Serialesitelenovelet
4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți

Pagina 32 din 37 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37  Urmatorul

In jos

4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 Empty Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de andradamaria Vin 09 Apr 2010, 10:36 am

windy_day a scris:
ciof marioara a scris:n-ati ametit pe nimeni,dar ideea cu topicul separat este excelenta,nu se stie niciodata... Smile

Buna, pai aseara daca citea cineva zicea ca suntem doua tabere - noi discutam de programe, imagine, etape etc. si restul fetelor veneau cu :bom: pentru batalia muratel . Asa neatente cum eram daca ne-o luam, cum zice Iulia, ca in orice razboi se mai ivesc si victime colaterale Smile
asa se intampla cand pasiunea isi spune cuvantul,nu vezi si nu auzi ce se petrece in jur, Smile ,legat de cele doua tabere nu cred ca era asa,erau doua subiecte diferite ale aceleiasi tabere,depinde la care vroiai sa participi Smile Smile Smile tocmai asta este frumusetea acestui forum o singura tabara indiferent ce se discuta,si as dori din tot sufletul ca toata lumea asa sa ne perceapa ca altfel... Question stupid 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 244732
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 Empty Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)

Mesaj Scris de windy_day Vin 09 Apr 2010, 10:50 am

ciof marioara a scris:asa se intampla cand pasiunea isi spune cuvantul,nu vezi si nu auzi ce se petrece in jur, Smile ,legat de cele doua tabere nu cred ca era asa,erau doua subiecte diferite ale aceleiasi tabere,depinde la care vroiai sa participi Smile Smile Smile tocmai asta este frumusetea acestui forum o singura tabara indiferent ce se discuta,si as dori din tot sufletul ca toata lumea asa sa ne perceapa ca altfel... Question stupid 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 244732

Da' eu ma refeream la tabara de studiu si tabara de vara Smile , desfasurate concomitent cu "elevii " aceleiasi clase - oricum trecerea dintr-o parte in alta era libera Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 09 Apr 2010, 10:53 am

windy_day a scris:
ciof marioara a scris:asa se intampla cand pasiunea isi spune cuvantul,nu vezi si nu auzi ce se petrece in jur, Smile ,legat de cele doua tabere nu cred ca era asa,erau doua subiecte diferite ale aceleiasi tabere,depinde la care vroiai sa participi Smile Smile Smile tocmai asta este frumusetea acestui forum o singura tabara indiferent ce se discuta,si as dori din tot sufletul ca toata lumea asa sa ne perceapa ca altfel... Question stupid 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 244732

Da' eu ma refeream la tabara de studiu si tabara de vara Smile , desfasurate concomitent cu "elevii " aceleiasi clase - oricum trecerea dintr-o parte in alta era libera Smile
si eu aveam o mina ceva mai serioasa Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 09 Apr 2010, 11:23 am

ciof marioara a scris:si eu aveam o mina ceva mai serioasa Smile Smile

Am observat eu ceva schimbat la tine aseara Smile , dar am crezut ca de la prea mult "studiu" mi se trage Smile kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 09 Apr 2010, 11:36 am

windy_day a scris:
ciof marioara a scris:n-ati ametit pe nimeni,dar ideea cu topicul separat este excelenta,nu se stie niciodata... Smile

Buna, pai aseara daca citea cineva zicea ca suntem doua tabere - noi discutam de programe, imagine, etape etc. si restul fetelor veneau cu :bom: pentru batalia muratel . Asa neatente cum eram daca ne-o luam, cum zice Iulia, ca in orice razboi se mai ivesc si victime colaterale Smile

WOW Dea !!!! Acum am vazut !!!! In dreptul numelui meu am cinci ingerasi si deasupra lor scrie Vip , am cazut lata de admiratie fata de propria-mi persoana. Norocul meu ca nu am o oglinda la indemana ca ma Exclamation Smile
ai depasit 400 de mesaje din cauza asta ai trecut la VIP kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 09 Apr 2010, 11:42 am

Admin_dea05 a scris: ai depasit 400 de mesaje din cauza asta ai trecut la VIP kiss

Am vazut !!!! Si in secunda urmatoare mi-am zis: Fatoooo, 400 de mesaje??? Nu ai obosit sa "vorbesti" atata, mai lasa tu si pe altii!!! Smile kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 09 Apr 2010, 11:54 am

windy_day a scris:
ciof marioara a scris:si eu aveam o mina ceva mai serioasa Smile Smile

Am observat eu ceva schimbat la tine aseara Smile , dar am crezut ca de la prea mult "studiu" mi se trage Smile kiss
era o experienta personala.. Smile
si am uitat sa va spun ca si atunci cand isi trimiteau emisari din lumea larga Smile erau globalizati rau Smile si atunci femei yoc Smile ,n-am nici o problema cu aceasta parte de lume,dar nu-mi plac ipocriziile Smile sper ca te-ai felicitat pentru ascensiunea la statutul de vip ,eu oricum te felicit si la mai mare....dar te rog sa nu te opresti din vorbit Crying or Very sad

Ultima editare efectuata de catre ciof marioara in Vin 09 Apr 2010, 11:59 am, editata de 1 ori
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Vin 09 Apr 2010, 11:55 am

Doamnelor si domnisoarelor

Va salut cu drag 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 517793 Sa aveti o zi minunata! Vad ca sunteti neobosite ... bravo voua, mai trimiteti-mi si mie niste energie ca am bateriile descarcate Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 09 Apr 2010, 12:17 pm

Dragele mele prietene, este adevara cu voi va chinuiati cu subtitratrea iar noi vorbeam despre razboi, dar fiecare face ce stie.Eu la calculatoare sunt un BULA,noroc de bunavointa voastra de mai reusesc sa ma descurccat de cat.Pe ajutorul baietilor mei slabe sanse unul nu are timp iar celalalt zice ca serial ...groaznic. Nu vreau sa va suparati pe mine dar am mai afirmat nu ma pricep la mai nimic Crying or Very sad Nu suntem in tabere dar cred ca efortul vostru merita cate un pupic atat de la noi cat si de la muratel ca-i facem reclama. Este f.bine ca s-a deschis un topic pentru informatii pentru subtitrari Question kiss kiss
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 09 Apr 2010, 12:26 pm

rodica a scris:
Dragele mele prietene, este adevara cu voi va chinuiati cu subtitratrea iar noi vorbeam despre razboi, dar fiecare face ce stie.Eu la calculatoare sunt un BULA,noroc de bunavointa voastra de mai reusesc sa ma descurccat de cat.Pe ajutorul baietilor mei slabe sanse unul nu are timp iar celalalt zice ca serial ...groaznic. Nu vreau sa va suparati pe mine dar am mai afirmat nu ma pricep la mai nimic Crying or Very sad Nu suntem in tabere dar cred ca efortul vostru merita cate un pupic atat de la noi cat si de la muratel ca-i facem reclama. Este f.bine ca s-a deschis un topic pentru informatii pentru subtitrari Question kiss kiss

Rodicaaaa, ce ti-a venit draga mea. Eu ma amuzam ca ma simteam ca in scoala cand puneam intrebari tampite si profesorii ingaduitori se chinuiau sa imi dea raspunsuri inteligente. Ca am chunuit-o pe Motzi de cred ca ii venea sa slap si eu tot stupid .
Pai tu si Iulia sunteti responsabile cu buna dispozitie, ceea ce este mare lucru. AAAA si cu lupta pe metereze pentru muratel , ca uite ce se chinuie baiatu' si cu Nurgula si cu 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 756436 , merita si el putin sprijin si atentie in timp ce noi ne ocupam de tehnica, NU?
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 09 Apr 2010, 12:35 pm

windy_day a scris:
Rodicaaaa, ce ti-a venit draga mea. Eu ma amuzam ca ma simteam ca in scoala ... Ca am chunuit-o pe Motzi de cred ca ii venea sa ...
... NU?

Windy, eu vă iubesc foarte tare, nici un fel de întrebare nu mă necăjeşte, singurul lucru care mă face să sufăr e lipsa de timp. Iar Rodica la rândul ei mă poate ,,bate la cap", suntem o familie unită sau ba? Suntem! cheers
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 09 Apr 2010, 12:57 pm

[ Eu ma amuzam ca ma simteam ca in scoala cand puneam intrebari tampite si profesorii ingaduitori se chinuiau sa imi dea raspunsuri inteligente. Ca am chunuit-o pe Motzi de cred ca ii venea sa slap si eu tot stupid .
Pai tu si Iulia sunteti responsabile cu buna dispozitie, ceea ce este mare lucru. AAAA si cu lupta pe metereze pentru muratel , ca uite ce se chinuie baiatu' si cu Nurgula si cu 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 756436 , merita si el putin sprijin si atentie in timp ce noi ne ocupam de tehnica, NU?[/quote]
Iubitelor, aveti grija numai o data sau hai sa zicem de 2 ori beneficiati de bunavointa mea si a Iuliei in privinta lui Murat. Eu zic sa nu ne luati prin invaluire pentru a ne abate atentia de la ce este important. Noi nu cedam usor. Va lasam sa-l priviti pe Murat si spuneti merci Smile Smile Lupata nu s-a incheiat ne antrenam 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 2743637754 Evil or Very Mad 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 67332
Pentru cele care traduc numai admiratie si ganduri bune 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 918686 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 517793 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 155520
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 09 Apr 2010, 1:01 pm

Motzişor a scris:
windy_day a scris:
Rodicaaaa, ce ti-a venit draga mea. Eu ma amuzam ca ma simteam ca in scoala ... Ca am chunuit-o pe Motzi de cred ca ii venea sa ...
... NU?

Windy, eu vă iubesc foarte tare, nici un fel de întrebare nu mă necăjeşte, singurul lucru care mă face să sufăr e lipsa de timp. Iar Rodica la rândul ei mă poate ,,bate la cap", suntem o familie unită sau ba? Suntem! cheers

Motzisorule si eu te iubesc stiu ca suntem ca intr-o mare familie care se ajuta la necazuri Eu m-am atasat foarte mult de voi si nu ma supar asa usor asa ca stai linistita ca te voi mai solicita sa nu crezi ca ai scapat. In privinta ta pot Sleep linistita stiu ca nu te tenteaza Murat 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 756436 sper sa nu am surprize
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 09 Apr 2010, 1:06 pm

ciof marioara a scris:era o experienta personala.. Smile
si am uitat sa va spun ca si atunci cand isi trimiteau emisari din lumea larga Smile erau globalizati rau Smile si atunci femei yoc Smile ,n-am nici o problema cu aceasta parte de lume,dar nu-mi plac ipocriziile Smile sper ca te-ai felicitat pentru ascensiunea la statutul de vip ,eu oricum te felicit si la mai mare....dar te rog sa nu te opresti din vorbit Crying or Very sad

Uite si turcii sunt "globalizati"!!! Cel putin tinerii care provin din marile orase si/sau care au mare parte din familie stabilita in tari din Vestul Europei, se implica in relatii de mai lunga sau mai scurta durata, ca orice alt tanar. Au o atitudine mai relaxata fata de viata (inclusiv cand vine vorba de relatiile intime). Ca asta nu se spune cu voce tare, hm, este altceva. Personajul Savas insa recunoaste deschis ca de-a lungul tineretii s-a "intalnit" cu multe fete (nu neaparat ca toate aceste relatii au ajuns sa fie si intime) aparand ca un "flusturatic" caruia nu ii pasa foarte mult de ce lasa in urma (cum spunea? ca iesea cateva zile cu o fata si apoi ii spunea ca nu "merge" si punea punct?). Ca nu este comportamentul personajului ideal??? Sigur ca nu! Dar rupt de realitate nu este!!! Deocamdata faptul ca a stat departe de traditii si nu a trait conform lor il ajuta sa-si inteleaga si sa-si sprijine sora si pe Floricica. Mai departe vom mai vedea kiss

Suntem, Motzi cheers

Milioane de scuze, te salut Pissy kiss kiss

Daca se poate in format electronic, atunci eu iti trimit energie din toata inima Exclamation
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 09 Apr 2010, 1:45 pm

Ma retrag spre casa. Vorbim mai pe seara. s-ar putea ca maine sa dispar si sa nu mai conversez cu voi dar sunt vigilenta kiss kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 09 Apr 2010, 1:47 pm

[quote="pissycutz"]Doamnelor si domnisoarelor

Va salut cu drag 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 517793 Sa aveti o zi minunata! Vad ca sunteti neobosite ... bravo voua, mai trimiteti-mi si mie niste energie ca am bateriile descarcate Smile[
quote]

Pissycutule imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la urari, iti doresc o zi minunata si plina de soare kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 09 Apr 2010, 2:05 pm

rodica a scris:

Motzisorule ... In privinta ta pot Sleep linistita stiu ca nu te tenteaza Murat 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 756436 sper sa nu am surprize

Smile Smile Smile Da, Rodica, şi eu aşa sper, că nu mă tentează Fulger, dar dacă stau bine şi mă gândesc că sunt cea care s-a pus să traducă şi subtitreze ,,Durerile toamnei" fără să am habar de niciun program de subtitrare, de niciun program video, două zile şi două nopţi am bătut Internetul pe forumuri englezeşti ca să aflu tot ce aveam nevoie, adică bârnele şi cucuiele de care îi povesteam lui Windy Smile Smile Smile Mdaaaaaaaaaa, Murat-Blitz nu mă tentează! Mă distrează doar că poate juca foarte bine şi lângă sacul ăla de rumeguş virgin, sau cum o mai fi rolul acela penibil... penibil mai ales în comparaţie cu realizatoarea eroinei! Smile kiss kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 09 Apr 2010, 3:14 pm

Motzişor a scris:
rodica a scris:

Motzisorule ... In privinta ta pot Sleep linistita stiu ca nu te tenteaza Murat 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 756436 sper sa nu am surprize

Smile Smile Smile Da, Rodica, şi eu aşa sper, că nu mă tentează Fulger, dar dacă stau bine şi mă gândesc că sunt cea care s-a pus să traducă şi subtitreze ,,Durerile toamnei" fără să am habar de niciun program de subtitrare, de niciun program video, două zile şi două nopţi am bătut Internetul pe forumuri englezeşti ca să aflu tot ce aveam nevoie, adică bârnele şi cucuiele de care îi povesteam lui Windy Smile Smile Smile Mdaaaaaaaaaa, Murat-Blitz nu mă tentează! Mă distrează doar că poate juca foarte bine şi lângă sacul ăla de rumeguş virgin, sau cum o mai fi rolul acela penibil... penibil mai ales în comparaţie cu realizatoarea eroinei! Smile kiss kiss
mamaaaaaaaa ce mi-a placut!sac de rumegus virgin, Smile Smile ,dar acesta este actorul adevarat,cel care poate juca un rol complex chiar si langa ..sacul impricinat,pentru DURERILE TOAMNEI meriti o statuie!pana atunci multe :flower: :flower: :flower:
va doresc o dupa masa frumoasa si plina de energie ..chiar daca este sfarsit de saptamana 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 09 Apr 2010, 3:29 pm

Cel putin tinerii care provin din marile orase si/sau care au mare parte din familie stabilita in tari din Vestul Europei, se implica in relatii de mai lunga sau mai scurta durata, ca orice alt tanar. Au o atitudine mai relaxata fata de viata (inclusiv cand vine vorba de relatiile intime). Ca asta nu se spune cu voce tare, hm, este altceva.Si asta cum s-ar numi????!!!!conflict de generatii Smile Smile IPOCRIZIE ,vezi de ce n-as vrea in ruptul capului sa castige traditia si floarea lui AHMET SA NU FIE PEDEAPSA,DAR EU CRED CA ASA VA FI si va tine cu dintii de acea< casnicie in acte>SI SE VA COMPORTA CA O" DEMNA ASCULTATOARE" a invatamintelor 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 885862
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 09 Apr 2010, 3:33 pm

ciof marioara a scris:... pentru DURERILE TOAMNEI meriti...

Mulţumesc frumos Marioara! Mi-a plăcut filmul acela enorm! Încă îmi mai place. O prietenă grecoaică, de pe YouTUbe ne-a tradus şi replicile acelea mărunte din greacă, doresc să pun filmul întreg pe Megaupload cu subtitrarea ceva mai mare, eram la început şi e prea măruntă, zic eu cu mintea de acum. Dar mai am de învăţat un program video - se va face şi asta - când prietenul nostru Emrah-Murnau va avea timp şi pentru mine. Până atunci promit să-i dau bătaie cu Aşk şi mâine să mă trezesc din zori de zi şi să pun măcar un fragment-doo din episodul 12 că prea l-am lăsat orfan. O zi frumoasă! Pe la mine, în inima Ardealului e un soare splendid!

kiss kiss kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 09 Apr 2010, 3:41 pm

Motzişor a scris:
ciof marioara a scris:... pentru DURERILE TOAMNEI meriti...

Mulţumesc frumos Marioara! Mi-a plăcut filmul acela enorm! Încă îmi mai place. O prietenă grecoaică, de pe YouTUbe ne-a tradus şi replicile acelea mărunte din greacă, doresc să pun filmul întreg pe Megaupload cu subtitrarea ceva mai mare, eram la început şi e prea măruntă, zic eu cu mintea de acum. Dar mai am de învăţat un program video - se va face şi asta - când prietenul nostru Emrah-Murnau va avea timp şi pentru mine. Până atunci promit să-i dau bătaie cu Aşk şi mâine să mă trezesc din zori de zi şi să pun măcar un fragment-doo din episodul 12 că prea l-am lăsat orfan. O zi frumoasă! Pe la mine, în inima Ardealului e un soare splendid!

kiss kiss kiss
SI IN VESTUL LUI(ARDEALULUI) dar se pare ca se va innora in curand,oricum ,orice ti-am spune in materie de multumiri este prea putin! 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 09 Apr 2010, 3:44 pm

Motzi te kiss si aici ca si pe topicul cu subtitrarea, fiindca am reusit sa urnesc lucrurile. A propos nici pe mine nu ma misca din loc Fulgerica da' ca actor m-a convins (si eu l-am vazut prima oara in Guz ... unde mi-a placut mult mai mult decat in prima parte din Asi) iar cu femeia holograma prezenta doar ca imagine da este un test dur pentru un actor. Daca trece de hopul asta poate sa joace si cu Little Stuart partener si o scoate la capat.
Exclamation

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Vin 09 Apr 2010, 3:57 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 09 Apr 2010, 3:52 pm

ciof marioara a scris:Si asta cum s-ar numi????!!!!conflict de generatii Smile Smile IPOCRIZIE ,vezi de ce n-as vrea in ruptul capului sa castige traditia si floarea lui AHMET SA NU FIE PEDEAPSA,DAR EU CRED CA ASA VA FI si va tine cu dintii de acea< casnicie in acte>SI SE VA COMPORTA CA O" DEMNA ASCULTATOARE" a invatamintelor 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa) - Pagina 32 885862
Eu nu am spus ca nu este ipocrizie, am spus ca in pofida faptului ca lucrurile nu se spun, sau se spun in soapta ele exista. Atunci de ce se neaga evidenta??? Cui ajuta, daca bostanel a avut curajul sa aduca in prim-plan doi aproape anti-eroi (ce rol ar fi fost pentru o actrita adevarata !!!! cu Nurgul insa ...) atunci sa ne legam de interpretarea proasta, de secnariu slabut , acolo unde este cu adevarat slabut (chiar slab) insa nu sa se spune ca personajele nu au legatura cu realitatea. Cum a inceput iubirea celor doi si chestia cu virginitatea si pandantivul mijloc fix in dotarea adoratorului - astea sunt alte povesti si aici da lucrurile au fost facute de mantuiala (am mai spus aia de se ocupa de partea de scenariu cu dragostea sunt VARZA si ma mir ca bostanel nu i-a tocat sa ii puna langa orezul Nurgulei pana acum ) kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 09 Apr 2010, 4:13 pm

buna fetelor..windy,marioara,motzule....
bine v-am gasit fetelor...
motzule este tare..cum ai descris-o pe sf filoftea..sac de rumegus virgin.... Smile
kiss
apropo fetelor..unde pot gasi filmul despre care vorbiti durerile toamnei?
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 09 Apr 2010, 4:23 pm

15. Bölüm Özeti Yasemin Savaş'ın evli olduğundan şüpheleniyor!
Yılın parlayan yıldızı Aşk ve Ceza, izleyenleri sarsacak olaylar ve sürprizlerle dolu yeni bölümüyle ekranlarda.
Kimden geldiği belirsiz kurşunlar Savaş ve ailesini çok tedirgin eder. Savaş'ın bir randevuya daha gelmemesi Yasemin'in güvenini yine altüst eder. Çiçek'in babası Ahmet'in verdiği maksatlı bilgiler Savaş'ı dayısı Pala'yla karşı karşıya getirir. Bora'nın borsada tüm parayı batırması ajansı çok zor durumda bırakır. Savaş'ın ablası Nazan Bora'nın aşkına teslim olmuş durumdadır. Cem Nadya'ya evlenme teklifi eder. Eski nişanlısı Mehmet'in peşini bırakmaması Yasemin'i rahatsız eder. Çiçek'in alevlenen aşkı Savaş'ın üstünde bir yük haline gelmektedir. Savaş'ın bir sözü Yasemin'in kalbini yerinden oynatır.
Çiçek Savaş'a aşkını itiraf edecek mi? Yasemin ve Sevgi ajansı kurtarabilecekler mi? Nadya Cem'in evlilik teklifine ne cevap verecek?
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 32 din 37 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum