO PE CEI CARE ISI OCUPA TIMPUL VORBIND AIUREA..CRED CA ZICALA ERA ALTA..DAR NU SE CUVINE SA O SPUN
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
[quote="DENISA"]
astfel vom fi forţate să restricţionăm accesul la topicurile cu traduceri .
Nu stiu Denisa, nu imi place ideea restrictionarilor si regulilor de tot felul, dar poate ai dreptate, ca nu am auzit pe cineva sa se planga atunci cand s-au pus link-uri cu traducerile si am inteles ca s-au postat peste tot. Sau atunci nu era reclama la forumul asta??? In fine, imi lasa totul un gust amar, ca tot timpul nu dorim decat sa moara capra vecinului, vecinul, sa ii cada si casa daca se poate. Nasol rau de tot, speram ca ne-am mai revenit. Eu cu traducerile, fac asta din placere si nu pretind "drepturi de autor" poate sa le foloseasca oricine ca asta este cea mai mare bucurie, sa daruiesti celorlalti (putin, mult, nu conteaza daca ceea ce oferi produce o bucurie cat de mica)
Nu stiu Denisa, nu imi place ideea restrictionarilor si regulilor de tot felul, dar poate ai dreptate, ca nu am auzit pe cineva sa se planga atunci cand s-au pus link-uri cu traducerile si am inteles ca s-au postat peste tot. Sau atunci nu era reclama la forumul asta??? In fine, imi lasa totul un gust amar, ca tot timpul nu dorim decat sa moara capra vecinului, vecinul, sa ii cada si casa daca se poate. Nasol rau de tot, speram ca ne-am mai revenit. Eu cu traducerile, fac asta din placere si nu pretind "drepturi de autor" poate sa le foloseasca oricine ca asta este cea mai mare bucurie, sa daruiesti celorlalti (putin, mult, nu conteaza daca ceea ce oferi produce o bucurie cat de mica)
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
[quote="windy_day"]
asta cu sa moara capra vecinului m-a dat pe spateDENISA a scris:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
windy_day a scris:
Nici mie nu îmi plac restricţiile dar când încerci să faci rău cuiva cu bună ştiinţă te împinge la astfel de metode , noi nu am comentat deşi ştim că acolo circulă prin MP traducerile de aici .
Savas accepted to see his mother in law i mean say hello,and cicek was cold to him because of that (maybe she said that he is not obliged or something like coz after that speech he said OK)so he went downstairs say hi,how are you and then left to his room,Kaymet told cicek to follow her husband and that's what she did,she also prepared dinner for him (in his desk) then she said something and savas answered in a soft way
Leyla and Yas are back from the hospital,yaso tried to call savas but he didn't answered!
Leyla and Yas are back from the hospital,yaso tried to call savas but he didn't answered!
Buna seara fetelor!Dea..eu am ramas proasta ..cand am citit ce ai scris..de indignare nici nu-mi gasesc cuvintele..parerea mea e ca se poate vedea daca ti-ai facut sau nu reclama..la fel de bine toate ..sau ma rog majoritatea pozelor care s-au pus pe port .ro acum de Pasti aveau trecut de unde erau luate..deci involuntar am facut toate reclama cate unui site(de fapt si aici daca te uiti pe unele scrie de unde au fost luate) Mi se pare un lucru atat de urat..noi intram aici sa ne destindem, sa ne simtim bine..si chiar ne simtim..eu zic ca asta se vede si dupa numarul mare de fete care suntem aici..eu zic sa nu te necajesti pentru ca nu merita...iar daca Mongobeam ti-a zis asta, putea sa verifice..si sa-ti spuna numai tie cine e, pt. ca la fel poate sa faca si cu Port.ul..si apoi ar putea sa taca ..pt. ca si port-uli i s-a facut destula reclama..ma gandesc numai la cate clipuri au fost la asi...si cat s-a stiut pe Huni..
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
DENISA a scris:
Nici mie nu îmi plac restricţiile dar când încerci să faci rău cuiva cu bună ştiinţă te împinge la astfel de metode , noi nu am comentat deşi ştim că acolo circulă prin MP traducerile de aici .
Te inteleg, nu am spus ca nu ai dreptate, dar gustul amar tot ramane, nu din cauza ta. Acum nu stiu ce satisfactie au fetele de acolo, dar, in fine, fiecare cu "bucuriile" lui.
windy_day- vip
sf filoftea are o problema..intai il lasa sa se usuce si pe urma il intreaba daca nu mai ramane!
ce vrea sa il hidrateze?
ce vrea sa il hidrateze?
iulia80- vip
iulia80 a scris:sf filoftea are o problema..intai il lasa sa se usuce si pe urma il intreaba daca nu mai ramane!
ce vrea sa il hidrateze?
să vadă doar ce are pe sub pantaloni .
DENISA a scris:windy_day a scris:
Buna seara sau mai bine spus Hristos a Inviat!
Sper sa nu supar pe nimeni daca scriu dar am considerat ca trebuie sa va spun ce gandesc :
Cine face lucrurile acestea le face din rautate ca voi sa va certati .Eu am citit si alte forumuri dar nu scriu in nici unul ptr ca nu stiu sa umblu foarte bine cu calculatorul.Citesc forumul port.ro de la inceputul filmului ASI asa ca nu le dati satisfactie si continuati sa fiti la fel ... vesele si sa bucurati sufletele a multor femei care doar va citesc si nu indraznesc sa scrie
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa bucurati sufletele noastre in continuare..
Sper ca nu am suparat pe nimeni..... ptr.voi.........
lili38- membru
Data de inscriere : 01/04/2010
iulia80 a scris:sf filoftea are o problema..intai il lasa sa se usuce si pe urma il intreaba daca nu mai ramane!
ce vrea sa il hidrateze?
Si cred ca Uncle Pala a cam incurcat-o ca ii da madama lui una de nu se vede. Si asa este nemultumita ca si-a dat seama ca vrea sa se amestece din nou in traficul de droguri. Acu' daca a luat-o si ala micu' prin balarii sa vezi ce ii face soata, ca este un exemplu rau pentru baiat si de aia risca sa ajunga un bandit.
Hopa!! cred ca Bora a pierdut banii la bursa, sa vezi acum
A propos, fetele vreti sa traduc ce s-a pus in engleza (rezumatul???)
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 06 Apr 2010, 10:59 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
[quote="clio 24"]
Şi dacă nu traduceam ASI pe port ( nu doar eu şi celelate fete ) portul nu avea traficul care il are azi sau care il avea vinerea si sambata .
DENISA a scris:clio 24 a scris:Buna seara fetelor!Dea..eu am ramas proasta ..cand am citit ce ai scris..de indignare nici nu-mi gasesc cuvintele..parerea mea e ca se poate vedea daca ti-ai facut sau nu reclama..la fel de bine toate ..sau ma rog majoritatea pozelor care s-au pus pe port .ro acum de Pasti aveau trecut de unde erau luate..deci involuntar am facut toate reclama cate unui site(de fapt si aici daca
numai eu câtă reclamă am făcut PORTULUI pe forumurile turceşti şi arăbeşti .
Exact ..asa e..
Şi dacă nu traduceam ASI pe port ( nu doar eu şi celelate fete ) portul nu avea traficul care il are azi sau care il avea vinerea si sambata .
Fetelor eu am intrat doar sa vad ce mai faceti..nu ma simt f. bine..cred ca am racit..asa ca ies si va spun noapte buna si vise placute,...si inca odata Dea, nu cred ca trebeie sa te necajesti f.tare..e drept ca iti ramane un gust amar..dar pentru astfel de oameni ..nu merita...
clio 24- vip
lili38 a scris:
Buna seara sau mai bine spus Hristos a Inviat!
Sper sa nu supar pe nimeni daca scriu dar am considerat ca trebuie sa va spun ce gandesc :
Cine face lucrurile acestea le face din rautate ca voi sa va certati .Eu am citit si alte forumuri dar nu scriu in nici unul ptr ca nu stiu sa umblu foarte bine cu calculatorul.Citesc forumul port.ro de la inceputul filmului ASI asa ca nu le dati satisfactie si continuati sa fiti la fel ... vesele si sa bucurati sufletele a multor femei care doar va citesc si nu indraznesc sa scrie
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa bucurati sufletele noastre in continuare..
Sper ca nu am suparat pe nimeni..... ptr.voi.........
nu ne certăm, aici suntem o mare familie , autoarea agestui gest e doar vizitatoare pe acest forum şi beneficiază de generozitatea membrilor acestui forum .
denisa draga,este aproape 11 noapte si eu rad de una singura..s-ar putea sa considere ai mei ca am si eu nevoie de o interventie....DENISA a scris:iulia80 a scris:sf filoftea are o problema..intai il lasa sa se usuce si pe urma il intreaba daca nu mai ramane!
ce vrea sa il hidrateze?
in legatura cu supararea deeii... sunt oameni si oameni....sub un chip mumos se poate ascunde ceva urat si cineva care nu ne place poate sa ne produca o surpriza poate sa se transforme intr-o surpriza placuta..important cred ca e sa aflii cine a facut..motivul cred ca oricum nu are importanta....si sa iei lucrrile ca atare..un episod urat si mergi mai departe cu mentiunea ca accesul restrictionat la traduceri nu ar fi o idee rea..cine vrea sa apelezi direct la tine dea..eu cum iti ceream traducerile..ia sa mai ceara si altii ..acum m-am enervat eu!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 06 Apr 2010, 11:08 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
clio 24 a scris:Fetelor eu am intrat doar sa vad ce mai faceti..nu ma simt f. bine..cred ca am racit..asa ca ies si va spun noapte buna si vise placute,...si inca odata Dea, nu cred ca trebeie sa te necajesti f.tare..e drept ca iti ramane un gust amar..dar pentru astfel de oameni ..nu merita...
somn uşor şi sănătate multă .
[quote="DENISA"][quote="clio 24"]
Pai de asta am zis ca ar fi trebuit sa taca.....
DENISA a scris:clio 24 a scris:Buna seara fetelor!Dea..eu am ramas proasta ..cand am citit ce ai scris..de indignare nici
Exact ..asa e..
Pai de asta am zis ca ar fi trebuit sa taca.....
clio 24- vip
DENISA a scris:clio 24 a scris:Fetelor eu am intrat doar sa vad ce mai faceti..nu ma simt f. bine..cred ca am racit..asa ca ies si va spun noapte buna si vise placute,...si inca odata Dea, nu cred ca trebeie sa te necajesti f.tare..e drept ca iti ramane un gust amar..dar pentru astfel de oameni ..nu merita...
somn uşor şi sănătate multă .
mersi
clio 24- vip
iulia80 a scris:denisa draga,este aproape 11 noapte si eu rad de una singura..s-ar putea sa considere ai mei ca am si eu nevoie de o interventie....DENISA a scris:iulia80 a scris:sf filoftea are o problema..intai il lasa sa se usuce si pe urma il intreaba daca nu mai ramane!
ce vrea sa il hidrateze?
in legatura cu supararea deeii... sunt oameni si oameni....sub un chip mumos se poate ascunde ceva urat si cineva care nu ne place poate sa ne produca o surpriza poate sa se transforme intr-o surpriza placuta..important cred ca e sa aflii cine a facut..motivul cred ca oricum nu are importanta....si sa iei lucrrile ca atare..un episod urat si mergi mai departe cu mentiunea ca accesul restrictionat la traduceri nu ar fi o idee rea..cine vrea sa apelezi direct la tine dea..eu cum iti ceream traducerile..ia sa mai ceara si altii ce mama lor de nerecunoscatoare..acum m-am enervat eu!
nu e rea idea ta cu cererea traducerilor .
aproape c-au reusit sa ne strice seara dar noi nu suntem atat de slabe de inger cum isi inchipuie unii,draga Dea05 daca este posibil ignora-i cu eleganta pentru ca asta doare CEL MAI TARE !!!!!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Dea, Denisa, nu are sens sa va suparati, sa va stricati seara ca de meschinarii o sa ne tot lovim cu totii. Luati ce masuri credeti ca se impun, pana la urma efortul vostru ne-a reunit aici, dar nu va mai amarati. Sincer imi pare rau
windy_day- vip
Savs read (for the 2nd time) yaso's letter (she said in the end that she loves him çok çok çok)
the morans are leaving,kaymet said something to cicek before leaving(i guess if you need something tell me ),after that sahnur talked about the situation to nazan
they're having their breakfast and chatting and laughing(cicek seems happy) and savas looked at cicek (but not like usual,and when she noticed him he turned his head)
ps:please dears,excuse my mistakes coz i'm thinking in french and translating to english so it may have some nonsense
the morans are leaving,kaymet said something to cicek before leaving(i guess if you need something tell me ),after that sahnur talked about the situation to nazan
they're having their breakfast and chatting and laughing(cicek seems happy) and savas looked at cicek (but not like usual,and when she noticed him he turned his head)
ps:please dears,excuse my mistakes coz i'm thinking in french and translating to english so it may have some nonsense
Sint foarte indignata.
Desi prezenta mea pe acest port nu s-a simtit(ma refer la faptul ca fiind necunoscatoare in ale limbii engleze, dar si in tainele netului ) v-am admirat in taina ,cu multa stima si respect.
Nu vreau sa discut despre PORT.RO ,insa pe vremuri eram o impatimita, dar cred ca unele situatii de acolo pe de-o parte ,iar pe de alta faptul ca aici profesionismul e mina in mina cu bunul simt si nu in ultimul rind faptul ca prin felul vostru minunat de-a ma trata de la egal la egal desi pt mine voi sinteti undeva SUS ,a facut sa va indragesc si cu timpul sa fiu chiar daca "invizibibla" omniprezenta aici.
Nu uit modul minunat si cit de surptins placuta am fost pe 28 martie.
Iubitele pentru mine sinteti FAMILIA mea ,VOI A-TI FACUT CA SINGURATATEA DE ZI CU ZI SA-MI FIE MAI USOARA,va rog datorita unor oameni care sufera ca nu pot face rau nu lasati amarul sa va umbreasca iunimile nobile
Va admir , va iubesc,sper ca rautatile sa se loveasca de zidul format din gindurile noastre curate, sau daca totusi respectiva considera de ce nu face si ea un forum sa vada ce reusite are, sa vada ca voi cistigati decit admiratia noastra(pe care o meritati pe deplin) ,dar dati in loc timpul vostru liber , efort psihic, poate uneori si sanatatea voastra are de suferit.
Nu vreau sa discut despre PORT.RO ,insa pe vremuri eram o impatimita, dar cred ca unele situatii de acolo pe de-o parte ,iar pe de alta faptul ca aici profesionismul e mina in mina cu bunul simt si nu in ultimul rind faptul ca prin felul vostru minunat de-a ma trata de la egal la egal desi pt mine voi sinteti undeva SUS ,a facut sa va indragesc si cu timpul sa fiu chiar daca "invizibibla" omniprezenta aici.
Nu uit modul minunat si cit de surptins placuta am fost pe 28 martie.
Iubitele pentru mine sinteti FAMILIA mea ,VOI A-TI FACUT CA SINGURATATEA DE ZI CU ZI SA-MI FIE MAI USOARA,va rog datorita unor oameni care sufera ca nu pot face rau nu lasati amarul sa va umbreasca iunimile nobile
Va admir , va iubesc,sper ca rautatile sa se loveasca de zidul format din gindurile noastre curate, sau daca totusi respectiva considera de ce nu face si ea un forum sa vada ce reusite are, sa vada ca voi cistigati decit admiratia noastra(pe care o meritati pe deplin) ,dar dati in loc timpul vostru liber , efort psihic, poate uneori si sanatatea voastra are de suferit.
mitzymeu- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
Varsta : 63
Localizare : undeva in sud
Pagina 21 din 37 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37
Subiecte similare
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum