4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+21
demiruta
prytymeu
Theo_1
vivi
florina1989
milia
pissycutz
mitzymeu
Admin_dea05
monicuta
vali1cluj
carina
DENISA
aurora212
michiper68
andradamaria
rodica
Motzişor
windy_day
clio 24
iulia80
25 participanți
Pagina 17 din 37
Pagina 17 din 37 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37
Re: 4.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
dupa amiaza placuta!demiruta a scris:Eu ii iubesc pe fiecare pentru jocul lor si da, pot spune ca si partenerul conteaza.
Ce fac in patratica lor, e treaba lor, mi-ar place sa le fie bine si sa aiba langa ei oameni care sa-i merite, dar nu putem noi, din afara, sa stim mai bine ca, ei ce le este bine sau rau.Sa fie sanatosi si sa mai auzim de ei!
P.S.Eu ma retrag acum pentru un timp, va doresc discutii placute in continuare!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
demiruta a scris:Eu ii iubesc pe fiecare pentru jocul lor si da, pot spune ca si partenerul conteaza.
Ce fac in patratica lor, e treaba lor, mi-ar place sa le fie bine si sa aiba langa ei oameni care sa-i merite, dar nu putem noi, din afara, sa stim mai bine ca, ei ce le este bine sau rau.Sa fie sanatosi si sa mai auzim de ei!
P.S.Eu ma retrag acum pentru un timp, va doresc discutii placute in continuare!
Demiruta, nici pe mine nu ma intereseaza cine cu cine este casatorit sau logodit, ca doar nu joaca partenerii lor. Interesante sunt doar alegerile lor in materie de roluri. Uneori, cand rolul ne dezamageste, ne mai amuzam discutand de ce au ajuns sa joace in cutare sau cutare film, asta nu tine de viata privata ci de cea profesionala si, in mod firesc, de capacitatea actorilor de a se integra intr-o echipa, de interesele caselor de productie s.a.m.d.
Sa ai o seara placuta
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
windy...dar daca nu pomenim noi de schelet sau de sau de sf filoftea..parca n-am zis ceva bun in ziua respectiva...
fiecare isi alege partenerul in viata dupa criteriile lui..dar vorba ta..sa ne amuzam putin....
fiecare isi alege partenerul in viata dupa criteriile lui..dar vorba ta..sa ne amuzam putin....
iulia80- vip
eu n-am avut de loc senzatia ca Murat ar fi fost vinovat de tot ce i s-a pus in carca de-a lungul filmarilor,doar ca in lipsa unor informatii reale,presa ,fanii speculeaza..nu l-au ajutat in acest sens nici o serie de evenimente,cum ar fi :venirea BT la filmari,declaratiile aiuritoare despre dragostea nemarginita purtata sotiei si in afara acelui aer protector nimic nu demonstra acest lucruCUM,AM MAI SPUS am sti totul daca am sti traseul banilor..urmareste banii si afli motivul disensiunilor.In ceea ce priveste atitudineaTG,a fiului acesteia,a regizorului,fata de Murat,nu uita ca in aceeasi perioada s-a filmat si Guz si ce rol de compozitie a avut murat acolo,pentru TG SI PENTRU CEI DIN ECHIPA TEHNICA SA ZIC ASA Murat a fost o revelatie ..problema cred ca este in alta parte.Si da poate TG nu a avut un proiect pentru murat..eu chiar nu l-as fi vazut in niciunul din ultimele proiecte ale lui TG nu cred ca i s-ar fi potrivit ceva.windy_day a scris:ciof marioara a scris:n-am nici o indoiala ca TG ar fi vrut sa fie TUBA vedeta,atat priN genericul filmului,prin banii incasati etc...dar prin prestatia actorilor ..vedeta a fost Murat si eu cred ca lucrul acesta nu i-a fost iertat,si acolo s-a intamplat ,cred eu ,ca protejatii sa fie PROTEJATI!!!! de altfel la pertecerea de care vorbesti,WINDY,si Tuba era destul de stinghera...printre multe ,multe informatii de pe vremea respectiva era una destul de vehiculata ca MY va schimba casa de productie..oare de ce? si uite ca s-a dovedit a fi reala!dar hai sa ne punem urmatoarea intrebare,ce fel de oameni au nevoie de protectie..si cred ca vom gasi destule raspunsuri.
Sa fi fost in locul Tubei eu n-as mai fi lucrat o perioada cu TG tocmai pentru a arata ca talentul este suficient si n-am nevoie de protectia nimanui!dar nu s-a intamplat asta, nu-i asa?
Ai dreptate in ce priveste faptul ca serialul a avut-o pe Tuba drept vedeta declarata. Murat insa a jucat peste asteptarile lor si Iulia, nu nu cred ca a fost surpriza neplacuta, doar ca a fost o surpriza. Intrebarea mea ramane insa, de ce daca Murat a dat peste cap totul in echipa ASI (a avut o soata scandalagoaica, a stricat relatia cu Tuba etc.) la sfarsit atitudinea producatoarei, a fiului acestuia si a regizorului parca vin sa contrazica tot ce s-a spus de-a lungul filmarilor despre el.Trecand peste can-can-uri un singur lucru cred ca apare clar Tomris nu a avut un alt proiect pregatit pentru Murat iar acesta, firesc, si-a cautat o alta casa de productie pentru care sa joace. De fapt, am impresia ca la turci majoritatea producatorilor au cate un actor favorit, pentru care au oferte in permanenta, restul actorilor schimba echipa dupa cum au oferte.
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
fetelor..eu voi iesi nitel..sper sa pot sa intru deseara la serial!
iulia80- vip
ciof marioara a scris:eu n-am avut de loc senzatia ca Murat ar fi fost vinovat de tot ce i s-a pus in carca de-a lungul filmarilor,doar ca in lipsa unor informatii reale,presa ,fanii speculeaza..nu l-au ajutat in acest sens nici o serie de evenimente,cum ar fi :venirea BT la filmari,declaratiile aiuritoare despre dragostea nemarginita purtata sotiei si in afara acelui aer protector nimic nu demonstra acest lucruCUM,AM MAI SPUS am sti totul daca am sti traseul banilor..urmareste banii si afli motivul disensiunilor.In ceea ce priveste atitudineaTG,a fiului acesteia,a regizorului,fata de Murat,nu uita ca in aceeasi perioada s-a filmat si Guz si ce rol de compozitie a avut murat acolo,pentru TG SI PENTRU CEI DIN ECHIPA TEHNICA SA ZIC ASA Murat a fost o revelatie ..problema cred ca este in alta parte.Si da poate TG nu a avut un proiect pentru murat..eu chiar nu l-as fi vazut in niciunul din ultimele proiecte ale lui TG nu cred ca i s-ar fi potrivit ceva.
Marioara, si eu cred ca Murat a fost mai mult decat se asteptau cei din echipa tehnica, iar Guz dovedeste cu prisosinta asta. Si este posibil ca, asa cum am spus si eu de la inceput, banii sa fi fost unul dintre motivele pentru care a plecat de la TG, fiindca vedeta nici la astia noi nu este el dar este posibil sa fie ceva mai bine platit. (Pana la urma cred ca pentru fiecare vine un moment cand nu mai poate face arta doar de dragul artei, trebuie sa existe si rasplata, inclusiv cea financiara)
windy_day- vip
iulia80 a scris:fetelor..eu voi iesi nitel..sper sa pot sa intru deseara la serial!
Iulia, sa ai o seara placuta .
Eu mai pierd vremea putin, asa ca in concediu, ca daca eram la lucru ....
windy_day- vip
sa admitem ca vedeta ar fi sf.filofteia(nu stiu cine a botezat-o dar i se potriveste...)dar MY apare pe locul 2 si nu pe 3 ca in Asi si daca e sa dam Cezarului ce-i al Cezarului cu ce ar fi mai prejos TOMRIS INCER decat actorul care l-a interpretat pe tatal lui Asi si care in generic era trecut pe pozitia 2,iar Murat pe 3 ,cel putin cei de la TCM respecta sa zicem importanta rolurilor.faptul ca Murat a semnat un contract cu TCM inca de pe vremea cand filma Asi denota ca ceva l-a nemultumit profund la acea casa de productie dar ca un cavaler a incasat "oprobiul public" si a mers mai departe..si eu inca o data spun Asis Yapim(daca am gresit numele casei, imi cer scuze)nu insemna numai TG ci multi multi altii.windy_day a scris:ciof marioara a scris:eu n-am avut de loc senzatia ca Murat ar fi fost vinovat de tot ce i s-a pus in carca de-a lungul filmarilor,doar ca in lipsa unor informatii reale,presa ,fanii speculeaza..nu l-au ajutat in acest sens nici o serie de evenimente,cum ar fi :venirea BT la filmari,declaratiile aiuritoare despre dragostea nemarginita purtata sotiei si in afara acelui aer protector nimic nu demonstra acest lucruCUM,AM MAI SPUS am sti totul daca am sti traseul banilor..urmareste banii si afli motivul disensiunilor.In ceea ce priveste atitudineaTG,a fiului acesteia,a regizorului,fata de Murat,nu uita ca in aceeasi perioada s-a filmat si Guz si ce rol de compozitie a avut murat acolo,pentru TG SI PENTRU CEI DIN ECHIPA TEHNICA SA ZIC ASA Murat a fost o revelatie ..problema cred ca este in alta parte.Si da poate TG nu a avut un proiect pentru murat..eu chiar nu l-as fi vazut in niciunul din ultimele proiecte ale lui TG nu cred ca i s-ar fi potrivit ceva.
Marioara, si eu cred ca Murat a fost mai mult decat se asteptau cei din echipa tehnica, iar Guz dovedeste cu prisosinta asta. Si este posibil ca, asa cum am spus si eu de la inceput, banii sa fi fost unul dintre motivele pentru care a plecat de la TG, fiindca vedeta nici la astia noi nu este el dar este posibil sa fie ceva mai bine platit. (Pana la urma cred ca pentru fiecare vine un moment cand nu mai poate face arta doar de dragul artei, trebuie sa existe si rasplata, inclusiv cea financiara)
andradamaria- vip
ei..am revenit..marioara draga..ma jignesti...atata contributie ce am si aici pe forum..sf filoftea!
iulia80- vip
ciof marioara a scris:sa admitem ca vedeta ar fi sf.filofteia(nu stiu cine a botezat-o dar i se potriveste...)dar MY apare pe locul 2 si nu pe 3 ca in Asi si daca e sa dam Cezarului ce-i al Cezarului cu ce ar fi mai prejos TOMRIS INCER decat actorul care l-a interpretat pe tatal lui Asi si care in generic era trecut pe pozitia 2,iar Murat pe 3 ,cel putin cei de la TCM respecta sa zicem importanta rolurilor.faptul ca Murat a semnat un contract cu TCM inca de pe vremea cand filma Asi denota ca ceva l-a nemultumit profund la acea casa de productie dar ca un cavaler a incasat "oprobiul public" si a mers mai departe..si eu inca o data spun Asis Yapim(daca am gresit numele casei, imi cer scuze)nu insemna numai TG ci multi multi altii.
Acum scuza-i si tu pe astia de la TMC, dar or avea si ei un Consiliu de administratie si dadeau aia cu ei de pamant pentru sumele alocate asa ca scriu la greu pentru Nurgula ca sa justifice banii pe care ii ia si statutul de vedeta.
Cat despre Tomris Incer, este o mare actrita iar rolul ei este foarte complex, chiar nu este mai prejos de actorul despre care vorbesti. Insa modul in care a fost gandit genericul serialului ASI arata din nou ca intreaga poveste ar fi urmat sa se construiasca in jurul relatiei tata - fiica, deci Asi si Ishan erau vazuti ca personajele principale (sa nu uitam ca serialul era dedicat tatalui lui TG). Ei, si au facut "greseala" sa il angajeze pe Murat (mic, negru, slab cum zicea Neriman) ...
ei..am revenit..marioara draga..ma jignesti...atata contributie ce am si aici pe forum..sf filoftea! Smile Smile Smile
Iulia, buna , ai tu mai multe contributii dar asta este "marca inregistrata" cupidon
windy_day- vip
ei..dragele mele..pe langa sf filoftea..sa stiti..ca m-as potrivi bine cu muratel..sunt si eu mica,slaba si neagra!
acum sper sa nu ma citeasca rodica..ca sigur mi-o primesc.
iulia80- vip
iulia80 a scris:ei..dragele mele..pe langa sf filoftea..sa stiti..ca m-as potrivi bine cu muratel..sunt si eu mica,slaba si neagra!
IULIAAAA, vezi ca Rodica vegheaza si o patesti (insa fie vorba intre noi este posibil sa te potrivesti mai bine cu el decat se potriveste "statuia" nepretuita) cupidon
windy_day- vip
sa stii ca deja am anuntat lumea ca o voi primi de la rodica..asa ca daca tot am comis-o..macar sa fie pe merit pedeapsa...windy_day a scris:[IULIAAAA, vezi ca Rodica vegheaza si o patesti (insa fie vorba intre noi este posibil sa te potrivesti mai bine cu el decat se potriveste "statuia" nepretuita) cupidon
numai ca eu nu sunt fotogenica..asa in visele mele cred ca m-as potrivi cu el..realitatea...mai are de asteptat..dupa ce ma rodica!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
sa stii ca deja am anuntat lumea ca o voi primi de la rodica..asa ca daca tot am comis-o..macar sa fie pe merit pedeapsa...
numai ca eu nu sunt fotogenica..asa in visele mele cred ca m-as potrivi cu el..realitatea...mai are de asteptat..dupa ce ma rodica!
Pai acum zi-le Iulia repede si pe toate, ca daca este sa iei sa iei o data nu de mai multe ori. Sau zi-le acum cat nu este Rodica, ca mai tarziu sigur vine obosita si nu mai are putere sa
windy_day- vip
draga mea...pe mine ma prinde la coltul blocului...si cand imi va altoi una inwindy_day a scris:Pai acum zi-le Iulia repede si pe toate, ca daca este sa iei sa iei o data nu de mai multe ori. Sau zi-le acum cat nu este Rodica, ca mai tarziu sigur vine obosita si nu mai are putere sa
nu cred ca voi mai visa multa vreme!
daca suntem vecine..pe mine ma prinde repede! pe voi mai greu...!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
draga mea...pe mine ma prinde la coltul blocului...si cand imi va altoi una in
nu cred ca voi mai visa multa vreme!
daca suntem vecine..pe mine ma prinde repede! pe voi mai greu...!
Daca nu alegi si tu momentul potrivit pentru astfel de marturisiri. Astea se fac inainte de week-end, nu iesi din casa 2 zile , Rodica se plictiseste sa te astepte la coltul blocului (mai ales daca ploua si este frig cum a fost azi la noi ) si scapi
Cat despre mine poate sa mi-o iau fiindca am zis despre Murat ca este mic, negru si slab cupidon , da' pentru asta ma iarta ca nu face sa bata atata drum ... ca a zis-o Neriman nu eu
windy_day- vip
lasa draga windy..ca o primesc azi si pt tine.....windy_day a scris:Daca nu alegi si tu momentul potrivit pentru astfel de marturisiri. Astea se fac inainte de week-end, nu iesi din casa 2 zile , Rodica se plictiseste sa te astepte la coltul blocului (mai ales daca ploua si este frig cum a fost azi la noi ) si scapi
Cat despre mine poate sa mi-o iau fiindca am zis despre Murat ca este mic, negru si slab cupidon , da' pentru asta ma iarta ca nu face sa bata atata drum ... ca a zis-o Neriman nu eu
dar ramai datoare rau de tot!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 06 Apr 2010, 7:41 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
iubita,tu esti autoarea...pseudo... n-am mai stiut ,scuze!!!!!ai multe contributii,nu fi modesta,ca nu se pune!!!!!!!!!!!!!!iulia80 a scris:ei..am revenit..marioara draga..ma jignesti...atata contributie ce am si aici pe forum..sf filoftea!
andradamaria- vip
Iulia uite cant, dansez pentru tine, il aduc si pe Murat sa , numai sa treaca buba :gfd<: , bine???
RODICAAAA nu mai da ca Iulia este fata buna si mai este si coechipiera ta, a zis si ea asa, intr-o doara
RODICAAAA nu mai da ca Iulia este fata buna si mai este si coechipiera ta, a zis si ea asa, intr-o doara
windy_day- vip
fetelor..voi chemati medicul inainte sa ma doara....stati sa apara rodica..sa vedem ce zice...eu imi tin pumnii...
windy dar daca il aduci pe muratel pe mine..sa stii ca incasez toate cu demnitate..dar numai daca il aduci sa dee pup la buba!
windy dar daca il aduci pe muratel pe mine..sa stii ca incasez toate cu demnitate..dar numai daca il aduci sa dee pup la buba!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 06 Apr 2010, 7:44 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
si s-a intamplat cam ca la noi ....."stii in cine dai dar nu stii cine plange"!!!!!!!!!!ca sa nu zic..unde dai si unde crapawindy_day a scris:ciof marioara a scris:sa admitem ca vedeta ar fi sf.filofteia(nu stiu cine a botezat-o dar i se potriveste...)dar MY apare pe locul 2 si nu pe 3 ca in Asi si daca e sa dam Cezarului ce-i al Cezarului cu ce ar fi mai prejos TOMRIS INCER decat actorul care l-a interpretat pe tatal lui Asi si care in generic era trecut pe pozitia 2,iar Murat pe 3 ,cel putin cei de la TCM respecta sa zicem importanta rolurilor.faptul ca Murat a semnat un contract cu TCM inca de pe vremea cand filma Asi denota ca ceva l-a nemultumit profund la acea casa de productie dar ca un cavaler a incasat "oprobiul public" si a mers mai departe..si eu inca o data spun Asis Yapim(daca am gresit numele casei, imi cer scuze)nu insemna numai TG ci multi multi altii.
Acum scuza-i si tu pe astia de la TMC, dar or avea si ei un Consiliu de administratie si dadeau aia cu ei de pamant pentru sumele alocate asa ca scriu la greu pentru Nurgula ca sa justifice banii pe care ii ia si statutul de vedeta.
Cat despre Tomris Incer, este o mare actrita iar rolul ei este foarte complex, chiar nu este mai prejos de actorul despre care vorbesti. Insa modul in care a fost gandit genericul serialului ASI arata din nou ca intreaga poveste ar fi urmat sa se construiasca in jurul relatiei tata - fiica, deci Asi si Ishan erau vazuti ca personajele principale (sa nu uitam ca serialul era dedicat tatalui lui TG). Ei, si au facut "greseala" sa il angajeze pe Murat (mic, negru, slab cum zicea Neriman) ...[/quoforum..sf filoftea! Smile Smile Smile
andradamaria- vip
Am revenit si eu si nu's cu cin sa tin;ca, drept sa zic si mie imi place Murat, asa mic si negricios si bogat in curci cum e!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
vai fetelor...eu rad de una singura..sigur nu fac a bine..sigur o primesc de la rodica!demiruta a scris:Am revenit si eu si nu's cu cin sa tin;ca, drept sa zic si mie imi place Murat, asa mic si negricios si bogat in curci cum e!
fetelor..acum am o rugaminte la voi.....cand apare vreo postare cu serialul,,sunteti dragute sa puneti adresele si aici pe forum.....eu stau cu niste foi in fata pe care treb sa le citesc si mai ridic ochii sa vad ce scrieti....dar oricum nu fac a bine!
iulia80- vip
si s-a intamplat cam ca la noi ....."stii in cine dai dar nu stii cine plange"!!!!!!!!!!ca sa nu zic..unde dai si unde crapa [/quote]ciof marioara a scris:
Cam asa!!! Pana la urma, oricat a placut personajul Ishan, povestea de dragoste a devenit mai importanta, iar o alta relatie tata-fiica, cea dintre Demir si Asya, chiar daca prea putin valorificata, a cucerit inimile (si au avut cei doi niste scene delicioase).
Nu spun insa ca tandemul Ishan - Asi nu a fost placut, dar cea mica a fost un real castig in ultima parte a seriei.
Sa vedem relatia Savas-Omer cand Savas va afla ca Omer ii este fiu :nh8: , probabil vor face un salt in timp (ca vad ca este regula) pentru ca un copil mai marisor da mai bine, ii mai pui o replica si mai trece episodul (
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 06 Apr 2010, 8:06 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
atunci cel mai bine este sa tii cu tine ,pentru ca pretendente la Muri sunt ..cat cuprinde,chiar daca in sinea lor nu recunoscdemiruta a scris:Am revenit si eu si nu's cu cin sa tin;ca, drept sa zic si mie imi place Murat, asa mic si negricios si bogat in curci cum e!
andradamaria- vip
Pagina 17 din 37 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37
Subiecte similare
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum