4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți
Pagina 31 din 37
Pagina 31 din 37 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Va urez noapte buna tuturo si maine mai discuram pentru ca maine am o zi mai grea ma retrag.
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
NOAPTE BUNA :flower: :flower:
andradamaria- vip
noapte buna draga vecina! eu mai stau inca 15 min si trag cortina..rodica a scris:Va urez noapte buna tuturo si maine mai discuram pentru ca maine am o zi mai grea ma retrag.
si somnic usor si cu vise placute..
muratel..ti-l cedez asta seara..nu de alta dar sunt prea obosita!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:noapte buna draga vecina! eu mai stau inca 15 min si trag cortina..rodica a scris:Va urez noapte buna tuturo si maine mai discuram pentru ca maine am o zi mai grea ma retrag.
fetelor ce-l mai plimbati de la una la alta..de aia atarnau pantalonii aia albi pe el..voi pe o partr..senzula de pe alta parte...si casta Yas..nici cu masajele pe canapea si orezul nu-l mai face bine
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
aha clio ..deci asa tii gandul !clio 24 a scris:fetelor ce-l mai plimbati de la una la alta..de aia atarnau pantalonii aia albi pe el..voi pe o partr..senzula de pe alta parte...si casta Yas..nici cu masajele pe canapea si orezul nu-l mai face bine
il plimbam si noi cu ce putem..vorba,gandul,doritul...ca cu fapta tot la se rezolva!
iulia80- vip
clio 24 a scris:
fetelor ce-l mai plimbati de la una la alta..de aia atarnau pantalonii aia albi pe el..voi pe o partr..senzula de pe alta parte...si casta Yas..nici cu masajele pe canapea si orezul nu-l mai face bine
Îl plimbăm poate poate ameţeşte şi-l prinde una dintre noi .
tu,eu sau rodica!DENISA a scris:Îl plimbăm poate poate ameţeşte şi-l prinde una dintre noi .
altcineva se mai ofera la primire?
iulia80- vip
iulia80 a scris:
tu,eu sau rodica!
altcineva se mai ofera la primire?
sigur mai sunt fete , dar ele aşteaptă să obosim noi şi să ne lăsăm păgubaşe .
pt omul mic si negru nu ma las pagubasa..eventual facem cu randul..ce zici?DENISA a scris:sigur mai sunt fete , dar ele aşteaptă să obosim noi şi să ne lăsăm păgubaşe .
iulia80- vip
iulia80 a scris:
pt omul mic si negru nu ma las pagubasa..eventual facem cu randul..ce zici?
În ultima fază accept şi asta dar până atunci mă ţin tare .
bun si asa..ii spun rodicai ca facem echipa atunci!DENISA a scris:iulia80 a scris:
pt omul mic si negru nu ma las pagubasa..eventual facem cu randul..ce zici?
În ultima fază accept şi asta dar până atunci mă ţin tare .
eu ma retrag pt ca maine dimineata am desteptarea la 6 si presimt o zi nu f buna..
noapte buna ,somnic usor si vise placute..muratel.
iulia80- vip
iulia80 a scris:
bun si asa..ii spun rodicai ca facem echipa atunci!
eu ma retrag pt ca maine dimineata am desteptarea la 6 si presimt o zi nu f buna..
noapte buna ,somnic usor si vise placute..muratel.
Noapte bună !!!!!!!
Iulia, multa sanatate nepotelului si unchiului tau, numai bine
Eu am intrat sa notez ca mai am de descarcat ca poate, poate razbat cu tehnica . Ca am zis ca am dat de capat cu Rapidshare si cu programul de subtitrare de , da' uite ei nu si nu si am aflat ca se impune sa le mai fac rost de un coechipier ca astia merg doar cate trei ca in poveste
Eu am intrat sa notez ca mai am de descarcat ca poate, poate razbat cu tehnica . Ca am zis ca am dat de capat cu Rapidshare si cu programul de subtitrare de , da' uite ei nu si nu si am aflat ca se impune sa le mai fac rost de un coechipier ca astia merg doar cate trei ca in poveste
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
windy_day a scris:Iulia, multa sanatate nepotelului si unchiului tau, numai bine
Eu am intrat sa notez ... si am aflat ca se impune sa le mai fac rost de un coechipier ca astia merg doar cate trei ca in poveste
Windy, ce mai ai de descărcat? Care al treilea?
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
clio 24 a scris:iulia80 a scris:noapte buna draga vecina! eu mai stau inca 15 min si trag cortina..rodica a scris:Va urez noapte buna tuturo si maine mai discuram pentru ca maine am o zi mai grea ma retrag.
Buna dimineata! O zi plina de reusite!Acum dimineata am citit ce ati scris . draga mea te-am rugat sa-l lasi pe Murat in pace dar vad ca vorba buna nu are efect. Asa ca te rog sa te pregatesti pentru lupta. cat priveste plimbarea de le una la alta eu si Iulia ne descurcam nu ne certam il impartim
rodica- vip
DENISA a scris:clio 24 a scris:
Îl plimbăm poate poate ameţeşte şi-l prinde una dintre noi .
Buna dimineata, sa ai o zi reusita ! Acum dimineata am citit ce ai scris. Eu recomand sa stai linistita la rand si sa astepti, altfel pisica infuriat
rodica- vip
iulia80 a scris:pt omul mic si negru nu ma las pagubasa..eventual facem cu randul..ce zici?DENISA a scris:sigur mai sunt fete , dar ele aşteaptă să obosim noi şi să ne lăsăm păgubaşe .
Iulia o primim si pe Denisa in echipa noastra? Negociem si daca nu cere prea mult din Murat poate o primim. Ce zici ?
rodica- vip
buna dimineata draga rodica..o primim pe denisa in echipa pt ca e f draguta..si a zis ca nu cere...mult...rodica a scris:iulia80 a scris:pt omul mic si negru nu ma las pagubasa..eventual facem cu randul..ce zici?DENISA a scris:sigur mai sunt fete , dar ele aşteaptă să obosim noi şi să ne lăsăm păgubaşe .
Iulia o primim si pe Denisa in echipa noastra? Negociem si daca nu cere prea mult din Murat poate o primim. Ce zici ?
..si o zi cat mai frumoasa..
iulia80- vip
Buna dimineata fetelor!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
BUNA DIMINEATA,
Sa aveti o zi supeeeeeeeeeeeer!!!! cocos
andradamaria- vip
buna dimi!ciof marioara a scris:BUNA DIMINEATA,
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineataAdmin_dea05 a scris:buna dimi!ciof marioara a scris:BUNA DIMINEATA,
Dea ma intreb, nu ar fi bine sa deschidem un topic separat unde sa fie puse in ordine toate informatiile privitoare la subtitrare??? nu da, ca este doar o parere .
windy_day- vip
n-ati ametit pe nimeni,dar ideea cu topicul separat este excelenta,nu se stie niciodata...windy_day a scris:Admin_dea05 a scris:Buna era mai bine.Am deschis aici
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/alte-subiecte-de-discutie-f8/probleme-cu-subtitrarea-t106.htm#18484
Multumesc, nu de alta dar cred ca le-am ametit pe restul fetelor
andradamaria- vip
Si eu sper, nu stiu daca ii este la indemana sa tot umble de la un topic la altul, poate ar trebui sa luam in calcul si posibilitatea de a proceda, atunci cand se impune, ca la traduceri??? daca se iveste ceva legat de procedura de subtitrare si se discuta aici sa se poata, fie si ulterior, transfera pe topicul respectiv??? Acolo sa fie asa ca un manual pentru toata lumea interesata (cu intrebarile si raspunsurile date, pasii, programele necesare etc.)
windy_day- vip
ciof marioara a scris:n-ati ametit pe nimeni,dar ideea cu topicul separat este excelenta,nu se stie niciodata...
Buna, pai aseara daca citea cineva zicea ca suntem doua tabere - noi discutam de programe, imagine, etape etc. si restul fetelor veneau cu :bom: pentru batalia muratel . Asa neatente cum eram daca ne-o luam, cum zice Iulia, ca in orice razboi se mai ivesc si victime colaterale
WOW Dea !!!! Acum am vazut !!!! In dreptul numelui meu am cinci ingerasi si deasupra lor scrie Vip , am cazut lata de admiratie fata de propria-mi persoana. Norocul meu ca nu am o oglinda la indemana ca ma
windy_day- vip
Pagina 31 din 37 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
Subiecte similare
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum