Serialesitelenovelet
4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți

Pagina 33 din 37 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37  Urmatorul

In jos

4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 Empty Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de andradamaria Vin 09 Apr 2010, 4:24 pm

windy_day a scris:
ciof marioara a scris:Si asta cum s-ar numi????!!!!conflict de generatii Smile Smile IPOCRIZIE ,vezi de ce n-as vrea in ruptul capului sa castige traditia si floarea lui AHMET SA NU FIE PEDEAPSA,DAR EU CRED CA ASA VA FI si va tine cu dintii de acea< casnicie in acte>SI SE VA COMPORTA CA O" DEMNA ASCULTATOARE" a invatamintelor 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 885862
Eu nu am spus ca nu este ipocrizie, am spus ca in pofida faptului ca lucrurile nu se spun, sau se spun in soapta ele exista. Atunci de ce se neaga evidenta??? Cui ajuta, daca bostanel a avut curajul sa aduca in prim-plan doi aproape anti-eroi (ce rol ar fi fost pentru o actrita adevarata !!!! cu Nurgul insa ...) atunci sa ne legam de interpretarea proasta, de secnariu slabut , acolo unde este cu adevarat slabut (chiar slab) insa nu sa se spune ca personajele nu au legatura cu realitatea. Cum a inceput iubirea celor doi si chestia cu virginitatea si pandantivul mijloc fix in dotarea adoratorului - astea sunt alte povesti si aici da lucrurile au fost facute de mantuiala (am mai spus aia de se ocupa de partea de scenariu cu dragostea sunt VARZA si ma mir ca bostanel nu i-a tocat sa ii puna langa orezul Nurgulei pana acum ) kiss
nu stiu iubita ,de ce se neaga evidenta ,poate din dorinta ca ea sa nu existe,poate din superficialitatea comentatorului,,oho,si cate am mai putea gasi la urma urmei.... serialul sare din tipicul obisnuit (cel putin pana acum)si ..cine stie ce ne pregateste bostanel,curaj are ,poate mai umbla si pe la ..partile cu carente majore,si inca o data depinde care este tinta,ca la comercial... nu cred ca se poate plange Smile 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 Empty Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de iulia80 Vin 09 Apr 2010, 4:28 pm

Motzişor a scris:Bună Iulia, crede-mă că madam Nurgul e singura femeie la adresa căreia nu mă pot abţine şi sunt răutăcioasă. Mi-am şi primit-o pe Forumul Eva.ro din partea unora care... Dar tipa mă oripilează. Am avut impresia că filmul trebuia să se întrerupă după primul sărut cu numita până i-ar fi trecut lui Murat herpesul. Apoi m-am lămurit cu ce gust rămâne după ce o pupă. AM IMPRESIA CĂ SUNT EMPATICĂ CU EL LA FAZA ASTA, ATÂT DE TARE ÎL PLICTISEŞTE MADAMA. Smile Smile.
,,Durerile toamnei" adică ,,Güz Sancısı" e tradus şi încărcat pe contul meu de pe YouTube, ai aici toate fragmentele, clic pe primul fragment, măreşte în full screen şi vizionare plăcută: https://www.youtube.com/user/30072BB?feature=mhw5#g/c/A212D80B2443A824
motzule...mie nu imi place deloc deloc deloc de sf filoftea..am impresia ca tot timpul e pe langa omul mic si negru...ca atunci cand vizionezi un film si sonorul e defazat imaginii..cam asa o vad eu pe sf filoftea..
daca vreti imi schimb ochelarii dar am aflat ca totusi am dioptrii bune..deci maibine o schimbam pe sf filoftea..si pe ciceaka...ca nu se potrivesc deloc !
parerea mea...ca doar e a mea...
Smile
motzule esti super....multumec mult mult mult de tot..
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 09 Apr 2010, 4:30 pm

iulia80 a scris:... deci mai bine o schimbam pe sf filoftea..si pe ciceaka...ca nu se potrivesc deloc !
... Smile

Da, Iulia, şi ne punem pe noi! Pe toate, să aibe Baba Răcoare (Şahnur) de unde propune, decide şi impune! Smile Smile Smile
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de vali1cluj Vin 09 Apr 2010, 4:37 pm

Buna, fetelor!
Bine v-am regasit. Am reusit sa vad ep. 14 pe repede inainte. Dar am citit cele 30 de pagini pe care ati reusit sa comentati de cand nu am mai intrat eu pe forum.
.... 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 355639 sac de rumegus virgin... 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 355639 BUNA TREABA!!!!
Dea, imi pare rau ca pui la suflet comentariile alea rautacioase. La ce faci reclama???? Cred ca e suficient pentru tine sa vezi in fiecare zi cate vizite are acest forum. Pe mine m-ai invitat pur si simplu si apoi m-ati acceptat in familia voastra. Nu merita sa fii suparata. Noi suntem aici. 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 296580 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 155520
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Data de inscriere : 29/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 09 Apr 2010, 4:37 pm

Motzişor a scris:
iulia80 a scris:... deci mai bine o schimbam pe sf filoftea..si pe ciceaka...ca nu se potrivesc deloc !
... Smile

Da, Iulia, şi ne punem pe noi! Pe toate, să aibe Baba Răcoare (Şahnur) de unde propune, decide şi impune! Smile Smile Smile
motzule..dar nu suntem la nora pt mama... Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 09 Apr 2010, 4:39 pm

vali1cluj a scris:Buna, fetelor!
Bine v-am regasit. Am reusit sa vad ep. 14 pe repede inainte. Dar am citit cele 30 de pagini pe care ati reusit sa comentati de cand nu am mai intrat eu pe forum.
.... 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 355639 sac de rumegus virgin... 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 355639 BUNA TREABA!!!!
Dea, imi pare rau ca pui la suflet comentariile alea rautacioase. La ce faci reclama???? Cred ca e suficient pentru tine sa vezi in fiecare zi cate vizite are acest forum. Pe mine m-ai invitat pur si simplu si apoi m-ati acceptat in familia voastra. Nu merita sa fii suparata. Noi suntem aici. 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 296580 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 155520
buna vali...urat din partea ei sau a lor..dar eu zic ca aici pe forum e super atmosfera...!
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vali1cluj Vin 09 Apr 2010, 4:41 pm

... durerile toamnei...
E unul din cele mai bune filme pe care le-am vazut in ultimul timp. merita sa-l vezi. pt. mine a fost o mare surpriza.
Da ,atmosfera e super. Imi pare rau ca nu mai pot intra asa de des. sper sa mai pot ajuta la traduceri din cand in cand.
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Data de inscriere : 29/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 09 Apr 2010, 4:44 pm

iulia80 a scris:
motzule...mie nu imi place deloc deloc deloc de sf filoftea..am impresia ca tot timpul e pe langa omul mic si negru...ca atunci cand vizionezi un film si sonorul e defazat imaginii..cam asa o vad eu pe sf filoftea..
daca vreti imi schimb ochelarii dar am aflat ca totusi am dioptrii bune..deci maibine o schimbam pe sf filoftea..si pe ciceaka...ca nu se potrivesc deloc !
parerea mea...ca doar e a mea...
Smile
motzule esti super....multumec mult mult mult de tot..
kiss

SI A MEAAA!!! Iulia eu am spus asta de la primul episod. Ca bietul Murat munceste in gol pe langa asta si nici Ciceaca nu este mai potrivita. Barem daca erau niste frumuseti rapitoare ca le admirai ca pe tablouri si iti mai treceau nervii. Nici eu nu obisnuiesc sa fiu intransigenta cu femeile, in general nu critic aspectul fizic al unei persoane dar aici vorbim de actrite nepotrivite rolului (Cici barem se mai straduieste dar si asta arata langa Fulger ca un dop langa o lumanare) . A propos sunt convinsa ca o sa iti placa "Durerile toamnei", chiar si Berenica joaca bine (cu unele rateuri dar in general bine, iar acum dupa Nurgula, imi dau seama ca fatuca aia are totusi talent, chiar daca se stramba exagerat de mult, si este delicata si frumusica)
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 09 Apr 2010, 4:44 pm

iulia80 a scris:buna fetelor..windy,marioara,motzule....
bine v-am gasit fetelor...
motzule este tare..cum ai descris-o pe sf filoftea..sac de rumegus virgin.... Smile
kiss
apropo fetelor..unde pot gasi filmul despre care vorbiti durerile toamnei?
bine ai revenit sper ca problemele familiale sa fie ok ,voi stiti ca eu il iubesc pe FULGERICA PENTRU TOT ,dar in special pentru actorul din el,si mi s-a parut tare nedreapta atitudinea multora de a-l desfiinta cu orice chip si am considerat ca trebuie sa fie cineva si de partea lui asa ca iata-ma ,asa m-am trezit eu scriind pe un forum,dar asta nu inseamna cA SUNT OBTUZA Smile Smile SI N-O SA RECUNOSC SI MERITELE Tubei ,daca le are sad kiss kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 09 Apr 2010, 4:46 pm

iulia80 a scris:

Aşa e, Iulia, noi nu suntem, dar ei sunt! Uite cât de bine se vede că lor li se potriveşte emisiunea, doar le aparţine formatul, nu? Amaaaan! Bine că nu e vorba de noi! Question fetelor, afară e o minune de zi frumoasă, o iau din loc, mă aşteaptă o plimbare şi câţiva prieteni în carne şi oase. Suspect
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 09 Apr 2010, 4:52 pm

Motzişor a scris:
iulia80 a scris:

Aşa e, Iulia, noi nu suntem, dar ei sunt! Uite cât de bine se vede că lor li se potriveşte emisiunea, doar le aparţine formatul, nu? Amaaaan! Bine că nu e vorba de noi! Question fetelor, afară e o minune de zi frumoasă, o iau din loc, mă aşteaptă o plimbare şi câţiva prieteni în carne şi oase. Suspect
DISTRACTIE PLACUTA,alaturi de prietenii tai in carne si oase dar nu-i uita nici pe cei ca noooooooooooi! 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 92073 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 92073
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 09 Apr 2010, 4:52 pm

Motzişor a scris:
iulia80 a scris:

plimbare placuta motzule....am inceput sa vad prima parte..dar suna telefoanele in draci ..am pus pauza..si mai tarziu reiau..oricum mi-a placut cum pandea omul mic si negru de dupa perdea..si drept rasplata facut buba la mana
4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 517793

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Vin 09 Apr 2010, 4:57 pm, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 09 Apr 2010, 4:54 pm

ciof marioara a scris:]bine ai revenit sper ca problemele familiale sa fie ok ,voi stiti ca eu il iubesc pe FULGERICA PENTRU TOT ,dar in special pentru actorul din el,si mi s-a parut tare nedreapta atitudinea multora de a-l desfiinta cu orice chip si am considerat ca trebuie sa fie cineva si de partea lui asa ca iata-ma ,asa m-am trezit eu scriind pe un forum,dar asta nu inseamna cA SUNT OBTUZA Smile Smile SI N-O SA RECUNOSC SI MERITELE Tubei ,daca le are sad kiss kiss
multumesc marioara.. nepotul nu e f bine.. de la angina pultacee a trecut la o otita..dar i-a drumul acasa in weekend si va merge sa faca antiboticul la spital o data in zi, ca are pus o flexula..la manuta.
speram sa fie bine...
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 09 Apr 2010, 5:01 pm

ciof marioara a scris:voi stiti ca eu il iubesc pe FULGERICA PENTRU TOT ,dar in special pentru actorul din el,si mi s-a parut tare nedreapta atitudinea multora de a-l desfiinta cu orice chip si am considerat ca trebuie sa fie cineva si de partea lui asa ca iata-ma ,asa m-am trezit eu scriind pe un forum,dar asta nu inseamna cA SUNT OBTUZA Smile Smile SI N-O SA RECUNOSC SI MERITELE Tubei ,daca le are sad kiss kiss

Pana acum el a reusit sa nu se faca de ras in rolurile interpretate. In fine, daca scenariu este praf, echipa tot pe acolo nici el nu poate face minuni. Mi-a placut in Guz ... pentru rolul de compozitie facut cu brio iar in Asi in prima parte mi-a atras atentia pentru ca din nimic a creeat un personaj (fiindca Demir a fost un personaj construit mai mult pe mimica si expresivitatea corporala si a fetei decat pe cuvinte, scenariul nefiind foarte generos nici in ce priveste vorbele nici in ce priveste trairile - a fost doar "indragostit"). A iar in Guz, unde a jucat cel mai bine, Tuba nu a fost langa el. Deci, ai dreptate, sa dam Cezarului ce este al Cezarului.

Iulia, sanatate nepotelului tau!! Multa, multa de tot.
Iar tie Motzisor, plimbare placuta. kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Vin 09 Apr 2010, 5:32 pm

Buna seara, dragele mele!
Ce mult si ce frumos ati scris, ca de bataia de cap pe care mi-ati dat-o ca sa termin de citit, nu va mai amintesc! Smile Ati fost harnice, ce mai!
Sa stiti ca nici eu nu facui familia de ras, numa' ca, harnicia mea, nu fu la forumit, ci la indeplinit unele obligatii, mai bine spus promisiuni!
Am ajuns la zi cu cititul din urma.Va felicit pentru buna dispozitie molipsitoare;Iulia sper ca problemele de sanatate ale nepotelului sa se remedieze in cel mai scurt timp;Motzisor, bine faci ca te plimbi, vremea este numai buna pentru asa ceva, doar esti in vacanta, plimbare placuta!
Marioara, Windi,Rodica,Deea, Denisa, la impartirea lui Murat sa nu uitati si de mine;ma gandeam ca a saracit rau de tot,afacerile ii merg prost de cand se gandeste numai la tufe...de iasomie, Smile a slabit si-i tot tipul ingandurat, dar eu tot nu renunt si nu o sa-l parasesc la greu;ma gandesc numai la cate eforturi face ca sa scoata la capatul tunelului scenariul asta cu hibe multe si dese, ba, parca mi se pare putin cifotic, l-a cocosat de tot clanul de femei pe care il duce in spate si caruia trebuie sa-i faca fatza;si daca mai iau in calcul faptul ca fiecare femeie din preajma lui are un ceva ce-l tine "atarnat", nici atat nu ma incumet sa-l parasesc la greu;am incredere ca el si numai el va scoate ce-i mai bun la iveala si pana la final nu ne va face sa ne para rau ca am pierdut timpul pentru a-i urmari prestatia din Ask-mentionez ca fara sprijinul minunatelor fete care realizeaza traducerea si urcare pe Yt a episoadelor titrate/subtitrate si carora le multumesc cu mii de plecaciuni inima . :flower:
Uff, dar ma dau la vorba si scriu un roman...asa e cand ai de recuperat!
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 09 Apr 2010, 5:33 pm

windy draga..multumesc mult de tot pt urari..
michiper68..pozele sunt superbe..felicitari si multumim..apropo fetelor..eu ott sunt restantiera cu ultimele 3 parti din ultimul episod din AvC..dar din ce am vazut eu..am impresia ca sefa sf filoftea..ar ramane gravida cu uratul uratilor de bora... ce parere aveti?
kiss
bine ai revenit demiruta... multumesc pt urari.
am zis eu bine ca tocam mai mult aici decat acolo..desi rabdare ca vor veni vremuri si pt inima furata..
saracul muratel...cam multe femei are in carca...sper doar sa nu se sature de ele si sa se reprofileze..ca atunci chiar ca ar fi jale sad sad sad

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Vin 09 Apr 2010, 6:48 pm, editata de 2 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 09 Apr 2010, 5:36 pm

Bisena'dan...

AŞK VE CEZA 15. BÖLÜM TÜYOLAR

Savaş bu defa ki randevuya gidebilecek mi acaba?( Off bu kaçıncı ya...)
Ahmet Moran, Savaş ile konuşuyor. Baldar’ların evine kimin ateş ettiğini Savaş'a söylüyor.( Nasıl yani?)
Bir de Savaş ile Pala Dayı’nın arasını açmaya çalışıyor.
Savaş, Yasemin’e büyük bir hediye almış. Ama bu bölüm verebilir mi bilmem.
Şahnur, Palayı kurtarmak için teşvik belgesiyle ilgili gerçeği Savaş’a anlatıyor.
Savaş ve Mehmet tanışıyorlar.
Cem sonunda Nadya’ya süpriz yapmayı başarıyor. Nadya’ya dikkat diyorum başka bir şey demiyorum.
Sonunda Bora ajans işini batırıyor.
En güzel haber en sona, ajansı ve içindekileri bu bölümden sonra bir daha görmeyeceğiz.

Savaş: Bir kadını sevince yapacak tek bir şeyiniz vardır. Sadece onu düşünmek.. sevdiğinizi öyle çok düşünürsünüz ki, sonunda o da sizi düşünmekten kendini alamaz.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 09 Apr 2010, 6:22 pm

they have split up and the news says while Kenan had said that Zeynep was like his arm and leg he was inspeparable from her a few weeks ago in a news article, Zeynep now announces that they needed a break because they had been going out for 6 years.

**
I said that as EZEL (the series Kenan was starring in) took a break for a couple of weeks because the scenario writer had an anuerisym, Zeynep asked for a break to spend time with her boyfriend and thus she was sent to Italy suddenly in AVC for 2 episodes. when she came back last episode she looked really down and upset.

Motivul plecării în Italia a lui Nadya .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 09 Apr 2010, 6:31 pm

DENISA a scris:Motivul plecării în Italia a lui Nadya .
deci pe bune s-a despartit de mister...ei na denisa..acum ai liber la el..vezi ca se cam aduna la harem...cu unul zici ca nu te mai primea in casa si dormeai pe casa scarilor..sa vedem acuma unde vei dormi? Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 09 Apr 2010, 6:54 pm

iulia80 a scris:
deci pe bune s-a despartit de mister...ei na denisa..acum ai liber la el..vezi ca se cam aduna la harem...cu unul zici ca nu te mai primea in casa si dormeai pe casa scarilor..sa vedem acuma unde vei dormi? Smile

poate sunt doar zvonuri , tipul arată bine dar şi ea e frumuşică.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 09 Apr 2010, 6:59 pm

DENISA a scris:poate sunt doar zvonuri , tipul arată bine dar şi ea e frumuşică.
arata bine impreuna...dar ai grija cu haremul! Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 09 Apr 2010, 7:02 pm

iulia80 a scris:

Încă caut , vreau să-mi măresc haremul .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 09 Apr 2010, 7:14 pm

DENISA a scris:
iulia80 a scris:

Încă caut , vreau să-mi măresc haremul .
aha..deci iti fac rezervare la mine sau la hotel? Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 09 Apr 2010, 7:18 pm

iulia80 a scris:

momentan doar în mintea mea .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 09 Apr 2010, 7:26 pm

DENISA a scris:
iulia80 a scris:

momentan doar în mintea mea .
aha..deci inca speri sa dormi acasa..sa stii ca eu nu spun nimic..eu nu stiu nimic..eu nu am auzit ,nici vazut, nici citit nimic! 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 67332 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 67332 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 33 67332
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 33 din 37 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum