4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți
Pagina 29 din 37
Pagina 29 din 37 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37
Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
trebuie copiat linkul nu cel de sus mai este unul jos pe langa clip ala mergeDENISA a scris:clio 24 a scris:Deni..ma inveti si pe mine cum sa pun filmele ..ca sa apara asa frumos ca la voi???
mi s-a întâmplat şi mie să nu apară unele clipuri din Dailymotion .
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
hi Hristos a inviat!Ce mai faci ?ti-am trimis prin messenger un link de unde sa descarci desene l-ai primit?chrisa a scris:deni mai esti?
Admin_dea05- Admin
Si eu la fel...Tuba nu mi se pare de acolo, din satra, nu i se potriveste asa bine rolul;cu toate pacatele sale, ASK imi place mai mult !windy_day a scris:DENISA a scris:iulia80 a scris:deci fetelor...
a zis savas ca o asteapta si 10 ani...fetelor neaparat intrunire de urgenta sa incercam sa il salvam pe savas..asa nu se mai poate..noi cu ce mai ramanem se usuca de tot omul..
denisa draga..imbecilul de moran e productie proprie sau a venit odata cu traducerea..oricum e f tare
ei cu ignoranta stau mai prost..nu prea pot amochelarii mari si se opreste prostia de lentile!
si acum cu multumiri denisei pt traduceri,deeii pt gazduire.... si celorlalte fete pt placerea de ne tine companie...va urez noapte buna,somn usor!
PS: fetelor nu vi se pare ca suntem mai productive la vorba la AvC decat la inima furata! poate mi se pare mie..dar parca tocam mai mult aici
mie chiar îmi place mai mult Ask ve Ceza decât Gonulcelen , nu spun că e foarte bun dar îmi place mai mult .
Denisa si mie imi place mai mult (fara suparare) L&P chiar daca o mai lovesc pe Nurgula!!!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
cu videoclipurile de pe google nu am reusit nici euclio 24 a scris:Deni..ma inveti si pe mine cum sa pun filmele ..ca sa apara asa frumos ca la voi???
Admin_dea05- Admin
Si eu am ramas fara cuvinte... :Ddemiruta a scris:Am ramas fara cuvinte, dar nu ma mir!!!
Sa le fie rusine celor care au ceva de spus si nu-si asuma deschis comunicarea pasului pe care il au!
RU-SI-NI-CAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Invidia se pare ca-i roade pana la maduva pe unii "fani de forumuri".
Tare as vrea sa afli si sa ne spui si noua adevarul!
Dar sa ne vedem de ale noastre, "cainii latra, caravana trece" si latraii sa latre in continuare ca asa le este datu'!
Admin_dea05- Admin
windy_day a scris:si eu m-am bazat intodeauna pe mine dar se intampla sa rezonez si cu alte persoane(destul de rar ce-i drept)dar in general ma cam situez in afara curentului...cu destule repercusiuni in viata meaciof marioara a scris:
Vad ca fetele au inceput sa scoata si armele secrete (ciocolata tentanta, inghetata) asa ca se pare ca lupta devine din ce in ce mai acerba. Rodicaaa, Iuliaaa unde sunteti fetelor ca Denisa va lasa in curnad fara muratel (da' voi ar trebui sa cedati ca este gazda buna si merita )
Acum a propos de opinii, am reusit sa vad tot episodul de aseara (cu unele salturi este drept) si incept sa cred ca Savas este mult mai aproape de Behcet (din Guz) decat de Demir. Este construit din aceleasi nuante de gri, nu ofera imaginea aceea a cavalerului fara prihana, fiul perfect, fratele ideal, barbatul care are mereu o solutie salvatoare. Insa incearca sa ii ajute pe toti, isi mai iese din sarite, o "mai da in bara", incearca sa nu supere pe nimeni dar de fiecare data cineva este ranit (inclusiv el), este nehotarat si ii trebuie un "branci" ca sa ia decizii radicale, mai o minciuna, mai un compromis si patrunde intr-un adevarat hatis din care nu mai stie cum sa iasa. In viata reala cred ca (daca dam la o parte tusele ingrosate - ca de este totusi film) avem mult mai mari "sanse" sa intalnim indivizi ca Savas decat Demiri sau Murati (scuze fetelor care urmaresc Inima ... dar nici indivizi ca "profesorul" Murat nu am prea vazut). Povestea de dragoste insa nu tine in L&P, s-au mai incalzit putin "relatiile" ca parca de cand au mai luat din vopselurile alea intense dupa fata Nurgulei mai pare si ea sa miste (cine stie, poate "imobilitatea" i se tragea de la farduri ca erau prea multe, a ... si de la tocuri ca pe alea le-a pastrat asa ca "miscarea" sa nu devina prea "vioaie" ) insa modul in care sunt puse sa se comporte personajele - mai ales Yasemin - ramane marea problema a serialului. Yasemin se situeaza in continuare pe pozitia nici usturoi nu a mancat, nici pe Omer nu l-a nascut , iar jocul asta nu o prinde pe Nurgul (poate pe o alta mai ingenua da, dar sa vezi o femeie matura care se pisiceste bleahhh). In schimb baba , Savas si restul Baldarilor sunt cei care reusesc sa umple mare parte din golurile de scenariu (este de urmarit si mafiotul batran - tatal lui Cici).[/quote]tatal lui Cicec are prestanta unui mafiot,cred ca l-au ales pentru ..voce...bubuie..o astfel de voce ..impune respect,deferenta, nu poate fi ignorata este o voce care trebuie ascultata,o voce decidenta.(pana si n-a comentat nimic la respectarea traditiilor pe care le-a impus de fapt Moran)acum sa nu crezi ca eu spun ca e doar vocea de el, dar este primul element prin care eu il pot caracteriza.Savas este un prsonaj complex si ..complexat,dar intr-adevar este un personaj real si al actualei societati turce,vor nu vor.cred ca modelul unui astfel de individ nu este greu de gasit in Turcia actuala.... despre Nurgul...este marea absenta a serialului
x
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Eu nu am reusit sa vad filmul in intregime;frumoase comentarii ati facut , fetelor si pline de substanta.
Sper sa termin si eu de vizionat in noaptea asta si sa pot spune cate ceva maine;in orice caz, din episoadele de pana acum imi este clar ca Savas si Demir nu au prea multe in comun, poate doar educatia si afacerile;in rest, Savas are de facut un maraton cam lung pentru a-l ajunge din urma pe Demir!
Sper sa termin si eu de vizionat in noaptea asta si sa pot spune cate ceva maine;in orice caz, din episoadele de pana acum imi este clar ca Savas si Demir nu au prea multe in comun, poate doar educatia si afacerile;in rest, Savas are de facut un maraton cam lung pentru a-l ajunge din urma pe Demir!
demiruta- vip
Va urez noapte buna ne mai intalnim si maine
rodica- vip
Varsta : 68
Noapte buna!rodica a scris:Va urez noapte buna ne mai intalnim si maine
Admin_dea05- Admin
Noapte buna si somnic pufos!rodica a scris:Va urez noapte buna ne mai intalnim si maine
Si eu trag cortina!
demiruta- vip
tatal lui Cicec are prestanta unui mafiot,cred ca l-au ales pentru ..voce...bubuie..o astfel de voce ..impune respect,deferenta, nu poate fi ignorata este o voce care trebuie ascultata,o voce decidenta.(pana si n-a comentat nimic la respectarea traditiilor pe care le-a impus de fapt Moran)acum sa nu crezi ca eu spun ca e doar vocea de el, dar este primul element prin care eu il pot caracteriza.Savas este un prsonaj complex si ..complexat,dar intr-adevar este un personaj real si al actualei societati turce,vor nu vor.cred ca modelul unui astfel de individ nu este greu de gasit in Turcia actuala.... despre Nurgul...este marea absenta a serialuluiciof marioara a scris:
Am observat ca multi dintre actorii varstnici sunt ACTORI si continua sa faca roluri de compozitie, chiar daca de mai mica intindere, deci nu sunt si ei pe acolo doar fiindca le trebuia si un varstnic in distributie.
x
[/quote]
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Noapte buna frumoaselor si multi
andradamaria- vip
Noapte buna!windy_day a scris:Dea, multumesc, descarc totul maine si sa vad ce instructiuni mai posteaza Motzi (poate fac o incercare sambata si daca merge ajut in continuare. Poate reuseste si lexxia si va merge mai usor cu subtitrarile.
Acum plec si eu la culcare.
Noapte buna
Noapte buna!ciof marioara a scris:Noapte buna frumoaselor si multi
Admin_dea05- Admin
Si uite asa n-avem loc unii de altii
Buna Dea ...Adevarat a inviat! nu am primit nik...link pt desene.....si daca iti faci reclama care e problema?(asta asa ca sa ma bag si io)
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
Sa-l caut si ti-l trimit prin messenger din nou. ..n-am voie sa-mi fac reclama asa scrie in regulamentul forumului port.ro , oricum eu nu cred ca as mai avea nevoie de asa ceva deja se stie de forumchrisa a scris:Buna Dea ...Adevarat a inviat! nu am primit nik...link pt desene.....si daca iti faci reclama care e problema?(asta asa ca sa ma bag si io)
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Sa-l caut si ti-l trimit prin messenger din nou. ..n-am voie sa-mi fac reclama asa scrie in regulamentul forumului port.ro , oricum eu nu cred ca as mai avea nevoie de asa ceva deja se stie de forumchrisa a scris:Buna Dea ...Adevarat a inviat! nu am primit nik...link pt desene.....si daca iti faci reclama care e problema?(asta asa ca sa ma bag si io)
ti l-am trimis
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Admin_dea05 a scris:Sa-l caut si ti-l trimit prin messenger din nou. ..n-am voie sa-mi fac reclama asa scrie in regulamentul forumului port.ro , oricum eu nu cred ca as mai avea nevoie de asa ceva deja se stie de forumchrisa a scris:Buna Dea ...Adevarat a inviat! nu am primit nik...link pt desene.....si daca iti faci reclama care e problema?(asta asa ca sa ma bag si io)
ti l-am trimis
mercy Dea..... indragostit
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
BUNA SEARA FETELOR..AM AJUNS SI EU ACASA IN JUR DE 12 NOAPTEA..
denisa multumesc pt dulce..dar prietenul meu zice ca trebuie sa mai zic pas la dulciuri..in ce priveste friptura..nici din asta nu pap..asa ca si eu si rodica ne mentinem in forma..dar suntem cu tine in echipa.. tot ce misca.
motzisor imi pare sincer rau ca nu te pot ajua cu programelul acesta...daca reusesc zilele urmatoare te anunt..
fetelor si noapte buna
denisa multumesc pt dulce..dar prietenul meu zice ca trebuie sa mai zic pas la dulciuri..in ce priveste friptura..nici din asta nu pap..asa ca si eu si rodica ne mentinem in forma..dar suntem cu tine in echipa.. tot ce misca.
motzisor imi pare sincer rau ca nu te pot ajua cu programelul acesta...daca reusesc zilele urmatoare te anunt..
fetelor si noapte buna
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna dimineata! Acum am citit restul mesajelor. Vreau sa-ti spun apropos de reclama ca ar trebui sa te doara la basca. daca doamnele si domnisoarele care viziteaza si comenteaza pe acest portal sunt multumite fericite si se simt bine este o mare realizare pentru tine. Nu sunt o lingusitoare dar vreau sa-ti spun ca eu sunt incantata de acest portal. Aici se poate glumi se pot scrie si lucruri serioase, poti avea propria parere spre deosebire de celelalte forumuri. Nu-ti fa probleme si fii incantata ca multa lume te apreciaza pt ca ai reusit sa faci un lucru deosebit si lumea se simte bine aici Cine a facut regulamentul pe port.ro ?
rodica- vip
Varsta : 68
buna dimineata fetelor!
buna dimineata rodica...o noua zi ..chef de munca este?
va doresc o zi cat mai frumoasa fetelor!
iulia80- vip
iulia80 a scris:buna dimineata fetelor!
Buna dimi si tie..chef de munca YOK.. dar pana diseara o sa ne vina..
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
vai de mine clio..eu sper sa treaca..ca nu de alta maine e vineri si imi stric sf de sapt cu chef de munca?clio 24 a scris:[Buna dimi si tie..chef de munca YOK.. dar pana diseara o sa ne vina..
oricum azi imi reiau si eu munca azi la cabinet..gata greva..asa ca cu sau fara chef sa vezi ce de-a treaba o sa fie!
gata fetelor..ma retrag ca plec spre serviciu..
inca o data va doresc o zi cat mai frumoasa...
iulia80- vip
iulia80 a scris:vai de mine clio..eu sper sa treaca..ca nu de alta maine e vineri si imi stric sf de sapt cu chef de munca?clio 24 a scris:[Buna dimi si tie..chef de munca YOK.. dar pana diseara o sa ne vina..
oricum azi imi reiau si eu munca azi la cabinet..gata greva..asa ca cu sau fara chef sa vezi ce de-a treaba o sa fie!
gata fetelor..ma retrag ca plec spre serviciu..
inca o data va doresc o zi cat mai frumoasa...
..ies si eu pe diseara
clio 24- vip
Fetelor ..O zi buna va doresc!!!!
clio 24- vip
Buna dimineata si o zi frumoasa tuturor
Daca mai apar traduceri postati aici si eu ma bag la traducere.
Daca mai apar traduceri postati aici si eu ma bag la traducere.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Pagina 29 din 37 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37
Subiecte similare
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum